Geçmiş olsun, ben ilk 10-15 gün geçince sarılık riski bitiyor sanıyordumAylık kontrole gittik aşı da olduk.
4250 gram olmuş. 56.5 cm
Biraz sarı dedi rengi kan aldılar çok uzun sürdü ondan çok ben ağladım kan alınırken.
Şimdiye kadar sarılıkla ilgili bi şey dememişlerdi.
Anam o zamanlar hiç bi şey demediler valla ne biliyim. Emzirmekse de benimki emzik etti beni zaten daha da fazla emziremezdim zaten. Bakalım bi sorun çıkmaz inşallah tahlillerde.Geçmiş olsun, ben ilk 10-15 gün geçince sarılık riski bitiyor sanıyordum
Ya iyiydi rezene ben sevmiştim. ☹☹Bebeğin dna sında bir şeylere zarar verebiliyormuş dün bir eğitim dinledik anne beslenmesi hakkında orada da sütüne basarak söylediler rezene tüketmeyin diye
Oy maşallahAylık kontrole gittik aşı da olduk.
4250 gram olmuş. 56.5 cm
Biraz sarı dedi rengi kan aldılar çok uzun sürdü ondan çok ben ağladım kan alınırken.
Sarı ya biraz kenarları gözlerinin de düz durunca değil de tam kenara bakınca belli oluyo.Oy maşallah1 aylıkken sarılık olur muymuş ki ? Neyse kanda belli olur zaten, kanlari az az çıkıyor ondan uzun sürüyor ağlıyorlar öyle kıyamam. göz aklari sarı mı peki en çok ordan anlaşılır demişlerdi
Uzayan sarılık dedi cart curt bi şeyler anlattı bakalım 3 4 aya kendiliğinden geçebilir dedi. Bakalım kanda değer kaç çıkacak.Sarı ya biraz kenarları gözlerinin de düz durunca değil de tam kenara bakınca belli oluyo.
Rezenenin yağında nöbetlere sebep olabilecek bir madde var ve anne sütüne de geçiyor. Bu sebeple önerilmiyor. Burda daha önce söyledim ama pek takan olmadıBebeğin dna sında bir şeylere zarar verebiliyormuş dün bir eğitim dinledik anne beslenmesi hakkında orada da sütüne basarak söylediler rezene tüketmeyin diye
Ben bi ss aldım sendendi o zaman o ☹☹ Evet takmamıştım. ☹☹Rezenenin yağında nöbetlere sebep olabilecek bir madde var ve anne sütüne de geçiyor. Bu sebeple önerilmiyor. Burda daha önce söyledim ama pek takan olmadı
Senin basketbolcu kız benim oğlumu geçmiş bak heleAylık kontrole gittik aşı da olduk.
4250 gram olmuş. 56.5 cm
Inşallah gerek olmaz canım ya. Sonra aşıya gittik bacağını tut dediler dedim ben cok ağlıyom ama eşim geçti neyse ki. Sen çık istersen dediler. Çıkamam da yavrumu bırakıp. Aman zor işlermiş.Senin basketbolcu kız benim oğlumu geçmiş bak helebenim de en korktuğum şey şu an kan vermek, inşallah uzuuuun bir süre gerek olmaz yoksa ben de dayanamam inşallah sarılık değildir canım, öyleyse de artık bayağı büyüdü hiç korkma çabucak atlatır
Kurabiyeler buzlukta duruyor valla ama bi postayı bitirdim her gün yiye yiyeAmaninnnn içmim o zmn
Kız biz ne Yicez içcez
Senin kurabiyeler sana iyi oluyordur
Boşver annem kimyon çayı al o da fena değil içiliyorYa iyiydi rezene ben sevmiştim. ☹☹
Bu halkın bir yasağa daha tahammülü kalmamıştırRezenenin yağında nöbetlere sebep olabilecek bir madde var ve anne sütüne de geçiyor. Bu sebeple önerilmiyor. Burda daha önce söyledim ama pek takan olmadı
O kokar yaaBoşver annem kimyon çayı al o da fena değil içiliyor
Yok yok ben de öyle düşünmüştüm ama normal çay gibi hafif kimyon aromasıylaO kokar yaa
Bizimkinin de alnında göz çevresinde ve göz akinda vardı 14.5 çıkmıştı sizinki o kadar çıkmaz sanıyorumSarı ya biraz kenarları gözlerinin de düz durunca değil de tam kenara bakınca belli oluyo.
Canım tavuk suyuna et suyuna çorba, su, çok açık çay, komposto iç, yediklerine dereotu koy. Maalesef süt yapan şeylerin çoğu gaz yapıyor, bulgur yoğurt soğan gibiKızlar sütüm azaldı bebe doymuyorzaten ne yesem gaz yapıyor yeşillik ve kuruyemiş yiyordum sütü arttırır diye onlar da gaz yapıyor ne yeyip içeceğiz. Süt arttırıcı sipariş ettim doktor önerisiyle, doğal öneriniz var mı
Inşallah. Ay hiç bi bebek hasta olmasın ya.Bizimkinin de alnında göz çevresinde ve göz akinda vardı 14.5 çıkmıştı sizinki o kadar çıkmaz sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?