- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Aynen ole cnm sagliklari yerinde olsun daCanlari sağolsun be napalım.
Abartıyolar be. Maks 200 grsm düş. O değil de sen kac kg doğurdun be maşallah.Kızlar sağlık ocağında bebişi kıyafetleri ile tarttılar 5.900 geldi hemşire kadın dedi ki kıyafetleri düşersek kilosu 4.800 filandır sizce doğru mu ben anlamadım yani 1 kilo ne var üstünde alt üst takım 1 tane patikli alt zıbın çorap bez 1 kilo mu
Şu an oğlum 4700 civarı diye tahmin ediyorum. Bacaklarında lastik izi oluşmaya başladı. Elimdeki 2 numaralar bitince 3 numaraya geçicem. 5 kiloya kadar iyi olur sonrası sıkar sanırım2 numara kaç kiloya kadar kullanılır acaba ? Prima cidden pahalı gelmeye başladı
Bizim de sağlık ocağında kıyafetle tartıp 200 gram düşüyorlar. Himmet ağabey çocuğa altınları mı sakladın 1100 gram neyKızlar sağlık ocağında bebişi kıyafetleri ile tarttılar 5.900 geldi hemşire kadın dedi ki kıyafetleri düşersek kilosu 4.800 filandır sizce doğru mu ben anlamadım yani 1 kilo ne var üstünde alt üst takım 1 tane patikli alt zıbın çorap bez 1 kilo mu
3.500 doğdu canım 14. Gün hastanede 4080 kg olmuştu yani anlamadım doğru mu yanlış mı tartıya baktı kafasına göre düştü kilosunu acaba tartı 1kg fazla mı gösteriyor 15 günde 2 kg almış olamaz heralde kafam karıştı iyiceAbartıyolar be. Maks 200 grsm düş. O değil de sen kac kg doğurdun be maşallah.
Yaniii orası öyle tabii ama 14. Gün hastanenin tartısında 4080 gelmişti 3.500 doğmuştu zaten 2 haftada 2 kilo mu aldı diye düşüyorum aklım ermedi bu işeBizim de sağlık ocağında kıyafetle tartıp 200 gram düşüyorlar. Himmet ağabey çocuğa altınları mı sakladın 1100 gram ney
Günlük kac damla şeklinde kullandin canım?Ben kullandım canım galactago baya arttırdı ara ara devam ediyorum
Sağlık ocağına güvenme ya bn hiç güvenmiyorum3.500 doğdu canım 14. Gün hastanede 4080 kg olmuştu yani anlamadım doğru mu yanlış mı tartıya baktı kafasına göre düştü kilosunu acaba tartı 1kg fazla mı gösteriyor 15 günde 2 kg almış olamaz heralde kafam karıştı iyice
Günde 3 kez 15 damla canımGünlük kac damla şeklinde kullandin canım?
Ben hiiiiç güvenmiyorum zaten pazartesi 51 cm doğan çocuğa cuma günü 49cm dedilerSağlık ocağına güvenme ya bn hiç güvenmiyorum
Çocuk dr gittiğinde odur doğrusu
5800 demek istemiş 100 gr düşmüşKızlar sağlık ocağında bebişi kıyafetleri ile tarttılar 5.900 geldi hemşire kadın dedi ki kıyafetleri düşersek kilosu 4.800 filandır sizce doğru mu ben anlamadım yani 1 kilo ne var üstünde alt üst takım 1 tane patikli alt zıbın çorap bez 1 kilo mu
Aylık kontrolde ne diyecekler bakalım ben de anlamadım valla.3.500 doğdu canım 14. Gün hastanede 4080 kg olmuştu yani anlamadım doğru mu yanlış mı tartıya baktı kafasına göre düştü kilosunu acaba tartı 1kg fazla mı gösteriyor 15 günde 2 kg almış olamaz heralde kafam karıştı iyice
Çekmiş mi çocukBen hiiiiç güvenmiyorum zaten pazartesi 51 cm doğan çocuğa cuma günü 49cm dediler
canım biz 10 gün anca 1 numara kullandık, sonra ki 15 gün 2 ve şimdi 3 e geçtik (bebiş 38 günlük, 4700 şuan kg, 3500 doğdu) , biraz küçük kalıpları ama pişik ve sızdırma yapmadı. Prima yenidoğanda almıştık 1 gün kullandım hem sızdırdı hem pişik yaptıKızlar sleepy kullanan var mı ? Oğlum 3.5 kilo 2 numaraya geçmeden 1 paket daha 1 numara alacağım ama prima 43 tanesi 120 tl, sleepy 40 tanesi 50 tl bari sleepy alayım dedim ama bedeni küçük diye yorum okudum. Kullanan varsa memnun mu, sızdırma yapıyor mu, bedeni cidden küçük mü, 3.5 kilo için kaç beden almalıyım ?
biz 2 numarayı denedik 1 hafta hiç işe yaramadı, sonra doktor 3 e geçti, mışıl mışıl uyuyor gazlar bitti çok şükür :) direk 3 numarayı al bence sabah akşam 20 damla, saat 09.00'da veriyoruzBizede doktor bu sekilde siralamisti en etkilisine gore siralama yapiyorum demisti etrafimda herkes 2.siradakini kullaniyor, eczacida 1.siradakine daha etkili demis onu aldik bakalim insallah işe yarar cunki gazdan uyumuyor yani her sutten sonra agzindan 1 degil 2 3 kez gaz cikartmak gerekiyor 1 kere cikarinca aglamalar inlemeler bitmiyor icindeki bitene kadar agliyor.. bi bizim mi boyle acaba yaa 2 3 kez cikartan var mi baska
Bedeni küçük gerçekten biz suan 3 numara kullanıyoruz o bile yanlardan lastik izi yapıyor bacaklarınaKızlar sleepy kullanan var mı ? Oğlum 3.5 kilo 2 numaraya geçmeden 1 paket daha 1 numara alacağım ama prima 43 tanesi 120 tl, sleepy 40 tanesi 50 tl bari sleepy alayım dedim ama bedeni küçük diye yorum okudum. Kullanan varsa memnun mu, sızdırma yapıyor mu, bedeni cidden küçük mü, 3.5 kilo için kaç beden almalıyım ?
Bir kilo yoktur yaww nolcak onun kiyafetindenKızlar sağlık ocağında bebişi kıyafetleri ile tarttılar 5.900 geldi hemşire kadın dedi ki kıyafetleri düşersek kilosu 4.800 filandır sizce doğru mu ben anlamadım yani 1 kilo ne var üstünde alt üst takım 1 tane patikli alt zıbın çorap bez 1 kilo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?