- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
37.2 cikti suan bence hafif varKafana göre verme dr götür bnce belki ilaç verilmiyordur ateşi var mı
Cok gecmis olsun cnm ben de dr a hemen goturmim takipnedim dedim atesini 37.2 cikti yuksek mi acabaGeçmiş olsun canım, benim kızım da 1 haftalikken oldu hala geçmedi, ilacı kendin başlama bence dr bi görsün, benimkinde öksürük ve burun tıkanıklığı var, ateş olmadı, doktor ciğerleri ne inmemiş sesler iyi dedi, ama enfeksiyon bebeklerde çok çabuk ilerlermiş dikkat edin takip edelim dedi, burnunu serumla temizliyorum, başka yaptığım bisey yok, bol bol emzir dedi bide
İnşallah yükselmez37.2 cikti suan bence hafif var
Insallah canim banyo yaptirdik iyi geldiİnşallah yükselmezçok geçmiş olsun
Her beslenme sonrası ikinirken kusuyor. Sürekli gazi yada kakasi olduğu için. Bu ara kakası kokmaya başladı. Sizde de varmı koku.Bebeği ıkınmaktan kusan var mi
İlk haftalar kullandım en fazla 50 aldım ben memnun kalmadım. Onun yerine elektrikli sağım pompası aldım keşke en baştan alsaydim.Mochi kullanan var mı aranızda ne kadar süt topluyorsunuz
Çok geçmiş olsunBebisim grip oldu benden gecti sanrmcalpol veriliyormuydu ne kdr veriliyor bilgisi olan var mi 1 aylik bebege
Ateş bekleme canım hemen götür biz 5 gunlukkrn 8lduk şükür ciğerlere inmeden atlattık antibiyotik içtik 3 gün ventolinle başka bi ilaç hava aldık ilk gittiğimizde acilde burun aspirin edildi biz ne kadar temizlesekte oradaki gibi olmuyor.Burnundan zor nefes alıyorsa hemen göturCok gecmis olsun cnm ben de dr a hemen goturmim takipnedim dedim atesini 37.2 cikti yuksek mi acaba
Cnm bnm oglum biraz az emiyo. Emme aralarında uzun 3 saatte anca bi beş dk emiyo o kadar. O yüzden göğüsler boşalmıyor bazen cok cıkıo ama elektrikliye göre bayagı az cekio. Sen de elektrikliyle denesen daha cok cıkar eminimBen de emzirirken kullanıyorum diğer bostaki meme için, ama 30 u geçmedi hiç acaba sorun benim sütte mi
Bence cok cikmis bi rahatsizliginiz falan var mi onlarda belirleyici oluyor cikan fiyatta, sizin icin onemli olan bebisin sigortalanmasiysa yani sizin olmasada onemli degilse bide esiniz kendi ve bebek icin teklif alsin derim belki daha uygun olur, bide bi cok sigorta firmasi var hepsinden teklif alin derim bizimki anadolu hayat burda en hesapli buyduBebeğe tek yapmıyorlar. Ikimize 3800 fiyat çıktı. Ama kalça ultrasonu falan yok diyolar. Ilk defa yaptıracağım için nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum.
Allianz düşünüyoruz biz de. Turuncu networkAllianz yaptırdık biz, bizimki de allianzdı
Aa onu bilmiyodum. 2000 bebeğe 1800 bana çıktı.Bence cok cikmis bi rahatsizliginiz falan var mi onlarda belirleyici oluyor cikan fiyatta, sizin icin onemli olan bebisin sigortalanmasiysa yani sizin olmasada onemli degilse bide esiniz kendi ve bebek icin teklif alsin derim belki daha uygun olur, bide bi cok sigorta firmasi var hepsinden teklif alin derim bizimki anadolu hayat burda en hesapli buydu
Allianz anadolu sompo teklif verdi. Bu allianz in teklifi.Bence cok cikmis bi rahatsizliginiz falan var mi onlarda belirleyici oluyor cikan fiyatta, sizin icin onemli olan bebisin sigortalanmasiysa yani sizin olmasada onemli degilse bide esiniz kendi ve bebek icin teklif alsin derim belki daha uygun olur, bide bi cok sigorta firmasi var hepsinden teklif alin derim bizimki anadolu hayat burda en hesapli buydu
Bu fiyatlar ne kadar uygunBence cok cikmis bi rahatsizliginiz falan var mi onlarda belirleyici oluyor cikan fiyatta, sizin icin onemli olan bebisin sigortalanmasiysa yani sizin olmasada onemli degilse bide esiniz kendi ve bebek icin teklif alsin derim belki daha uygun olur, bide bi cok sigorta firmasi var hepsinden teklif alin derim bizimki anadolu hayat burda en hesapli buydu
Bizim gecen yilda cok uygundu kayserideyiz diyemi artik bilmiyorum sehir ve kapsayan hastaneler etkiliyodur galibaBu fiyatlar ne kadar uygun
Biz 3 sene önce eşim bn oğlum 10 bin küsüre Anadolu sağlıktan özel sağlık sigortası yaptırdık para boşa gitmesin diye bn dr gittim 2. Sene bana sadece 10 bin fiyat verdiler ya sonra bi daha yaptırmam dedik senin yaptırdığın nasıl
seninki özel sağlık sigortası, arkadaşların bahsettiği fiyatlar tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatları. İkisi farklı çokBu fiyatlar ne kadar uygun
Biz 3 sene önce eşim bn oğlum 10 bin küsüre Anadolu sağlıktan özel sağlık sigortası yaptırdık para boşa gitmesin diye bn dr gittim 2. Sene bana sadece 10 bin fiyat verdiler ya sonra bi daha yaptırmam dedik senin yaptırdığın nasıl
Aynı şeyleri kapsamıyor mu hastanede işlemleri farkı nedirseninki özel sağlık sigortası, arkadaşların bahsettiği fiyatlar tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatları. İkisi farklı çok
Özel sağlık sigortası pahalı. Biz tamamlayıcı için fiyat aldık.Bu fiyatlar ne kadar uygun
Uzun süre uyanmazsa akıyor yani çok nadirKızlar hepinizin sütü mü akıyor durduk yere? Benim akmıyor sıkmadıkça. Süt yok desem çocuk emerken ses geliyor özellikle solu zor içiyor akış hızlı sanki. Akmaması sorun mu acabatakviye de sdc aç kalırsam alıyorum ben öyle günlük içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?