- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Geçmiş olsun inşallah çabucak geçerKocam covid oldu, yakamızı bırakmıyor illetbirde yolda öğrendik kayınpederime geliyorduk. 4 erkek bir bebek her şey bana bakıyor bittim yemin ederim. Eşim hastalıktan yanaşamıyor çocuğa geri kalanlar uyutcam diye çocuğu daha çok uyandırıyor ben evime gitmek istiyorum gidemiyorum, çocuğuma hastalık bulaşacak diye aklım gidiyor inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
Bide ben malt içiyorum 2 günde bir o da süt yapıyor bence hem tadıda çok güzelBenim bebe uyumuyo ki sürekli memede mastit olmam herhalde yavTatlı ihtiyacı bende de var ya resmen yoksunluk çekiyorum. Bakalım bi de bunu deneyelim.
Yıkık
Boşver ya böyle böyle geçecek bu günlerdeYıkık
İki de bi gaz krizi tutuyor
Brn tabi çaresiz öyle kafama göre ileri geri bi şeyler yapıyorum
Çocuk sonsuza kadar ağlıyor
Annemle kayınvalidemi affedemeyeceğim uzun süre
Sallamasına sallarım o dett değil de çocuk kaskatı oluyor gazı varken nefessiz kalacak gibi ağlıyorBoşver ya böyle böyle geçecek bu günlerde
Ayağında salla olmadı
Benimkinin de boyle nivea bebek samp.kullaniyorum bende.. hatta dustan sonra alni da cok soyuluyor bembeyaz deri oluyor.Kızlar ben hipp şampuan kullanıyorum ama bebeğimin kafasında kepek gibi şeyler çıktı, iyice duruluyorum yıkarken ama sürekli bu şekilde, konak değil derisinde herhangi bir yara döküntü yok. Hipp kullanan böyle bir şey yaşayan var mı ?
Evet benimkinin de alnı soyuluyor bacakları elleri falan soyuldu bitti alnı kaldı şimdi. Alerji mi yaptı çocuklara acaba yaBenimkinin de boyle nivea bebek samp.kullaniyorum bende.. hatta dustan sonra alni da cok soyuluyor bembeyaz deri oluyor.
Özel aşılar derken?Özel aşıları yaptıracak anneler dr gittiğinizde bilgi alın özelleri sağlık ocağı yapmıyor söylemiyor
Bana dr deri atar ilk ay, normal demiştiEvet benimkinin de alnı soyuluyor bacakları elleri falan soyuldu bitti alnı kaldı şimdi. Alerji mi yaptı çocuklara acaba ya
Belkide soyulmasi normaldir diye dusunuyorum cunku bizimkinin ilk dusunda basladi o deriler ilk dusta ne ara alerji yapcak..Evet benimkinin de alnı soyuluyor bacakları elleri falan soyuldu bitti alnı kaldı şimdi. Alerji mi yaptı çocuklara acaba ya
Bosluk hissi oluyormus ondanmış. Kundak tavsiye ediyolar ama ben yapamıyorum.Kizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Sirt ustu yatirdiginizda bebeleriniz cok irkiliyormu ? Eller basliyor korkulu vaziyette irkilmeye..
Hani ani gurultuyle falan korkarlar ya o gibi oluyor surekli.. nette arastirdigimda da epilepsi gibi seyler yaziyorne zormuş ya herseye takiliyorum her hareketine
Tövbe tövbe bakma öyle şeylerKizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Sirt ustu yatirdiginizda bebeleriniz cok irkiliyormu ? Eller basliyor korkulu vaziyette irkilmeye..
Hani ani gurultuyle falan korkarlar ya o gibi oluyor surekli.. nette arastirdigimda da epilepsi gibi seyler yaziyorne zormuş ya herseye takiliyorum her hareketine
Amiin inşallah, hasta gibi bakalım hasta gibi biraz takip edicem olmazsa hastaneye götürücem.Soruna cevabım yok ama maşallah ne güzel saçları var demek istedim
Çok geçmiş olsun
İnşallah çocuğa geçmeden atlatırsınız
Çok sağol, ah gerçekten ya bi bitmedi gitti illet birde daha bulaşıcı versiyonu çıktıGeçmiş olsun
Ay gerçekten doğuma kadar covid falan kalmaz diyordum her şey daha fena oldu
Amin inşallah, çok sağolGeçmiş olsun inşallah çabucak geçer
Bebekler halen kendilerini anne karnında hissettikleri için kundak harici el kol açık olduğu takdirde o şekilde irkiliyorlarKizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Evet benimkinin de alnı soyuluyor bacakları elleri falan soyuldu bitti alnı kaldı şimdi. Alerji mi yaptı çocuklara acaba ya
Bizimde butun vucudumuz soyuluyor annem normal diyor ilk derisi degisir daha kac kere diyorKizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Ya onu ben en baştan aldım kullanmak içingiggles Canim kuzenim aci elma yagi onerdi dun 1 aldim internettende arastirdim ayaginin altina topuk kismina masajla uyguladim ve dun gece harika bi uyku uyuduk sonunda gaza cok iyi geliyor bi arastir derim internette agzina degmesin acillik olursunuz falan diyodu korkarakta kullandim ama cok memnun kaldim
Ben bunu kullanıyorum, aynı zamansa nurse harveys momma kullanıyorum. Kesinlikle faydasını gördüm hem de ilk gündenDoktor bana bunu önerdi.
HEm kalite hem miktar artiriyormus ,
bi arastirin isterseniz. Daha almadim
Bu irkilme için işte kundaklanır bebeler. Anne karnında değiller ya düşme hissi oluyormuş cok serbest bırakılınca. Irkilmeyle kendilerini uyandırıyolar. Benimki kendini kundaklatmıyodu. Aşıdan sonra cok irkildi. Sardım kollarını filan hep öyle uyudu.Kizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?