2021 Aralık Anneleri

Kızlar süt arttirimi için takviye,damla vs kullanan var mı? etkisi oldu mu? Onereceginiz markalar var mı?
Çoğunluk galactago kullanıyor bnde bunu kalkmıyorum etkisi var güzel deneyebilirsin
Bn eczaneden 130 ₺ ye aldım e bebekte 80₺

Benim ilk dogumumda yaşadıklarımı yasiyorsun malesef okadar zorki seni çok iyi anlıyorum. Birde ben eşimle de kotuydum. İlaç kullanmadım hiç aklıma gelmemişti. Bence sen kullan. Birde şunu asla unutma bu günler geçiyor. Okadar güzel gunler geliyor ki arkasından. İyiki evladım olmuş diyorsun sadece zamanı var biraz. Bu lohusalık depresyonu belli bir zamanda kendiliğinden bitiyor.

Gaz icin masaj yorumlarda cok iyi oldugu soylenmis ben denemeye baslayacagim bugun

Ilac Kullanmazsam yapamam doktor bebege zarari olmayacak korkma dedi ben yinede kaygilarim yuzunden geceki sutu sagip atiyorum .bu arada doktor bebegimi gordu kiz tam dayakliksn nasil guzel bi bebek en buyuk ilacin bu senin dedi.dusunsene bebegimle fotografim yok o haldeydim ilactan sonra daha iyiyim takmiyorum .insallah daha da iyi olurum.

Kızlar sleepy kullanan var mı ? Oğlum 3.5 kilo 2 numaraya geçmeden 1 paket daha 1 numara alacağım ama prima 43 tanesi 120 tl, sleepy 40 tanesi 50 tl bari sleepy alayım dedim ama bedeni küçük diye yorum okudum. Kullanan varsa memnun mu, sızdırma yapıyor mu, bedeni cidden küçük mü, 3.5 kilo için kaç beden almalıyım ?

Bedeni kucuk 3.5 kilo icin bence 2 numara alin

Biz kullanıyoruz canım, sıkıntı yaşamadık. Oğlum 3370 doğdu, baştan itibaren 2 numara kullanıyoruz. Küçük paket alacaksan 1 olabilir ama çoklu alacaksan 2 al

Benim kızım 3600 2 numarasında rahat ettik 1 numarada hep beline çıktı

Kızlar süt arttirimi için takviye,damla vs kullanan var mı? etkisi oldu mu? Onereceginiz markalar var mı?
Ben kullandım canım galactago baya arttırdı ara ara devam ediyorum

Evet cnm kucagimdayken olmuyor sadece sirt ustu yatarken oluyor demekki boşluk hissi oldugu icin oluyor.. rabbim beterinden korusun bebeklerimizi

1.ve 2.cok övülüyor bizzat benim ablam kullandi bebeginde.. 2.yi suan kullaniyorum biogaia.. ama 1.olan agizdan guzel gaz cikartiyor die duydum..
Benim bebe genelde 2,3 kez cikariyor ve o anda sanirim tam kusucak yutuyor hickirik basliyor..
1 kere cikardigida oluyor hatta hic cikarmadigida oluyor.. uykusunda bile ikiniyor surekli oyuzden de uykuya dalamiyor..hatta emerken mama icerken yarida basliyor ikinmaya..

İyi fikir valla dur açayım . Bak kaç saat geçti yeni uyudu umarım uyur umarım akşam saat 18.00 den şuan bu vakte dek
Benimkinin hic uyku problemi yoktu sanirim atak haftasindayiz uykuya cok zor daliyor uyusa da saniyesinde uyaniyor.. mesela dun öğlen 12 den gece 00.30 da kadar uyumadi.. bi baktim kakasini cok katı yapmis.. dayanamadim 1 cay kasiği anason cayi verdim.. 00.30 da yatti 05.10 da uyandi.. baya rahat uyudu cocugum sonra kakada duzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…