Geçmiş olsun canım. Hiç korkma doktor bi sey olmaz dediyse bebenin de nasibini atma yani. Eskisi gibi değil ilaç sektörü de emzirirken kullanılabilir bi şey vermiştir muhakkakKizlar bej anti depresena basladim cubku iyi degilim kucucuk bebegim sagliklimi diye inceleyip duruyordum yok sicramadi yok karnina dokununca useniyo sacma sapan bi haldeydim aksam yatmadan iciyorum ilaci kullandiktan iki saat sonraki sutu sagip atiyorum doktor emsede bise olmaz dedi ama icime sinmiyor bide goguste kalan sutten ilac bebege gecermi
Adam ilk sen hic iyi degilsin emzirmeyi birak bak bende hic annesutu almamisim pirinc unuyla buyumusum ama prof oldum sadece biraz boyum kisa dedi asla birakmam ilk cocugum emmedi dedim bana dediki bak eger ilac kullanmazsan cocuklarinin psikolojisi bozulur evliligin bozulur genceciksin kendini yer bitirirsin dedi sonra tm sana bi sans verecem dedi bitkisel bi surup yazacakti sonra vazfecti hap yazdi surekli agliyordum ama hic durmadan esim konusuyo bak hadi diyelim engelli olacak ne yapacaksin Allahin emri degilmi diye telkinde bulunuyo ilgi gosteriyo konusuyo herkes bn bi saat iyiysem geri kalan 23saat agliuordum sutum de azaliyordu yemiyordum icmiyordum uyumuyordum cocugu sadece emzrmeye alip birakiyordum annem bakiyodu ot gibi yasiyodum yani halim olacak gibi degildiGeçmiş olsun canım. Hiç korkma doktor bi sey olmaz dediyse bebenin de nasibini atma yani. Eskisi gibi değil ilaç sektörü de emzirirken kullanılabilir bi şey vermiştir muhakkak
Özellikle uğraşmıyorum 2-3 çıkarmaya ama bacağıma yüz üstü koyunca baya çıkartıyor cnm o pozisyonu bi deneBizede doktor bu sekilde siralamisti en etkilisine gore siralama yapiyorum demisti etrafimda herkes 2.siradakini kullaniyor, eczacida 1.siradakine daha etkili demis onu aldik bakalim insallah işe yarar cunki gazdan uyumuyor yani her sutten sonra agzindan 1 degil 2 3 kez gaz cikartmak gerekiyor 1 kere cikarinca aglamalar inlemeler bitmiyor icindeki bitene kadar agliyor.. bi bizim mi boyle acaba yaa 2 3 kez cikartan var mi baska
Hanımlar kalça ultrasonu ne zaman yapılır diye konuşuluyordu. Doktorumuz 1 aylıkken demişti, biz de bugün yaptırdık. Bizim muayenemiz 200 TL, ultrasona da 90 TL aldılar. Aşımızı da olduk bugün. İlk 3 ayda da göz muayenesi olması gerekiyormuş.
Kızlar hangi hastaneler bunlarBizim 2. Ayda yapacakmış göz muayenesiyle beraber. 260 lira bizim hastanede ultrason.
Bizde bi kere cikartip birakiyoruz cocuk kivraniyor bu ögürme gibi seyi yapiyor surekli yani cikartacak ama kendi tek basina halledemiyor mecbur alip tekrarliyoruz 2.de cikiyor yatiriyoruz cogu zaman 3.icin tekrar kivranmaya basliyor...yani neden 1 kere degil de 3 kere bizimki ben anlamis degilim yarin doktora goturcezÖzellikle uğraşmıyorum 2-3 çıkarmaya ama bacağıma yüz üstü koyunca baya çıkartıyor cnm o pozisyonu bi dene
Devlet doktoru mu verdi özel mi bende iyi değilim ama ilaç vermez diye gitmedim.Kizlar bej anti depresena basladim cubku iyi degilim kucucuk bebegim sagliklimi diye inceleyip duruyordum yok sicramadi yok karnina dokununca useniyo sacma sapan bi haldeydim aksam yatmadan iciyorum ilaci kullandiktan iki saat sonraki sutu sagip atiyorum doktor emsede bise olmaz dedi ama icime sinmiyor bide goguste kalan sutten ilac bebege gecermi
Benimki Sakaryada canım.Kızlar hangi hastaneler bunlar
Ozele gittim annem bilerek ozele goturdu ilac versin diye diyorum ya surekli agliyordum cocuk sicriyormu karnina dokundum ayagini cekiyo duyu problemimi var goz temasi nasil surekli inceleme halimdeydim kendimi rahatlatmaj icin hatta keske ikinci cocugu yapmasaydim bn annelik yapamiyorum diye agliyordumDevlet doktoru mu verdi özel mi bende iyi değilim ama ilaç vermez diye gitmedim.
