- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Alttan çıkarmak daha önemli bence üstten her zaman olmazmış hava yuttuysa gazı olurmuş ama alttan her zaman oluyorAlttan gaz çıkardığında da yeterli oluyor mu? Her zaman ağızdan çıkarmıyor
Bizim de vücutta hiç olmadı neye göre öyle oluyor bilmiyorumBızım bacaklarda karnında vardı yüzde gözde hıc olmadı
Ben sordum normalmis o döküntüler alerji demek için iki ayı doldurmak gerekirmis birde alerjinin en büyük belirtisi mukuslu kanlı kaka olmasıymisHepsi benimkinde de var hatta sadece yüzünde değil vücudunda da kırmızı noktalar bende şüphelendim alerji mi diye ama doktora götürmedim henüz. Sordugunda beni de etiketler misin acaba?
Benimkinde doğduğu günde bile vardı gözyaşı çok şaşırmıştıkKızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var
Evet üstten her zaman çıkarmıyorAlttan çıkarmak daha önemli bence üstten her zaman olmazmış hava yuttuysa gazı olurmuş ama alttan her zaman oluyor
Aynen annemde diyor altının üzerinde banyo yaptır diyeMuz kabız yapmaz mı ama
Bana bi abla demişti tenine altın değsin bide sarı örtü yada sarı bişey giydir derler
Bugüne kadar iyiydi dün ve bugün berbatKızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl
Ben 9 kilo almıştım ilk haftada hepsini verdim hamilelik öncesi kilomdayim suan ki hareket sıfır, yeme içme dikkat etmediğim halde. Normalmiş demek ki :) kalani da verirsin zamanlaSezeryan olan anneler kaç kilo aldınız ve kaçını verdiniz şuan ? Sizlerde Durumlar neler merak ediyorum ben biraz hızlı mı verdim yoksa normal mi 26. Gün tartıldığımda toplam 14 kilo vermiştim 6 kilom kaldı kalanı da verir miyim acaba aynı hızla
Bende ilk hafta 10 kg vermiştim tabi hamilelikte fütursuzca yediğim için 20 kg aldımBen 9 kilo almıştım ilk haftada hepsini verdim hamilelik öncesi kilomdayim suan ki hareket sıfır, yeme içme dikkat etmediğim halde. Normalmiş demek ki :) kalani da verirsin zamanla
verirsin canım emzirdikce daha kolay gidiyor sanki :) sezeryan gobegi için de evde egzersize baslicam doktorum 20 gün sonra başlayabilirsin dedi ama ben 40imi bekleyeyim ne olur ne olmaz :))Bende ilk hafta 10 kg vermiştim tabi hamilelikte fütursuzca yediğim için 20 kg aldımkalanı da veririm inşallah
23 Kilo aldım 13ü gitti gerisi Allâh kerim aslında diyet gibi besleniyorum ama hep evdeyim hareket sıfır sadece kol kaslarim gelişiyor bu ara bebeği sürekli kucagimda tutmaktanSezeryan olan anneler kaç kilo aldınız ve kaçını verdiniz şuan ? Sizlerde Durumlar neler merak ediyorum ben biraz hızlı mı verdim yoksa normal mi 26. Gün tartıldığımda toplam 14 kilo vermiştim 6 kilom kaldı kalanı da verir miyim acaba aynı hızla
Ben 14 almıştım, doğumdan hemen sonra 5 vermiştim. Bir hafta sonra da toplamda 11 gitti. Şu an 2 kilo fazlam var, vermek için herhangi bir çabam yokSezeryan olan anneler kaç kilo aldınız ve kaçını verdiniz şuan ? Sizlerde Durumlar neler merak ediyorum ben biraz hızlı mı verdim yoksa normal mi 26. Gün tartıldığımda toplam 14 kilo vermiştim 6 kilom kaldı kalanı da verir miyim acaba aynı hızla
Bizimdeeee yaaa uyumuyor resmenUyumuyoooorrrr.
Mukuslu ama kanlı değil şükür. İnşallah alerji falan değildir yaBen sordum normalmis o döküntüler alerji demek için iki ayı doldurmak gerekirmis birde alerjinin en büyük belirtisi mukuslu kanlı kaka olmasıymis
Benimki de iki gece güzel uyudu sandım ki hep öyle devam edecekBizimdeeee yaaa uyumuyor resmensurekli kusacak gibi dilini cikartarak inliyor cocuk ben yarin kesin bunun icin doktora giderim sessizce ögüruyor ya bogulcak diye aklim cikiyor
Bizim bebisler aynı gün doğmuşMukuslu ama kanlı değil şükür. İnşallah alerji falan değildir ya2.ay kontrolünde doktora söyleyim o zaman test falan yapılır belki
Ben 55le hamile kaldım şu an 56 kiloyumSezeryan olan anneler kaç kilo aldınız ve kaçını verdiniz şuan ? Sizlerde Durumlar neler merak ediyorum ben biraz hızlı mı verdim yoksa normal mi 26. Gün tartıldığımda toplam 14 kilo vermiştim 6 kilom kaldı kalanı da verir miyim acaba aynı hızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?