Evet yapiyorKızlar kırmızı mercimek çorbası da mı gaz yapıyor?
Valla suan sakinledi sarimsagin etkisi gecti heralde diye dusundum, bakalim bu gece de devam ederse gazlar yeni basliyor diye dusunecegim ben deSoğan sarımsak da yapıyor
Yada sizin şimdi başlıyor erken doğmuştu yaolabilir mi
Ya bn artık sadece su içmeyi düşünüyorum
Bileydim icer miydim oyle istahliEvet yapar malesef
Ayy ne yiyeceğimi şaşırdım. Sadece makarna yicez galiba bu gidişle :)))Yapıyor diye biliyorum, ben de çok severim ama içemiyorum gaz yapar diye
Aynen canım ben de yiyecek bisey bulamıyorum o gaz yapar bu gaz yapar diye aç kalicaz bu gidişle :)Ayy ne yiyeceğimi şaşırdım. Sadece makarna yicez galiba bu gidişle :)))
Sonra tostoparlak olalm:)Ayy ne yiyeceğimi şaşırdım. Sadece makarna yicez galiba bu gidişle :)))
Aynen yemek yokki gaz yapmayan cok az ne pişirczAynen canım ben de yiyecek bisey bulamıyorum o gaz yapar bu gaz yapar diye aç kalicaz bu gidişle :)
et tavuk makarna dışında bisi bulamiyoruz biz canim ki onlara da kimyon atıyorum mutlaka ona rağmen iki gündür ikiniyor sürekli gaz çıkarmasına rağmen anlamadım gitti dikkat etmemize rağmen böyle :) en son salivericem gidicek vallaAynen yemek yokki gaz yapmayan cok az ne pişircz
Ye brokoliyle lahanayi bakalim noclaket tavuk makarna dışında bisi bulamiyoruz biz canim ki onlara da kimyon atıyorum mutlaka ona rağmen iki gündür ikiniyor sürekli gaz çıkarmasına rağmen anlamadım gitti dikkat etmemize rağmen böyle :) en son salivericem gidicek valla
Kombo yapıp fasulyeyi lahanaya sarıp onu da sarımsaklı yoğurda banıp yicemYe brokoliyle lahanayi bakalim noclak
Ahh ahh uyumuyor ki uyuyakalsamKızlar bebegim bugun 1 aylık oldu. En son gece 2 de emip uyuyor normalde 2-3 saatte uyandırıp emziriyordum bir kaç gündür ben de uyuyakalıyorum emziremiyorum 4-5 saati buluyor emzirme aralığı. Sizler uyandırıyor musunuz? Akışına mi bıraktınız artık. Kilo alımı yeterli 1.5 Kilo almış sadece anne sütü ile. Ne yapsam bilemedim.
Napalim yemesek te ayni:)))))Kombo yapıp fasulyeyi lahanaya sarıp onu da sarımsaklı yoğurda banıp yicemtabi sonrasında günümüzü gösterebilir bize
Dimi belki bir gun:)Ahh ahh uyumuyor ki uyuyakalsam
Bebeğin dna sında bir şeylere zarar verebiliyormuş dün bir eğitim dinledik anne beslenmesi hakkında orada da sütüne basarak söylediler rezene tüketmeyin diyeRezene neden önerilmiyor
Vallahi bende aynı durumdayım cocuk devamlı ıkınıyor sürekli gazı var ne yiyeceğimi şaşırdım. Nişasta ve unlu ürünler dokunuyor bizimkine kesinlikle ekmekte mi zarar ediyor acaba diye düşünüyorum. İnşallah besin alerjisi falan değildirSoğan sarımsak da yapıyor
Yada sizin şimdi başlıyor erken doğmuştu yaolabilir mi
Ya bn artık sadece su içmeyi düşünüyorum
O yolda ilerliyorum hiç sorma cnm :)Sonra tostoparlak olalm:)
Amaninnnn içmim o zmnBebeğin dna sında bir şeylere zarar verebiliyormuş dün bir eğitim dinledik anne beslenmesi hakkında orada da sütüne basarak söylediler rezene tüketmeyin diye
İnşallah olmaz yaVallahi bende aynı durumdayım cocuk devamlı ıkınıyor sürekli gazı var ne yiyeceğimi şaşırdım. Nişasta ve unlu ürünler dokunuyor bizimkine kesinlikle ekmekte mi zarar ediyor acaba diye düşünüyorum. İnşallah besin alerjisi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?