2021 Aralık Anneleri

Ben diyorum su kadar gramı mama ile mi aldı , susuyo kadın . Takmışlar mamaya çokta sağlıklı biseymis gibi .ayyy gerçekten bilmiyorum bütün saçma sapan karekterler sanki bizi bulmuş . Zaten stresli bebek zaten sürekli panik haldeyim birde bunlarla cebellesiyoruz ,

Hayır bi de elaleminki mama vermeye dert eder kimi de böyle mamacı demek ki
Ya da baktı süt konusunda sorun çıkaramıyorlar bari mama savunayım diyorlar
Ana amaç eleştirmek sanırım süt mama bahanesi
Mama versek de süt ver derlerdi

Benim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemis oyle diyor annem kucucuk bebegin nasil kirecler diye sorgulamayin lutfen anneme gore her sey olur ama doktora hangimiz giderse soralim bi bu konuyu
Dogru dogru bizim pipi bitik ve siyrilmiyor siyrilmadigi icin de ici bembeyaz enfeksiyon oldu antibiyotik kullaniyoruz.. siyrilip arada temizlemek gerekiyor yoksa enfeksiyon olusuyor.. sunnetin asil sebeplerinden biride bu oyuzden erken sunnet oneriyorlar.

Yazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........
Konuyu tam okumadim ama gozume ilisti..Nasil almiyor ya bizimki 11 gunde 100gr aldi 16 gun icin gayet iyi bi kg

Whiterose89 gitcen mi sen kontrole? Bana 40ından sonra kanaman bitince görüşürüz dedi ben randevu almadım. Bugün kırmızı bi damla geldi.

Malesef bende sleppy stoklamistim ama surekli çiş belinde.. lastik kısmını kimisi icte kalicak dio kimisi disarda kalicak dio eger bunu cozersem sanirim sorun cozulcek...bez full cis oluyor bazen hic tasmiyor ama bazen azcicik ciş tasiyor bende anlam veremedim.. migrosta indirimde suan molfix var aldim onda bu sorunu yasamadim.. ilk zamanlar 2 paket molfix bitirdim hic tasmamisti.

Bizimde 3,4 hatta bazen 1 kere anca..
Surekli ıkınması mide kapasitesini aştığı icin de olabilirmiş yada gazdan kaynakli.. bizimki usttende alttanda gaz cikariyor yetmiyor kaka yapiyor ama yinede uykusunda bile ıkınıyor uyaniyor..surekli uykusundan uyaniyor bu yuzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…