- 23 Nisan 2021
- 526
- 331
- 53
- 34
Kalkanda birikenleri ne yapıyorsun arkadaşım ben ne yapacağımı bilemediğim için döküyorumAynen bende dün çıkardım ama benim sütüm az olmasına rağmen sürekli akıyor, kalkan olmayınca sütler hep boşa gidiyor şimdide
Bnmde öyle oluyor gündüz cıvıkBenim göğüslerim bi uyuyup uyanınca taş gibi oluyor ya süt dolunca böyle taş gibi mi oluyor herkeste yumuşak bi doluluk değil yani.
Yine tıkanıp şişecekler diye ödüm kopuyor
Sabahın 4ünde kalktım duşa girip boşalttım ikisini de korkumdan
Benim laktom da 15 gün gidiyoduGunde 3 kere 15 damla kullaniyorum ben sutu kesinlikle arttiriyor cok sukur masallah ( azalmasın cok korkuyorum)10 gun olmus alali sisenin 3te2si bitmis duzenli kullandim...yani 1 sise 15 gun anca yeter...80 tl ye almistik galiba mervecim
Kaçtı ki ateşi? Normal sıcaklamistır cocuk ya ateş yapacak bi aşı değildi bence.Kızlar aşısını vurduktan sonra aşırı huzursuz oldu gece boyu uyumadı hiç aşıdan ötürü mu yoksa klasik kolik sancısı mi anlayamadım ,biarada ateşi çıktı gibi bir çay kaşığı calpol verdim
Uyanınca taş gibiler kesinlikle. Korkma daha bi şey olmaz. Emzir bol bol.Benim göğüslerim bi uyuyup uyanınca taş gibi oluyor ya süt dolunca böyle taş gibi mi oluyor herkeste yumuşak bi doluluk değil yani.
Yine tıkanıp şişecekler diye ödüm kopuyor
Sabahın 4ünde kalktım duşa girip boşalttım ikisini de korkumdan
Aşı da yapmıştır canımKızlar aşısını vurduktan sonra aşırı huzursuz oldu gece boyu uyumadı hiç aşıdan ötürü mu yoksa klasik kolik sancısı mi anlayamadım ,biarada ateşi çıktı gibi bir çay kaşığı calpol verdim
Ateşi normaldi akşam gece arttı hiç uyumadı hiç uykuya daldı ağladı durdu ama çok huzursuz oldu hiç uyumadı akşam 10dan sabah 9 a dek, babası ile de tartıştım üstelik yemin ederim embesil benimki ,çocuğun ağlamasına sancısına alıştım daha eskisi gibi panik yapmıyorum ama babasının saçma sapan tavrına hiç dayanamiyorum , sevmeye gelince seviyo ama çocuk ağlayınca "yeter , vs .." aptal saptal şeyler.Kaçtı ki ateşi? Normal sıcaklamistır cocuk ya ateş yapacak bi aşı değildi bence.benim ayni gün kan da aldılar çok huzursuz oldu.
Yaa maşallah safi saç senin bebeKızlar ben hipp şampuan kullanıyorum ama bebeğimin kafasında kepek gibi şeyler çıktı, iyice duruluyorum yıkarken ama sürekli bu şekilde, konak değil derisinde herhangi bir yara döküntü yok. Hipp kullanan böyle bir şey yaşayan var mı ?
Sebamed aldım şimdi onu deneyeceğim bir de yazık pul pul dökülüyor çocuğumun kafasından resmenYaa maşallah safi saç senin bebebence şampuanı değiştir küçük al deneme amaçlı.
Ben bu ay gidecegim. 1 aylik kontrolleri için gittiğimde 2 aylık olunca gel aynı gün çekim yapılıyor demişlerdi bana.Devlette kalça ultrasonu çektiren oldu mu ? eşim hemen gün vermezler illa özele gidelim diyor ama
Aman iyi olsun kuzucukSarılık 11 çıktı bi sey demedi iyi dedi doktor.
Hepsi iyi olsunAman iyi olsun kuzucuk
Alerji yapmiş sampuan.Kızlar ben hipp şampuan kullanıyorum ama bebeğimin kafasında kepek gibi şeyler çıktı, iyice duruluyorum yıkarken ama sürekli bu şekilde, konak değil derisinde herhangi bir yara döküntü yok. Hipp kullanan böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bnmde öyle oluyor gündüz cıvık
Oh tamam korkmuyorum o zamanUyanınca taş gibiler kesinlikle. Korkma daha bi şey olmaz. Emzir bol bol.
Hangi hastanedeİstanbul’da 230 yaptırdık kalça usg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?