2021 Aralık Anneleri

yeni yıl yeni zamlar

Hay masallah kaç cc çıkıyo? Benim o kadar değil ya. Bebe sürekli memede. Sürekli çiş kaka da var şükür yetiyo yani bence de azalmasın iste inşallah.

Hay masallah kaç cc çıkıyo? Benim o kadar değil ya. Bebe sürekli memede. Sürekli çiş kaka da var şükür yetiyo yani bence de azalmasın iste inşallah.
Bi sağımda 130-150 cc civarı geliyor toplam iki memeden.
İki saatte bir ya da üç saatte bir sağıyoruö müsaitliğime göre.
Bebito da bi öğünde max 110-120 içiyor ama 3saatte bi içtiği için geri kalam sütü buzluğa stoğa atıyoruz

Masallah maşallah daha da iyi etsin Allah.

Hayır o bizde de oluyor ya bence normal

Benim de bi kere mukus oldu ya senin hep mi öyle?
Bir kez oldu hemen gaita baktırdım eve yakın hastaneye gizli kan baktırdım ama çıkmadı şükür. Bir kaç gün sonra tekrar yapmaya başladı mukuslu ve hala yapıyor. İşin ilginci ben diyete başladığım günden sonra tekrar mukuslu yaptı.

Foto varsa bana yollar mısın özelden? Ben de bir kez oldu koca bi mukus tedirginim.

Arkadaşlar benim oğlum doğduğundan beri bir gözü kısık bakıyor. Böyle tam açtığında ikisini de aynı açıyor ama uykudan uyanınca ya da gözünü tam açmadığı zamanlar sol gözü kısık çocuk doktoruna söyledim ödem olabilir düzelir dedi ama 15 günlük olduk düzelmedi böyle birşey yaşayan var mı?

Tam açtığında iksini de açabiliyorsa sorun yoktur bence.

Foto varsa bana yollar mısın özelden? Ben de bir kez oldu koca bi mukus tedirginim.
Mukuslu kaka nasıl oluyor ya ben hiç dikkat etmedim

Evet ilk cnm... korktuklarinda irkilip kollari uzatiyorlar ya yukari dogru oyle.. insallah reflekstir ya ben cok takintiliyim incelerim herseyi boyle

Kızlar benim ameliyat yerim göbeğim o kadar acıyor ki, sanki ameliyatın ilk günlerindeki gibi ayağa kalkıp yürüdüğümde bile zorluyor deli gibi yanıyor

12 kilo almıştım 8 verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…