- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Dün sildim sabunlu suyla güzelce ama doktorun yavaş yavaş yakması beni sinir ediyor. 2. Yaktık Perşembe 3. Yakacak daha da haftaya sarkar diyor kaç olacaksaGecer cnm merak etme bende cok evham yapmistim sukur suan iylesio iyice gobegi.. yakildiktan snra illaki kanama akinti oluyor sonra duzeliyor.. ben hic yikamadim gobegi dustukten sonra .. daha 2 gun once yikadim cocugum kokmuştu artik
Nasıl fark ettin canım? Galiba benimkinde de var. Yoğurt süt yediğim gün delirdi uyumadı hiçAmiiin ben oğlumda yaşamıştım laktoz alerjisi vardı 8 aylıkken tamamen geçmişti çok zordu. Sdi kızdan korkuyorum. Şu anlık belirti yok gibi ama bakalım olmaz inşallah. Kimsenin bebesi bebesinde olmasın
Benim de memelerim çok fena yaraydı, kanıyordu. Gümüş kapak artı madecassol krem bu ikisinden çare buldum. Denemediysen mutlaka dene canımEvet cunku bebito emerken goguslerim kopuyor bide boyle ne kadar ictigini gorunce icim rahatliyo sankiama emzirmem gerekecek glba
Nasi yapicam bilmiyorum
Çoook pahalıymış sizde muayene ücreti ne kadar bizde 165 TLPaket paket degisiyor ama ortalamasi 650 tl.
Bi muayene ucretini gozden cikarmistim zaten, bari guzel bisi olsun dedim
Karıştırıp mı kullanılıyor
Evet ikisini birlikte sureceksinKarıştırıp mı kullanılıyor
O hiç bişeye yaramıyor canım, gümüş kapak artı madecassoldan çare buldum benGöğüs ucu çatlağı yaşayıp çözüm bulabilen var mıher emzirmeden sonra lansinoh kullanıyorum 2 güne kadar iyiydi ama bugün artık dayanılmaz olmaya başladı
Gözün aydın, hepimiz aynı ya da benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin. Aynada kendimi görmek istemiyordum odadaki aynayı çarşafla kapatmıştımKızlar şükür çıkardık bebeğimi değer 11 e düştü takipte kalacak doktor, ama ben kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum vücudum toparlayacak biliyorum ama görüntüm inanılmaz kötü geliyor gözüme göbeğim buruş buruş, bir yandan bebeğime bakıp mutlu oluyorum umut doluyorum bir yandan da mutsuz hissediyorum, 3000 TL aldılar hastanede maddi olarak da zorladı bu çocuk nasıl büyüyecek endişesi sardı, eşime yakın olabilmek istiyorum ama olamıyorum bir yandan da soğumuş hissediyorum annem tanımda hetşeye koşturuyor herşeye o koşturup yorulduğu için bile kendimi yetersiz hissediyorum
Madecassolu sonra nasil temiliyorsun peki zor degil mi temizlemek? Cok yogun kivamli ya nasil cikiyor memedenBenim de memelerim çok fena yaraydı, kanıyordu. Gümüş kapak artı madecassol krem bu ikisinden çare buldum. Denemediysen mutlaka dene canım
400 tlydiÇoook pahalıymış sizde muayene ücreti ne kadar bizde 165 TL
Az bişey ucuna sürüyorum sonra da bebeğin ağız bezinden birini aldım, yumuşak bez, sıcak suyla ıslatıp ıslatıp sıcak sıcak hem kompres yapıyorum hem de acıtmadan siliyorum canım. Zaten bir kaç sürmeye geçirdi ama benim oğlan hem çok sert çekiyor hem de çiğniyor gibi yapıyor ondan acısı geçmedi. Yarayı kesinlikle madecassol geçirdi amaMadecassolu sonra nasil temiliyorsun peki zor degil mi temizlemek? Cok yogun kivamli ya nasil cikiyor memeden
Ay hemen deneyecegimmcok tesekkur ederimmAz bişey ucuna sürüyorum sonra da bebeğin ağız bezinden birini aldım, yumuşak bez, sıcak suyla ıslatıp ıslatıp sıcak sıcak hem kompres yapıyorum hem de acıtmadan siliyorum canım. Zaten bir kaç sürmeye geçirdi ama benim oğlan hem çok sert çekiyor hem de çiğniyor gibi yapıyor ondan acısı geçmedi. Yarayı kesinlikle madecassol geçirdi ama
Dene valla benim sürmediğim şey kalmadı ama bu ikisi iyi geldi. E vitamini alıcam bi de olmadı şampuana katarım işe yaramazsaAy hemen deneyecegimmcok tesekkur ederimm
Gerçekten birgün çok enerjik ve mutluyum bazen de öyle bir düşünce basıyor ki kimseye çaktırmayayım diyorum ama sebepsiz ağlayasım filan geliyor ya da sebepli onu da bilmiyorumGözün aydın, hepimiz aynı ya da benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin. Aynada kendimi görmek istemiyordum odadaki aynayı çarşafla kapatmıştımilk günler karnımın halini gördükçe ağlıyordum geçecek hepsi düzelecek biliyorum. Lohusalık gerçekten çok farklı bir kafaymış
Evet canim cok şükür 2 gündür evde miniğimizY yorgunnn_anne canım gözün aydın çok şükür kavuştunuz mu
SabAh aklıma geldin. Nasıl gidiyor tecrübeli anaEvet canim cok şükür 2 gündür evde miniğimizUykusuz geceler online
Bana misafir varken daha çok geliyorlar bir köşede ağlayıp bir şey yokmuş gibi yanlarına dönüyorumGerçekten birgün çok enerjik ve mutluyum bazen de öyle bir düşünce basıyor ki kimseye çaktırmayayım diyorum ama sebepsiz ağlayasım filan geliyor ya da sebepli onu da bilmiyorum
Normal annesi dinleniyordurArkadaslar bebegin 5 6 kere emdikten sonra bi kac saniye bekleyip sonra tekrar emmesi normal mi? Dura dura emiyor bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?