2021 Aralık Anneleri

Mamayı ne ile veriyorsunuz? Biberonla veriyorum çok nadir ama meme reddi olacak diye de korkuyorum.

Kızlar bebeğe tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
Biz yaptirdik..gecen yildan bana ve esime yaptirmistik dogum teminatli malesef 17 aralikta doldu dogum 21 aralik oldu 4 gunle kacirdik hastanenin dogum ucreti 3.5 tl dediler..biz sigortayi 4 bine yaptirdik 3 bin benim icin bin eşim icin yine dogum teminayli yaptirdik dogumuda karsiladi...doguma 3.5 vermektense sigorta yaptirip 1 yil yararlanmak daha mantikli geldi...bebek dogduktan sonra onada yaptirdik oda bin tl tuttu...bi kismi vergiden bize iade olacak bu paralarin galiba toplam 700 800 lira falan

Bebeğe tek yapmıyorlar. Ikimize 3800 fiyat çıktı. Ama kalça ultrasonu falan yok diyolar. Ilk defa yaptıracağım için nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum.

Bn arada kullanıyorum. Bi memeyi emerken diğerinden akan boşa gitmesin die. Doluluğa göre degişio cnm. Bzn 20cc bazen 80cc fln cıkıo tek memeden
Ben de emzirirken kullanıyorum diğer bostaki meme için, ama 30 u geçmedi hiç acaba sorun benim sütte mi

Bebisim grip oldu benden gecti sanrm calpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Canım geçmiş olsun. Bugün aşı için sağlık ocağındaydık. Hemşire ilk 2 ay ilaç verilmediğini, hastalanırsa doğrudan doktora götürmemiz gerektiğini söyledi. Allah şifalar versin canım.

Bebisim grip oldu benden gecti sanrm calpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Geçmiş olsun canım, benim kızım da 1 haftalikken oldu hala geçmedi, ilacı kendin başlama bence dr bi görsün, benimkinde öksürük ve burun tıkanıklığı var, ateş olmadı, doktor ciğerleri ne inmemiş sesler iyi dedi, ama enfeksiyon bebeklerde çok çabuk ilerlermiş dikkat edin takip edelim dedi, burnunu serumla temizliyorum, başka yaptığım bisey yok, bol bol emzir dedi bide

Bana da doktor iki aylıkken kalça ultrasonu yapılacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…