2021 Aralık Anneleri

Canım bize doktor asla pipiyi çekip silmeyin uğraşmayın diye özellikle uyardı. O uygulama doğru değilmiş.
Benim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemis oyle diyor annem kucucuk bebegin nasil kirecler diye sorgulamayin lutfen anneme gore her sey olur ama doktora hangimiz giderse soralim bi bu konuyu

Benim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemis oyle diyor annem kucucuk bebegin nasil kirecler diye sorgulamayin lutfen anneme gore her sey olur ama doktora hangimiz giderse soralim bi bu konuyu
Canım eski doktorlar çekip silin diyor yeni nesil sakıncalı tam tersi elleyince enfeksiyon olur diyor. Benim anladığım kireçlemenin çekmekle vs ilgisi yok, tıkanıklık varsa çocukta yapılsal kireçlenme oluyor. Hatta biri yazmıştı acil sünnet yapıcaz diye buraya

Yazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........
Aslında çok iyi eklemiş 16 günde kilosuna
Sütün artar stres yapma yeter ki

Bize olursa diye dr tiocure diye bir krem vermişti canım, dene istersen. Allah şifa versin

Nasıl katlayım anlamadım canım
Cırt yapıştırılan yerin üst kısmı var ya hani orayı içe kıvır öyle cırtları yapıştır. Nasıl anlatayım bilemedim bi de pipiyi aşağı çevirince bezi koyup elini hemen üstüne koy, öyle dönemiyor sağa sola

Tamam göbek bağı varken yaptığımız gibi tüh ben de rahat katlamıyoz artık diyordum ama katlarken de sızıyordu bence bezde sıkıntı var hem de pipiyi indiremiyoz

Eklentiler

• Screenshot_20220109-171340_Chrome.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 27
Ay ne bileyim
Lık lıj lık sürekli saatlerce içsin istiyorlar ruh hastaları
Seninkiler hiç olmazsa sağlıklı biseye zorluyolar benim kvalide diyo mama ver sürekli diyorum sütüm var sütüm yok mama sen ver biran önce kg alsın büyüsün diyo halbuki ben 1 aydır sadece sütle kg aldırdım , benimkiler paso yararsız şeylere zorluyolar . Örnek günlük bir çay kaşığı ağrı kesiici verme gibi

Benimkiler henüz direkt mama ver diyemediler
ama sütün yetmiyor demek mama ver demek bence
Ben bilerek diyorum ay o zaman mama verelim diye
O zaman bilemedim ki neyse ni doktora gidin de filan diye konu değişiyor
Mama verilsin ama verdiren onlar olmasın istiyorlar

Bi de bi kere kocam gazı çok oluyor diye emen çocuğa memeyi bıraktırıp biberonla verelim gini harika bi fikir verdi
Sonra allahtan kenfi kendine saçma geldi

Çok da aklı başlarında değiller bence bizimkiler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…