- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yapma ya bn kaçırmışımRezenenin yağında nöbetlere sebep olabilecek bir madde var ve anne sütüne de geçiyor. Bu sebeple önerilmiyor. Burda daha önce söyledim ama pek takan olmadı
Bence riskli bi durum olsa görünüşten farkederdin ben farketmiştim baya belli oluyorAnam o zamanlar hiç bi şey demediler valla ne biliyim. Emzirmekse de benimki emzik etti beni zaten daha da fazla emziremezdim zaten. Bakalım bi sorun çıkmaz inşallah tahlillerde.
benim bebeğimin de öyle başlarda olan sarılıktan kaldı zamanla geçecek dedi doktorSarı ya biraz kenarları gözlerinin de düz durunca değil de tam kenara bakınca belli oluyo.
Hee fena değil bn lop diye bi yudumda içiyorum artıkBoşver annem kimyon çayı al o da fena değil içiliyor
Kuru incir ve hurma canim yiyeblrsn gaz yapmayan benim bildigimKızlar sütüm azaldı bebe doymuyorzaten ne yesem gaz yapıyor yeşillik ve kuruyemiş yiyordum sütü arttırır diye onlar da gaz yapıyor ne yeyip içeceğiz. Süt arttırıcı sipariş ettim doktor önerisiyle, doğal öneriniz var mı
Cok kotu tadi mecburiyetten:)Hee fena değil bn lop diye bi yudumda içiyorum artık
Bunların hepsini yapıyorumCanım tavuk suyuna et suyuna çorba, su, çok açık çay, komposto iç, yediklerine dereotu koy. Maalesef süt yapan şeylerin çoğu gaz yapıyor, bulgur yoğurt soğan gibiher fırsatta uyumaya çalış, uyku çok güzel süt yapıyor. Ve yüksek moral tabi.. Mutluyken salgılanan hormonlar sütün artmasını sağlıyor. Gaz için de @zuzucuum un tavsiyesiyle çekilmemiş kimyonu demleyerek çay yapıp içiyorum
Bakalım insallah.Bence riskli bi durum olsa görünüşten farkederdin ben farketmiştim baya belli oluyor
benim bebeğimin de öyle başlarda olan sarılıktan kaldı zamanla geçecek dedi doktor
Fırsat buldukça dinlenKızlar sütüm azaldı bebe doymuyorzaten ne yesem gaz yapıyor yeşillik ve kuruyemiş yiyordum sütü arttırır diye onlar da gaz yapıyor ne yeyip içeceğiz. Süt arttırıcı sipariş ettim doktor önerisiyle, doğal öneriniz var mı
Kaç yıllık ineksiniz de kaliteli sütten anlıyorsunuz acabaBunların hepsini yapıyorumbol bol bulgur yiyordum o da mı gaz yapıyor moralimi asla yüksek tutamıyorum göğüslerim çok çatladı kanıyor ağlayarak emziriyorum artık. Gelen giden bana sütün yok senin olsa şöyle olurdu böyle olurdu dediği için psikolojik olarak buna inanmışta olabilirim. He bi de sütüm kaliteli değilmiş Her yemekten sonra kimyon içiyorum ona rağmen gazdan sabahlar olmuyor.
O gelen gidenin ağzına terlikle vurBunların hepsini yapıyorumbol bol bulgur yiyordum o da mı gaz yapıyor moralimi asla yüksek tutamıyorum göğüslerim çok çatladı kanıyor ağlayarak emziriyorum artık. Gelen giden bana sütün yok senin olsa şöyle olurdu böyle olurdu dediği için psikolojik olarak buna inanmışta olabilirim. He bi de sütüm kaliteli değilmiş Her yemekten sonra kimyon içiyorum ona rağmen gazdan sabahlar olmuyor.
