Valla bize 2 doktor + ebe 1. Ay dedi.Bu en son ne zamana kadar yapılıyo ya
Bizim İlk muayenede 11 çıkmıştıBızımde 16 da hastaneye yatırdılar. Bı gece kaldı 11 e düştü çıkardılar daha da bısey demediler götürmelımıydımjı
Ben tekken hiç mutlu değilimBen hep tek kaldımYani bir hafta yanımda duran oldu ama kimseye bırakamadım bebişi. İlk doğumumda da aynı oldu ama ben zaten tekken daha rahat ediyorum. Kimseye muhtaç değilim diyip güç buluyorum
Bu dönem ne kadar olumsuz düşünürsen o kadar zor geçiyor, mümkün olduğunca pozitif düşün
Ay bi amuda kalmadığım kaldıOdaları gezdir ben öyle yapıyorumbebek arabasına koyup salla bazen onu bile yapıyorum
Bana sağlık ocağı 2 aylıkken demişBu en son ne zamana kadar yapılıyo ya
Benimki niye öyle dedi ki hoffValla bize 2 doktor + ebe 1. Ay dedi.
Bana da oyle dedi. Sikinti varsa erken teshis onemli demisti. Cok sukur sikinti cikmadiErken yaptırmak önemli, çünkü eğer kalça çıkığı gibi bir durum varsa çift bez bağlama gibi basit yöntemle geçiyor
Şimdi ilk çocuğumu ne zaman yaptırdığıma baktım, onu iki aylık yaptırmışımBen bir aylıkken gittim 40ından sonra dedi. Hemen yapalım dese yaptırırdım. Şimdi ona göre randevu kovalayacam da.
Cocuk dr una gitmistik o yonlendirdi sekreterliklere yani int almadk cnm goz ve kalcayi o yüzden hatirlamiyorum cocuk goz muydu:sTanıdık bir hemşire vardı o halletti sağolsun. Doğru aldı mı emin değilim ama gidip göreceğiz artık
Evet baya hareketliler. Arkasını çevirdiğimde resmen emekliyor gibi yapıp öne gidiyor
Aynen ben de büssürü şey denedim pış pışlı bir ses vardı onda güzel uyuyordu o da olmadı. Ninniler bile açtım en son çocuğa yok olmayınca olmuyor işte
Göz için normal göz bölümüne mi aldın canım yoksa çocuk göz var mı
Çocuk göz dr yok diye biliyorumCocuk dr una gitmistik o yonlendirdi sekreterliklere yani int almadk cnm goz ve kalcayi o yüzden hatirlamiyorum cocuk goz muydu:s
Bizi de 15.8de yatırdılar 11de çıkardılar, fototerapiden 1 hafta sonra tekrar işitme testi yaptılar zorunluymuş hala da sarılığını takip ediyorlar 2 hafta önce 9du. Gidilmesi gerekiyor yani yattıktan sonraBızımde 16 da hastaneye yatırdılar. Bı gece kaldı 11 e düştü çıkardılar daha da bısey demediler götürmelımıydımjı
İşitme rüştünü yaptılar bızdede ama takıp etmediler. Pazartesi kontrolü var bı sorayım . Pekı kılo aldı mı bebegınız oda onemlı defıler.Bizi de 15.8de yatırdılar 11de çıkardılar, fototerapiden 1 hafta sonra tekrar işitme testi yaptılar zorunluymuş hala da sarılığını takip ediyorlar 2 hafta önce 9du. Gidilmesi gerekiyor yani yattıktan sonra
Devlette hangi bölümden randevu almak gerekiyor?Bende mj devlette yaptırsamBen bir aylıkken gittim 40ından sonra dedi. Hemen yapalım dese yaptırırdım. Şimdi ona göre randevu kovalayacam da.
Cocuk doktoru ister herhalde usgDevlette hangi bölümden randevu almak gerekiyor?Bende mj devlette yaptırsam
Cocuk doktoru isteyecek usg yiDevlette hangi bölümden randevu almak gerekiyor?Bende mj devlette yaptırsam
Almıştı ama az buldu doktor mama + meme devam et dedi öyle yapıyorumİşitme rüştünü yaptılar bızdede ama takıp etmediler. Pazartesi kontrolü var bı sorayım . Pekı kılo aldı mı bebegınız oda onemlı defıler.
Gunde 3 kere 15 damla kullaniyorum ben sutu kesinlikle arttiriyor cok sukur masallah ( azalmasın cok korkuyorum)Laktom kullanıyodum galactaco aldım çok övdünüz diye kaç gün gidiyo?
Evet canımKızlar bu arada sizin de memeniz karıncalanıyo gibi oluyo mu ? Sanki süt doluyo da onu hissediyorum öyle bi his
İstanbul’da 230 yaptırdık kalça usgŞimdi ilk çocuğumu ne zaman yaptırdığıma baktım, onu iki aylık yaptırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?