Benim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemisCanım bize doktor asla pipiyi çekip silmeyin uğraşmayın diye özellikle uyardı. O uygulama doğru değilmiş.
Canım eski doktorlar çekip silin diyor yeni nesil sakıncalı tam tersi elleyince enfeksiyon olur diyor. Benim anladığım kireçlemenin çekmekle vs ilgisi yok, tıkanıklık varsa çocukta yapılsal kireçlenme oluyor. Hatta biri yazmıştı acil sünnet yapıcaz diye burayaBenim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemisoyle diyor annem kucucuk bebegin nasil kirecler diye sorgulamayin lutfen anneme gore her sey olur ama doktora hangimiz giderse soralim bi bu konuyu
Aslında çok iyi eklemiş 16 günde kilosunaYazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........
Bize olursa diye dr tiocure diye bir krem vermişti canım, dene istersen. Allah şifa versinKızlar birinizin bebeğinde poposu mantar olmuştu kimdi? Bana özelden foto atabilir mi mantar nasıl bişey? Dün ilk kez kızarıklık görmüştüm oğlanın popoda bugün baktım kabarmış kırmızı yer sanki noktalar vardı. Kantaron sürdüm, mustela sürdüm ama işe yaramicak gibi.
Cırt yapıştırılan yerin üst kısmı var ya hani orayı içe kıvır öyle cırtları yapıştır. Nasıl anlatayım bilemedimNasıl katlayım anlamadım canım
Nerden anlicaz canım olduğunu? Alırım hemen bilsemBize olursa diye dr tiocure diye bir krem vermişti canım, dene istersen. Allah şifa versin
Tamam göbek bağı varken yaptığımız gibiCırt yapıştırılan yerin üst kısmı var ya hani orayı içe kıvır öyle cırtları yapıştır. Nasıl anlatayım bilemedimbi de pipiyi aşağı çevirince bezi koyup elini hemen üstüne koy, öyle dönemiyor sağa sola
Tam resmini atar mısın bulamadım netten canımBize olursa diye dr tiocure diye bir krem vermişti canım, dene istersen. Allah şifa versin
Bizde reflu yok ama yinede dogdugundan beri bunu kullaniyoruz memnunuzBu da kolik bebek yatagiymis nasil sizce hangisini alsam?
e&e Anti-Kolik Bebek Reflü Yatağı - ebebek
e&e Anti-Kolik Bebek Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bunda bi tek ses var sanırım diğerinden farklı. Bir de almadan sen evde yattığı yeri başını yükseltsene, eğim ver yatağına, faydası olursa alırsınBu da kolik bebek yatagiymis nasil sizce hangisini alsam?
e&e Anti-Kolik Bebek Reflü Yatağı - ebebek
e&e Anti-Kolik Bebek Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benim de 2 aralık. Salı günü kirklayacamKizlar ya bu takvim 38 gun diyor ama normalde 2 aralik dogum yarin bizim 40 olmuyormunzmn 40lıcam ben cocumu
Seninkiler hiç olmazsa sağlıklı biseye zorluyolarAy ne bileyim
Lık lıj lık sürekli saatlerce içsin istiyorlar ruh hastaları
Benimkiler henüz direkt mama ver diyemedilerSeninkiler hiç olmazsa sağlıklı biseye zorluyolarbenim kvalide diyo mama ver sürekli diyorum sütüm var sütüm yok mama sen ver biran önce kg alsın büyüsün diyo halbuki ben 1 aydır sadece sütle kg aldırdım , benimkiler paso yararsız şeylere zorluyolar . Örnek günlük bir çay kaşığı ağrı kesiici verme gibi
Bn kullanıyorumKizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Yastik kullaniyorum minik genelde tam egim denemedim amaBunda bi tek ses var sanırım diğerinden farklı. Bir de almadan sen evde yattığı yeri başını yükseltsene, eğim ver yatağına, faydası olursa alırsın
Sen hangisini almistin cnmBn kullanıyorum
Olabilir
Bn dr gitmiştim yeni emmişti altını açınca dr kustu dr reflü yatağına yatır dedi kullanıyorum diyince tmm dedi
Bu attığını cnm ebebek olan ses yok bnmkindeSen hangisini almistin cnm
Ben en baştan hep reflü yatağında yatırdımKizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?