- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Evet ya haftasıda aynıymış benim 37+0 seninki 37+2 dogru gördüysemBizim bebisler aynı gün doğmuş
Dikişlere hangi kremi kullanıyorsunBen magnezyum ve demir hapı kullanıyorum sadeve
Bi de dikişlerime krem
Yaaaaaa asla kullanma dediyse sana bende kullanamam simdi cunki ben kendi kafamdan aldimYa onu ben en baştan aldım kullanmak için
1 kete kullandım gerçi ama öyle mucize yaratmadı
Sonra bi kere idarelik bi doktora gitmiştim ona söyledim beni takdir eder diye
Kadın onu asslaaa sürme dedi
Korktum süremedim sonra
Ama bugün bi arkadaşım daha dedi kullandığını belki sürerim yine olursa
Bi tane gaz damlasına başladım bugün kendi kafama gmre artık
İnşallah yanlış bi şeu yapmıyorumdur
Bosluk hissi oluyormus ondanmış. Kundak tavsiye ediyolar ama ben yapamıyorum.
Tövbe tövbe bakma öyle şeyler
Benimki de çok irkiliyor uykusunda ama bebek bu normaldir hiç araştırmayı düşünmedim
Bebekler halen kendilerini anne karnında hissettikleri için kundak harici el kol açık olduğu takdirde o şekilde irkiliyorlar
Bizimde butun vucudumuz soyuluyor annem normal diyor ilk derisi degisir daha kac kere diyorve bizimkide cok irkiliyor kulagina hoca adini okurkende sordum besmelesiz yapmayin hic biseyini, alirken birakirken surekli besmele dedi
Bizimki uzerini bile örttürmüyor örttügüm an uyaniyor kundaklamak mumkun degil .. ama bu irkilme uyanikken surekli oluyor hatta saglik ocaginda ebemizinde dikkatini cekti ama ustune dusmedi tabi..sirt ustu yatirdigim an da basliyor korkar gibi irkilmeler ard arda.Bu irkilme için işte kundaklanır bebeler. Anne karnında değiller ya düşme hissi oluyormuş cok serbest bırakılınca. Irkilmeyle kendilerini uyandırıyolar. Benimki kendini kundaklatmıyodu. Aşıdan sonra cok irkildi. Sardım kollarını filan hep öyle uyudu.
Oğlumun gözüde öyle olmuştu sonra sarı sarı akıntı oldu çapak oldu doktor göz damlası verdi enfeksiyon olmuş dedi 4-5 gün kullandık gecti. Bide netten bakmıştım gözyaşı kanalları tıkalı oluncada yaş geliyomuş her gün gözle burun arasında kalan yere bikaç defa bastırın yazıyodu.Kızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var
Sor o zaman doktora canım şimdi önemsiz deyip de geçistirmiş olmayalım.Bizimki uzerini bile örttürmüyor örttügüm an uyaniyor kundaklamak mumkun degil .. ama bu irkilme uyanikken surekli oluyor hatta saglik ocaginda ebemizinde dikkatini cekti ama ustune dusmedi tabi..sirt ustu yatirdigim an da basliyor korkar gibi irkilmeler ard arda.
Balgamı kendi atacak yine sık sık serum fizyolojik kullanacazBalgam için ne yapmak gerekiyormuş ?
Bana sağlık ocağındaki doktor muz yeme kabız yapar çocuğa da sana da demişti
Cnm msj dikkatimi cekti de ondan bilgi vereyim dedim... aci elma yagini sadece ayaginin altina masajla sur hemen corap giydir.. karnina da normal elma yagi al kullan.. ben ole yapiyorum.. aci elma yagi biraz keskin agzina yuzune bulasir allah korusun.. normal elma yagini avucuna damlat elini surekli birbirine surterek ısınmasini sağla sonra masaj yaparak sür.. faydasini gorursunuz insallahgiggles Canim kuzenim aci elma yagi onerdi dun 1 aldim internettende arastirdim ayaginin altina topuk kismina masajla uyguladim ve dun gece harika bi uyku uyuduk sonunda gaza cok iyi geliyor bi arastir derim internette agzina degmesin acillik olursunuz falan diyodu korkarakta kullandim ama cok memnun kaldim
Kontrolumuzde sorucam cnm ozamana kadar da takip edicemSor o zaman doktora canım şimdi önemsiz deyip de geçistirmiş olmayalım.
Gaz masajini denedin mi YouTube Ayşe öner gaz masajı yaz inanilmaz etkiliYıkık
İki de bi gaz krizi tutuyor
Brn tabi çaresiz öyle kafama göre ileri geri bi şeyler yapıyorum
Çocuk sonsuza kadar ağlıyor
Annemle kayınvalidemi affedemeyeceğim uzun süre
Cok gecmis olsunAnnem 4 gün önce pozitif çıktı karantinada şu an için yardımcım yok önümde daha 10 gün var ama dün geceden beri sırtım bacaklarım başım ağrıyor.
