2021 Aralık Anneleri

Benimki her mama icisinde daha mama yaridayken kaka yapmaya calisiyor ve daha biberon agzindayken agizdan gaz cikariyor..agizdan gaz cikarma esnasinda mama geri cikabiliyor.. belki senin kizinda oyle olmus olabilir yada fazla ictiyse fazla kısmı cikarmis olabilir..

Her hemsıre başka bısey dıyor ya . Bol bol emzurın dıyorlarus.bnmkı 10 dakika emmesı çok az dedi saat bası 20 fk emecekmiş öyle emzurebılen varmı?
Benimki de 10 dk emiyor doyuyordur çünkü bazen şüpheye düşüp mama veriyorum istemiyor
Dün gece buçuk gibi emdi uyudu beş bucuga kadar dokunmadim çünkü benimde dinlenmeye ihtiyacim var
Artık kendisi acikinca tepki veriyor uyanıyor mizikliyor felan
Bizimki 2 saate bi 20 dakika her iki gogusu ayri ayri dedi toplam 40 dakika yani..valla ben tek gogsumu 20 dakika verince sevincten halay cekiyorum
İki göğsü mu benimki emmiyor o kadar bazen 10dk fazla emdiginde kuvvetli çekmiyor dudaklarını tiryakiligi yapıyor keyfine meme ağızda uyuyor hemsireye davulun sesi uzaktan hoş gelmiş boşver her bebek kendine has
Cok gecmis olsun cnm ben de dr a hemen goturmim takipnedim dedim atesini 37.2 cikti yuksek mi acaba
Geçmiş olsun 37 derece çok yüksek değil canım

Akmayan memeler kulübü
Benimde almıyor ilk 10 gün aktı o kadar belkide bizim memeler erken terbiye olmuştur

Ben dogdugundan beri bi saat uygulamasi yaomadim ne zaman aglarsa o zaman emzirdim cok sukur sarilik falan da olmadi

Benimki otlu motlu böyle fayda zerre yok demek ki o kadar çok sancı var icmesem nolur bilmiyorum dün 24 saat ağladı uyumadı
Bnde hayret ediyorum biz dayanamıyoruz bu yaşlarda uykuya el kadar bebeler gözler cin gibi duruyor

Herkesin sütü akmaz canim dert etme var yada yok olduğunu yada coklugunu göstermiyor yapısal bi durum

Maşallah canım, bizimki imkansız öyle ben bir amuda kalkarak uyutmaya çalışmadığım kaldı .
Şuan beşikte en büyük hobisini yapıyor gardırop kapaklarını inceliyor

Yok anacım benimki onları geçti daha hicbisey fayda etmiyo . Şuanda kac saattir ayık gözler yine fıldır fıldır,hadi sancilanmasa uyumasin ona da razıyım. Hele görün sanki etinden et koparmıs gibi agliyo
Allah yardım etsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…