Bızımde 16 da hastaneye yatırdılar. Bı gece kaldı 11 e düştü çıkardılar daha da bısey demediler götürmelımıydımjı11e bi şeu deniyorlar
Bizim de ilk 11 çıkmıştı
Normal muamelesi görmüştü
Ben hep tek kaldımAnnem de kayınvalidem de ikisi de aynı anda gitti
Direkt mağdue kaldım
Onlar bu saatte bakıyor ben uyuyordum
Lohusalığımdan çok şikayetçiyim
Sözde 40ım çıkana kadar tek bırakılmamalıydım falan filan
Yine düdük gibi bi başıma kaldım
Ne kadar yüksek yaDün kalca ultrasonu cektirdim ben 280 tela.
Ama istanbulda degilim mugladayim
İstanbuldayım Avrupa yakası hastanedeyim yaptırınca yazarımKalça usg için kasım annelerine de yazmıştım ama tam cevap veren olmamıştı. Yaptıranlar hangi hastanede ne kadara yaptırdı acaba?
Evet. Devlette sira bulamayinca mecbur kaldikNe kadar yüksek yaistanbul daha yüksektr
Odaları gezdir ben öyle yapıyorumAğlamasa bakarım korkmuyorum da deli gibi ağlıyor
Kendi idaremizle biogaia başlayacağız
Umarım sorun olmaz
Bu en son ne zamana kadar yapılıyo yaEvet. Devlette sira bulamayinca mecbur kaldik
Bana dr bir aylık olunca yaptır dediBu en son ne zamana kadar yapılıyo ya
NeyiB BitterCikilata bi sorar mısın?
Erken yaptırmak önemli, çünkü eğer kalça çıkığı gibi bir durum varsa çift bez bağlama gibi basit yöntemle geçiyorBu en son ne zamana kadar yapılıyo ya
Tmm tmm sorarımBana dr bir aylık olunca yaptır dedi
Tmm tmm sorarımB BitterCikilata bi sorar mısın?
Ben bir aylıkken gittim 40ından sonra dedi. Hemen yapalım dese yaptırırdım. Şimdi ona göre randevu kovalayacam da.Erken yaptırmak önemli, çünkü eğer kalça çıkığı gibi bir durum varsa çift bez bağlama gibi basit yöntemle geçiyor
Bana da aynısı dedi bi kaç gün 1 ayı bi kaç gün geçecek bişi olur mu dedim olmaz dediBana dr bir aylık olunca yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?