2021 Aralık Anneleri

Hepsi benimkinde de var hatta sadece yüzünde değil vücudunda da kırmızı noktalar bende şüphelendim alerji mi diye ama doktora götürmedim henüz. Sordugunda beni de etiketler misin acaba?
Ben sordum normalmis o döküntüler alerji demek için iki ayı doldurmak gerekirmis birde alerjinin en büyük belirtisi mukuslu kanlı kaka olmasıymis

Kızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var
Benimkinde doğduğu günde bile vardı gözyaşı çok şaşırmıştık

Sezeryan olan anneler kaç kilo aldınız ve kaçını verdiniz şuan ? Sizlerde Durumlar neler merak ediyorum ben biraz hızlı mı verdim yoksa normal mi 26. Gün tartıldığımda toplam 14 kilo vermiştim 6 kilom kaldı kalanı da verir miyim acaba aynı hızla

Ben 9 kilo almıştım ilk haftada hepsini verdim hamilelik öncesi kilomdayim suan ki hareket sıfır, yeme içme dikkat etmediğim halde. Normalmiş demek ki :) kalani da verirsin zamanla

Ben 9 kilo almıştım ilk haftada hepsini verdim hamilelik öncesi kilomdayim suan ki hareket sıfır, yeme içme dikkat etmediğim halde. Normalmiş demek ki :) kalani da verirsin zamanla
Bende ilk hafta 10 kg vermiştim tabi hamilelikte fütursuzca yediğim için 20 kg aldım kalanı da veririm inşallah

Bende ilk hafta 10 kg vermiştim tabi hamilelikte fütursuzca yediğim için 20 kg aldım kalanı da veririm inşallah
verirsin canım emzirdikce daha kolay gidiyor sanki :) sezeryan gobegi için de evde egzersize baslicam doktorum 20 gün sonra başlayabilirsin dedi ama ben 40imi bekleyeyim ne olur ne olmaz :))

23 Kilo aldım 13ü gitti gerisi Allâh kerim aslında diyet gibi besleniyorum ama hep evdeyim hareket sıfır sadece kol kaslarim gelişiyor bu ara bebeği sürekli kucagimda tutmaktan

Ben 14 almıştım, doğumdan hemen sonra 5 vermiştim. Bir hafta sonra da toplamda 11 gitti. Şu an 2 kilo fazlam var, vermek için herhangi bir çabam yok

Ben sordum normalmis o döküntüler alerji demek için iki ayı doldurmak gerekirmis birde alerjinin en büyük belirtisi mukuslu kanlı kaka olmasıymis
Mukuslu ama kanlı değil şükür. İnşallah alerji falan değildir ya 2.ay kontrolünde doktora söyleyim o zaman test falan yapılır belki

Bizimdeeee yaaa uyumuyor resmen surekli kusacak gibi dilini cikartarak inliyor cocuk ben yarin kesin bunun icin doktora giderim sessizce ögüruyor ya bogulcak diye aklim cikiyor
Benimki de iki gece güzel uyudu sandım ki hep öyle devam edecek
Doktora Sor bakalım yaz bizede acaba mide gazı mı çok çıkartmaya çalışıyor yada reflü gibi bişey mi var

Hanimlar merhaba , bebegim 3 4 Danika emiyor sonra uyuyor , bi sure sonra uyaniyor Telstar emiyor ama by sekilde surekliligimiz hic olamiyor.24 gunluguz biz , bu durum gecici mi yasayan bar mi?

Ben 55le hamile kaldım şu an 56 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…