2021 Aralık Anneleri

Bebekten önce biraz kendine odaklan canım. Senin moralin dip olunca o da etkileniyor ve kısır döngüye giriyorsun. Sen iyi ol ki bebişin de iyi olsun
Ben 65 kiloydum en son, simdi 55 kiloyum. 48 ile hamile kalmıştım. Ben vermek değil bu kilolardan kalayım istiyorum azcik göbek gidebilir fazla kalmadı zaten
Herkes iyidir inşallah okudum hep dışardan dönüp yazmaya yetişemiyorum.
Merve nasılsın bebeğin sarılık durumu ne oldu?

Annem 4 gün önce pozitif çıktı karantinada şu an için yardımcım yok önümde daha 10 gün var ama dün geceden beri sırtım bacaklarım başım ağrıyor.
Ya vücudum yorgun düştü artık ama yorgunluk ağrısına benzemiyor ya da ben de hasta oluyorum covid ya da grip
İmdat diye bağırıcam gerçekten

Bn tek yıkıyorum küvette yatıyor ya kafasını hafif kaldırıp sabunla ve yoka en son sırtına dökerken su dök bitti

Sarılık 11 çıktı bi sey demedi iyi dedi doktor.

Yapma ya inşallah covit olmazsın canım

Magnezyum niye
Bnm dr hiç krem vermedi dikişlere
Bilmem bana magnezyum fiks
Rahat tuvalete çıkıyorum o yüzden şikayetim yok

Dikişlere antibiyotikli merhem verdi
Onu sürüyorum hala bitmedi

Bu arada gece hiiiiç uyumadı yine
Ve bugün tekiz bana şans dileyin çok gerginim

Bol şans emin ol tek daha rahat olacaksın
Bizde birazdan dr gitçez
hanfendi uyuyor beni uyutmuyor bnde onu uyutmucam

Kalça usg için kasım annelerine de yazmıştım ama tam cevap veren olmamıştı. Yaptıranlar hangi hastanede ne kadara yaptırdı acaba?

O gözler bir süre açılmayacak sanki
Annem de kayınvalidem de ikisi de aynı anda gitti
Direkt mağdue kaldım
Onlar bu saatte bakıyor ben uyuyordum

Lohusalığımdan çok şikayetçiyim
Sözde 40ım çıkana kadar tek bırakılmamalıydım falan filan
Yine düdük gibi bi başıma kaldım

Dün gece benim oğlum da hiç uyumadı. 23.30da başladım 00.15te emzirmeyi bıraktım 00.40ta bi uyandı 3.30a kadar uyumadı 90 ml mamayı bitirdi resmen emdikten sonra anlamadım boşa mı emdi o kadar yutkunma sesi de geliyodu aslında. Sonra tam yatırdım hoop kaka sesi yine başa döndük eşimi öldürecektim bide çocuk ağlıyo apartman inledi uykusuzluktan ben ağlıyorum kılı kıpırdamadı uyanmadı, artık zorla uyandırdım bakıyo boş boş neye ağlıyosun emziğini verseydin diyo ne kadar zekisin benim aklıma nasıl gelmedi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…