Sleepyci merveyi üzdünBu sleepy bez ne illetmiş ya, 1 numara 3,5 kiloda bacaklarda iz yaptı 2 ye geçtim geceden beri 2. Üst değişimi bele kadar sırılsıklam. Hoş 1de yine taşıyordu. Nerden stok yaptımkeşke deneme alsam şimdi başka beze geçerdim günlük 3 kez kıyafet değişiyorum doğdu doğalı, oğlan da kendini yırtıyor hiç sevmiyor değişmeyi. Gece komşu polisi arayacak diye korktum çocuğa bişey yapıyoz sanacaklar
Bizimki oğlan diye mi bilmiyorum sidik hep belinde MerveSleepyci merveyi üzdün
Canim pipiyi aşağı çevirmeyi unutuyor olabilir misin?Bizimki oğlan diye mi bilmiyorum sidik hep belinde Merve
YerimBizimki oğlan diye mi bilmiyorum sidik hep belinde Merve
Sadece tek bir kez senin yaptığını yaptım. Sadece çişini yapmış hemen değiştireyim alt açmayı sermeden dedim, burnumdan geldi. Hem çişini yaptı hem kakasınıAlt açmasiz altini alayim dedim oglumun yataginda birden kaka yapmaya basladi. Elimi koydum avucuma yapti bi kismi yataga geldi. Oglum aglamaya basladititizdir cunku.
Baba koş diye bagirdi. Eşim kosarak geldi bebeğe bise oldu sanmis. Ben elimde 1 avuc b.kla
Esimi sakinlestirmeye basladim. Aşiri korkmuştu.
Ellerimi yikadim geldim. Baktim esimle oglum beraber agliyorlar
Ben gulmekten agladim
Bir daha tövbee.. Yatak ortusu alin bana bir daha bunu kullanmam diyorSadece tek bir kez senin yaptığını yaptım. Sadece çişini yapmış hemen değiştireyim alt açmayı sermeden dedim, burnumdan geldi. Hem çişini yaptı hem kakasınıerkek çocuk olunca çiş menzili de bayağı geniş oluyor tabi
Sleepy bizde de sizdirma yapmisti günde 2 3 kez üst değişiyorduk benim de elimde stok vardı biraz ama mecburen prima ya geçtim yanan paralar olsun napalimBu sleepy bez ne illetmiş ya, 1 numara 3,5 kiloda bacaklarda iz yaptı 2 ye geçtim geceden beri 2. Üst değişimi bele kadar sırılsıklam. Hoş 1de yine taşıyordu. Nerden stok yaptımkeşke deneme alsam şimdi başka beze geçerdim günlük 3 kez kıyafet değişiyorum doğdu doğalı, oğlan da kendini yırtıyor hiç sevmiyor değişmeyi. Gece komşu polisi arayacak diye korktum çocuğa bişey yapıyoz sanacaklar
Ben çok beğendim. İnce yapısı sızdırma yapmadı. Hala 1 beden kullanıyoruz biz o yüzden 2 numarasi nasıldır bilemiyorum canım. Pişik de yapmadı.Memnun musunn canim bezden sizdirma falan oldu mu. Bedenleri nasil
Bu sleepy bez ne illetmiş ya, 1 numara 3,5 kiloda bacaklarda iz yaptı 2 ye geçtim geceden beri 2. Üst değişimi bele kadar sırılsıklam. Hoş 1de yine taşıyordu. Nerden stok yaptımkeşke deneme alsam şimdi başka beze geçerdim günlük 3 kez kıyafet değişiyorum doğdu doğalı, oğlan da kendini yırtıyor hiç sevmiyor değişmeyi. Gece komşu polisi arayacak diye korktum çocuğa bişey yapıyoz sanacaklar
Bunlari okuyunca primaya verdigim paraya uzulmuyorum daha cok boyle seyler yazin nolurSleepy bizde de sizdirma yapmisti günde 2 3 kez üst değişiyorduk benim de elimde stok vardı biraz ama mecburen prima ya geçtim yanan paralar olsun napalim
Ben de sleepy kullanıyorum arada sızdıriyoBunlari okuyunca primaya verdigim paraya uzulmuyorum daha cok boyle seyler yazin noluryoksa adedi 4 tl den intihara suruklenecegim her kaka icin
