2021 Aralık Anneleri

Anneler baby turco marka bez kullanan varmi memnun mu sleepy aldim birazda ondan mi alsam dedim.
Ben doğadan olanını kullanıyorum. Memnunum şimdilik. İnce yapısı, çok fazla uzatmadan degistirirsem sızdırma olmuyor.
Her hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?
Ben birini emziriyorum her emmede, o da 20 dakikayı bulmuyordur. Uyuyup kendi bırakıyor zaten zorla da almıyor. Ama yerine koyuyorum yarım saat geçmeden saga sola ağzını açarak geri aramaya başlıyor Sonra sil baştan başlıyoruz. Emme, gaz, kaka, bez değiştirme, uykunun geri açılması biraz da öyle emme diye uzayıp gidiyor

Sürekli memede ya bu kız doymuyo olabilir mi ya? Dolmasına fırsat vermiyo ki bi damla olusuyosa anında cekiyo memeden. Saatlerdir bi sag bi sol emip duruyo.
Açsa illa ağlar mı böyle de yapabilir mi?
Bir sıkıntısı yoksa bazen bebekler yakin olmak istediklerinden sürekli emmek isteyebilirmiş.

Alıntı yapamadım ama 20 20 dk emecek diyen hemşire bunun gerçekten mümkün olduğuna inanmış demekki. Vala benim kuşum 10 dk anca emiyo tek memeyi. Sonrada uyuyo zaten. Gündüz sık sık emmek istiyor ama gece ellemiyorum ya uyusun diye. Kilo alımı da iyi olunca gönlüm rahat.

Allah'ım şifa versin inş canım inşallah korktuğun gibi olmaz

Cok gecmis olsun canım. Insallah geçer gider kimseye bulaşmadan çabucak.

Benim emiyo ya. Gece bazen bi tane emip sızıyo. Memeye süte ve bebeğe göre değişiyo olabilir tabi.

46 günlük bir bebe gazı çıktı altına yaptı karnı tok emzigi agzinda sallanma desen o da var eeee niye loş ışıkta duvar seyredersin be çocuk
Ha huyudu Ha sımdı diyene kadar tekrar acıkacak
Aynı benimki de yapıyor bazen, eşime diyorum yine varoluşsal sancılar çeker gibi boşluğa bakıyor

Gerçekten o kadar üzülüyorum çocuğum iki gündür geçmeyen sancılar halinde, koliklere haftada birkaç gün 3-4 saat diyorlar ama alakası yok ben 36 saati gördüm dünden başlayan bugün akşam 23:00 a dek devam eden .asla uykuya dalma olmuyor. İşin garibi ben bu duruma alıştım ama alışmama rağmen dayanamıyorum çok acı çekiyor. Bütün damlalari deneme halindeyim , maalesef yapmam dediklerimi yapıyorum ,mamayı da değiştim ,gaz bağırsak hareketleri ,kolik müzikler, herşey ama herşey . Bu 5.hafta dış dünyayı algılama ,duyu organlarının açılmaya net olarak başladığı hafta olduğundan uyarıcılar vs daha fazla huzursuz edermiş. Ama sizlerde durum nasıl acaba ? Bu durum sancı olarak inşallah kısa sürer,ay bazında 3-6 diyorlar çok stresli ve üzücü gerçekten.

Yani huzursuz olabileceği bir şey varsa huzursuz eder. Yoksa bence sesleri biraz daha algılamaya başladı ama yine ağlayasi varsa ağlıyo. Çıngırak salladık biraz duydu durdu ama gozle takip etmedi ses yönünü çok kestiremedi bence. Konuşurken daha çok dinliyo.

Çıngırak oyuncaklarını 1 hafta önce duymuyor ya da görmüyor gibiydi salladigimizda ama şuan hem duyuyor eminim duyduğuna hemde az çok görüyor gösterdiğimiz oyuncağı. Ama bu kadar uzun süre ilkkez oldu yani çocuğun uykusuz şekilde ağlamaktan bitap düştü bende onla düştüm . Yemin ederim razıyım günlük 3,4 saate .

Csnım benim gibi yediklerine bi dikkat etsen belki bişey dokunuyordur süt dışında da lerjük şeyler varmış. Çünkü alerjik bebekler de çok ağlar huzursuz olurmuş. Bir diğeri kulak ağrıdı olabilir. Ayağına karnına sıcak yapın diyorlar. Belki hepsini yaptın ama yine ağlıyorsa kolik dedikleridir cidden bişey yoktur. Biz dayanamayınca arabayla geziylruz uyuyor. Aracınız varsa deneyin canım

68 ile hamile kaldim 65 kiloyum suan

Anneler baby turco marka bez kullanan varmi memnun mu sleepy aldim birazda ondan mi alsam dedim.
Ben ilk sleepy bionatural ile başladım canım. Eşim geçen 2 numarayı baby turco doğadan almış. Bugün denedim yapı olarak sleepy e benziyor daha 2-3 tane bez taktım ama şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Hatta bugün kampanyası varmış galiba 2 ve 3 numara sipariş verdim. Artık hangisinde indirim görürsem onu alıcam

Kızlar size geçen hafta sormuştum ya hani bebeğim sabaha kadar konuştu söylendi acaba kolil böyle bişey mi diye. Meğer sebebi sadece yediğim sarımsakmışmahvetmiş çocuğumu sabaha kdar. Siz de yediklernize çok dilkat edin, o gündem sonra ekstra dikkat ettim ve bi daha hiç olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…