2021 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer

Benim bebe uyumuyo ki sürekli memede mastit olmam herhalde yav Tatlı ihtiyacı bende de var ya resmen yoksunluk çekiyorum. Bakalım bi de bunu deneyelim.
Bide ben malt içiyorum 2 günde bir o da süt yapıyor bence hem tadıda çok güzel

Yıkık
İki de bi gaz krizi tutuyor
Brn tabi çaresiz öyle kafama göre ileri geri bi şeyler yapıyorum
Çocuk sonsuza kadar ağlıyor

Annemle kayınvalidemi affedemeyeceğim uzun süre
Boşver ya böyle böyle geçecek bu günlerde
Ayağında salla olmadı

Benimkinin de boyle nivea bebek samp.kullaniyorum bende.. hatta dustan sonra alni da cok soyuluyor bembeyaz deri oluyor.

Kizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Sirt ustu yatirdiginizda bebeleriniz cok irkiliyormu ? Eller basliyor korkulu vaziyette irkilmeye..
Hani ani gurultuyle falan korkarlar ya o gibi oluyor surekli.. nette arastirdigimda da epilepsi gibi seyler yaziyor ne zormuş ya herseye takiliyorum her hareketine

Bosluk hissi oluyormus ondanmış. Kundak tavsiye ediyolar ama ben yapamıyorum.

Tövbe tövbe bakma öyle şeyler
Benimki de çok irkiliyor uykusunda ama bebek bu normaldir hiç araştırmayı düşünmedim

Soruna cevabım yok ama maşallah ne güzel saçları var demek istedim

Çok geçmiş olsun
İnşallah çocuğa geçmeden atlatırsınız
Amiin inşallah, hasta gibi bakalım hasta gibi biraz takip edicem olmazsa hastaneye götürücem.
Geçmiş olsun
Ay gerçekten doğuma kadar covid falan kalmaz diyordum her şey daha fena oldu
Çok sağol, ah gerçekten ya bi bitmedi gitti illet birde daha bulaşıcı versiyonu çıktı
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer
Amin inşallah, çok sağol

giggles Canim kuzenim aci elma yagi onerdi dun 1 aldim internettende arastirdim ayaginin altina topuk kismina masajla uyguladim ve dun gece harika bi uyku uyuduk sonunda gaza cok iyi geliyor bi arastir derim internette agzina degmesin acillik olursunuz falan diyodu korkarakta kullandim ama cok memnun kaldim

Bebekler halen kendilerini anne karnında hissettikleri için kundak harici el kol açık olduğu takdirde o şekilde irkiliyorlar

Evet benimkinin de alnı soyuluyor bacakları elleri falan soyuldu bitti alnı kaldı şimdi. Alerji mi yaptı çocuklara acaba ya

Bizimde butun vucudumuz soyuluyor annem normal diyor ilk derisi degisir daha kac kere diyor ve bizimkide cok irkiliyor kulagina hoca adini okurkende sordum besmelesiz yapmayin hic biseyini, alirken birakirken surekli besmele dedi

Ya onu ben en baştan aldım kullanmak için
1 kete kullandım gerçi ama öyle mucize yaratmadı
Sonra bi kere idarelik bi doktora gitmiştim ona söyledim beni takdir eder diye
Kadın onu asslaaa sürme dedi
Korktum süremedim sonra
Ama bugün bi arkadaşım daha dedi kullandığını belki sürerim yine olursa

Bi tane gaz damlasına başladım bugün kendi kafama gmre artık
İnşallah yanlış bi şeu yapmıyorumdur

Doktor bana bunu önerdi.
HEm kalite hem miktar artiriyormus ,
bi arastirin isterseniz. Daha almadim
Ben bunu kullanıyorum, aynı zamansa nurse harveys momma kullanıyorum. Kesinlikle faydasını gördüm hem de ilk günden

Bu irkilme için işte kundaklanır bebeler. Anne karnında değiller ya düşme hissi oluyormuş cok serbest bırakılınca. Irkilmeyle kendilerini uyandırıyolar. Benimki kendini kundaklatmıyodu. Aşıdan sonra cok irkildi. Sardım kollarını filan hep öyle uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…