2021 Aralık Anneleri

Bizimki acliktan yirtmistinkendini hastanede yavrum gazdanndegildi:)

Kizlar,Bugün tüm vücudum dökülüyor sanırım vitaminsiz kaldım
Doktorunuz Size vitaminlere devam etmenizi söylemiş miydi ben kan ilacı ve d vit é devam ediyorum ama arada içmeyi unuttuğum oluyor
Gaz olmasın diye beslenmiyorum doğru düzgün
Bugun dayanamadim doktorunun sezaryen sonrası verdiği ağrı kesiciyi içtim oğlum bütün gün uyudu sadece emmek icin uyaniyor beslenince tekrar uyuyor acaba ilaç mi uyutuyor endiselendim şimdi

Denk gelmiştir ya o kadar etkielemez bence parol vermedi mi?
Ben troit için gittiğimde 15 günlükken bana dahiliyeci vitamin bakıp b12 başladı birazcık düşük diye. Aile hekiminde bi baktır istersen?

Kızlar ben bu bezi bi üst numaraya geçirip geçirmeyeceğimi nasıl anlayacağım ya Azcık poposunun kenarında bez izi çıkmaya başladı. Bir de bezi bağlarken çok mu sıkıyorım napıyorum anlayamıyorum

Amin canım. Sarılık geçiyor bir şekilde güneş varsa güneşe çıkar biraz zaten emiyor da bebis tez zamanda geçer inşallah. 1 aylık kontrolde kalça utrasonu çekildi mi sizin ?
40ından sonra cekilmesini öneriyorum dedi. Mübarek neyse bu kırk eşiği bakalım nolcak

Kaç kilo bebe ben sana diyim

Kan ilacına 4 ay devam
decavit ve kalsiyum 1gün arayla devam bi kaç ay
Sanmam çok etkilemez ilaç ya maşallah uyusun uyusun

Bacakları çok sıkıyorsa değiş numarayı biz 2yle başladık 1 haftadıf 3 kullanıyoruz prima kullanıyorum

Kaç kilo sizin bebiş ? Bol gelirse de bu sefer sızdırır diye korkuyorum. 70li bir paket bez daha var onu da bitirip 2ye geçeceğim sanırım
Aylık kontole gitmedik ama 5e yakındır
Bitir sonradan geçersin
Biz 3.750 doğduk 2le başladım 1 almadım

Bana brufen diye bi ağrı kesici vermişti ağrım oldukça içiyorum uyku durumu tesadüf olmuş olabilir bence.

Kızlar bebesi 5. hafta atağı yaşayan yada yaşadığından suphelenen var mı? biz daha 5te değiliz ama bazen erken de olabiliyormus. Karnı tok, altı temiz gazını kakasini da yaptı ama memeden ayrılınca huysuzlaniyor son iki gündür. Baktım netten 5. hafta atağı olabilir diyor ama bilemedim

Biz biz memeyle ağlayarak kavga ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…