- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ay bi de en çileli olanlardan 1. Sen 2. Ben biz niye kurumadık anlamadım
Yok bi kac kez daha kaldım daha önce.İlk kez mi tek kalacaksın
Ben felç oldum tamamen hem felc hem siskoyumAy bi de en çileli olanlardan 1. Sen 2. Ben biz niye kurumadık anlamadım
Biz stresten bence veremiyoruz sen,ben veAy bi de en çileli olanlardan 1. Sen 2. Ben biz niye kurumadık anlamadım
Sling alsan.Ben felç oldum tamamen hem felc hem siskoyumbileklerim tutmuyo çocuğu indirip kaldırmaktan milletin evine zırt pırt yatak temin edemedim diye . Şuan da bebeğin 3 beşiği oldu . Biri kendi evimde hiç yatmadigi beşiği,biri kvalide ,biri de annem . Bu ikisini de bugün aldık düşün yoksa tamamen felç olacam zaten siskoyumda üstelik. He aynen valla artı aşırı bugün duygusalim dokunsalar aglayacam o derece yani ,evimi özledim, doğumdan önceki hallerimizi özledim,eşimi özledim manen . Eşimi bile göremiyorum amaç çocuğum iyi olsun gerisi mühim değil ama çok yıpratıcı örnek bugünkü duygusallıgim eşime olan ozlemimden
Ay bilmiyorum valla bakalim bir vermeye baslasak devami gelir bosverelm bi de onu dusunmeyelmBiz stresten bence veremiyoruz sen,ben veWhiterose89
Bunyemiz tutuyor sanrm ya oyle hep ayni kiloda kaldim:sValla ben anlamadım uykusuzum, aç yaşıyorum diyet artı yemek veren yok düzgün nasıl zayıflamıyorum
Harikasin:)Valla kosusturmadan verdim.
Toplamda 14 kilo gitti
Bana doktor 40 in cikinca kontrole gel dedi kanamayla ilgili bisi demedi. Dikis kontrolu icin kanamaya gerek var mi kiWhiterose89 gitcen mi sen kontrole? Bana 40ından sonra kanaman bitince görüşürüz dedi ben randevu almadım. Bugün kırmızı bi damla geldi.
Ben de bugun tektim:) wc bile zor gidiliyorBen de yarın tek kalıyorum.takar sol memeye sağdan sağdan yerim. Yoksa bayılırım.
Yoo gidebilirsin 40 cikinca ben de yarn insallah gitcem bakalmBana doktor 40 in cikinca kontrole gel dedi kanamayla ilgili bisi demedi. Dikis kontrolu icin kanamaya gerek var mi ki
Smear de alırız dedi benimki. Vajinal muayene de edebilir. O yüzden kanamaya takılıyorum. Olamzsa mesaj atacam ya.Bana doktor 40 in cikinca kontrole gel dedi kanamayla ilgili bisi demedi. Dikis kontrolu icin kanamaya gerek var mi ki
Bunye belki valla ben biliydim bole olacagimiBen essekler gibi yiyorum, hamurlar tatlilar tahin pekmezler receller AMA hamilelik oncesi kiloma geri dondum kendi kendinecocugum da masallah oyle beni yoran uykusuz birakan bi cocuk degil nasil gitti kilolar anlamadim
Zayıflar yazmasınBen essekler gibi yiyorum, hamurlar tatlilar tahin pekmezler receller AMA hamilelik oncesi kiloma geri dondum kendi kendinecocugum da masallah oyle beni yoran uykusuz birakan bi cocuk degil nasil gitti kilolar anlamadim
Hele hamilelik oncesi kilosuna donenler hicZayıflar yazmasın
Aman sağlık olsun be. Valla iyileşince korseyi de takamıyom on gündür. Hareketlerimi kısıtlıyo ☹ kalcak göbek de ☹Hele hamilelik oncesi kilosuna donenler hicben kim bilir 1 yila mi doncem
Senin kilon yok cnm gobis toparlar daha cok yeni. Benim hem gobek hem bacaklaarim cok kilo almisAman sağlık olsun be. Valla iyileşince korseyi de takamıyom on gündür. Hareketlerimi kısıtlıyo ☹ kalcak göbek de ☹
Ya kalırsa da kalsın ya geyiğindeyim valla. Içimden insan çıkmış sonuçta benimSenin kilon yok cnm gobis toparlar daha cok yeni. Benim hem gobek hem bacaklaarim cok kilo almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?