2021 Aralık Anneleri

Günlük iç bi kere iç
Bnm bi göğsüm uzun süre emmezse oluyor öyle abartı bi akım yok ama göğüs pedi ıslanıyor

Benim de akmıyor ilk çocuğumda da akmazdı öyle 27 ay emdi sanırım var bişilerki emiyorlar

Aynı şeyleri kapsamıyor mu hastanede işlemleri farkı nedir beni aydınlatırsan sevinirim
Tamamlayıcıda limitler var o limitler dahilinde karşılıyor. Bir de sgk’n varsa devlet ile anlaşmalı olduğu için ucuz.
Özel sağlık sigortasını genelde sgk’sı olmayanlar yaptırıyor. Devlet desteği olmadığı için daha pahalı.
He bide mesela acıbademin sgk ile anlaşması yok tamamlayıcı sigorta orada geçmiyor, acıbadem gibi hastanelerde ücretsiz bakılmak istiyorsan özel sağlık sigortası yaptırmalısın.

Teşekkür ediyorum
O zmn tamamlayıcı daha mantıklı
Biz SGK varken yapmıştık işte herşeyden faydanalım diye memoriale gitmiştim o dönem
Zaten yapılacaksa imkan müsaitse Acıbadem daha makbul

Teşekkür ediyorum
O zmn tamamlayıcı daha mantıklı
Biz SGK varken yapmıştık işte herşeyden faydanalım diye memoriale gitmiştim o dönem
Zaten yapılacaksa imkan müsaitse Acıbadem daha makbul
Tamamlayıcı sigortada memorial var mı sigortacınıza sorun ama mutlaka. Mesela bizim sigortada acıbadem olmadığı için her gittiğimizde ücret ödüyoruz mecbur
Acıbademde geçerli olması için özel sağlık sigortası yapılmalı ama o da yıllık 10-13 bin falan gerek yok bence o kadarına ya zaten gittiklerimizi toplasan 5-6 bin anca yapar

Tmmdır saolasın canım
Bn o parayı verirsem Acıbadem’den çıkmam
Doğumda yapabilirmişsin aslında sen

Canım inan neredeyse bişey yemiyorum kaldı ki kekik suyu içiyorum her yemeden sonra . Kolik maalesef. Arabayla gezmek burada zulüm olur kendi aracimiz ile Erzurum çok çok soğuk . Çok teşekkür ederim desteğin için

Kesinlikle 5. Hafta en yoğun iki gun cok zorlandim acili aglayarak ikiniyordu surekli simdi cok asiri aglqma yok sukur ama.uyumuyor popo yer gormuyor .allah yardimcin olsun canim
İnanırım aynı durumdayım ve belden ameliyatli idim ameliyatli tarafım çok kötü agiriyor son 3,4 gündür . Hamileyken bile asla bu ağrıyı yaşamadım. Bu benim ameliyat öncesi halim resmen ve tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum bebem beni sakat etti çünkü hiç dinlenme diye bişey yok hayatımdan uyku çıktı gitti

Para boşa gitmesin diye nasıl gittin kız doktora? Doktor her gidişinde yine geliyor hastalık hastası demiştir içinden

Kekik cayi mi faydasi varmi peki ne ise yariyor cnm

Para boşa gitmesin diye nasıl gittin kız doktora? Doktor her gidişinde yine geliyor hastalık hastası demiştir içinden
Her seferinde farklı bölümü ne tahlil rutin muayeneler ne varsa yaptırdım memeden tut kadın hastalıklara kadar
2. Sene çok dr gitmişim diye 10bin dediler

Rabbim yardımcın olsun benimki de seninki gibi kafayı yemek üzereyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…