2021 Aralık Anneleri

Kızlar benim ameliyat yerim göbeğim o kadar acıyor ki, sanki ameliyatın ilk günlerindeki gibi ayağa kalkıp yürüdüğümde bile zorluyor deli gibi yanıyor
Benim de öyleydi birkac gün önceye kadar, biraz toparladı gibi. Bugün kontrole gittim baktı dr iyi durumda dedi icerde de sıkıntı yokmuş. Sen gitmedin mi kontrole?

Sürekli memede ya bu kız doymuyo olabilir mi ya? Dolmasına fırsat vermiyo ki bi damla olusuyosa anında cekiyo memeden. Saatlerdir bi sag bi sol emip duruyo.
Açsa illa ağlar mı böyle de yapabilir mi?

Sürekli memede ya bu kız doymuyo olabilir mi ya? Dolmasına fırsat vermiyo ki bi damla olusuyosa anında cekiyo memeden. Saatlerdir bi sag bi sol emip duruyo.
Cok emerse ishal olur demisti hemsire kilo kaybi olurmus oyle biseyiniz var mi

Canim doyuyordur ama doyduklarini bilmiyorlar benimki de uyanikken surekli emiyo yoksa agliyo

Her hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?
Saaat başı mı
Nerde öyle olalım süt dolmaz be
Bazen bebe saatlerce memede kalıyır uyuyunca 2-3 saat uyuyor o zmn uyandırmalıyız mı geceleri

Her hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?
Bizimki 2 saate bi 20 dakika her iki gogusu ayri ayri dedi toplam 40 dakika yani..valla ben tek gogsumu 20 dakika verince sevincten halay cekiyorum

Bizimki 2 saate bi 20 dakika her iki gogusu ayri ayri dedi toplam 40 dakika yani..valla ben tek gogsumu 20 dakika verince sevincten halay cekiyorum
Ne 10 10 normalde 20-20 nasıl olacak çocuk nasıl emsin o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…