- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Hadi ya Allah yardimcin olsun biz de salladik ama poposunu yere koyunca uyandiEvet ya .. ilk defa esimle battaniyeye koyup salladik
Ne hikmettir ki gazini battaniyenin icinde cikarip durdu
Cok zor bir durum annen olunca birsey de denmiyor aynenBen mustela almisim...annem cocugu bildiginiz yeşil sabunla yikadi bugun valla ben ruhumu teslim etcem...anne benim annem ama asla dinletemiyorum ya ne desem bos kafasindaki neyse sadece onu yapiyor...bide anne yesil sabunla yikama istiyorsan dalinin sabunu var dedim hayir bunla yikanacak diye bi tavri var gercekten ben cildircam artik ya hayatimda beni en cok annem yipratti onu canimdan cok seviyorum ama ben artik aşamıyorum doktor sekerli su vermeyeceksin diyor kadin veriyor kimyon gunde şu kadar diyor biz fincanla iciriyoruz resmen...gaz cikarma seanslarimiz zaten kiyamet kopacak evde...cocuk 7 saat uyudu sarilik basladiginda uyandiriyorum diye hayir uyuyan cocuk buyur uyandirmayacaksin...simdi uyanikken yarim saat olmadan doymadi bu ac bu sutun yetmiyor sut ver...7 saatte acikmiyor yarim saatte doymuyor valla gucum kalmadi artik anneme yaa..........
Kızlar erkek bebeklerde yumurtalıkları kontrol etmek gerekiyor gerçekten. Siz de o toplar aşağıda mı değil mi bakın . Ara sıra yukarı çıkması normal ama uzun süre yukarıda kalırsa çürüme gibi bir şey olabiliyor demişti doktor bana bu sebeple sizde kontrol edin.Yumurtalıklarını mı kontrol ediyor bnm kv oğlumda yapmıştı çok kızmıştım
Benimle çok ağrım olmuştu siz yazınca anladım gerçektenini olan yerlerde hala Ağrı oluyorBnmde yaram değil kalçam ağrı kesici yaptıkları yerler
Valla benim annem de diyor bu cocuk niye uyumuyor ememiyor karni doymuyor demekki falan filan ilkinde de cok demisti simdi cevap veriyorumBen mustela almisim...annem cocugu bildiginiz yeşil sabunla yikadi bugun valla ben ruhumu teslim etcem...anne benim annem ama asla dinletemiyorum ya ne desem bos kafasindaki neyse sadece onu yapiyor...bide anne yesil sabunla yikama istiyorsan dalinin sabunu var dedim hayir bunla yikanacak diye bi tavri var gercekten ben cildircam artik ya hayatimda beni en cok annem yipratti onu canimdan cok seviyorum ama ben artik aşamıyorum doktor sekerli su vermeyeceksin diyor kadin veriyor kimyon gunde şu kadar diyor biz fincanla iciriyoruz resmen...gaz cikarma seanslarimiz zaten kiyamet kopacak evde...cocuk 7 saat uyudu sarilik basladiginda uyandiriyorum diye hayir uyuyan cocuk buyur uyandirmayacaksin...simdi uyanikken yarim saat olmadan doymadi bu ac bu sutun yetmiyor sut ver...7 saatte acikmiyor yarim saatte doymuyor valla gucum kalmadi artik anneme yaa..........
Pipi 40 cikmadan cevrilmezmis eger sizinki cok kucukse aklinizda olsunKızlar erkek bebeklerde yumurtalıkları kontrol etmek gerekiyor gerçekten. Siz de o toplar aşağıda mı değil mi bakın . Ara sıra yukarı çıkması normal ama uzun süre yukarıda kalırsa çürüme gibi bir şey olabiliyor demişti doktor bana bu sebeple sizde kontrol edin.
Bir de arasıra pipi temizlerken pipi az geriye doğru gerdirin. İçteki o uç kısmında kir birikebiliyor.
Benimle çok ağrım olmuştu siz yazınca anladım gerçektenini olan yerlerde hala Ağrı oluyor
Pipi 40 cikmadan cevrilmezmis eger sizinki cok kucukse aklinizda olsun
Yazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........Valla benim annem de diyor bu cocuk niye uyumuyor ememiyor karni doymuyor demekki falan filan ilkinde de cok demisti simdi cevap veriyorum
Daha ne alsin bende doymuyor diyince kilo aliyor diyorum doymasa cis kaka yaomaz kilo da almazYazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........
