2021 Aralık Anneleri

Tekrar biberonla anne sütü denedim.
Direk alisti. Yine aktif emmedi beni..
Yine biraktik. Şiringaya devam
Kaşık biberon denedin mi? Ben sağım yapmam gerektiği zaman onunla veriyorum. Meme reddi için en az riskli olan oymuş.
Şırıngayla da ağza kolay süt geldiğinden yine emmede tembellik yapabiliyormuş

Kaşık biberon denedin mi? Ben sağım yapmam gerektiği zaman onunla veriyorum. Meme reddi için en az riskli olan oymuş.
Şırıngayla da ağza kolay süt geldiğinden yine emmede tembellik yapabiliyormuş
Parmağimi veriyorum çok ćok emince biraz sıkıyorum ağzına canm

Nasıl fark ettin canım? Galiba benimkinde de var. Yoğurt süt yediğim gün delirdi uyumadı hiç
Benimki sürekli huzursuzdu kaç doktora gittik hep gaz deyip gönderdiler, çok fazla kaka yapardı daha emerken yapiyodu emdiği süt resmen durmuyordu karninda bide kakası değişikti doktorlar mukuslu diyor ya böyle sümüksü bi yapisi vardı iplik iplik gibi sunerdi. En son bi doktora gittik kakadan tahlil yaptılar öyle çıktı, 2 tane damlası vardı rapor çıkarmıştı özel laktozsuz mama alıyorduk ben de sıkı bi diyet yaptım asla süt ve süt ürünü yemedim geçene kadar, tarhana çorbası bile icemiyodum, yemeklere tereyağ koymadım, kek kurabiye yaptım siviyagla, dışarıda yemek yemedim falan, 6. Aydan sonra azaldığını farketmistim ben arada biseyler yiyordum çünkü takip ediyodum rahatsız olacak mı diye, en son 8 aylıkken tahlil tekrarlandi doktor geçmiş dedi

Canim siling mi denesen acaba

Canım bu geçici bir durum inan hepimiz uykusuz ve bitkiniz ama geçici bi durum bol bol dua oku bebeğine yada yaşlı birisi varsa günlük okusun bebeğinin yattığı yere küçük kuran koy kendini parcalasan da elinden bisey gelmez,mama için de bugün bizim doktorumuz gaz için aptamil confornil mamayi önerdi denemek istersen ben aldım daha denemedim.Birde gaz için yine nurse nin gaz surubunu verdi.Damladan daha etkili imiş.

Çok geçmiş olsun canım cidden alerji işi en zoru bebeklerde. Ben tereyağ yiyince olmadı sanırım, yoğurt ve sütlü tatlı yediğim gün oldu. Ama yine de emin değilim takip etmem gerek. Kakası mukuslu değil, bir de normal sma mama veriyorum arada bir ölçek rahatsız etmiyor. Ama muhallebi yediğim gün 20 saat uyumadı sanki bilemiyorum

Hanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acaba Yani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…

Bebisleriniz gunluk kac saat iyuyordur benimki butun gun kucakta ya gece de 4 bucuga kdr kucaktaydi sonrasinda kac kere daha kalkti sanirim karni agryr dalamiyor
Dün huzursuzdu kakasını yapmamıştı gün içinde yarım saatte bir uyanıp durdu gecede aynı şekilde kucağımda uyuyordu beşiğe koymamla çığlık basması bir oluyordu ben gazı var diye düşündüğüm için ben kimyon çayı içtim öğleden sonra kakasını yapınca rahatladı… Bu gece rahattı 11 de uyuduk 1 gibi uyandı emzirip yatırdım 3 de uyandı emzirip altını alıp 4 de yatırdım sonra 5de uyandı yine altı doluydu emzirip altını alıp 6 gibi geri yatırdım 8 gibi uyandı emzirip yatırdım 8.40 da hepten uyandı sonra yine alt değiştir emzir oyala derken 11 gibi ana kucağına bıraktım 11.30 gibi uyudu 13.30 da geri uyandı alt değiştirip emzirdim uyanık kalır diyordum ama geri uyumuş şimdilik düzen böyle gidiyor Yani huzursuz olunca sürekli uyanıyor keyfi yerindeyse iyiyiz…

Arkadaslar bebegin 5 6 kere emdikten sonra bi kac saniye bekleyip sonra tekrar emmesi normal mi? Dura dura emiyor bizimki
Evet canım daha çok küçük olduğu için biraz dinleniyor ben emmeyi kesince yanağına dokunuyorum hemen geri başlıyor emmeye uyuyunca ağzından düşüyor zaten meme

Ütüleniyor bnm nadir kurutmadan çıkınca direk giydiriyorum

Ay neden kendini kötü hissediyorsun ki, her şeyi yapabildiğimiz kadar yapacağız elbette bizde insanız. Bazen enerjim oluyor ütülüyorum bazen kuruduğu gibi giydiriyorum, yakın arkadaşlarım gelirse onların eline tutuşturuyorum bir iki ütülüyorlar, ütüsüz olunca da dert etmiyorum
Çok daha rahat günlerimiz olacak o zaman seve seve ütüleriz

Ben hic sapka takmiyorum yaw hatta tirnaklarini kestim eldiven bile takmiyorum

Ben takamıyom ki banyodan sonra bi iki saat anca takıp çıkarıyom

Ay hiç kimse de şapka takmıyormuş ben hala çıkartamıyorum çocuğun kafasından

Bilmem ki böyle sanki ona yetmiyormuşum gibi geliyor düşününce…

Ben vakit hiç bulamıyorum ancak katlayacak vaktim oluyor
Valla cnm olur o kad bunları düşünme bebiş büyüyünce daha rahat edersin
Bana yardımcı olan akraba kv anne kimse yok tek başıma bakıyorum herşeyinş tek başına yapıyorum banyosunu Bile artık tek yaptırıyorum temizlik için abla geliyor hafta bir ona rica ediyorum o yapıyor bu dönen geçince bn yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…