- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Kaşık biberon denedin mi? Ben sağım yapmam gerektiği zaman onunla veriyorum. Meme reddi için en az riskli olan oymuş.Tekrar biberonla anne sütü denedim.
Direk alisti. Yine aktif emmedi beni..
Yine biraktik. Şiringaya devam
Bu benBana misafir varken daha çok geliyorlar bir köşede ağlayıp bir şey yokmuş gibi yanlarına dönüyorumama nasıl ağlama hüngür hıçkır
Parmağimi veriyorum çok ćok emince biraz sıkıyorum ağzına canmKaşık biberon denedin mi? Ben sağım yapmam gerektiği zaman onunla veriyorum. Meme reddi için en az riskli olan oymuş.
Şırıngayla da ağza kolay süt geldiğinden yine emmede tembellik yapabiliyormuş
Benimki sürekli huzursuzdu kaç doktora gittik hep gaz deyip gönderdiler, çok fazla kaka yapardı daha emerken yapiyodu emdiği süt resmen durmuyordu karninda bide kakası değişikti doktorlar mukuslu diyor ya böyle sümüksü bi yapisi vardı iplik iplik gibi sunerdi. En son bi doktora gittik kakadan tahlil yaptılar öyle çıktı, 2 tane damlası vardı rapor çıkarmıştı özel laktozsuz mama alıyorduk ben de sıkı bi diyet yaptım asla süt ve süt ürünü yemedim geçene kadar, tarhana çorbası bile icemiyodum, yemeklere tereyağ koymadım, kek kurabiye yaptım siviyagla, dışarıda yemek yemedim falan, 6. Aydan sonra azaldığını farketmistim ben arada biseyler yiyordum çünkü takip ediyodum rahatsız olacak mı diye, en son 8 aylıkken tahlil tekrarlandi doktor geçmiş dediNasıl fark ettin canım? Galiba benimkinde de var. Yoğurt süt yediğim gün delirdi uyumadı hiç
Canim siling mi denesen acabaO kadar kırgınım o kadar öfkeliyim ki burada annemden ve kayınvalideden başka kimsem yok 26 gündür bir Allah'ın kulu demiyor yazıl. Annem çalışıyor ,kvalide ise dünya umrunda değil bugün ağlayarak onu aradım lütfen dedim . Kırgınım lohusalık umrumda değil tek derdim birinin yardım etmesi , anneme bile kırgınım sabah 7 akşam 5 çalışıyor zorunlu evet değil ama benim başka kimsem yok ki , kimden ne destek alayımbirisi demiyor ki onun çocuğu huzursuz sancılı ,kolik bir bebek tek kişinin asla yapacağı bişey değil . Yorgunluğum ,uykusuz halim umrumda değil. Bilsem kizim iyi ,ağlama krizleri olmasa . Bıraksam patlayacak kadar kötü resmen ağlamaktan bayılacak ,yüzüne ufluyorum herşey yapıyorum daha bedenimde güç kalmadı en çok ise ruhum da . O sabah 6 bu akşam 6 halen ayık halen uyutmaya çalışıyorum bari o ağlama halleri olmasa
Canım bu geçici bir durum inan hepimiz uykusuz ve bitkiniz ama geçici bi durum bol bol dua oku bebeğine yada yaşlı birisi varsa günlük okusun bebeğinin yattığı yere küçük kuran koy kendini parcalasan da elinden bisey gelmez,mama için de bugün bizim doktorumuz gaz için aptamil confornil mamayi önerdi denemek istersen ben aldım daha denemedim.Birde gaz için yine nurse nin gaz surubunu verdi.Damladan daha etkili imiş.Cildiracam verdikleri damla birşeye yaramıyor hani 2 tane damla biri de mi yaramaz , mama bile verdim belki acliktandir memem sütüm yetmiyodur dedim memeyi de emiyor mamayida yedi altı da temiz kaka çiş gaz hepsini yapiyo niye ya niye bir bebek 8 saat nasıl bu halde olabilir kendime zarar verecem neredeyse yemin ederim kafayı yedim ya nasıl böyle oluyor ya nasıl hadi gaz sancısı olsun hiç mi hiç mi bu kadar saat uyutmaz bunun daha canı ne ki ..evet kimsem yok lanet olsun kayınvalidemin zerre umrunda değil anneme keyfimden gelmedim hiç olmazsa akşamları biri var yanımda annem akşamları bana destek olur diye geldim oluyor da ama günün çoğu tek başıma bı careyim , bebeğim belli ki beni sevmiyor sevse böyle olmazdı herkesin bebeği var sinirlerim mahvoldu
Hoşgelmiş oh eline sağlık uyumayın ağır misafir varEvet canim cok şükür 2 gündür evde miniğimizUykusuz geceler online
