- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Biz yaptırdık canım hem bebeğe hem banaKızlar bebeğe tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
Mamayı ne ile veriyorsunuz? Biberonla veriyorum çok nadir ama meme reddi olacak diye de korkuyorum.Kusma sıkıntıniz yoksa en güzeli öyle ama bizde biraz fazla emdiği zaman nerdeyse yarısını kusuyor.O yüzden ben az ve sık besliyorum.Emziriyorum duymadığını anladığımda 60 lik mama yapıyorum hepsini icmiyo hepimizin zamanla düzeni olacak deneye yanila öğreneceğiz birde 2. Bebek 3.bebek farketmiyormus bebeklerin hepsinin huyu suyu farklı ilk bebek gibi acemi oluyorsun.
Biz yaptırdık canım hem bebeğe hem bana
Biz yaptirdik..gecen yildan bana ve esime yaptirmistik dogum teminatli malesef 17 aralikta doldu dogum 21 aralik oldu 4 gunle kacirdikKızlar bebeğe tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
Biberonla veriyorum lansinoh markasıMamayı ne ile veriyorsunuz? Biberonla veriyorum çok nadir ama meme reddi olacak diye de korkuyorum.
Bebeğe tek yapmıyorlar. Ikimize 3800 fiyat çıktı. Ama kalça ultrasonu falan yok diyolar. Ilk defa yaptıracağım için nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum.Biz yaptirdik..gecen yildan bana ve esime yaptirmistik dogum teminatli malesef 17 aralikta doldu dogum 21 aralik oldu 4 gunle kacirdikhastanenin dogum ucreti 3.5 tl dediler..biz sigortayi 4 bine yaptirdik 3 bin benim icin bin eşim icin yine dogum teminayli yaptirdik dogumuda karsiladi...doguma 3.5 vermektense sigorta yaptirip 1 yil yararlanmak daha mantikli geldi...bebek dogduktan sonra onada yaptirdik oda bin tl tuttu...bi kismi vergiden bize iade olacak bu paralarin galiba toplam 700 800 lira falan
Benimki de lansinoh. Bebek onu da emerek iciyo aslındaBiberonla veriyorum lansinoh markası
Benim vardı kızımada yaotırdıkKızlar bebeğe tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
Bn arada kullanıyorum. Bi memeyi emerken diğerinden akan boşa gitmesin die. Doluluğa göre degişio cnm. Bzn 20cc bazen 80cc fln cıkıo tek memedenMochi kullanan var mı aranızda ne kadar süt topluyorsunuz
Ben de emzirirken kullanıyorum diğer bostaki meme için, ama 30 u geçmedi hiç acaba sorun benim sütte miBn arada kullanıyorum. Bi memeyi emerken diğerinden akan boşa gitmesin die. Doluluğa göre degişio cnm. Bzn 20cc bazen 80cc fln cıkıo tek memeden
Canım geçmiş olsun. Bugün aşı için sağlık ocağındaydık. Hemşire ilk 2 ay ilaç verilmediğini, hastalanırsa doğrudan doktora götürmemiz gerektiğini söyledi. Allah şifalar versin canım.Bebisim grip oldu benden gecti sanrmcalpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Bana ebe 1 cay kasigi demisti.Bebisim grip oldu benden gecti sanrmcalpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Kafana göre verme dr götür bnce belki ilaç verilmiyordur ateşi var mıBebisim grip oldu benden gecti sanrmcalpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Geçmiş olsun canım, benim kızım da 1 haftalikken oldu hala geçmedi, ilacı kendin başlama bence dr bi görsün, benimkinde öksürük ve burun tıkanıklığı var, ateş olmadı, doktor ciğerleri ne inmemiş sesler iyi dedi, ama enfeksiyon bebeklerde çok çabuk ilerlermiş dikkat edin takip edelim dedi, burnunu serumla temizliyorum, başka yaptığım bisey yok, bol bol emzir dedi bideBebisim grip oldu benden gecti sanrmcalpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Bana da doktor iki aylıkken kalça ultrasonu yapılacak dediHanımlar kalça ultrasonu ne zaman yapılır diye konuşuluyordu. Doktorumuz 1 aylıkken demişti, biz de bugün yaptırdık. Bizim muayenemiz 200 TL, ultrasona da 90 TL aldılar. Aşımızı da olduk bugün. İlk 3 ayda da göz muayenesi olması gerekiyormuş.
Yaa, o zaman doktorlarımız farklıBana da doktor iki aylıkken kalça ultrasonu yapılacak dedi
Geçmiş olsun doktora götür canımBebisim grip oldu benden gecti sanrmcalpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Allianz yaptırdık biz, bizimki de allianzdıKızlar bebeğe tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?