2021 Aralık Anneleri

Kızlar sağlık ocağında bebişi kıyafetleri ile tarttılar 5.900 geldi hemşire kadın dedi ki kıyafetleri düşersek kilosu 4.800 filandır sizce doğru mu ben anlamadım yani 1 kilo ne var üstünde alt üst takım 1 tane patikli alt zıbın çorap bez 1 kilo mu

Abartıyolar be. Maks 200 grsm düş. O değil de sen kac kg doğurdun be maşallah.

2 numara kaç kiloya kadar kullanılır acaba ? Prima cidden pahalı gelmeye başladı
Şu an oğlum 4700 civarı diye tahmin ediyorum. Bacaklarında lastik izi oluşmaya başladı. Elimdeki 2 numaralar bitince 3 numaraya geçicem. 5 kiloya kadar iyi olur sonrası sıkar sanırım

Bizim de sağlık ocağında kıyafetle tartıp 200 gram düşüyorlar. Himmet ağabey çocuğa altınları mı sakladın 1100 gram ney

Abartıyolar be. Maks 200 grsm düş. O değil de sen kac kg doğurdun be maşallah.
3.500 doğdu canım 14. Gün hastanede 4080 kg olmuştu yani anlamadım doğru mu yanlış mı tartıya baktı kafasına göre düştü kilosunu acaba tartı 1kg fazla mı gösteriyor 15 günde 2 kg almış olamaz heralde kafam karıştı iyice

Bizim de sağlık ocağında kıyafetle tartıp 200 gram düşüyorlar. Himmet ağabey çocuğa altınları mı sakladın 1100 gram ney
Yaniii orası öyle tabii ama 14. Gün hastanenin tartısında 4080 gelmişti 3.500 doğmuştu zaten 2 haftada 2 kilo mu aldı diye düşüyorum aklım ermedi bu işe

Sağlık ocağına güvenme ya bn hiç güvenmiyorum
Çocuk dr gittiğinde odur doğrusu

5800 demek istemiş 100 gr düşmüş

Aylık kontrolde ne diyecekler bakalım ben de anlamadım valla.

canım biz 10 gün anca 1 numara kullandık, sonra ki 15 gün 2 ve şimdi 3 e geçtik (bebiş 38 günlük, 4700 şuan kg, 3500 doğdu) , biraz küçük kalıpları ama pişik ve sızdırma yapmadı. Prima yenidoğanda almıştık 1 gün kullandım hem sızdırdı hem pişik yaptı

biz 2 numarayı denedik 1 hafta hiç işe yaramadı, sonra doktor 3 e geçti, mışıl mışıl uyuyor gazlar bitti çok şükür :) direk 3 numarayı al bence sabah akşam 20 damla, saat 09.00'da veriyoruz

Bedeni küçük gerçekten biz suan 3 numara kullanıyoruz o bile yanlardan lastik izi yapıyor bacaklarına
2 numara ile başladık bir paket bittikten sonra 3 é başladık

Bir kilo yoktur yaww nolcak onun kiyafetinden
Evde tartı varsa önce sen tartil sonra bebisi kucağına al tartil bakalım kaç cikcak

Kizlar bu atak haftalari nasil hesaplaniyor?
Mesela benim bebegim 36+2 de dogdu dogdugu haftadan degil de 40.haftadan mi sayiyoruz oyle bisey yaziyor anlamadm hic

Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…