2021 Aralık Anneleri

Valla bi yandan verdigim icin seviniyorum diger yandan aç kaldigim icin uzuluyorum
Dogumdan eve geldigimde 78 dim bende..40 gunde cocuk bana 7 kilo verdirmis helali var
Diyet yapsam spor yapsam ayda 1 kilo anca veren insandim ben
Baya baya ac kalmissin herhaldeben de tek olsam ac kalirdim da annem hep yanimdaydi sagolsun

Ben gaz damlasını kendi kendime başladım
İnşallah çocuğu bozmamışımdır
O yüzden doktor ne diyecek çok merak ediyorm

4 ay epey varmış ya
Kaldı 3 ay

Bizimki de hep o ikinmayi yapiyor ben de tuvaleti mi var sanıyorum halbuki gazindan evet

Ben gaz damlasını kendi kendime başladım
İnşallah çocuğu bozmamışımdır
O yüzden doktor ne diyecek çok merak ediyorm

4 ay epey varmış ya
Kaldı 3 ay
Iyi yapmissin dr a caktirma bari ne basladin hangi damla

Iyi yapmissin dr a caktirma bari ne basladin hangi damla
Yok canım söylerim doktora
Yanlış yapıyorsam da bari düzeltiriz
Relaktaz aldım eczaneden
Ama tüm olay tamamen aile hekimimin suçu
Ona sordum eczaneden istediğini al dedi
Ben de aldım

Yok canım söylerim doktora
Yanlış yapıyorsam da bari düzeltiriz
Relaktaz aldım eczaneden
Ama tüm olay tamamen aile hekimimin suçu
Ona sordum eczaneden istediğini al dedi
Ben de aldım
Ben de kendim baslamstm nurse harvey aile hekimi de metsil verdi ikisine de devam et dedi

Konuyu tam okumadim ama gozume ilisti..Nasil almiyor ya bizimki 11 gunde 100gr aldi 16 gun icin gayet iyi bi kg
Bencede iyi doktorda iyi dedi ama anneme gore her sey sorun cocuk kilo almiyor hatta benim sutum yok kaynana gibi bana gelip senin sutun yok bu cocuk doymuyor diyor hirsimdan sutu sagip biberonla icirdim 2 3 kere benim sutum var diye ispatliyorum anneme

Kizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Cnm bnm kızım reflüydü 6 ay boyunca kusmuştu. Normal bi kusma degilde genelde fışkırarak kusardı. Bir de emerken, gaz cıkarırken, gaz cıkardıktan sonra genelde kusardı. Bunlar varsa Reflü olabilir maalesef

Kizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Reflü den şüpheleniyorsan kesinlikle tavsiye ederim bn kızımda kullanmıştım Reflü diye. Bu bebegim Reflü olmadıgı halde direk aldım yine yataktan

Ben de yarın tek kalıyorum. takar sol memeye sağdan sağdan yerim. Yoksa bayılırım.

Öyle sinirliyim ki şuan dengesiz kadın 4 gün kaldık birlikte anneme geçtim orada gün geçmek bilmiyor vs ..kadın telde diyor ki valla ayaklarımı uzatıp dinlenicem biraz ,sinirlerim bozuldu sadcee 4 gün kendi evinden çıkmadan çıkıp yanımıza gelmediği için zorunlu olarak ben onlarin evine gittim ,sadece 4 gün kaldık diye laf ediyor sanki bana ne yaptı çocuğuma ne yaptı . Ben kendi çocuğuma baktım o ise evine , sırf 35 yaşındaki oğlunu bırakıp gelemediği için eşim bizi onlara götürdü. Benim bu panik hallerim ve bebeğimin bu kadar huzursuz kolik olmasa niye evimde bu zamanları gecirmeyeyim ki . 37 gündür anneyim 31 gündür evimde kalmadım, 32 gününü bugünde dahil annemde kalıyorum, 4 gün sadece karşı tarafın ailesinde kalmışım . Ah şu günleri sancısız atlatalim evimi çok özledim bu yüzden bugün ağladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…