2021 Aralık Anneleri

Evet ya .. ilk defa esimle battaniyeye koyup salladik
Ne hikmettir ki gazini battaniyenin icinde cikarip durdu
Hadi ya Allah yardimcin olsun biz de salladik ama poposunu yere koyunca uyandiablasini surekli sallardik sussun diye bu alismasin ins

Cok zor bir durum annen olunca birsey de denmiyor aynen sen kararli ol cnm annen bile olsa yanlis birsey yapamaz

Yumurtalıklarını mı kontrol ediyor bnm kv oğlumda yapmıştı çok kızmıştım
Kızlar erkek bebeklerde yumurtalıkları kontrol etmek gerekiyor gerçekten. Siz de o toplar aşağıda mı değil mi bakın . Ara sıra yukarı çıkması normal ama uzun süre yukarıda kalırsa çürüme gibi bir şey olabiliyor demişti doktor bana bu sebeple sizde kontrol edin.
Bir de arasıra pipi temizlerken pipi az geriye doğru gerdirin. İçteki o uç kısmında kir birikebiliyor.
Bnmde yaram değil kalçam ağrı kesici yaptıkları yerler
Benimle çok ağrım olmuştu siz yazınca anladım gerçektenini olan yerlerde hala Ağrı oluyor

Valla benim annem de diyor bu cocuk niye uyumuyor ememiyor karni doymuyor demekki falan filan ilkinde de cok demisti simdi cevap veriyorum

Pipi 40 cikmadan cevrilmezmis eger sizinki cok kucukse aklinizda olsun

Tüm bezleri hem ilk oğlum da hem de şimdi deneyen birisi olarak diyorum ki Prima’nın üzerine bez yok hatta kampanyaları takip ederseniz pek çok bezden daha Uygun’a geliyor çünkü Prima da sürekli bezi değiştirme ihtiyacı duymuyorsunuz.
Çok hassas alerjik bebeğiniz yoksa bu ilk aylarda sadece kaka yaptı diye bez olmadan değiştirmenize dahi gerek yok inanın hiçbir şey olmuyor çünkü sıvı kakayı emmi özelliği de var.

Ben yine de gündüz daha sık değiştirebilmek için farklı bezlerden de aldım babyturco çok küçük. İki numarası pirimanın bir numarası ile neredeyse aynı boyutta. Molfixin puresoft diye bez Çeşidi var o da çok kaliteli gerçekten. Normal molfix gibi değil, elinize alınca bile anlıyorsunuz. Baby turco da çok yumuşak güzel ama dediğim gibi beden çok küçük.
Kanz marka da aldım denemek için, aldığım pişmanım
Bir de goon markanın sarı paketlerinden aldım 3 numara, henüz dememedim, ama iç yüzeyi güzel, zamanı gelip deneyince onu da yazarım.

Valla benim annem de diyor bu cocuk niye uyumuyor ememiyor karni doymuyor demekki falan filan ilkinde de cok demisti simdi cevap veriyorum
Yazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........

Yazdim yazdim bu konuda annemin dediklerini sildim geri hic caninizi sikmayim..kisaca iste 16 gunlukken dogum kilosuna 530gram eklenmisti ama doymuyor bizimki cunki annesinin sütü yok........
Daha ne alsin bende doymuyor diyince kilo aliyor diyorum doymasa cis kaka yaomaz kilo da almazkendi annemiz soyluyor aynen kayinvalide degl

Aynen baby turcodan memnunum 1 numaradayiz suan yakinda 2 numara bebem natural denicem bakalm:)

Daha ne alsin bende doymuyor diyince kilo aliyor diyorum doymasa cis kaka yaomaz kilo da almazkendi annemiz soyluyor aynen kayinvalide degl
Vala kv bunu dedi şunu dedi diyenlere ozeniyorum en azindan cevap veriyorlardir insan kendi annesine esinin yaninda cevapta veremiyor gulelim aglayacak halimize

Vala kv bunu dedi şunu dedi diyenlere ozeniyorum en azindan cevap veriyorlardir insan kendi annesine esinin yaninda cevapta veremiyor gulelim aglayacak halimize
Bence cevap ver cnm birsey olmaz alinmazhic icine atma valla

Canım bize doktor asla pipiyi çekip silmeyin uğraşmayın diye özellikle uyardı. O uygulama doğru değilmiş.

Doktorun tarifini foto cektim canim ekledim..
Annemin tarifi de yarim fincan su 1 cay kasigi kimyon 1 cay kasigi seker..
Sağol beybi annene çok sinirlendim kusura bakma ne demek yeşil sabun, cildi kurur egzama yaparsa onun teni incecik şu an. Böyle yapma bak hep kendine hem bebeğe zarar verirsin alınırsa alınsın annen o et tırnaktan ayrılmaz küserse de barışırsınız iki güne. Bence istemediğin şeyleri yaptırma canım yazık size

Kızlar birinizin bebeğinde poposu mantar olmuştu kimdi? Bana özelden foto atabilir mi mantar nasıl bişey? Dün ilk kez kızarıklık görmüştüm oğlanın popoda bugün baktım kabarmış kırmızı yer sanki noktalar vardı. Kantaron sürdüm, mustela sürdüm ama işe yaramicak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…