Benimki her mama icisinde daha mama yaridayken kaka yapmaya calisiyor ve daha biberon agzindayken agizdan gaz cikariyor..agizdan gaz cikarma esnasinda mama geri cikabiliyor.. belki senin kizinda oyle olmus olabilir yada fazla ictiyse fazla kısmı cikarmis olabilir..Benim son mama denememde gayet dik tutuyodum mamayı aç gözlülükle içti içti içti biberonu ağzından cektiğim gibi kustu. ☹ gayet dik bi pozisyonda. Ben de aman be dedim yok sana mama filancişli kakalı bez sayısı da iyi tekrar vermedim ben de.
Benimki de 10 dk emiyor doyuyordur çünkü bazen şüpheye düşüp mama veriyorum istemiyorHer hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?
İki göğsü muBizimki 2 saate bi 20 dakika her iki gogusu ayri ayri deditoplam 40 dakika yani..valla ben tek gogsumu 20 dakika verince sevincten halay cekiyorum
Geçmiş olsun 37 derece çok yüksek değil canımCok gecmis olsun cnm ben de dr a hemen goturmim takipnedim dedim atesini 37.2 cikti yuksek mi acaba
Benimde almıyor ilk 10 gün aktı o kadar belkide bizim memeler erken terbiye olmuşturAkmayan memeler kulübü
Ben dogdugundan beri bi saat uygulamasi yaomadim ne zaman aglarsa o zaman emzirdim cok sukur sarilik falan da olmadiBenimki de 10 dk emiyor doyuyordur çünkü bazen şüpheye düşüp mama veriyorum istemiyor
Dün gece buçuk gibi emdi uyudu beş bucuga kadar dokunmadim çünkü benimde dinlenmeye ihtiyacim var
Artık kendisi acikinca tepki veriyor uyanıyor mizikliyor felan
İki göğsü mubenimki emmiyor o kadar bazen 10dk fazla emdiginde kuvvetli çekmiyor dudaklarını tiryakiligi yapıyor keyfine meme ağızda uyuyor hemsireye davulun sesi uzaktan hoş gelmiş boşver her bebek kendine has
Geçmiş olsun 37 derece çok yüksek değil canım
Benimde almıyor ilk 10 gün aktı o kadar belkide bizim memeler erken terbiye olmuştur
Biz kullanıyoruz ara ara olsa da çok şükür öyle krizli ağlamalara sebep olacak bir gazı olmamıştı pek ama bilimsel olarak pozitif yönde etkisi görülmüş takviyelerdenmişBio gaia kullanan var mi bebisine gaz icin etkilimi iyi geldimi size
Benimki otlu motlu böyle fayda zerre yok demek ki o kadar çok sancı var icmesem nolur bilmiyorum dün 24 saat ağladı uyumadıKekik cayi mi faydasi varmi peki ne ise yariyor cnm
Bnde hayret ediyorum biz dayanamıyoruz bu yaşlarda uykuya el kadar bebeler gözler cin gibi duruyorBenimki otlu motlu böyle fayda zerre yok demek ki o kadar çok sancı var icmesem nolur bilmiyorum dün 24 saat ağladı uyumadı
Herkesin sütü akmaz canim dert etme var yada yok olduğunu yada coklugunu göstermiyor yapısal bi durumKızlar hepinizin sütü mü akıyor durduk yere? Benim akmıyor sıkmadıkça. Süt yok desem çocuk emerken ses geliyor özellikle solu zor içiyor akış hızlı sanki. Akmaması sorun mu acabatakviye de sdc aç kalırsam alıyorum ben öyle günlük içmiyorum
Var vallaUyumayan bebek mi olur delircem
Akşam 6dan beriBnde hayret ediyorum biz dayanamıyoruz bu yaşlarda uykuya el kadar bebeler gözler cin gibi duruyor
Memede uyanırsa beşikte sallıyorum geceleri gündüz omuzda pışş pışş layarakKızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
Bnmki de akşam memede kriz yaşıyor ıhhıhh hhıhhıjj gibi sesler çıkarıp damağıyla resmen memeyi kemiriyor ağla ağla perti çıkıyorAkşam 6dan beripatlayan fıtığım ameliyatli tekrar nuksetti
UyutamıyozKızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
MaşallahMemede uyanırsa beşikte sallıyorum geceleri gündüz omuzda pışş pışş layarak
Yok anacım benimki onları geçti daha hicbisey fayda etmiyo . Şuanda kac saattir ayık gözler yine fıldır fıldır,hadi sancilanmasa uyumasin ona da razıyım. Hele görün sanki etinden et koparmıs gibi agliyoUyutamıyoz
Ayağımda sallıyom valla. ☹
Şuan beşikte en büyük hobisini yapıyor gardırop kapaklarını inceliyorMaşallahcanım, bizimki imkansız öyle ben bir amuda kalkarak uyutmaya çalışmadığım kaldı .
Uzanıp emzirerek maalesefKızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
Allah yardım etsin yaYok anacım benimki onları geçti daha hicbisey fayda etmiyo . Şuanda kac saattir ayık gözler yine fıldır fıldır,hadi sancilanmasa uyumasin ona da razıyım. Hele görün sanki etinden et koparmıs gibi agliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?