- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Günlük iç bi kere içKızlar hepinizin sütü mü akıyor durduk yere? Benim akmıyor sıkmadıkça. Süt yok desem çocuk emerken ses geliyor özellikle solu zor içiyor akış hızlı sanki. Akmaması sorun mu acabatakviye de sdc aç kalırsam alıyorum ben öyle günlük içmiyorum
Benim memeler hemen tıkanıyor ya takviye alıp emziremezsem mastit oldum ilk haftadan beriUzun süre uyanmazsa akıyor yani çok nadir
Tıkanıyor diye içmiyordum da ben sabahtan içiim bir kez dediğib gibi bazen çok içiyor meme boş kalıyor sürekli ağzında oluncaGünlük iç bi kere iç
Bnm bi göğsüm uzun süre emmezse oluyor öyle abartı bi akım yok ama göğüs pedi ıslanıyor
Akşama kadar boşalır zaten hep memede oluncaTıkanıyor diye içmiyordum da ben sabahtan içiim bir kez dediğib gibi bazen çok içiyor meme boş kalıyor sürekli ağzında olunca
Benim de akmıyorKızlar hepinizin sütü mü akıyor durduk yere? Benim akmıyor sıkmadıkça. Süt yok desem çocuk emerken ses geliyor özellikle solu zor içiyor akış hızlı sanki. Akmaması sorun mu acabatakviye de sdc aç kalırsam alıyorum ben öyle günlük içmiyorum
Bizim doktor Ali Ümit bey. İlk doğduğunda o bakmıştı kontrole bugün ona randevu verdikleri için ona götürdümYaa, o zaman doktorlarımız farklıSen hangisine götürüyorsun? Bizimki Arzu Hanım.
Tamamlayıcıda limitler var o limitler dahilinde karşılıyor. Bir de sgk’n varsa devlet ile anlaşmalı olduğu için ucuz.Aynı şeyleri kapsamıyor mu hastanede işlemleri farkı nedirbeni aydınlatırsan sevinirim
Akmayan memeler kulübüBenim de akmıyorilk çocuğumda da akmazdı öyle 27 ay emdi sanırım var bişilerki emiyorlar
Teşekkür ediyorumTamamlayıcıda limitler var o limitler dahilinde karşılıyor. Bir de sgk’n varsa devlet ile anlaşmalı olduğu için ucuz.
Özel sağlık sigortasını genelde sgk’sı olmayanlar yaptırıyor. Devlet desteği olmadığı için daha pahalı.
He bide mesela acıbademin sgk ile anlaşması yok tamamlayıcı sigorta orada geçmiyor, acıbadem gibi hastanelerde ücretsiz bakılmak istiyorsan özel sağlık sigortası yaptırmalısın.
Tamamlayıcı sigortada memorial var mı sigortacınıza sorun ama mutlaka. Mesela bizim sigortada acıbadem olmadığı için her gittiğimizde ücret ödüyoruz mecburTeşekkür ediyorum
O zmn tamamlayıcı daha mantıklı
Biz SGK varken yapmıştık işte herşeyden faydanalım diye memoriale gitmiştim o dönem
Zaten yapılacaksa imkan müsaitse Acıbadem daha makbul
Tmmdır saolasın canımTamamlayıcı sigortada memorial var mı sigortacınıza sorun ama mutlaka. Mesela bizim sigortada acıbadem olmadığı için her gittiğimizde ücret ödüyoruz mecbur
Acıbademde geçerli olması için özel sağlık sigortası yapılmalı ama o da yıllık 10-13 bin falan gerek yok bence o kadarına yazaten gittiklerimizi toplasan 5-6 bin anca yapar
Canım inan neredeyse bişey yemiyorum kaldı ki kekik suyu içiyorum her yemeden sonra . Kolik maalesef. Arabayla gezmek burada zulüm olur kendi aracimiz ile Erzurum çok çok soğuk . Çok teşekkür ederim desteğin içinCsnım benim gibi yediklerine bi dikkat etsen belki bişey dokunuyordur süt dışında da lerjük şeyler varmış. Çünkü alerjik bebekler de çok ağlar huzursuz olurmuş. Bir diğeri kulak ağrıdı olabilir. Ayağına karnına sıcak yapın diyorlar. Belki hepsini yaptın ama yine ağlıyorsa kolik dedikleridir cidden bişey yoktur. Biz dayanamayınca arabayla geziylruz uyuyor. Aracınız varsa deneyin canım
İnanırım aynı durumdayım ve belden ameliyatli idim ameliyatli tarafım çok kötü agiriyor son 3,4 gündür . Hamileyken bile asla bu ağrıyı yaşamadım. Bu benim ameliyat öncesi halim resmen ve tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorumKesinlikle 5. Hafta en yoğun iki gun cok zorlandim acili aglayarak ikiniyordu surekli simdi cok asiri aglqma yok sukur ama.uyumuyor popo yer gormuyor .allah yardimcin olsun canim
Para boşa gitmesin diye nasıl gittin kız doktora? Doktor her gidişinde yine geliyor hastalık hastası demiştir içindenBu fiyatlar ne kadar uygun
Biz 3 sene önce eşim bn oğlum 10 bin küsüre Anadolu sağlıktan özel sağlık sigortası yaptırdık para boşa gitmesin diye bn dr gittim 2. Sene bana sadece 10 bin fiyat verdiler ya sonra bi daha yaptırmam dedik senin yaptırdığın nasıl
Kekik cayi mi faydasi varmi peki ne ise yariyor cnmCanım inan neredeyse bişey yemiyorum kaldı ki kekik suyu içiyorum her yemeden sonra . Kolik maalesef. Arabayla gezmek burada zulüm olur kendi aracimiz ile Erzurum çok çok soğuk . Çok teşekkür ederim desteğin için
Her seferinde farklı bölümü ne tahlil rutin muayeneler ne varsa yaptırdımPara boşa gitmesin diye nasıl gittin kız doktora? Doktor her gidişinde yine geliyor hastalık hastası demiştir içinden
Check up yaptirmissin bu bahaneyle iyi bariHer seferinde farklı bölümü ne tahlil rutin muayeneler ne varsa yaptırdımmemeden tut kadın hastalıklara kadar
2. Sene çok dr gitmişim diye 10bin dediler
Bugün müydü canım sizinde randevu?Bizim doktor Ali Ümit bey. İlk doğduğunda o bakmıştı kontrole bugün ona randevu verdikleri için ona götürdüm
Rabbim yardımcın olsun benimki de seninki gibi kafayı yemek üzereyim ben deCanım inan neredeyse bişey yemiyorum kaldı ki kekik suyu içiyorum her yemeden sonra . Kolik maalesef. Arabayla gezmek burada zulüm olur kendi aracimiz ile Erzurum çok çok soğuk . Çok teşekkür ederim desteğin için
Benim doktor ozeldi ya onda gecerli degildi sigorta malesefTmmdır saolasın canım
Bn o parayı verirsem Acıbadem’den çıkmam
Doğumda yapabilirmişsin aslında sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?