2021 Aralık Anneleri

Kesinlikle 5. Hafta en yoğun iki gun cok zorlandim acili aglayarak ikiniyordu surekli simdi cok asiri aglqma yok sukur ama.uyumuyor popo yer gormuyor .allah yardimcin olsun canim

Mesela bu akşam da domates soslu makarna yemiştim, domatesini çiğden rendeleyip koymuştum. Aha sabahı sabah etti yavrum

46 günlük bir bebe gazı çıktı altına yaptı karnı tok emzigi agzinda sallanma desen o da var eeee niye loş ışıkta duvar seyredersin be çocuk
Ha huyudu Ha sımdı diyene kadar tekrar acıkacak
Aaa bnmkinin de en büyük hobisi karanlıkta dolap kapaklarını seyretmek artık ne görüyorsa

Sürekli memede ya bu kız doymuyo olabilir mi ya? Dolmasına fırsat vermiyo ki bi damla olusuyosa anında cekiyo memeden. Saatlerdir bi sag bi sol emip duruyo.
Açsa illa ağlar mı böyle de yapabilir mi?
Muhtemelen açtır benimki de öyle yapiyor ikisini de boşaltıp hala aranıyor emmek istiyor hemen 60 ml mama veriyorum 40 yada 50 ml içip uykuya dalıyor rahat 2 saat uyuyor.Mama verip bi dene istersen ikisinide emzir üstüne mama ver bakalım içecek mi icerse doymamistir içmezse emmeyi seviyordur alabileceği emzik bulabilirsin

Saaat başı mı
Nerde öyle olalım süt dolmaz be
Bazen bebe saatlerce memede kalıyır uyuyunca 2-3 saat uyuyor o zmn uyandırmalıyız mı geceleri
Canım benim oğlum ilk doğduğunda kalbinde ufurum var dediklerinde ünlü bi profa götürdük 2 günlüktu daha doktor bana dedi ki 3 saatte 1 emzireceksin 3 saatten önce senin memelerin sut yaramaz dedi bebekler için 3 saatte 1 beslenmek yeterli dedi tabi ben ilk zamanlar saat basi besledim o ayrı herkes bisey söylüyor bence bebeği istedikçe emzirmek en nantiklisi bebekler hep aç olduğu için emmez uzun uyuduğunda kaldıramıyorum ne zaman ağlarsa emiyor bu gece 12 de uyudu 3 saat uyanmadı emdi tekrar uyudu sabaha kadar saat basi uyandı emdi.

Daha yeni başladık dur daha sabaha kadar yanında yatıp emdiği günler gelmedi
Ay geldi bu gece öyleydi
Bunu denedim son mama verdiklerimi hep kustu tekrar deneyebilirim ama

Bunların sebep olduğunu nerden buldun
Hastanenin diyetisyeni bunların gaz yapacağını zaten söylemişti ben unutup yedim, bene kıvranınca da bi sebep arıyorduk meğer buymuş. Düzgün beslendiğim günler hiç böyle problemleri olmuyor çünkü miniğimin

Hanımlar kalça ultrasonu ne zaman yapılır diye konuşuluyordu. Doktorumuz 1 aylıkken demişti, biz de bugün yaptırdık. Bizim muayenemiz 200 TL, ultrasona da 90 TL aldılar. Aşımızı da olduk bugün. İlk 3 ayda da göz muayenesi olması gerekiyormuş.

Ay geldi bu gece öyleydi

Bunu denedim son mama verdiklerimi hep kustu tekrar deneyebilirim ama
Kusmamasi için msmayi içtikten sonra kucağımda dik tutuyorum bir 15 dakika kadar hemen gazini çıkarmaya da çalışmıyorum biraz dik tutup 5 10 dakika sonra gazini çıkarıyorum gazini çıkınca karnı tok olunca omzumda uyuyup kalıyor zaten gaz sancimiz olmadığı iyi zamanlarımız böyle

Şu an ben de bunu deniyorum. Yoksa akşama kadar memede kaliyo verimsiz emiyo. Sütün yağlı kısmını alması için sonuna kadar emmesi gerekiyormus. En az 2 saatte bir emziriyorum dünden beri acıkıp daha iştahlı emiyo.

Bizim 2. Ayda yapacakmış göz muayenesiyle beraber. 260 lira bizim hastanede ultrason.

Ay geldi bu gece öyleydi
Kusma sıkıntıniz yoksa en güzeli öyle ama bizde biraz fazla emdiği zaman nerdeyse yarısını kusuyor.O yüzden ben az ve sık besliyorum.Emziriyorum duymadığını anladığımda 60 lik mama yapıyorum hepsini icmiyo hepimizin zamanla düzeni olacak deneye yanila öğreneceğiz birde 2. Bebek 3.bebek farketmiyormus bebeklerin hepsinin huyu suyu farklı ilk bebek gibi acemi oluyorsun.

Benim son mama denememde gayet dik tutuyodum mamayı aç gözlülükle içti içti içti biberonu ağzından cektiğim gibi kustu. ☹ gayet dik bi pozisyonda. Ben de aman be dedim yok sana mama filan cişli kakalı bez sayısı da iyi tekrar vermedim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…