2021 Aralık Anneleri

İyi geceler kızlar

Bugün saat sabah 9.30 da bir uyandı oğluş bir daha bu saat oldu doğru düzgün uyumadı. Hep onar dakika sonra en fazla yarım saat. İlk defa böyle bir şey oluyor. İnsan yorulur da bu saate kadar bi anda uyuyakalır ya

Bi de ben çalışmaya devam ediyorum bi yandan, bilgisayardaki işleri halledeyim diye sabahlamıştım 7 de yatmıştım. Bilseydim çalışmazdım da o kadar uyurdum.

Bi umut her saat uyuyakalır diye umutluydum ama artık sinirlerim de laçkalaştı

Oğluşuma bir uyku duası

Uyur inşallah canım. Benim de dün gündüz öyleydi hiç mi yorulmaz insan ama yorulmuyolar yani ilginç. Banyo yaptırsaydın? Bugün banyo yaptı çok uyudu mesela benim.

Göz muayenesi yaptıran var mı? 40ından sonra kalça ultrasonu öneriyorum dedi o zamana kadar da göz muayenesini olun göz doktorunda dedi. Eşim devlet hastanesinden sıra alalım, devlet hastanesindeki doktorlara da şans verelim dedi orda 50. Güne sıra bulabildim.

Çocuk doktorunda sıra yok kaç gün oldu talep oluşturdum bekliyom.

Uyur inşallah canım. Benim de dün gündüz öyleydi hiç mi yorulmaz insan ama yorulmuyolar yani ilginç. Banyo yaptırsaydın? Bugün banyo yaptı çok uyudu mesela benim.

Ben dün yaptırdım. Bugün de eşim geç çıkıyordu işten o yüzden yaptıramadım. Tek başıma da yıkayamıyorum. Belki işe gidene kadar uyumazsa söylerim de yıkarız

Bi de böyle uyuyamadığı zamanlarda ben koz olarak kucağıma alıyordum o zaman hemen uyuyordu şimdi öyle de kandıramadım

Hergün bir yeni huy işte ya Kendimiz ne zaman yıkayabilcez acaba. Az daha büyüsün ben sokarım musluğun altına diye düşünüyorum

Doğumdan bir hafta gittiğimizde 1 aylıkken gelin kalça ultrasonu, göz muayenesi ve aşılar var demişti. Ben de hastaneye kalça ultrasonunun fiyatını sormuştum muayeneyle birlikte aşı falan 1000 lirayı buluyordu. Dedim devlette yaptırayım o 1000 lirayla da kıyafet falan alırım en azından

Kalça ultrasonu 45. Gün çekiyormuş devlette sanırım 45 e kalça ultrasonu randevusu aldım ama doktor randevusu alamamıştım çok gün var diye. Ben hep kalça ultrasonuna odaklanmıştım ama sen yazınca aklıma geldi göz muaneyesi. Göz doktorundan mı almak gerekiyormuş randevuyu

Hergün bir yeni huy işte ya Kendimiz ne zaman yıkayabilcez acaba. Az daha büyüsün ben sokarım musluğun altına diye düşünüyorum

Geçen ben cesaret ettim yıkadım önünü bir güzel. Arkasına geçtim yıkarken kulağını kapatayım su kaçmasın diye kapatmaya çalıştım parmaklarım yetmedi kulaklarını kapatmaya ben daha yıkayamam herhalde tek başıma ya da o şapka tarzı şeyler oluyor ya ondan almam lazım

Sen böyle diyince Merve aklıma bebesiyle duşun altına girenler geldi öyle videolar var ya

Yuh bin lira ne canım. Tabi ki devlette yaptır o zaman. Ben sormadım da çok pahalı bi hastane değil bizim diye. Halledemezsem yine hiderim mecbur.
Göz doktorundan alın dedi özeldeki çocuk doktoru. Direkt kalça ultrasonu nasıl alabildin?

Birlikte duşu deneyecem ben kesin. Ben kulaklarını kapamıyom ya. Yapamıyom Allaha emanet valla. Gerçekten cok hareketli kız zor tutuyom normali bile ıslak köpüklüyken.

Canim bizimkide aglayip duruyor mizmiz yatiriyorum.kalkiyor anne karni muzigi actim oyle emzirebildim emmiyorda yatirdim simdi insallah uyurlar hepsi ben de cok yoruldm valla

Bu ay yaptircaz ikisini de randevu aldim cnm ay ortasi sonu devlete farkli gunler

Birlikte duşu deneyecem ben kesin. Ben kulaklarını kapamıyom ya. Yapamıyom Allaha emanet valla. Gerçekten cok hareketli kız zor tutuyom normali bile ıslak köpüklüyken.
Tanıdık bir hemşire vardı o halletti sağolsun. Doğru aldı mı emin değilim ama gidip göreceğiz artık

Evet baya hareketliler. Arkasını çevirdiğimde resmen emekliyor gibi yapıp öne gidiyor
Canim bizimkide aglayip duruyor mizmiz yatiriyorum.kalkiyor anne karni muzigi actim oyle emzirebildim emmiyorda yatirdim simdi insallah uyurlar hepsi ben de cok yoruldm valla
Bu ay yaptircaz ikisini de randevu aldim cnm ay ortasi sonu devlete farkli gunler

Aynen ben de büssürü şey denedim pış pışlı bir ses vardı onda güzel uyuyordu o da olmadı. Ninniler bile açtım en son çocuğa yok olmayınca olmuyor işte

Göz için normal göz bölümüne mi aldın canım yoksa çocuk göz var mı

verirsin canım emzirdikce daha kolay gidiyor sanki :) sezeryan gobegi için de evde egzersize baslicam doktorum 20 gün sonra başlayabilirsin dedi ama ben 40imi bekleyeyim ne olur ne olmaz :))
Bende şimdi yapamam heralde ya ama bol bol korse takıp yüksek bel giyiyorum belki işe yarar biraz eritir

23 Kilo aldım 13ü gitti gerisi Allâh kerim aslında diyet gibi besleniyorum ama hep evdeyim hareket sıfır sadece kol kaslarim gelişiyor bu ara bebeği sürekli kucagimda tutmaktan
Aynen bende öyleyim kanguru sipariş verdim valla yok daha şimdiden kucakta durmak istiyor bari kangurumuz olursa çamaşır felan asarız beraber spor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…