Benim bebem, her gaz çıkarmada mutlaka kusuyorBebeği ıkınmaktan kusan var mi
Ben biberonda biriktiriyorum, biberonu da dolapta tutuyorum. Buz dolabında 3 gün saklanabiliyorKalkanda birikenleri ne yapıyorsun arkadaşım ben ne yapacağımı bilemediğim için döküyorum
BenBebeği ıkınmaktan kusan var mi
Ay o zaman ben bunu yapamam. Devamlı kaka yapıyor kaka yapmazsa zaten değiştirmiyordum.Kaka yaparsa evet değişiyorum
Bu gece yapmıştı değiştim ama öncelerde yapmamıştı bezi yandan kontrol yapıyorum
Aynı dediğin gibi. Etrafı morarırsa sıkıdntı olurmuş doktor öyle dediIcinde biraz morluk var etrafinda yok cnm sizin nasil suan cnm
Ay allahım bi bu eksiktiAlerji yapmiş sampuan.
Zaten konakta alerji belirtisiymis
Ben kullandım ilk zamanlar kesin olarak günde 3 sefer 15 damla alıyordum (meyve suyu su komposto) ne bulursam damlatıyordum içine ama baya arttırdı sütümü 2 saat emzirmediğimden göğsüm taş gibi oluyor artık düzenli kullanmıyorum 2 saat sonra göğsüm hala yumuşak kalırsa hemen içiveriyorum tabi sürekli kullanmamak lazımmış böyle takipli kullanın dediler bana yoksa mastit yaparLaktom kullanıyodum galactaco aldım çok övdünüz diye kaç gün gidiyo?
Süt saklama kabında biriktirip gece sağdığım süte ekliyorum biberonla içiriyorum oğluma, sütüm az zaten çok iyi oluyor bu şekildeKalkanda birikenleri ne yapıyorsun arkadaşım ben ne yapacağımı bilemediğim için döküyorum
Bende 2 saat emzirmesinde taş gibi oluyor ama biri Oluyor diğeri ona nazaran daha yumuşak kalıyor bebiş uyuyorsa bile hemen alıp emziriyorumBenim göğüslerim bi uyuyup uyanınca taş gibi oluyor ya süt dolunca böyle taş gibi mi oluyor herkeste yumuşak bi doluluk değil yani.
Yine tıkanıp şişecekler diye ödüm kopuyor
Sabahın 4ünde kalktım duşa girip boşalttım ikisini de korkumdan
Sütüm yeterli bence ama takviyeyi kesmek istemiyorum. Bir de laktom sute karıştırıp iciliyo sıkıldım ondan.Ben kullandım ilk zamanlar kesin olarak günde 3 sefer 15 damla alıyordum (meyve suyu su komposto) ne bulursam damlatıyordum içine ama baya arttırdı sütümü 2 saat emzirmediğimden göğsüm taş gibi oluyor artık düzenli kullanmıyorum 2 saat sonra göğsüm hala yumuşak kalırsa hemen içiveriyorum tabi sürekli kullanmamak lazımmış böyle takipli kullanın dediler bana yoksa mastit yapar
BizBebeği ıkınmaktan kusan var mi
Yinede dikkat et çokta takviye alıp şişirme iyice ben artık bol şekerli şerbetli şeyler tüketiyorum gece emzirme sonrası kesin tatlı yiyorum evde sürekli tatlı bulunduruyorum bu arada ben 2 hafta sürekli kullandım şişenin 4/1i kaldıSütüm yeterli bence ama takviyeyi kesmek istemiyorum. Bir de laktom sute karıştırıp iciliyo sıkıldım ondan.
Benim bebe uyumuyo ki sürekli memede mastit olmam herhalde yavYinede dikkat et çokta takviye alıp şişirme iyice ben artık bol şekerli şerbetli şeyler tüketiyorum gece emzirme sonrası kesin tatlı yiyorum evde sürekli tatlı bulunduruyorum bu arada ben 2 hafta sürekli kullandım şişenin 4/1i kaldı
Soruna cevabım yok ama maşallah ne güzel saçları var demek istedimKızlar ben hipp şampuan kullanıyorum ama bebeğimin kafasında kepek gibi şeyler çıktı, iyice duruluyorum yıkarken ama sürekli bu şekilde, konak değil derisinde herhangi bir yara döküntü yok. Hipp kullanan böyle bir şey yaşayan var mı ?
Çok geçmiş olsunKocam covid oldu, yakamızı bırakmıyor illetbirde yolda öğrendik kayınpederime geliyorduk. 4 erkek bir bebek her şey bana bakıyor bittim yemin ederim. Eşim hastalıktan yanaşamıyor çocuğa geri kalanlar uyutcam diye çocuğu daha çok uyandırıyor ben evime gitmek istiyorum gidemiyorum, çocuğuma hastalık bulaşacak diye aklım gidiyor inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
Teşekkür ederiizSoruna cevabım yok ama maşallah ne güzel saçları var demek istedim
Çok geçmiş olsun
İnşallah çocuğa geçmeden atlatırsınız
1 aylıkken çekilmiyor mu kiBen bu ay gidecegim. 1 aylik kontrolleri için gittiğimde 2 aylık olunca gel aynı gün çekim yapılıyor demişlerdi bana.
Geçmiş olsunKocam covid oldu, yakamızı bırakmıyor illetbirde yolda öğrendik kayınpederime geliyorduk. 4 erkek bir bebek her şey bana bakıyor bittim yemin ederim. Eşim hastalıktan yanaşamıyor çocuğa geri kalanlar uyutcam diye çocuğu daha çok uyandırıyor ben evime gitmek istiyorum gidemiyorum, çocuğuma hastalık bulaşacak diye aklım gidiyor inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?