Biz 1 kere çıkarıyoruz 2-3 kere için bi saat sıvazlamak gerekBizede doktor bu sekilde siralamisti en etkilisine gore siralama yapiyorum demisti etrafimda herkes 2.siradakini kullaniyor, eczacida 1.siradakine daha etkili demis onu aldik bakalim insallah işe yarar cunki gazdan uyumuyor yani her sutten sonra agzindan 1 degil 2 3 kez gaz cikartmak gerekiyor 1 kere cikarinca aglamalar inlemeler bitmiyor icindeki bitene kadar agliyor.. bi bizim mi boyle acaba yaa 2 3 kez cikartan var mi baska
Askında ne güzel çıkartması çıkarıyor diye mi de götürcenBizde bi kere cikartip birakiyoruz cocuk kivraniyor bu ögürme gibi seyi yapiyor surekli yani cikartacak ama kendi tek basina halledemiyor mecbur alip tekrarliyoruz 2.de cikiyor yatiriyoruz cogu zaman 3.icin tekrar kivranmaya basliyor...yani neden 1 kere degil de 3 kere bizimki ben anlamis degilim yarin doktora goturcez
Medical ParkKızlar hangi hastaneler bunlar
Hayir cok zor cikariyoruz, cok kizariyor dilini öguruyor gibi yapiyor ALLAH korusun dili bogazina kacacak diye korkuyorum..bazende o 2. 3.cikmiyor ve asla uyumuyor acaba kolik falan mi diye goturecegim...en cokta bu boguluyor gibi olmasindanAskında ne güzel çıkartması çıkarıyor diye mi de götürcen
Bnm ki çoğu zmn çıkarmıyor
Iyi geldi mi peki hapAdam ilk sen hic iyi degilsin emzirmeyi birak bak bende hic annesutu almamisim pirinc unuyla buyumusum ama prof oldum sadece biraz boyum kisa dedi asla birakmam ilk cocugum emmedi dedim bana dediki bak eger ilac kullanmazsan cocuklarinin psikolojisi bozulur evliligin bozulur genceciksin kendini yer bitirirsin dedi sonra tm sana bi sans verecem dedi bitkisel bi surup yazacakti sonra vazfecti hap yazdi surekli agliyordum ama hic durmadan esim konusuyo bak hadi diyelim engelli olacak ne yapacaksin Allahin emri degilmi diye telkinde bulunuyo ilgi gosteriyo konusuyo herkes bn bi saat iyiysem geri kalan 23saat agliuordum sutum de azaliyordu yemiyordum icmiyordum uyumuyordum cocugu sadece emzrmeye alip birakiyordum annem bakiyodu ot gibi yasiyodum yani halim olacak gibi degildi
Ikınıyor gibiyse alttan gaz çıkarma yapamıyordurHayir cok zor cikariyoruz, cok kizariyor dilini öguruyor gibi yapiyor ALLAH korusun dili bogazina kacacak diye korkuyorum..bazende o 2. 3.cikmiyor ve asla uyumuyor acaba kolik falan mi diye goturecegim...en cokta bu boguluyor gibi olmasindan
Alttan cikartiyor onda sorun yok, bu ikinma dil hareketi vs hepsinin sonunda agizdan cikartirsa rahatliyor ben o yuzden ona bagliyorum keske burdan video atilsaydi ya yuklerdim biIkınıyor gibiyse alttan gaz çıkarma yapamıyordur
Çıkarıyor mu
Benimkide ayni yapiyor canim midesi bulaniyor gibi yapiyor .Alttan cikartiyor onda sorun yok, bu ikinma dil hareketi vs hepsinin sonunda agizdan cikartirsa rahatliyor ben o yuzden ona bagliyorum keske burdan video atilsaydi ya yuklerdim bi
Canım bence normal bütün bebekler öyle, seninki biraz daha gazlıdır ya da gazını zor çıkarıyordur. İçin rahat etsin sor ama sen doktoraAlttan cikartiyor onda sorun yok, bu ikinma dil hareketi vs hepsinin sonunda agizdan cikartirsa rahatliyor ben o yuzden ona bagliyorum keske burdan video atilsaydi ya yuklerdim bi
Evet canim biraz daha iyiymIyi geldi mi peki hap
Daha da iyi ol inşallahEvet canim biraz daha iyiym
Insallah canimDaha da iyi ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?