Nasip ya yavrunun nasibine Allah berket vermiş iste. Olmayanın ne kullanırsa kullansın olmuyo.Amin
Galactago ve pregnacare’e bağlıyorum yoksa çok iyi beslendiğim yok
Benim de öyleydi birkac gün önceye kadar, biraz toparladı gibi. Bugün kontrole gittim baktı dr iyi durumda dedi icerde de sıkıntı yokmuş. Sen gitmedin mi kontrole?Kızlar benim ameliyat yerim göbeğim o kadar acıyor ki, sanki ameliyatın ilk günlerindeki gibi ayağa kalkıp yürüdüğümde bile zorluyor deli gibi yanıyor
Rota vırus aşısı gıbımı acabaÖzel aşılar derken?
Sanırım öyleNasip ya yavrunun nasibine Allah berket vermiş iste. Olmayanın ne kullanırsa kullansın olmuyo.
Sanırım öyle
Bebeğim yoğun bakımda çok acı çekti elleri ayakları iğnelerden mosmordu, Allahm mükafatlandırıyor belki de meleğimi
Cok emerse ishal olur demisti hemsire kilo kaybi olurmus oyle biseyiniz var miSürekli memede ya bu kız doymuyo olabilir mi ya? Dolmasına fırsat vermiyo ki bi damla olusuyosa anında cekiyo memeden. Saatlerdir bi sag bi sol emip duruyo.
Açsa illa ağlar mı böyle de yapabilir mi?
Canim doyuyordur ama doyduklarini bilmiyorlar benimki de uyanikken surekli emiyo yoksa agliyoSürekli memede ya bu kız doymuyo olabilir mi ya? Dolmasına fırsat vermiyo ki bi damla olusuyosa anında cekiyo memeden. Saatlerdir bi sag bi sol emip duruyo.
Açsa illa ağlar mı böyle de yapabilir mi?
Günde bi kaç kez yapıyo ama ishal değil. Aksamları hep memede geçiyoCok emerse ishal olur demisti hemsire kilo kaybi olurmus oyle biseyiniz var mi
Anam yorulup uyumuyo da.Canim doyuyordur ama doyduklarini bilmiyorlar benimki de uyanikken surekli emiyo yoksa agliyo
QAnam yorulup uyumuyo da.
Aynen benimkide oyleAnam yorulup uyumuyo da.
Bnmkıde öyle cmm helede akşamları pertım çıkıyor. Meme ağzında ağlıyorSürekli memede ya bu kız doymuyo olabilir mi ya? Dolmasına fırsat vermiyo ki bi damla olusuyosa anında cekiyo memeden. Saatlerdir bi sag bi sol emip duruyo.
Açsa illa ağlar mı böyle de yapabiliriz mi?
Her hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?Cok emerse ishal olur demisti hemsire kilo kaybi olurmus oyle biseyiniz var mi
Saaat başı mıHer hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?
Bizimki 2 saate bi 20 dakika her iki gogusu ayri ayri dediHer hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?
Gece elleşme ya bence. Acıkınca uyanıyolar zaten.Saaat başı mı
Nerde öyle olalım süt dolmaz be
Bazen bebe saatlerce memede kalıyır uyuyunca 2-3 saat uyuyor o zmn uyandırmalıyız mıgeceleri
Ne 10 10 normalde 20-20 nasıl olacak çocuk nasıl emsin o kadarBizimki 2 saate bi 20 dakika her iki gogusu ayri ayri deditoplam 40 dakika yani..valla ben tek gogsumu 20 dakika verince sevincten halay cekiyorum
Yok ellemiyorum zaten acıkınca başlıyor mıkırdamayaGece elleşme ya bence. Acıkınca uyanıyolar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?