2021 Aralık Anneleri

Yaaaaaa asla kullanma dediyse sana bende kullanamam simdi cunki ben kendi kafamdan aldim

Bosluk hissi oluyormus ondanmış. Kundak tavsiye ediyolar ama ben yapamıyorum.

Tövbe tövbe bakma öyle şeyler
Benimki de çok irkiliyor uykusunda ama bebek bu normaldir hiç araştırmayı düşünmedim

Bebekler halen kendilerini anne karnında hissettikleri için kundak harici el kol açık olduğu takdirde o şekilde irkiliyorlar

Bizimde butun vucudumuz soyuluyor annem normal diyor ilk derisi degisir daha kac kere diyor ve bizimkide cok irkiliyor kulagina hoca adini okurkende sordum besmelesiz yapmayin hic biseyini, alirken birakirken surekli besmele dedi

Bizimki uzerini bile örttürmüyor örttügüm an uyaniyor kundaklamak mumkun degil .. ama bu irkilme uyanikken surekli oluyor hatta saglik ocaginda ebemizinde dikkatini cekti ama ustune dusmedi tabi..sirt ustu yatirdigim an da basliyor korkar gibi irkilmeler ard arda.

Kızlar oğlum ağlayınca sağ gözünden yaş akiyo. Birde bu sabah çapak yapmıştı. Varmı göz yaşı sizinkilerde. Sömestr tatilinde çağırdı göz doktoru bizi. Ama daha çok var
Oğlumun gözüde öyle olmuştu sonra sarı sarı akıntı oldu çapak oldu doktor göz damlası verdi enfeksiyon olmuş dedi 4-5 gün kullandık gecti. Bide netten bakmıştım gözyaşı kanalları tıkalı oluncada yaş geliyomuş her gün gözle burun arasında kalan yere bikaç defa bastırın yazıyodu.

Sor o zaman doktora canım şimdi önemsiz deyip de geçistirmiş olmayalım.

Cnm msj dikkatimi cekti de ondan bilgi vereyim dedim... aci elma yagini sadece ayaginin altina masajla sur hemen corap giydir.. karnina da normal elma yagi al kullan.. ben ole yapiyorum.. aci elma yagi biraz keskin agzina yuzune bulasir allah korusun.. normal elma yagini avucuna damlat elini surekli birbirine surterek ısınmasini sağla sonra masaj yaparak sür.. faydasini gorursunuz insallah

Yıkık
İki de bi gaz krizi tutuyor
Brn tabi çaresiz öyle kafama göre ileri geri bi şeyler yapıyorum
Çocuk sonsuza kadar ağlıyor

Annemle kayınvalidemi affedemeyeceğim uzun süre
Gaz masajini denedin mi YouTube Ayşe öner gaz masajı yaz inanilmaz etkili

Cok gecmis olsun
Deneyimli anne olacaksın tek başınayken stres yapma
Benim büyük kızımın yenidoğan döneminde dirençli epilepsisi başladı. Epilepsi sıçraması biraz daha farklı göz bebekleri bile sıçrıyor diyebilirim. Ben bunları yaşadığım halde küçük kızımın her hareketine bir kulp bulurdum normal mi diye. Bunda da gözüm sürekli hareketlerinde bebişin. Videosu olsa belki bir yorumda bulunabilirdim tecrübelerime dayanarak. Cok farklı görüyorsan mutlaka doktora söyle ama.

Yaaaaaa asla kullanma dediyse sana bende kullanamam simdi cunki ben kendi kafamdan aldim
Kullandığını söyleyen çok var ama kullanacağım sanırım ben de o yüzden
Doktor önerdi diyen bile var
Gaz masajini denedin mi YouTube Ayşe öner gaz masajı yaz inanilmaz etkili
Deniyorum her şeui ama sanki o an hiçbi şeu işe yaramıyor ya da belki acele ediyorum hemebngeçsin diye

Goz bebeklerinde bi farklilik gormedim ama bu irkilme cok fazla geldi gozume.. bez degistircegim zaman sirt ustu yatirdigimda eller korkar gibi surekli irkiliyor kollari uzatiyor..
Belkide normaldir bilmiyorum bukadar korkarcasina irkilmesi garip geldi bana..

Kasılma gibi bir uzatma mi? Yenidogan refleksleri de biraz tuhaf o yüzden değişik gelebilir. Gözleri aralık uyuyorlar mesela. Ya da işte sıçrama çok olabiliyor, inleme, dalma gibi yenidoğan hareketleri var. Senin ilk bebek miydi?

Kalça usg için kasım annelerine de yazmıştım ama tam cevap veren olmamıştı. Yaptıranlar hangi hastanede ne kadara yaptırdı acaba?
Bursa acıbademde yaptırdık dün, 462 tl.
Fiyatlara zam gelmiş, 600 gibi bişey olmuş sanırım şimdi ama biz randevuyu önceden oluşturduğumuz için eski fiyattan ödedik
Laktom kullanıyodum galactaco aldım çok övdünüz diye kaç gün gidiyo?
Ben ara ara kullanıyorum artık onu, son mastit faciamdan sonra haftada bir iki falan kullanıyorum. Sen de öyle yap bence, coşmasın memeler
Benimkiler taş olmaktan uyuşuyor bile
3 saatte bir sağıyorum en geç yoksa çok canımı yakıyor
Buzlukta bikaç aylık stok yaptım resmen bu sayede

Bu kadının videoları ise yariyordu bende inşallah senin bebeğinde rahatlar. Ayaklarını falan sıcak tut çorapsiz gezme kendini de üşütme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…