2021 Aralık Anneleri

Laktom kullanıyodum galactaco aldım çok övdünüz diye kaç gün gidiyo?
Ben kullandım ilk zamanlar kesin olarak günde 3 sefer 15 damla alıyordum (meyve suyu su komposto) ne bulursam damlatıyordum içine ama baya arttırdı sütümü 2 saat emzirmediğimden göğsüm taş gibi oluyor artık düzenli kullanmıyorum 2 saat sonra göğsüm hala yumuşak kalırsa hemen içiveriyorum tabi sürekli kullanmamak lazımmış böyle takipli kullanın dediler bana yoksa mastit yapar

Kalkanda birikenleri ne yapıyorsun arkadaşım ben ne yapacağımı bilemediğim için döküyorum
Süt saklama kabında biriktirip gece sağdığım süte ekliyorum biberonla içiriyorum oğluma, sütüm az zaten çok iyi oluyor bu şekilde

Kocam covid oldu, yakamızı bırakmıyor illet birde yolda öğrendik kayınpederime geliyorduk. 4 erkek bir bebek her şey bana bakıyor bittim yemin ederim. Eşim hastalıktan yanaşamıyor çocuğa geri kalanlar uyutcam diye çocuğu daha çok uyandırıyor ben evime gitmek istiyorum gidemiyorum, çocuğuma hastalık bulaşacak diye aklım gidiyor inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci

Bende 2 saat emzirmesinde taş gibi oluyor ama biri Oluyor diğeri ona nazaran daha yumuşak kalıyor bebiş uyuyorsa bile hemen alıp emziriyorum

Sütüm yeterli bence ama takviyeyi kesmek istemiyorum. Bir de laktom sute karıştırıp iciliyo sıkıldım ondan.

Sütüm yeterli bence ama takviyeyi kesmek istemiyorum. Bir de laktom sute karıştırıp iciliyo sıkıldım ondan.
Yinede dikkat et çokta takviye alıp şişirme iyice ben artık bol şekerli şerbetli şeyler tüketiyorum gece emzirme sonrası kesin tatlı yiyorum evde sürekli tatlı bulunduruyorum bu arada ben 2 hafta sürekli kullandım şişenin 4/1i kaldı

Benim bebe uyumuyo ki sürekli memede mastit olmam herhalde yav Tatlı ihtiyacı bende de var ya resmen yoksunluk çekiyorum. Bakalım bi de bunu deneyelim.

Soruna cevabım yok ama maşallah ne güzel saçları var demek istedim
Çok geçmiş olsun
İnşallah çocuğa geçmeden atlatırsınız

Geçmiş olsun
Ay gerçekten doğuma kadar covid falan kalmaz diyordum her şey daha fena oldu

Özel aşıları yaptıracak anneler dr gittiğinizde bilgi alın özelleri sağlık ocağı yapmıyor söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…