Aynen baby turcodan memnunum 1 numaradayiz suan yakinda 2 numara bebem natural denicem bakalm:)Tüm bezleri hem ilk oğlum da hem de şimdi deneyen birisi olarak diyorum ki Prima’nın üzerine bez yok hatta kampanyaları takip ederseniz pek çok bezden daha Uygun’a geliyor çünkü Prima da sürekli bezi değiştirme ihtiyacı duymuyorsunuz.
Çok hassas alerjik bebeğiniz yoksa bu ilk aylarda sadece kaka yaptı diye bez olmadan değiştirmenize dahi gerek yok inanın hiçbir şey olmuyor çünkü sıvı kakayı emmi özelliği de var.
Ben yine de gündüz daha sık değiştirebilmek için farklı bezlerden de aldım babyturco çok küçük. İki numarası pirimanın bir numarası ile neredeyse aynı boyutta. Molfixin puresoft diye bez Çeşidi var o da çok kaliteli gerçekten. Normal molfix gibi değil, elinize alınca bile anlıyorsunuz. Baby turco da çok yumuşak güzel ama dediğim gibi beden çok küçük.
Kanz marka da aldım denemek için, aldığım pişmanım
Bir de goon markanın sarı paketlerinden aldım 3 numara, henüz dememedim, ama iç yüzeyi güzel, zamanı gelip deneyince onu da yazarım.
Vala kv bunu dedi şunu dedi diyenlere ozeniyorum en azindan cevap veriyorlardirDaha ne alsin bende doymuyor diyince kilo aliyor diyorum doymasa cis kaka yaomaz kilo da almazkendi annemiz soyluyor aynen kayinvalide degl
Bence cevap ver cnm birsey olmaz alinmazVala kv bunu dedi şunu dedi diyenlere ozeniyorum en azindan cevap veriyorlardirinsan kendi annesine esinin yaninda cevapta veremiyor gulelim aglayacak halimize
Nasıl katlayım anlamadım canımCanim pipiyi aşağı çevirmeyi unutuyor olabilir misin?Biz çok ağladığı zaman dikkat etmediğimizde sızdırma oluyor, onun dışında sıkıntı yaşamadık. Bir de ön kısmını cırt cırtla kadar içe katla. Belki işe yarar
Valla 2 no da aldım daha 1bitmedi şimdilik idare edicemSleepy bizde de sizdirma yapmisti günde 2 3 kez üst değişiyorduk benim de elimde stok vardı biraz ama mecburen prima ya geçtim yanan paralar olsun napalim
Canım bize doktor asla pipiyi çekip silmeyin uğraşmayın diye özellikle uyardı. O uygulama doğru değilmiş.Kızlar erkek bebeklerde yumurtalıkları kontrol etmek gerekiyor gerçekten. Siz de o toplar aşağıda mı değil mi bakın . Ara sıra yukarı çıkması normal ama uzun süre yukarıda kalırsa çürüme gibi bir şey olabiliyor demişti doktor bana bu sebeple sizde kontrol edin.
Bir de arasıra pipi temizlerken pipi az geriye doğru gerdirin. İçteki o uç kısmında kir birikebiliyor.
Benimle çok ağrım olmuştu siz yazınca anladım gerçektenini olan yerlerde hala Ağrı oluyor
Valla ben de okudum ama prima beni aşıyordu almadım o yüzden, pipi aşağı eğiyorum geri geliyor bezi bağlayıncaya kadarBaşka beze geç cnm pipiyi düzgğn duruyor demi aşağı doğru
bu kullanıcı yorumlarını okudukça iyi ki primadan başka tercih yapmadığım içinçok mutluyum
Her dr da değişik, bana da enfeksiyon olabilir kir birikirse demişlerdiCanım bize doktor asla pipiyi çekip silmeyin uğraşmayın diye özellikle uyardı. O uygulama doğru değilmiş.
Sağol beybiDoktorun tarifini foto cektim canim ekledim..
Annemin tarifi de yarim fincan su 1 cay kasigi kimyon 1 cay kasigi seker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?