Hurma yiyorum inciri de denicem hemen sipariş verdim eşimeKuru incir ve hurma canim yiyeblrsn gaz yapmayan benim bildigim
Ayva elma üzüm komposto yapıyorum bu mu gaz yapıyor diye düşünmeye başladım düzenli yediğim bu var çünkü anam ne zormuş ilk zamanlar yaFırsat buldukça dinlen
Duş al haşlama ye ayva elma kompostosu
Yeşillik yeme onlar gaz yapar
Bn petibör yiyorum ve yazdıklarımı kuru incir hurma ceviz abartmadan
Maalesef ama geçici süreç AllahtanHurma yiyorum inciri de denicem hemen sipariş verdim eşime
Ayva elma üzüm komposto yapıyorum bu mu gaz yapıyor diye düşünmeye başladım düzenli yediğim bu var çünkü anam ne zormuş ilk zamanlar ya
Canim tahin pekmez bir deHurma yiyorum inciri de denicem hemen sipariş verdim eşime
Ayva elma üzüm komposto yapıyorum bu mu gaz yapıyor diye düşünmeye başladım düzenli yediğim bu var çünkü anam ne zormuş ilk zamanlar ya
Olur bnce ya hafif ağrılar dr mesaj at bakim ne dicekDikis yerlerimin kenari hafif sislik var bence ya dokununca da agri puf suan hic agri kalmamasi mi lazim
Gözler röntgen herhalde meme içindeki sütü görüyolar da kalite testi yapıyolar. Yeterli çişli kakali bez varsa devamke. Sadece suyu ihmal etme. Diğer ıvır zıvırları da ondan yapcam yicem diye insan stres olur boşver. Allah ne verdiyse onu ye. Bi tane de süt arttırıcı kullan psikolojik olarak rahatlarsın.Bunların hepsini yapıyorumbol bol bulgur yiyordum o da mı gaz yapıyor moralimi asla yüksek tutamıyorum göğüslerim çok çatladı kanıyor ağlayarak emziriyorum artık. Gelen giden bana sütün yok senin olsa şöyle olurdu böyle olurdu dediği için psikolojik olarak buna inanmışta olabilirim. He bi de sütüm kaliteli değilmiş Her yemekten sonra kimyon içiyorum ona rağmen gazdan sabahlar olmuyor.
Evet odem bence cok sukur kanama akinti gibi birsey yok kabuk baglar gibi olmus o cizgi krem suruyorum sabah aksam iz birakmamasi icinOlur bnce ya hafif ağrılar dr mesaj at bakim ne dicek
Şişlik ödemdir bnm bile ödemlerim hala var
Dikişler eriyorsa rahim kasılıyorsa ağrı olur belki
O kadar doğru bişey söyledin kiKaç yıllık ineksiniz de kaliteli sütten anlıyorsunuz acabainsanları üzmeyi ne çok seviyorlar ya. Göğüs ucuna merve garmastan öneriyordu, onu kullan inşallah şifa olur canım. İnsanları da umursama hatta gerekirse mesafe koy arana. Moral vermeleri gereken günde negatif enerji yayanlar olmaz olsun bir zahmet
az kaldı kimseyi almayacağım eve o olacak varsın kötü bilsinler napim yaO gelen gidenin ağzına terlikle vur
Stres en önemli faktörmüş
Kim dedi kaliteli değil sütün
Bulgur evet hem süt yapıyor hem çok gaz
15 günlük olduktan sonra gaz olmaya başlıyor diyorlar bizimki doğuştan gazlıMaalesef ama geçici süreç Allahtan
Doğum yapmadan önce söylemiştim gaz olaylarınıgazsız bebe olsun diye
cahillerle uğraşmak zor Merve’cimGözler röntgen herhalde meme içindeki sütü görüyolar da kalite testi yapıyolar. Yeterli çişli kakali bez varsa devamke. Sadece suyu ihmal etme. Diğer ıvır zıvırları da ondan yapcam yicem diye insan stres olur boşver. Allah ne verdiyse onu ye. Bi tane de süt arttırıcı kullan psikolojik olarak rahatlarsın.
Bizim 2. Haftaya girince baslamisti gazlar yani bir hafta bitmisti oyle hatirliyirumBunların hepsini yapıyorumbol bol bulgur yiyordum o da mı gaz yapıyor moralimi asla yüksek tutamıyorum göğüslerim çok çatladı kanıyor ağlayarak emziriyorum artık. Gelen giden bana sütün yok senin olsa şöyle olurdu böyle olurdu dediği için psikolojik olarak buna inanmışta olabilirim. He bi de sütüm kaliteli değilmiş Her yemekten sonra kimyon içiyorum ona rağmen gazdan sabahlar olmuyor.
Doğar doğmaz başladı bizim, doğumdan sonraki gün kayısı kompostosu içmiştim çocuk kendini parçalamıştı gece boyu o gün anladım bundan sonraki hayatımın nasıl olacağınıBizim 2. Haftaya girince baslamisti gazlar yani bir hafta bitmisti oyle hatirliyirumondan once de sarilikla ugrasiyorduk suan artarak devam ediyor insallah hepimizin bir an once gecer bebelerin yuzu gulsun agrilari bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?