- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Ben laktom kullandım burda çok övdüler galactaco damla ondan aldım bi de bunu deneyeyim.Kızlar süt arttirimi için takviye,damla vs kullanan var mı? etkisi oldu mu? Onereceginiz markalar var mı?
Çoğunluk galactago kullanıyor bnde bunu kalkmıyorum etkisi var güzel deneyebilirsinKızlar süt arttirimi için takviye,damla vs kullanan var mı? etkisi oldu mu? Onereceginiz markalar var mı?
Ben de onu duymuştum etkisi varsa deneyeyim, sağol canimÇoğunluk galactago kullanıyor bnde bunu kalkmıyorum etkisi var güzel deneyebilirsin
Bn eczaneden 130 ₺ ye aldım e bebekte 80₺
Benim ilk dogumumda yaşadıklarımı yasiyorsun malesefOzele gittim annem bilerek ozele goturdu ilac versin diye diyorum ya surekli agliyordum cocuk sicriyormu karnina dokundum ayagini cekiyo duyu problemimi var goz temasi nasil surekli inceleme halimdeydim kendimi rahatlatmaj icin hatta keske ikinci cocugu yapmasaydim bn annelik yapamiyorum diye agliyordum
Ilac Kullanmazsam yapamam doktor bebege zarari olmayacak korkma dedi ben yinede kaygilarim yuzunden geceki sutu sagip atiyorum .bu arada doktor bebegimi gordu kiz tam dayakliksn nasil guzel bi bebek en buyuk ilacin bu senin dedi.dusunsene bebegimle fotografim yok o haldeydim ilactan sonra daha iyiyim takmiyorum .insallah daha da iyi olurum.Benim ilk dogumumda yaşadıklarımı yasiyorsun malesefokadar zorki seni çok iyi anlıyorum. Birde ben eşimle de kotuydum. İlaç kullanmadım hiç aklıma gelmemişti. Bence sen kullan. Birde şunu asla unutma bu günler geçiyor. Okadar güzel gunler geliyor ki arkasından. İyiki evladım olmuş diyorsun sadece zamanı var biraz. Bu lohusalık depresyonu belli bir zamanda kendiliğinden bitiyor.
Bedeni kucuk 3.5 kilo icin bence 2 numara alinKızlar sleepy kullanan var mı ? Oğlum 3.5 kilo 2 numaraya geçmeden 1 paket daha 1 numara alacağım ama prima 43 tanesi 120 tl, sleepy 40 tanesi 50 tl bari sleepy alayım dedim ama bedeni küçük diye yorum okudum. Kullanan varsa memnun mu, sızdırma yapıyor mu, bedeni cidden küçük mü, 3.5 kilo için kaç beden almalıyım ?
Biz kullanıyoruz canım, sıkıntı yaşamadık. Oğlum 3370 doğdu, baştan itibaren 2 numara kullanıyoruz. Küçük paket alacaksan 1 olabilir ama çoklu alacaksan 2 alKızlar sleepy kullanan var mı ? Oğlum 3.5 kilo 2 numaraya geçmeden 1 paket daha 1 numara alacağım ama prima 43 tanesi 120 tl, sleepy 40 tanesi 50 tl bari sleepy alayım dedim ama bedeni küçük diye yorum okudum. Kullanan varsa memnun mu, sızdırma yapıyor mu, bedeni cidden küçük mü, 3.5 kilo için kaç beden almalıyım ?
Bedeni kucuk 3.5 kilo icin bence 2 numara alin
2 numara kaç kiloya kadar kullanılır acaba ? Prima cidden pahalı gelmeye başladıBiz kullanıyoruz canım, sıkıntı yaşamadık. Oğlum 3370 doğdu, baştan itibaren 2 numara kullanıyoruz. Küçük paket alacaksan 1 olabilir ama çoklu alacaksan 2 al
Benim kızım 3600 2 numarasında rahat ettik 1 numarada hep beline çıktıKızlar sleepy kullanan var mı ? Oğlum 3.5 kilo 2 numaraya geçmeden 1 paket daha 1 numara alacağım ama prima 43 tanesi 120 tl, sleepy 40 tanesi 50 tl bari sleepy alayım dedim ama bedeni küçük diye yorum okudum. Kullanan varsa memnun mu, sızdırma yapıyor mu, bedeni cidden küçük mü, 3.5 kilo için kaç beden almalıyım ?
Ben kullandım canım galactago baya arttırdı ara ara devam ediyorumKızlar süt arttirimi için takviye,damla vs kullanan var mı? etkisi oldu mu? Onereceginiz markalar var mı?
Evet cnm kucagimdayken olmuyor sadece sirt ustu yatarken oluyor demekki boşluk hissi oldugu icin oluyor.. rabbim beterinden korusun bebeklerimiziBizde de oluyor aynısı ama hiç öyle şey düşünmedim Allah korusun yani sende düşünme canım, bebeklerimiz bu yeni dünyalarına alışmaya çalışıyorlar sürekli düşecek gibi hissediyorlar korkuyorlar ondan kaynaklanıyor mesela göğsümde yatıp uyurken hiç olmuyor o şeyler çünkü kendini güvende hissediyor
1.ve 2.cok övülüyor bizzat benim ablam kullandi bebeginde.. 2.yi suan kullaniyorum biogaia.. ama 1.olan agizdan guzel gaz cikartiyor die duydum..Bizede doktor bu sekilde siralamisti en etkilisine gore siralama yapiyorum demisti etrafimda herkes 2.siradakini kullaniyor, eczacida 1.siradakine daha etkili demis onu aldik bakalim insallah işe yarar cunki gazdan uyumuyor yani her sutten sonra agzindan 1 degil 2 3 kez gaz cikartmak gerekiyor 1 kere cikarinca aglamalar inlemeler bitmiyor icindeki bitene kadar agliyor.. bi bizim mi boyle acaba yaa 2 3 kez cikartan var mi baska
Benimkinin hic uyku problemi yoktu sanirim atak haftasindayiz uykuya cok zor daliyor uyusa da saniyesinde uyaniyor.. mesela dun öğlen 12 den gece 00.30 da kadar uyumadi.. bi baktim kakasini cok katı yapmis.. dayanamadim 1 cay kasiği anason cayi verdim.. 00.30 da yatti 05.10 da uyandi.. baya rahat uyudu cocugum sonra kakada duzeldi..İyi fikir valla dur açayım . Bak kaç saat geçti yeni uyudu umarım uyur umarım akşam saat 18.00 den şuan bu vakte dek
Atak haftasindalar sanirim merve ya benimki cok uykucuydu simdi uyumuyor uyusa da dalamiyor surekli uyaniyor.. atak haftasina baktim gunu gunune tutuyor valla..Uyumayan bebek mi olur delircem
Bugün uyuyo bakalım yoruldu dün çünküAtak haftasindalar sanirim merve ya benimki cok uykucuydu simdi uyumuyor uyusa da dalamiyor surekli uyaniyor.. atak haftasina baktim gunu gunune tutuyor valla..
Malesef gece uyumadigi uykuyu gündüze sarkıtıyorlar sonra yine ayni döngüBugün uyuyo bakalım yoruldu dün çünkü
Canlari sağolsun be napalım.Malesef gece uyumadigi uykuyu gündüze sarkıtıyorlar sonra yine ayni döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?