2021 Aralık Anneleri

Smear de alırız dedi benimki. Vajinal muayene de edebilir. O yüzden kanamaya takılıyorum. Olamzsa mesaj atacam ya.
Hee smear alicaksa kanamanin bitmesini bekler tabi. Benim smear aldirdigim henuz 1 sene olmadi o yuzden yaptirmayacagim
Bunye belki valla ben biliydim bole olacagimi
Kesinlikle bunyeee
Zayıflar yazmasın
Hamilelikte kilo almayanlar Lohusalikta kilo alir diyorlardi burda, onlara ozencik olsun diye yazdimalmayan almiyor iste tamamen yapi meselesi bencehic de takilmaya gerek yok 9 ay boyunca insan urettik icimizde, kilo nedir ki bunun yaninda

Bu arada ben korseyi hastanedeyken takmaya basladim ve ilk 10 gun taktim. Sonra bu haftaya kadar hic takmamistim. Baktim dikis yerimin ustunde oturup kalkinca odem olustu, hemen bu hafta tekrar takmaya basladim. Guzel toparliyor, odemi de yayiyor

Ben essekler gibi yiyorum, hamurlar tatlilar tahin pekmezler receller AMA hamilelik oncesi kiloma geri dondum kendi kendinecocugum da masallah oyle beni yoran uykusuz birakan bi cocuk degil nasil gitti kilolar anlamadim
Biz senle hamilelikte de aynıydık sonrasında da aynıyız
Ben de döndüm eski kiloma valla ne biçim de yiyorum emzirirken iştah çok fena açılıyormuş hamilelikte hiç de bu kadar değildi
Ama emzirmek baya kalori yaktırıyormuş yoksa almamak mümkün değil kesin almışımdır diye tartılıyorum ama yerimde sayıyorum

Bu arada kızlar bebişinin ağlamasıyla başa çıkamayanlar için pilates topunu mutlaka öneririim
Ben o sebeple almamıştım ama bebeği rahatlattığı bilgisini görmüştüm daha önce
Bebiş ağladığında ya da uyumadığında gaz çıkarır pozisyonda dik bir şekilde kucağımda tutup topun üstünde zıplıyorum pamuk gibi oluyor uyuyor

Yaaa ben de alayim

Gaz damlalarini cope atip pilates topu al dedim eşime
Eşimin tepksi : yohhh artik

Bu arada ben korseyi hastanedeyken takmaya basladim ve ilk 10 gun taktim. Sonra bu haftaya kadar hic takmamistim. Baktim dikis yerimin ustunde oturup kalkinca odem olustu, hemen bu hafta tekrar takmaya basladim. Guzel toparliyor, odemi de yayiyor
Nasıl korse taktın canım bende 1 haftadır takıyorum ama şu taytlardan alayım diyorum

Biz stresten bence veremiyoruz sen,ben ve Whiterose89
Uykusuzluk kilo yapar diye de duymuştum, muhtemelen metabolizmamız yavaşladı, bugünler geçecek peşinden koştururken veririz inş. Bu arada sen belin için korse mi taksan iyi gelir belki. Ben eşimi özledim diyemem ama bekarlığımı özledim her gün gezerdim, çok bakımlıydım, dizi izlerdim her akşam onu özledim mesela. Ama bebeğimizin kokusu her şeye bedel

Aynen dizi de izleyemiyoz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…