- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bizimki acliktan yirtmistinkendini hastanede yavrum gazdanndegildi:)Doğar doğmaz başladı bizim, doğumdan sonraki gün kayısı kompostosu içmiştim çocuk kendini parçalamıştı gece boyu o gün anladım bundan sonraki hayatımın nasıl olacağını
Bugünleri de atlatırız elbet
Sizleri görünce halime şükrettim. Uyandırmamaya karar verdim. Allah kolaylık versin ya çok zor uykusuzluk.Ahh ahh uyumuyor ki uyuyakalsam
Denk gelmiştir ya o kadar etkielemez bence parol vermedi mi?Kizlar,Bugün tüm vücudum dökülüyor sanırım vitaminsiz kaldım
Doktorunuz Size vitaminlere devam etmenizi söylemiş miydi ben kan ilacı ve d vit é devam ediyorum ama arada içmeyi unuttuğum oluyor
Gaz olmasın diye beslenmiyorum doğru düzgün
Bugun dayanamadim doktorunun sezaryen sonrası verdiği ağrı kesiciyi içtim oğlum bütün gün uyudu sadece emmek icin uyaniyor beslenince tekrar uyuyor acaba ilaç mi uyutuyor endiselendim şimdi
Amin canım. Sarılık geçiyor bir şekilde güneş varsa güneşe çıkar biraz zaten emiyor da bebis tez zamanda geçer inşallah. 1 aylık kontrolde kalça utrasonu çekildi mi sizin ?Inşallah. Ay hiç bi bebek hasta olmasın ya.
40ından sonra cekilmesini öneriyorum dedi. Mübarek neyse bu kırk eşiği bakalım nolcakAmin canım. Sarılık geçiyor bir şekilde güneş varsa güneşe çıkar biraz zaten emiyor da bebis tez zamanda geçer inşallah. 1 aylık kontrolde kalça utrasonu çekildi mi sizin ?
Kaç kilo bebe ben sana diyimKızlar ben bu bezi bi üst numaraya geçirip geçirmeyeceğimi nasıl anlayacağım yaAzcık poposunun kenarında bez izi çıkmaya başladı. Bir de bezi bağlarken çok mu sıkıyorım napıyorum anlayamıyorum
1 ay ile 3 ay arasında çekiliyormuş, bizim daha çekilmediAmin canım. Sarılık geçiyor bir şekilde güneş varsa güneşe çıkar biraz zaten emiyor da bebis tez zamanda geçer inşallah. 1 aylık kontrolde kalça utrasonu çekildi mi sizin ?
Evde tarttım demin 3400 çıktıKaç kilo bebe ben sana diyim
Kan ilacına 4 ay devamKizlar,Bugün tüm vücudum dökülüyor sanırım vitaminsiz kaldım
Doktorunuz Size vitaminlere devam etmenizi söylemiş miydi ben kan ilacı ve d vit é devam ediyorum ama arada içmeyi unuttuğum oluyor
Bugun dayanamadim doktorunun sezaryen sonrası verdiği ağrı kesiciyi içtim oğlum bütün gün uyudu sadece emmek icin uyaniyor beslenince tekrar uyuyor acaba ilaç mi uyutuyor endiselendim şimdi
Bacakları çok sıkıyorsa değiş numarayı biz 2yle başladık 1 haftadıf 3 kullanıyoruz prima kullanıyorumKızlar ben bu bezi bi üst numaraya geçirip geçirmeyeceğimi nasıl anlayacağım yaAzcık poposunun kenarında bez izi çıkmaya başladı. Bir de bezi bağlarken çok mu sıkıyorım napıyorum anlayamıyorum
40indan sonra bir mucize bekliyorum ben de40ından sonra cekilmesini öneriyorum dedi. Mübarek neyse bu kırk eşiği bakalım nolcak
illa 1 ay kontrolünde olması gerekmiyor o halde1 ay ile 3 ay arasında çekiliyormuş, bizim daha çekilmedi
Kaç kilo sizin bebiş ? Bol gelirse de bu sefer sızdırır diye korkuyorum. 70li bir paket bez daha var onu da bitirip 2ye geçeceğim sanırımBacakları çok sıkıyorsa değiş numarayı biz 2yle başladık 1 haftadıf 3 kullanıyoruz prima kullanıyorum
Aylık kontole gitmedik ama 5e yakındırKaç kilo sizin bebiş ? Bol gelirse de bu sefer sızdırır diye korkuyorum. 70li bir paket bez daha var onu da bitirip 2ye geçeceğim sanırım
Bana brufen diye bi ağrı kesici vermişti ağrım oldukça içiyorum uyku durumu tesadüf olmuş olabilir bence.Kizlar,Bugün tüm vücudum dökülüyor sanırım vitaminsiz kaldım
Biz bizKızlar bebesi 5. hafta atağı yaşayan yada yaşadığından suphelenen var mı?biz daha 5te değiliz ama bazen erken de olabiliyormus. Karnı tok, altı temiz gazını kakasini da yaptı ama memeden ayrılınca huysuzlaniyor son iki gündür. Baktım netten 5. hafta atağı olabilir diyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?