Ya vücudum yorgun düştü artık ama yorgunluk ağrısına benzemiyor ya da ben de hasta oluyorum covid ya da grip
İmdat diye bağırıcam gerçekten
Deneyimli anne olacaksın tek başınayken stres yapmaBilmem bana magnezyum fiks
Rahat tuvalete çıkıyorum o yüzden şikayetim yok
Dikişlere antibiyotikli merhem verdi
Onu sürüyorum hala bitmedi
Bu arada gece hiiiiç uyumadı yine
Ve bugün tekiz bana şans dileyin çok gerginim
Benim büyük kızımın yenidoğan döneminde dirençli epilepsisi başladı. Epilepsi sıçraması biraz daha farklı göz bebekleri bile sıçrıyor diyebilirim. Ben bunları yaşadığım halde küçük kızımın her hareketine bir kulp bulurdum normal mi diye. Bunda da gözüm sürekli hareketlerinde bebişin. Videosu olsa belki bir yorumda bulunabilirdim tecrübelerime dayanarak. Cok farklı görüyorsan mutlaka doktora söyle ama.Kizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Sirt ustu yatirdiginizda bebeleriniz cok irkiliyormu ? Eller basliyor korkulu vaziyette irkilmeye..
Hani ani gurultuyle falan korkarlar ya o gibi oluyor surekli.. nette arastirdigimda da epilepsi gibi seyler yaziyorne zormuş ya herseye takiliyorum her hareketine
50 günlük ya da 2 aylık olması gerek ilk cocugum da 2 aylıkken çekilmişti. Boy kilo baş çevresi ölçülüyor.1 aylıkken çekilmiyor mu kidevlete randevu aldık bakalim, başka neye bakılıyor 1 ay kontrolünde
Kullandığını söyleyen çok var ama kullanacağım sanırım ben de o yüzdenYaaaaaa asla kullanma dediyse sana bende kullanamam simdi cunki ben kendi kafamdan aldim
Deniyorum her şeui ama sanki o an hiçbi şeu işe yaramıyor ya da belki acele ediyorum hemebngeçsin diyeGaz masajini denedin mi YouTube Ayşe öner gaz masajı yaz inanilmaz etkili
Bactroban diye bi krem verdi ama kutı kutu verdiDikişlere hangi kremi kullanıyorsun
Goz bebeklerinde bi farklilik gormedim ama bu irkilme cok fazla geldi gozume.. bez degistircegim zaman sirt ustu yatirdigimda eller korkar gibi surekli irkiliyor kollari uzatiyor..Cok gecmis olsun
Deneyimli anne olacaksın tek başınayken stres yapma
Benim büyük kızımın yenidoğan döneminde dirençli epilepsisi başladı. Epilepsi sıçraması biraz daha farklı göz bebekleri bile sıçrıyor diyebilirim. Ben bunları yaşadığım halde küçük kızımın her hareketine bir kulp bulurdum normal mi diye. Bunda da gözüm sürekli hareketlerinde bebişin. Videosu olsa belki bir yorumda bulunabilirdim tecrübelerime dayanarak. Cok farklı görüyorsan mutlaka doktora söyle ama.
Kasılma gibi bir uzatma mi? Yenidogan refleksleri de biraz tuhaf o yüzden değişik gelebilir. Gözleri aralık uyuyorlar mesela. Ya da işte sıçrama çok olabiliyor, inleme, dalma gibi yenidoğan hareketleri var. Senin ilk bebek miydi?Goz bebeklerinde bi farklilik gormedim ama bu irkilme cok fazla geldi gozume.. bez degistircegim zaman sirt ustu yatirdigimda eller korkar gibi surekli irkiliyor kollari uzatiyor..
Belkide normaldir bilmiyorum bukadar korkarcasina irkilmesi garip geldi bana..
Rota aşısı dr sorunca daha net bilgi verirÖzel aşılar derken?
Bursa acıbademde yaptırdık dün, 462 tl.Kalça usg için kasım annelerine de yazmıştım ama tam cevap veren olmamıştı. Yaptıranlar hangi hastanede ne kadara yaptırdı acaba?
Ben ara ara kullanıyorum artık onu, son mastit faciamdan sonra haftada bir iki falan kullanıyorum. Sen de öyle yap bence, coşmasın memelerLaktom kullanıyodum galactaco aldım çok övdünüz diye kaç gün gidiyo?
Benimkiler taş olmaktan uyuşuyor bileBenim göğüslerim bi uyuyup uyanınca taş gibi oluyor ya süt dolunca böyle taş gibi mi oluyor herkeste yumuşak bi doluluk değil yani.
Yine tıkanıp şişecekler diye ödüm kopuyor
Sabahın 4ünde kalktım duşa girip boşalttım ikisini de korkumdan
Bu kadının videoları ise yariyordu bende inşallah senin bebeğinde rahatlar. Ayaklarını falan sıcak tut çorapsiz gezme kendini de üşütme canimKullandığını söyleyen çok var ama kullanacağım sanırım ben de o yüzden
Doktor önerdi diyen bile var
Deniyorum her şeui ama sanki o an hiçbi şeu işe yaramıyor ya da belki acele ediyorum hemebngeçsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?