yeni yıl yeni zamlarBursa acıbademde yaptırdık dün, 462 tl.
Fiyatlara zam gelmiş, 600 gibi bişey olmuş sanırım şimdi ama biz randevuyu önceden oluşturduğumuz için eski fiyattan ödedik
Ben ara ara kullanıyorum artık onu, son mastit faciamdan sonra haftada bir iki falan kullanıyorum. Sen de öyle yap bence, coşmasın memeler
Benimkiler taş olmaktan uyuşuyor bile
3 saatte bir sağıyorum en geç yoksa çok canımı yakıyor
Buzlukta bikaç aylık stok yaptım resmen bu sayede
Hay masallah kaç cc çıkıyo? Benim o kadar değil ya. Bebe sürekli memede. Sürekli çiş kaka da var şükür yetiyo yani bence de azalmasın iste inşallah.Bursa acıbademde yaptırdık dün, 462 tl.
Fiyatlara zam gelmiş, 600 gibi bişey olmuş sanırım şimdi ama biz randevuyu önceden oluşturduğumuz için eski fiyattan ödedik
Ben ara ara kullanıyorum artık onu, son mastit faciamdan sonra haftada bir iki falan kullanıyorum. Sen de öyle yap bence, coşmasın memeler
Benimkiler taş olmaktan uyuşuyor bile
3 saatte bir sağıyorum en geç yoksa çok canımı yakıyor
Buzlukta bikaç aylık stok yaptım resmen bu sayede
Bi sağımda 130-150 cc civarı geliyor toplam iki memeden.Hay masallah kaç cc çıkıyo? Benim o kadar değil ya. Bebe sürekli memede. Sürekli çiş kaka da var şükür yetiyo yani bence de azalmasın iste inşallah.
Masallah maşallah daha da iyi etsin Allah.Bi sağımda 130-150 cc civarı geliyor toplam iki memeden.
İki saatte bir ya da üç saatte bir sağıyoruö müsaitliğime göre.
Bebito da bi öğünde max 110-120 içiyor ama 3saatte bi içtiği için geri kalam sütü buzluğa stoğa atıyoruz
Hayır o bizde de oluyor ya bence normalKizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Sirt ustu yatirdiginizda bebeleriniz cok irkiliyormu ? Eller basliyor korkulu vaziyette irkilmeye..
Hani ani gurultuyle falan korkarlar ya o gibi oluyor surekli.. nette arastirdigimda da epilepsi gibi seyler yaziyorne zormuş ya herseye takiliyorum her hareketine
Benim merve Perşembe doktora götürücemGıda alerjisinden şüphelenen kimdilonely bird sen miydin?
Benim de bi kere mukus oldu ya senin hep mi öyle?Benim merve Perşembe doktora götürücem
Bir kez oldu hemen gaita baktırdım eve yakın hastaneye gizli kan baktırdım ama çıkmadı şükür. Bir kaç gün sonra tekrar yapmaya başladı mukuslu ve hala yapıyor. İşin ilginci ben diyete başladığım günden sonra tekrar mukuslu yaptı.Benim de bi kere mukus oldu ya senin hep mi öyle?
Foto varsa bana yollar mısın özelden? Ben de bir kez oldu koca bi mukus tedirginim.Bir kez oldu hemen gaita baktırdım eve yakın hastaneye gizli kan baktırdım ama çıkmadı şükür. Bir kaç gün sonra tekrar yapmaya başladı mukuslu ve hala yapıyor. İşin ilginci ben diyete başladığım günden sonra tekrar mukuslu yaptı.
Tam açtığında iksini de açabiliyorsa sorun yoktur bence.Arkadaşlar benim oğlum doğduğundan beri bir gözü kısık bakıyor. Böyle tam açtığında ikisini de aynı açıyor ama uykudan uyanınca ya da gözünü tam açmadığı zamanlar sol gözü kısık çocuk doktoruna söyledim ödem olabilir düzelir dedi ama 15 günlük olduk düzelmedi böyle birşey yaşayan var mı?
Bir kez oldu hemen gaita baktırdım eve yakın hastaneye gizli kan baktırdım ama çıkmadı şükür. Bir kaç gün sonra tekrar yapmaya başladı mukuslu ve hala yapıyor. İşin ilginci ben diyete başladığım günden sonra tekrar mukuslu yaptı.
Mukuslu kaka nasıl oluyor ya ben hiç dikkat etmedimFoto varsa bana yollar mısın özelden? Ben de bir kez oldu koca bi mukus tedirginim.
Valla okunca anlarsın. ☹Mukuslu kaka nasıl oluyor ya ben hiç dikkat etmedim
Sümüksü yani yapışkan sünüyo gibiMukuslu kaka nasıl oluyor ya ben hiç dikkat etmedim
Evet ilk cnm... korktuklarinda irkilip kollari uzatiyorlar ya yukari dogru oyle.. insallah reflekstir ya ben cok takintiliyim incelerim herseyi boyleKasılma gibi bir uzatma mi? Yenidogan refleksleri de biraz tuhaf o yüzden değişik gelebilir. Gözleri aralık uyuyorlar mesela. Ya da işte sıçrama çok olabiliyor, inleme, dalma gibi yenidoğan hareketleri var. Senin ilk bebek miydi?
Insallah cnm insallah sadece benim takintimdir..Hayır o bizde de oluyor ya bence normal
Reflekstir çok inceleme sonra kurdukça kuruyor insan.Evet ilk cnm... korktuklarinda irkilip kollari uzatiyorlar ya yukari dogru oyle.. insallah reflekstir ya ben cok takintiliyim incelerim herseyi boyle
AminMasallah maşallah daha da iyi etsin Allah.
12 kilo almıştım 8 verdimSezeryan olan anneler kaç kilo aldınız ve kaçını verdiniz şuan ? Sizlerde Durumlar neler merak ediyorum ben biraz hızlı mı verdim yoksa normal mi 26. Gün tartıldığımda toplam 14 kilo vermiştim 6 kilom kaldı kalanı da verir miyim acaba aynı hızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?