Başka beze geç cnm pipiyi düzgğn duruyor demi aşağı doğruBu sleepy bez ne illetmiş ya, 1 numara 3,5 kiloda bacaklarda iz yaptı 2 ye geçtim geceden beri 2. Üst değişimi bele kadar sırılsıklam. Hoş 1de yine taşıyordu. Nerden stok yaptımkeşke deneme alsam şimdi başka beze geçerdim günlük 3 kez kıyafet değişiyorum doğdu doğalı, oğlan da kendini yırtıyor hiç sevmiyor değişmeyi. Gece komşu polisi arayacak diye korktum çocuğa bişey yapıyoz sanacaklar
Bnm oğlum hiç böyle vakalar yapmamıştı ama kız Maşallah alt açmanın üstünden akıp yatağa kadar inen çiş yapıyor bizde abimizin yorganına siftah yaptık Allahtan okuldaydı yıkadık kuruttuk anlamadı bileAlt açmasiz altini alayim dedim oglumun yataginda birden kaka yapmaya basladi. Elimi koydum avucuma yapti bi kismi yataga geldi. Oglum aglamaya basladititizdir cunku.
Baba koş diye bagirdi. Eşim kosarak geldi bebeğe bise oldu sanmis. Ben elimde 1 avuc b.kla
Esimi sakinlestirmeye basladim. Aşiri korkmuştu.
Ellerimi yikadim geldim. Baktim esimle oglum beraber agliyorlar
Ben gulmekten agladim
Kız dur salı günü senin bn 30 kasım bugün 40Kizlar ya bu takvim 38 gun diyor ama normalde 2 aralik dogum yarin bizim 40 olmuyormunzmn 40lıcam ben cocumu
Doktorun tarifini foto cektim canim ekledim..Kendi annem olsa çemkiririm, nazımı çekerdi sinir etse de beni koymazdıkimyon çay tarifini yazsana canım
Git desen olmaz artık tek bakmak istiyorum yada kv gelcek desen güzel bi dilleBen mustela almisim...annem cocugu bildiginiz yeşil sabunla yikadi bugun valla ben ruhumu teslim etcem...anne benim annem ama asla dinletemiyorum ya ne desem bos kafasindaki neyse sadece onu yapiyor...bide anne yesil sabunla yikama istiyorsan dalinin sabunu var dedim hayir bunla yikanacak diye bi tavri var gercekten ben cildircam artik ya hayatimda beni en cok annem yipratti onu canimdan cok seviyorum ama ben artik aşamıyorum doktor sekerli su vermeyeceksin diyor kadin veriyor kimyon gunde şu kadar diyor biz fincanla iciriyoruz resmen...gaz cikarma seanslarimiz zaten kiyamet kopacak evde...cocuk 7 saat uyudu sarilik basladiginda uyandiriyorum diye hayir uyuyan cocuk buyur uyandirmayacaksin...simdi uyanikken yarim saat olmadan doymadi bu ac bu sutun yetmiyor sut ver...7 saatte acikmiyor yarim saatte doymuyor valla gucum kalmadi artik anneme yaa..........
Bide o var kardesim universitede o gelecek tatilde 1 hafta sonra annemin evine gitmesi lazim..illa diyor sende geleceksin benimle orda kirkini cikarcam...dedim anne eşimin annesigilde gelecek daha gormediler ayip olur..hayir sonra gelsinler simdi gelmesinler kesinlkle benimle geleceksin diyor...tabiki gitmicem şu son 1 hafta ben kalbini kirmadan gecer gider insallah tukendimGit desen olmaz artık tek bakmak istiyorum yada kv gelcek desen güzel bi dille
Güya tecrübeli insanlar destek oluyor daha çok köstek
dr yanında götür duysun dr’un dediklerini
Fincanla da el insaf ya el kadar bebek ahh ahh Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?