- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aynen catlaklarimla da barisigimYa kalırsa da kalsın ya geyiğindeyim valla. Içimden insan çıkmış sonuçta benim
MasallahhhBen hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim suan, mutfağa gidebildiğim her an ağzıma bisiler tikistirmama ragmenemzirmek aciktiriyor sanırım
Hee smear alicaksa kanamanin bitmesini bekler tabi. Benim smear aldirdigim henuz 1 sene olmadi o yuzden yaptirmayacagimSmear de alırız dedi benimki. Vajinal muayene de edebilir. O yüzden kanamaya takılıyorum. Olamzsa mesaj atacam ya.
Kesinlikle bunyeeeBunye belki valla ben biliydim bole olacagimi
Hamilelikte kilo almayanlar Lohusalikta kilo alir diyorlardi burda, onlara ozencik olsun diye yazdimZayıflar yazmasın
benim de öyle bulamazsam ne bulursam onu atiyorum :)) zamanla verilir kilolar nasıl olsa peslerinden cok koşturacaz canımMasallahhhevet benim tatli seyler istiyo cnm
Biz senle hamilelikte de aynıydık sonrasında da aynıyızBen essekler gibi yiyorum, hamurlar tatlilar tahin pekmezler receller AMA hamilelik oncesi kiloma geri dondum kendi kendinecocugum da masallah oyle beni yoran uykusuz birakan bi cocuk degil nasil gitti kilolar anlamadim
Sanaa da aşkolsun o halde ☹Ben hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim suan, mutfağa gidebildiğim her an ağzıma bisiler tikistirmama ragmenemzirmek aciktiriyor sanırım
Yaaa ben de alayimBu arada kızlar bebişinin ağlamasıyla başa çıkamayanlar için pilates topunu mutlaka öneririim
Ben o sebeple almamıştım ama bebeği rahatlattığı bilgisini görmüştüm daha önce
Bebiş ağladığında ya da uyumadığında gaz çıkarır pozisyonda dik bir şekilde kucağımda tutup topun üstünde zıplıyorum pamuk gibi oluyor uyuyor
Emzirirken alanlardan olabiliriz biz ama bir süre sonra şüşkolastim diye ağlarsam sasirmayinSanaa da aşkolsun o halde ☹
Başka hareketler de var üzerinde bebeklere uygulamak için bir bak istersen inşallah fayda görürsünYaaa ben de alayim
Aklimdaydi ben de duymustum ne guzel denemissinBaşka hareketler de var üzerinde bebeklere uygulamak için bir bak istersen inşallah fayda görürsün
Gaz damlalarini cope atip pilates topu al dedim eşimeBu arada kızlar bebişinin ağlamasıyla başa çıkamayanlar için pilates topunu mutlaka öneririim
Ben o sebeple almamıştım ama bebeği rahatlattığı bilgisini görmüştüm daha önce
Bebiş ağladığında ya da uyumadığında gaz çıkarır pozisyonda dik bir şekilde kucağımda tutup topun üstünde zıplıyorum pamuk gibi oluyor uyuyor
Nasıl korse taktın canım bende 1 haftadır takıyorum ama şu taytlardan alayım diyorumBu arada ben korseyi hastanedeyken takmaya basladim ve ilk 10 gun taktim. Sonra bu haftaya kadar hic takmamistim. Baktim dikis yerimin ustunde oturup kalkinca odem olustu, hemen bu hafta tekrar takmaya basladim. Guzel toparliyor, odemi de yayiyor
Bebisin gazi ciksin benim de popo erisin daha ne isterimGaz damlalarini cope atip pilates topu al dedim eşime
Eşimin tepksi : yohhh artik
Ben felç oldum tamamen hem felc hem siskoyumbileklerim tutmuyo çocuğu indirip kaldırmaktan milletin evine zırt pırt yatak temin edemedim diye . Şuan da bebeğin 3 beşiği oldu . Biri kendi evimde hiç yatmadigi beşiği,biri kvalide ,biri de annem . Bu ikisini de bugün aldık düşün yoksa tamamen felç olacam zaten siskoyumda üstelik. He aynen valla artı aşırı bugün duygusalim dokunsalar aglayacam o derece yani ,evimi özledim, doğumdan önceki hallerimizi özledim,eşimi özledim manen . Eşimi bile göremiyorum amaç çocuğum iyi olsun gerisi mühim değil ama çok yıpratıcı örnek bugünkü duygusallıgim eşime olan ozlemimden
Uykusuzluk kilo yapar diye de duymuştum, muhtemelen metabolizmamız yavaşladı, bugünler geçecek peşinden koştururken veririz inş. Bu arada sen belin için korse mi taksan iyi gelir belki. Ben eşimi özledim diyemem ama bekarlığımı özledimBiz stresten bence veremiyoruz sen,ben veWhiterose89
Aynen dizi de izleyemiyoz:))Uykusuzluk kilo yapar diye de duymuştum, muhtemelen metabolizmamız yavaşladı, bugünler geçecek peşinden koştururken veririz inş. Bu arada sen belin için korse mi taksan iyi gelir belki. Ben eşimi özledim diyemem ama bekarlığımı özledimher gün gezerdim, çok bakımlıydım, dizi izlerdim her akşam onu özledim mesela. Ama bebeğimizin kokusu her şeye bedel
Bi başlayım dedim uykum geliyor izlerken fngfbvAynen dizi de izleyemiyoz:))
Çok iyi bence çocuk üşüyüp hasta olmazPeki bizim önce gezmeye gidip sonra 40 banyosu yapmamıza kaç puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?