Beşiğe koyuyorum. Emzigi veriyorum. Biraz zor dalıyor ama kendi uyuyor :)Kızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
Kolik bebeler diye konu açsana belki tecrübeli annelerden öneri gelirYok anacım benimki onları geçti daha hicbisey fayda etmiyo . Şuanda kac saattir ayık gözler yine fıldır fıldır,hadi sancilanmasa uyumasin ona da razıyım. Hele görün sanki etinden et koparmıs gibi agliyo
Benim de hic akmiyoHerkesin sütü akmaz canim dert etme var yada yok olduğunu yada coklugunu göstermiyor yapısal bi durum
Oy maşallahBeşiğe koyuyorum. Emzigi veriyorum. Biraz zor dalıyor ama kendi uyuyor :)
Al benden de o kadarUyumayan bebek mi olur delircem
Benimki de aynısı hatta memeyle kavga edince açabiliyor doymuyor mu deyip mama yaptım burun kivirdi İçmediBnmki de akşam memede kriz yaşıyor ıhhıhh hhıhhıjj gibi sesler çıkarıp damağıyla resmen memeyi kemiriyor ağla ağla perti çıkıyor
Ben nasıl denk gelirse öyle valla emerek kucakta pispisleyerek besikete sallanarak felan eşim de uyuturken pusete koyup bütün evi turluyor araçta geziyormus gibiKızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
Oy masallah,Benim kızım öyleydi hiç zorlamazdi uykular konusunda bu sipa direncli çıktıBeşiğe koyuyorum. Emzigi veriyorum. Biraz zor dalıyor ama kendi uyuyor :)
Biz dün aldık sanki bi tık işe yaradı ilk günden ama düzenli kullanımda etkisi artarak devam eder mi bilmiyorum henüzBio gaia kullanan var mi bebisine gaz icin etkilimi iyi geldimi size
Uyuyan bebek mi olurmuşUyumayan bebek mi olur delircem
Emerken uyuyor gazi çıkarken bazen geri uyanıyor yada altina yapıyor. Temizlerken geri uyanıyor. Yerine koyuyorum genellikle sağa sola bakarken uyuyup kalıyor. Ama bugün bi huzursuz. Sürekli emmek istedi ve uykuya dalmakta zorlanıyor. Gaz başlıyor sanırımKızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
İyi fikir valla dur açayım . Bak kaç saat geçti yeni uyudu umarım uyur umarım akşam saat 18.00 den şuan bu vakte dekKolik bebeler diye konu açsana belki tecrübeli annelerden öneri gelir
Benim de ikisi de oyle oldu:)Uyuyan bebek mi olurmuşvalla bu benim ikinci ilki gibi ağlak ve uykusuz bana böyle düşüyor ikidir ve ben tüm bebekleri böyle sanıyodum ilk çocuğumda meğer bana böylesi düşmüş sonradan anladımdı
Amin amin çok zormuş bende ise fiziken güç kalmadı tekrar belim de fıtık oluştu eminim yuruyemiyorjm.Allah yardım etsin ya
İnşallah herşey güzel olup düzene biner . Ben çok zorlanıyorum . Bilmeyenler inanmiyolardi örnek kayınvalidem 2 gündür yanımda ve kadın diyo bu 2 kişi değil 3 kişi bile zor bakar çocuğa çünkü hiç ağlaması durmuyo hiccc. Drlar ise gazdan başka bişey demiyoEmerken uyuyor gazi çıkarken bazen geri uyanıyor yada altina yapıyor. Temizlerken geri uyanıyor. Yerine koyuyorum genellikle sağa sola bakarken uyuyup kalıyor. Ama bugün bi huzursuz. Sürekli emmek istedi ve uykuya dalmakta zorlanıyor. Gaz başlıyor sanırımBizimki minik daha ama sonra nasıl olur bilemiyorum.
Doktorunuz mu önerdi kendiniz mi kullanıyorsunuzCift arabez kullaniyoruz. Suan disardan anlasilir bir durum yok temkinli olmaya calisiyorum
Hafif boş göğüsten 10dkda 40cc topladım bugünMochi kullanan var mı aranızda ne kadar süt topluyorsunuz
Ayakta sallayıp veya kolik müziği açıp olduğu yere bırakarakKızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
Bizede doktor bu sekilde siralamisti en etkilisine gore siralama yapiyorum demisti etrafimda herkes 2.siradakini kullaniyor, eczacida 1.siradakine daha etkili demis onu aldik bakalim insallah işe yarar cunki gazdan uyumuyor yani her sutten sonra agzindan 1 degil 2 3 kez gaz cikartmak gerekiyor 1 kere cikarinca aglamalar inlemeler bitmiyor icindeki bitene kadar agliyor.. bi bizim mi boyle acaba yaa 2 3 kez cikartan var mi baskaBiz kullanıyoruz ara ara olsa da çok şükür öyle krizli ağlamalara sebep olacak bir gazı olmamıştı pek ama bilimsel olarak pozitif yönde etkisi görülmüş takviyelerdenmiş
Bizde de oluyor aynısı ama hiç öyle şey düşünmedim Allah korusun yani sende düşünme canım, bebeklerimiz bu yeni dünyalarına alışmaya çalışıyorlar sürekli düşecek gibi hissediyorlar korkuyorlar ondan kaynaklanıyor mesela göğsümde yatıp uyurken hiç olmuyor o şeyler çünkü kendini güvende hissediyorKizlar kafama takilan arastirdigim bisey var cok canımı sıktı ..
Sirt ustu yatirdiginizda bebeleriniz cok irkiliyormu ? Eller basliyor korkulu vaziyette irkilmeye..
Hani ani gurultuyle falan korkarlar ya o gibi oluyor surekli.. nette arastirdigimda da epilepsi gibi seyler yaziyorne zormuş ya herseye takiliyorum her hareketine
Benimkinin kolları açıkta kalacak illa öyle Özgür ruhlu bir kız kiBosluk hissi oluyormus ondanmış. Kundak tavsiye ediyolar ama ben yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?