2021 Aralık Anneleri

Gecer cnm merak etme bende cok evham yapmistim sukur suan iylesio iyice gobegi.. yakildiktan snra illaki kanama akinti oluyor sonra duzeliyor.. ben hic yikamadim gobegi dustukten sonra .. daha 2 gun once yikadim cocugum kokmuştu artik
Dün sildim sabunlu suyla güzelce ama doktorun yavaş yavaş yakması beni sinir ediyor. 2. Yaktık Perşembe 3. Yakacak daha da haftaya sarkar diyor kaç olacaksa

Nasıl fark ettin canım? Galiba benimkinde de var. Yoğurt süt yediğim gün delirdi uyumadı hiç

Evet cunku bebito emerken goguslerim kopuyor bide boyle ne kadar ictigini gorunce icim rahatliyo sankiama emzirmem gerekecek glba
Nasi yapicam bilmiyorum
Benim de memelerim çok fena yaraydı, kanıyordu. Gümüş kapak artı madecassol krem bu ikisinden çare buldum. Denemediysen mutlaka dene canım

Paket paket degisiyor ama ortalamasi 650 tl.
Bi muayene ucretini gozden cikarmistim zaten, bari guzel bisi olsun dedim
Çoook pahalıymış sizde muayene ücreti ne kadar bizde 165 TL

Göğüs ucu çatlağı yaşayıp çözüm bulabilen var mı her emzirmeden sonra lansinoh kullanıyorum 2 güne kadar iyiydi ama bugün artık dayanılmaz olmaya başladı
O hiç bişeye yaramıyor canım, gümüş kapak artı madecassoldan çare buldum ben

Gözün aydın, hepimiz aynı ya da benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin. Aynada kendimi görmek istemiyordum odadaki aynayı çarşafla kapatmıştım ilk günler karnımın halini gördükçe ağlıyordum geçecek hepsi düzelecek biliyorum. Lohusalık gerçekten çok farklı bir kafaymış

Benim de memelerim çok fena yaraydı, kanıyordu. Gümüş kapak artı madecassol krem bu ikisinden çare buldum. Denemediysen mutlaka dene canım
Madecassolu sonra nasil temiliyorsun peki zor degil mi temizlemek? Cok yogun kivamli ya nasil cikiyor memeden
Çoook pahalıymış sizde muayene ücreti ne kadar bizde 165 TL
400 tlydi

Madecassolu sonra nasil temiliyorsun peki zor degil mi temizlemek? Cok yogun kivamli ya nasil cikiyor memeden
Az bişey ucuna sürüyorum sonra da bebeğin ağız bezinden birini aldım, yumuşak bez, sıcak suyla ıslatıp ıslatıp sıcak sıcak hem kompres yapıyorum hem de acıtmadan siliyorum canım. Zaten bir kaç sürmeye geçirdi ama benim oğlan hem çok sert çekiyor hem de çiğniyor gibi yapıyor ondan acısı geçmedi. Yarayı kesinlikle madecassol geçirdi ama

Ay hemen deneyecegimmcok tesekkur ederimm

Bebisleriniz gunluk kac saat iyuyordur benimki butun gun kucakta ya gece de 4 bucuga kdr kucaktaydi sonrasinda kac kere daha kalkti sanirim karni agryr dalamiyor

Gerçekten birgün çok enerjik ve mutluyum bazen de öyle bir düşünce basıyor ki kimseye çaktırmayayım diyorum ama sebepsiz ağlayasım filan geliyor ya da sebepli onu da bilmiyorum

Tekrar biberonla anne sütü denedim.
Direk alisti. Yine aktif emmedi beni..
Yine biraktik. Şiringaya devam

Gerçekten birgün çok enerjik ve mutluyum bazen de öyle bir düşünce basıyor ki kimseye çaktırmayayım diyorum ama sebepsiz ağlayasım filan geliyor ya da sebepli onu da bilmiyorum
Bana misafir varken daha çok geliyorlar bir köşede ağlayıp bir şey yokmuş gibi yanlarına dönüyorum ama nasıl ağlama hüngür hıçkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…