2021 Aralık Anneleri

Bızımde 16 da hastaneye yatırdılar. Bı gece kaldı 11 e düştü çıkardılar daha da bısey demediler götürmelımıydımjı
Bizim İlk muayenede 11 çıkmıştı
Sonra 5 gün sonra 10 çıkımca düşüşe geçti dediler daha çağırmadılar
Düşünce bitiyor olarak sayılıyor sanırım
Ben tekken hiç mutlu değilim
Hatta çok gergimim
Daha kaö gün önceden sözde 1 gün tek kalacaktım ona geriliyordum günlerdir
Şimdi hepten tek kaldım kayınvalidem de gelemeyecekmiş uzun süre
Ay neyse bi şekilde geçecek
Çocuk çok ağlıyor ondan korkuyorum
Susturulamayacak şekilde
Yoksa gwr türlü bakarım susturulunca sussa
Odaları gezdir ben öyle yapıyorum bebek arabasına koyup salla bazen onu bile yapıyorum
Ay bi amuda kalmadığım kaldı
Ama yok
Bana mısıb demiyor çocuk
Kendi vazgeçene kadar ağlıyor
Biz öyle boş boş deniyoruz bi şeuler sussun diye
Bu en son ne zamana kadar yapılıyo ya
Bana sağlık ocağı 2 aylıkken demiş
Belki doktora 1 ay kontrolüne gidince çektirtir ama

Cocuk dr una gitmistik o yonlendirdi sekreterliklere yani int almadk cnm goz ve kalcayi o yüzden hatirlamiyorum cocuk goz muydu:s

Bızımde 16 da hastaneye yatırdılar. Bı gece kaldı 11 e düştü çıkardılar daha da bısey demediler götürmelımıydımjı
Bizi de 15.8de yatırdılar 11de çıkardılar, fototerapiden 1 hafta sonra tekrar işitme testi yaptılar zorunluymuş hala da sarılığını takip ediyorlar 2 hafta önce 9du. Gidilmesi gerekiyor yani yattıktan sonra

İşitme rüştünü yaptılar bızdede ama takıp etmediler. Pazartesi kontrolü var bı sorayım . Pekı kılo aldı mı bebegınız oda onemlı defıler.

Laktom kullanıyodum galactaco aldım çok övdünüz diye kaç gün gidiyo?
Gunde 3 kere 15 damla kullaniyorum ben sutu kesinlikle arttiriyor cok sukur masallah ( azalmasın cok korkuyorum) 10 gun olmus alali sisenin 3te2si bitmis duzenli kullandim...yani 1 sise 15 gun anca yeter...80 tl ye almistik galiba mervecim

Kızlar aşısını vurduktan sonra aşırı huzursuz oldu gece boyu uyumadı hiç aşıdan ötürü mu yoksa klasik kolik sancısı mi anlayamadım ,biarada ateşi çıktı gibi bir çay kaşığı calpol verdim

merve en geç 3. Aya kadar dedi eğer geçerse ortopedi bakıyormuş sen 40 da yaptır geciktirmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…