Az mı aldın canım maşallah hızlı vermişsin bende şuan 56yım aslında gayet iyi gözüküyorum ama eski kotlara girmek için o 6 kiloyu da vermem gerekBen 55le hamile kaldım şu an 56 kiloyum
Bebekten önce biraz kendine odaklan canım. Senin moralin dip olunca o da etkileniyor ve kısır döngüye giriyorsun. Sen iyi ol ki bebişin de iyi olsunBir hap aldım süt için, doktora gidene kadar kesicem süt ürünlerini çünkü doktor da gidince aynısını diyormuş denemek için. Şimdi yersem diyet boşa çıkar en azından 2 hafta kesip bakmak lazımmış. İnş olmaz çünkü psikolojim o kadar çöktü ki sürekli ağlıyorum.
Ben 65 kiloydum en son, simdi 55 kiloyum. 48 ile hamile kalmıştım. Ben vermek değil bu kilolardan kalayım istiyorum azcik göbek gidebilir fazla kalmadı zatenSezeryan olan anneler kaç kilo aldınız ve kaçını verdiniz şuan ? Sizlerde Durumlar neler merak ediyorum ben biraz hızlı mı verdim yoksa normal mi 26. Gün tartıldığımda toplam 14 kilo vermiştim 6 kilom kaldı kalanı da verir miyim acaba aynı hızla
Merve nasılsın bebeğin sarılık durumu ne oldu?Herkes iyidir inşallah okudum hep dışardan dönüp yazmaya yetişemiyorum.
55le başladım 65.5le doğuma gittim 9.5 kilo gitmişAz mı aldın canım maşallah hızlı vermişsin bende şuan 56yım aslında gayet iyi gözüküyorum ama eski kotlara girmek için o 6 kiloyu da vermem gerek
Bn tek yıkıyorum küvette yatıyor ya kafasını hafif kaldırıp sabunla ve yoka en son sırtına dökerken su dök bittiGeçen ben cesaret ettim yıkadım önünü bir güzel. Arkasına geçtim yıkarken kulağını kapatayım su kaçmasın diye kapatmaya çalıştım parmaklarım yetmedi kulaklarını kapatmayaben daha yıkayamam herhalde tek başıma ya da o şapka tarzı şeyler oluyor ya ondan almam lazım
Sen böyle diyince Merve aklıma bebesiyle duşun altına girenler geldi öyle videolar var ya
Sarılık 11 çıktı bi sey demedi iyi dedi doktor.Bebekten önce biraz kendine odaklan canım. Senin moralin dip olunca o da etkileniyor ve kısır döngüye giriyorsun. Sen iyi ol ki bebişin de iyi olsun
Ben 65 kiloydum en son, simdi 55 kiloyum. 48 ile hamile kalmıştım. Ben vermek değil bu kilolardan kalayım istiyorum azcik göbek gidebilir fazla kalmadı zaten
Merve nasılsın bebeğin sarılık durumu ne oldu?
Iyiyiz şükür canımCok sukur sen nasilsin bebisko nasil cnm,)
Yapma ya inşallah covit olmazsın canımAnnem 4 gün önce pozitif çıktı karantinada şu an için yardımcım yok önümde daha 10 gün var ama dün geceden beri sırtım bacaklarım başım ağrıyor.
Ya vücudum yorgun düştü artık ama yorgunluk ağrısına benzemiyor ya da ben de hasta oluyorum covid ya da grip
İmdat diye bağırıcam gerçekten
Ben de muslukta kendim yikiyorum sapur supurHergün bir yeni huy işte yaKendimiz ne zaman yıkayabilcez acaba. Az daha büyüsün ben sokarım musluğun altına diye düşünüyorum
En mantıklısı o yaBen de muslukta kendim yikiyorum sapur supur
Bilmem bana magnezyum fiksMagnezyum niye
Bnm dr hiç krem vermedi dikişlere
Bol şansBilmem bana magnezyum fiks
Rahat tuvalete çıkıyorum o yüzden şikayetim yok
Dikişlere antibiyotikli merhem verdi
Onu sürüyorum hala bitmedi
Bu arada gece hiiiiç uyumadı yine
Ve bugün tekiz bana şans dileyin çok gerginim
11e bi şeu deniyorlarSarılık 11 çıktı bi sey demedi iyi dedi doktor.
Bi gözüm uykudan açılmıyorBol şansemin ol tek daha rahat olacaksın
Bizde birazdan dr gitçez
hanfendi uyuyor beni uyutmuyor bnde onu uyutmucam
Bnm normal halimBi gözüm uykudan açılmıyor
O ne olacak
Ağlamasa bakarım korkmuyorum da deli gibi ağlıyorBnm normal halim
O gözler bir süre açılmayacak sankiBi gözüm uykudan açılmıyor
O ne olacak
Annem de kayınvalidem de ikisi de aynı anda gittiO gözler bir süre açılmayacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?