Çok geçmiş olsun canım cidden alerji işi en zoru bebeklerde. Ben tereyağ yiyince olmadı sanırım, yoğurt ve sütlü tatlı yediğim gün oldu. Ama yine de emin değilim takip etmem gerek. Kakası mukuslu değil, bir de normal sma mama veriyorum arada bir ölçek rahatsız etmiyor. Ama muhallebi yediğim gün 20 saat uyumadı sanki bilemiyorumBenimki sürekli huzursuzdu kaç doktora gittik hep gaz deyip gönderdiler, çok fazla kaka yapardı daha emerken yapiyodu emdiği süt resmen durmuyordu karninda bide kakası değişikti doktorlar mukuslu diyor ya böyle sümüksü bi yapisi vardı iplik iplik gibi sunerdi. En son bi doktora gittik kakadan tahlil yaptılar öyle çıktı, 2 tane damlası vardı rapor çıkarmıştı özel laktozsuz mama alıyorduk ben de sıkı bi diyet yaptım asla süt ve süt ürünü yemedim geçene kadar, tarhana çorbası bile icemiyodum, yemeklere tereyağ koymadım, kek kurabiye yaptım siviyagla, dışarıda yemek yemedim falan, 6. Aydan sonra azaldığını farketmistim ben arada biseyler yiyordum çünkü takip ediyodum rahatsız olacak mı diye, en son 8 aylıkken tahlil tekrarlandi doktor geçmiş dedi
Dün huzursuzdu kakasını yapmamıştı gün içinde yarım saatte bir uyanıp durdu gecede aynı şekilde kucağımda uyuyordu beşiğe koymamla çığlık basması bir oluyordu ben gazı var diye düşündüğüm için ben kimyon çayı içtim öğleden sonra kakasını yapınca rahatladı… Bu gece rahattı 11 de uyuduk 1 gibi uyandı emzirip yatırdım 3 de uyandı emzirip altını alıp 4 de yatırdım sonra 5de uyandı yine altı doluydu emzirip altını alıp 6 gibi geri yatırdım 8 gibi uyandı emzirip yatırdım 8.40 da hepten uyandı sonra yine alt değiştir emzir oyala derken 11 gibi ana kucağına bıraktım 11.30 gibi uyudu 13.30 da geri uyandı alt değiştirip emzirdim uyanık kalır diyordum ama geri uyumuş şimdilik düzen böyle gidiyorBebisleriniz gunluk kac saat iyuyordur benimki butun gun kucakta ya gece de 4 bucuga kdr kucaktaydi sonrasinda kac kere daha kalkti sanirim karni agryr dalamiyor
Evet canım daha çok küçük olduğu için biraz dinleniyor ben emmeyi kesince yanağına dokunuyorum hemen geri başlıyor emmeye uyuyunca ağzından düşüyor zaten memeArkadaslar bebegin 5 6 kere emdikten sonra bi kac saniye bekleyip sonra tekrar emmesi normal mi? Dura dura emiyor bizimki
Ütüleniyor bnm nadir kurutmadan çıkınca direk giydiriyorumHanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acabaYani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…
Npldu ki ben kaçırdım emiyordu seninki sanki artı mama değil miydi?Tekrar biberonla anne sütü denedim.
Direk alisti. Yine aktif emmedi beni..
Yine biraktik. Şiringaya devam
Ay neden kendini kötü hissediyorsun ki, her şeyi yapabildiğimiz kadar yapacağız elbette bizde insanız. Bazen enerjim oluyor ütülüyorum bazen kuruduğu gibi giydiriyorum, yakın arkadaşlarım gelirse onların eline tutuşturuyorum bir iki ütülüyorlar, ütüsüz olunca da dert etmiyorumHanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acabaYani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt naptin tüpleri baglattin mi konuşmuştuk düşünüyordunEvet canim cok şükür 2 gündür evde miniğimizUykusuz geceler online
Ben hic sapka takmiyorum yaw hatta tirnaklarini kestim eldiven bile takmiyorum
Ben takamıyom ki banyodan sonra bi iki saat anca takıp çıkarıyom
Ay hiç kimse de şapka takmıyormuş ben hala çıkartamıyorum çocuğun kafasındanBiz şapka takmadığımız halde böyleyiz, kafasında şapka bırakmıyor kisütten olabilir gerçekten, yağlıdır belki sütümüz. Büyük kızımda böyle yağlanmazdı, onu emzirememiştim mamayla büyüdü.
Bilmem ki böyle sanki ona yetmiyormuşum gibi geliyor düşününce…Ay neden kendini kötü hissediyorsun ki, her şeyi yapabildiğimiz kadar yapacağız elbette bizde insanız. Bazen enerjim oluyor ütülüyorum bazen kuruduğu gibi giydiriyorum, yakın arkadaşlarım gelirse onların eline tutuşturuyorum bir iki ütülüyorlar, ütüsüz olunca da dert etmiyorum
Çok daha rahat günlerimiz olacak o zaman seve seve ütüleriz
Ben vakit hiç bulamıyorum ancak katlayacak vaktim oluyorÜtüleniyor bnm nadir kurutmadan çıkınca direk giydiriyorum
Eltine söyle arada sana yardım etsinBilmem ki böyle sanki ona yetmiyormuşum gibi geliyor düşününce…
Valla cnm olur o kad bunları düşünme bebiş büyüyünce daha rahat edersinBen vakit hiç bulamıyorum ancak katlayacak vaktim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?