- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Baya baya ac kalmissin herhaldeValla bi yandan verdigim icin seviniyorum diger yandan aç kaldigim icin uzuluyorum
Dogumdan eve geldigimde 78 dim bende..40 gunde cocuk bana 7 kilo verdirmis helali var
Diyet yapsam spor yapsam ayda 1 kilo anca veren insandim ben
Ben gaz damlasını kendi kendime başladımDoktora surekli ikiniyor dedigimde cocugun karnini dinledi gazi var baya dedi.. oyuzden bize en basit gaz damlasini yazdi zinco.. simdi ek olarak artik biogaia kullaniyoruz.. yinede o ikinma hic gecmiyor..arastirdigim kadariylada 4 aydan sonra geciyormus tabi bu bebekten bebege degisir.
Bizimki de hep o ikinmayi yapiyor ben de tuvaleti mi var sanıyorum halbuki gazindan evetDoktora surekli ikiniyor dedigimde cocugun karnini dinledi gazi var baya dedi.. oyuzden bize en basit gaz damlasini yazdi zinco.. simdi ek olarak artik biogaia kullaniyoruz.. yinede o ikinma hic gecmiyor..arastirdigim kadariylada 4 aydan sonra geciyormus tabi bu bebekten bebege degisir.
Iyi yapmissin dr a caktirma bari ne basladin hangi damlaBen gaz damlasını kendi kendime başladım
İnşallah çocuğu bozmamışımdır
O yüzden doktor ne diyecek çok merak ediyorm
4 ay epey varmış ya
Kaldı 3 ay
Yok canım söylerim doktoraIyi yapmissin dr a caktirma bari ne basladin hangi damla
Ben de kendim baslamstm nurse harvey aile hekimi de metsil verdi ikisine de devam et dediYok canım söylerim doktora
Yanlış yapıyorsam da bari düzeltiriz
Relaktaz aldım eczaneden
Ama tüm olay tamamen aile hekimimin suçu
Ona sordum eczaneden istediğini al dedi
Ben de aldım
Tamam işte biz masumuzBen de kendim baslamstm nurse harvey aile hekimi de metsil verdi ikisine de devam et dedi
Bu ara 63Kac kilosun ki sen zayiftin merak ettim
Bencede iyi doktorda iyi dedi ama anneme gore her sey sorun cocuk kilo almiyor hatta benim sutum yok kaynana gibi bana gelip senin sutun yok bu cocuk doymuyor diyorKonuyu tam okumadim ama gozume ilisti..Nasil almiyor ya bizimki 11 gunde 100gr aldi 16 gun icin gayet iyi bi kg
Masallah cok iyisinBu ara 63
Yok ama bana fazla ya.Masallah cok iyisin
Cnm bnm kızım reflüydü 6 ay boyunca kusmuştu. Normal bi kusma degilde genelde fışkırarak kusardı. Bir de emerken, gaz cıkarırken, gaz cıkardıktan sonra genelde kusardı. Bunlar varsa Reflü olabilir maalesefKizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Reflü den şüpheleniyorsan kesinlikle tavsiye ederim bn kızımda kullanmıştım Reflü diye. Bu bebegim Reflü olmadıgı halde direk aldım yine yataktanKizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Ben de yarın tek kalıyorum.Konu kiloysa 20 kilo aldığım hamikeliğimden geriye 4 kilom kaldığını gururlar paylaşmak isterim arkadaşlar
Ben bile şok
Ama anlamadığım siz nasıl yiyebiliyorsunuz ben su içebilirsem veya kuru ekmek kemirebilirsem kar sayıyorum yanıma
Hepinizin mi çocuğu uyuyor gündüzleri
Ben en fazka mutfağı hayal edebiliyorum ya da mutfağın kapısına kadar yaklaşabiliyorum tekken
Valla kosusturmadan verdim.Yaa nasil verdin masallah kac kilo verdin yani toplamda
Valla ben anlamadım uykusuzum, aç yaşıyorum diyet artı yemek veren yok düzgün nasıl zayıflamıyorumBenimde 13 haha gitmiyor napalim cok agir hiasediyorum kendimi yaaa
Yok bu sleepy işe yaramaz onu anlamış oldukBizimki emzirme pozisyonunda bacagima isedi pijamam cis olmustu.. yani yan dururken her turlu tasiriyor bez..
İlk kez mi tek kalacaksınBen de yarın tek kalıyorum.takar sol memeye sağdan sağdan yerim. Yoksa bayılırım.
Öyle sinirliyim ki şuan dengesiz kadın 4 gün kaldık birlikte anneme geçtim orada gün geçmek bilmiyor vs ..kadın telde diyor ki valla ayaklarımı uzatıp dinlenicem biraz ,sinirlerim bozuldu sadcee 4 gün kendi evinden çıkmadan çıkıp yanımıza gelmediği için zorunlu olarak ben onlarin evine gittim ,sadece 4 gün kaldık diye laf ediyor sanki bana ne yaptı çocuğuma ne yaptı . Ben kendi çocuğuma baktım o ise evine , sırf 35 yaşındaki oğlunu bırakıp gelemediği için eşim bizi onlara götürdü. Benim bu panik hallerim ve bebeğimin bu kadar huzursuz kolik olmasa niye evimde bu zamanları gecirmeyeyim ki . 37 gündür anneyim 31 gündür evimde kalmadım, 32 gününü bugünde dahil annemde kalıyorum, 4 gün sadece karşı tarafın ailesinde kalmışım . Ah şu günleri sancısız atlatalim evimi çok özledimHayır bi de elaleminki mama vermeye dert eder kimi de böyle mamacı demek ki
Ya da baktı süt konusunda sorun çıkaramıyorlar bari mama savunayım diyorlar
Ana amaç eleştirmek sanırım süt mama bahanesi
Mama versek de süt ver derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?