2021 Aralık Anneleri

Yok anacım benimki onları geçti daha hicbisey fayda etmiyo . Şuanda kac saattir ayık gözler yine fıldır fıldır,hadi sancilanmasa uyumasin ona da razıyım. Hele görün sanki etinden et koparmıs gibi agliyo
Kolik bebeler diye konu açsana belki tecrübeli annelerden öneri gelir

Uyumayan bebek mi olur delircem
Al benden de o kadar
Bnmki de akşam memede kriz yaşıyor ıhhıhh hhıhhıjj gibi sesler çıkarıp damağıyla resmen memeyi kemiriyor ağla ağla perti çıkıyor
Benimki de aynısı hatta memeyle kavga edince açabiliyor doymuyor mu deyip mama yaptım burun kivirdi İçmedi
Kızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
Ben nasıl denk gelirse öyle valla emerek kucakta pispisleyerek besikete sallanarak felan eşim de uyuturken pusete koyup bütün evi turluyor araçta geziyormus gibi
Beşiğe koyuyorum. Emzigi veriyorum. Biraz zor dalıyor ama kendi uyuyor :)
Oy masallah,Benim kızım öyleydi hiç zorlamazdi uykular konusunda bu sipa direncli çıktı

Kızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ?
Emerken uyuyor gazi çıkarken bazen geri uyanıyor yada altina yapıyor. Temizlerken geri uyanıyor. Yerine koyuyorum genellikle sağa sola bakarken uyuyup kalıyor. Ama bugün bi huzursuz. Sürekli emmek istedi ve uykuya dalmakta zorlanıyor. Gaz başlıyor sanırım Bizimki minik daha ama sonra nasıl olur bilemiyorum.

Benim de ikisi de oyle oldu:)

İnşallah herşey güzel olup düzene biner . Ben çok zorlanıyorum . Bilmeyenler inanmiyolardi örnek kayınvalidem 2 gündür yanımda ve kadın diyo bu 2 kişi değil 3 kişi bile zor bakar çocuğa çünkü hiç ağlaması durmuyo hiccc. Drlar ise gazdan başka bişey demiyo

Biz kullanıyoruz ara ara olsa da çok şükür öyle krizli ağlamalara sebep olacak bir gazı olmamıştı pek ama bilimsel olarak pozitif yönde etkisi görülmüş takviyelerdenmiş
Bizede doktor bu sekilde siralamisti en etkilisine gore siralama yapiyorum demisti etrafimda herkes 2.siradakini kullaniyor, eczacida 1.siradakine daha etkili demis onu aldik bakalim insallah işe yarar cunki gazdan uyumuyor yani her sutten sonra agzindan 1 degil 2 3 kez gaz cikartmak gerekiyor 1 kere cikarinca aglamalar inlemeler bitmiyor icindeki bitene kadar agliyor.. bi bizim mi boyle acaba yaa 2 3 kez cikartan var mi baska

Eklentiler

• IMG-20220105-WA0026.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar bej anti depresena basladim cubku iyi degilim kucucuk bebegim sagliklimi diye inceleyip duruyordum yok sicramadi yok karnina dokununca useniyo sacma sapan bi haldeydim aksam yatmadan iciyorum ilaci kullandiktan iki saat sonraki sutu sagip atiyorum doktor emsede bise olmaz dedi ama icime sinmiyor bide goguste kalan sutten ilac bebege gecermi

Bizde de oluyor aynısı ama hiç öyle şey düşünmedim Allah korusun yani sende düşünme canım, bebeklerimiz bu yeni dünyalarına alışmaya çalışıyorlar sürekli düşecek gibi hissediyorlar korkuyorlar ondan kaynaklanıyor mesela göğsümde yatıp uyurken hiç olmuyor o şeyler çünkü kendini güvende hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…