2021 Aralık Anneleri

Kızlar sütüm azaldı bebe doymuyor zaten ne yesem gaz yapıyor yeşillik ve kuruyemiş yiyordum sütü arttırır diye onlar da gaz yapıyor ne yeyip içeceğiz. Süt arttırıcı sipariş ettim doktor önerisiyle, doğal öneriniz var mı

Geçmiş olsun, ben ilk 10-15 gün geçince sarılık riski bitiyor sanıyordum

Geçmiş olsun, ben ilk 10-15 gün geçince sarılık riski bitiyor sanıyordum
Anam o zamanlar hiç bi şey demediler valla ne biliyim. Emzirmekse de benimki emzik etti beni zaten daha da fazla emziremezdim zaten. Bakalım bi sorun çıkmaz inşallah tahlillerde.

Oy maşallah 1 aylıkken sarılık olur muymuş ki ? Neyse kanda belli olur zaten, kanlari az az çıkıyor ondan uzun sürüyor ağlıyorlar öyle kıyamam. göz aklari sarı mı peki en çok ordan anlaşılır demişlerdi

Sarı ya biraz kenarları gözlerinin de düz durunca değil de tam kenara bakınca belli oluyo.

Sarı ya biraz kenarları gözlerinin de düz durunca değil de tam kenara bakınca belli oluyo.
Uzayan sarılık dedi cart curt bi şeyler anlattı bakalım 3 4 aya kendiliğinden geçebilir dedi. Bakalım kanda değer kaç çıkacak.

Bebeğin dna sında bir şeylere zarar verebiliyormuş dün bir eğitim dinledik anne beslenmesi hakkında orada da sütüne basarak söylediler rezene tüketmeyin diye
Rezenenin yağında nöbetlere sebep olabilecek bir madde var ve anne sütüne de geçiyor. Bu sebeple önerilmiyor. Burda daha önce söyledim ama pek takan olmadı

Senin basketbolcu kız benim oğlumu geçmiş bak hele benim de en korktuğum şey şu an kan vermek, inşallah uzuuuun bir süre gerek olmaz yoksa ben de dayanamam inşallah sarılık değildir canım, öyleyse de artık bayağı büyüdü hiç korkma çabucak atlatır

Inşallah gerek olmaz canım ya. Sonra aşıya gittik bacağını tut dediler dedim ben cok ağlıyom ama eşim geçti neyse ki. Sen çık istersen dediler. Çıkamam da yavrumu bırakıp. Aman zor işlermiş.

Canım tavuk suyuna et suyuna çorba, su, çok açık çay, komposto iç, yediklerine dereotu koy. Maalesef süt yapan şeylerin çoğu gaz yapıyor, bulgur yoğurt soğan gibi her fırsatta uyumaya çalış, uyku çok güzel süt yapıyor. Ve yüksek moral tabi.. Mutluyken salgılanan hormonlar sütün artmasını sağlıyor. Gaz için de zuzucuum un tavsiyesiyle çekilmemiş kimyonu demleyerek çay yapıp içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…