Ben diyorum su kadar gramı mama ile mi aldı , susuyo kadın . Takmışlar mamaya çokta sağlıklı biseymis gibi .ayyy gerçekten bilmiyorum bütün saçma sapan karekterler sanki bizi bulmuş . Zaten stresli bebek zaten sürekli panik haldeyim birde bunlarla cebellesiyoruz ,Benimkiler henüz direkt mama ver diyemediler
ama sütün yetmiyor demek mama ver demek bence
Ben bilerek diyorum ay o zaman mama verelim diye
O zaman bilemedim ki neyse ni doktora gidin de filan diye konu değişiyor
Mama verilsin ama verdiren onlar olmasın istiyorlar
Bi de bi kere kocam gazı çok oluyor diye emen çocuğa memeyi bıraktırıp biberonla verelim gini harika bi fikir verdi
Sonra allahtan kenfi kendine saçma geldi
Çok da aklı başlarında değiller bence bizimkiler de
Hayır bi de elaleminki mama vermeye dert eder kimi de böyle mamacı demek kiBen diyorum su kadar gramı mama ile mi aldı , susuyo kadın . Takmışlar mamaya çokta sağlıklı biseymis gibi .ayyy gerçekten bilmiyorum bütün saçma sapan karekterler sanki bizi bulmuş . Zaten stresli bebek zaten sürekli panik haldeyim birde bunlarla cebellesiyoruz ,
Ama dogdugunu gunu sayinca yarin oluyor bizim ben mi yanlis hesapliyorum yaKız dur salı günü senin bn 30 kasım bugün 40
Allah Allah ben yanlis hesapliyorum ozaman galibaBenim de 2 aralık. Salı günü kirklayacam
Dogru dogru bizim pipi bitik ve siyrilmiyor siyrilmadigi icin de ici bembeyaz enfeksiyon oldu antibiyotik kullaniyoruz.. siyrilip arada temizlemek gerekiyor yoksa enfeksiyon olusuyor.. sunnetin asil sebeplerinden biride bu oyuzden erken sunnet oneriyorlar.Benim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemisoyle diyor annem kucucuk bebegin nasil kirecler diye sorgulamayin lutfen anneme gore her sey olur ama doktora hangimiz giderse soralim bi bu konuyu
Kaynanam da saydıAma dogdugunu gunu sayinca yarin oluyor bizim ben mi yanlis hesapliyorum ya
Konuyu tam okumadim ama gozume ilisti..Nasil almiyor ya bizimki 11 gunde 100gr aldi 16 gun icin gayet iyi bi kgYazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........
Eee dogrusu saymak degil mi ki ya sonucta ilk gunu cocugunKaynanam da saydı
Aman ne biliyim. Okey dedim. Dün gittim komşuda çay içtim.Eee dogrusu saymak degil mi ki ya sonucta ilk gunu cocugun
Neyse ozaman ben kafama gore yapayim en iyisiAman ne biliyim. Okey dedim. Dün gittim komşuda çay içtim.
Ben de 1. Ay aşısını ilk günü de sayıp tam 30. Gün randevu aldım hastaneden yanlış öı yaptım?Eee dogrusu saymak degil mi ki ya sonucta ilk gunu cocugun
Eşim salı dedi. Ben şimdi hesapladım yarın oluyoNeyse ozaman ben kafama gore yapayim en iyisi
Benim bitti sanirim tam 40 imdaWhiterose89 gitcen mi sen kontrole? Bana 40ından sonra kanaman bitince görüşürüz dedi ben randevu almadım. Bugün kırmızı bi damla geldi.
Aslinda bugunmus bugun nereye gtcenAman ne biliyim. Okey dedim. Dün gittim komşuda çay içtim.
Malesef bende sleppy stoklamistim ama surekli çiş belinde.. lastik kısmını kimisi icte kalicak dio kimisi disarda kalicak dio eger bunu cozersem sanirim sorun cozulcek...bez full cis oluyor bazen hic tasmiyor ama bazen azcicik ciş tasiyor bende anlam veremedim.. migrosta indirimde suan molfix var aldim onda bu sorunu yasamadim.. ilk zamanlar 2 paket molfix bitirdim hic tasmamisti.Bu sleepy bez ne illetmiş ya, 1 numara 3,5 kiloda bacaklarda iz yaptı 2 ye geçtim geceden beri 2. Üst değişimi bele kadar sırılsıklam. Hoş 1de yine taşıyordu. Nerden stok yaptımkeşke deneme alsam şimdi başka beze geçerdim günlük 3 kez kıyafet değişiyorum doğdu doğalı, oğlan da kendini yırtıyor hiç sevmiyor değişmeyi. Gece komşu polisi arayacak diye korktum çocuğa bişey yapıyoz sanacaklar
Bugün bana geldilwrAslinda bugunmus bugun nereye gtcen
Bizimde 3,4 hatta bazen 1 kere anca..Hıı kutladım öyle bi kutladım ki
Sözde annem pazartesi gidecekti salı tek kalacaktım çarşamba kayınvalidem gelecekti
Annem pazartesi akşam gitti tek kalmayayım uzun süre diye
Kayınvalidem hasta oldu
Ne doktora gidebildim ne yardımcı biri oldu yanımda
Tüm haftayı baş başa geçirdik ve sürekli ağlıyor
Yıkılmadım ama ayaktanda değilim
Şimdi size sorular hazırladım
Çocuğun kakası 3-4 sıklığına azaldı acaba verdiğim gaz damlasıyla alakası olabilir mi? (Relaktaz)
Bi de sürekli ıkınıyor çocuk yine gaz damlasıyla alakası olabilir mi?
Yoksa gazı olunca normal mi?
Sizde durumlar ne gaz konusunda
Biz bitmek tükenmek üzereyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?