2021 Aralık Anneleri

Ay bi de en çileli olanlardan 1. Sen 2. Ben biz niye kurumadık anlamadım
Ben felç oldum tamamen hem felc hem siskoyum bileklerim tutmuyo çocuğu indirip kaldırmaktan milletin evine zırt pırt yatak temin edemedim diye . Şuan da bebeğin 3 beşiği oldu . Biri kendi evimde hiç yatmadigi beşiği,biri kvalide ,biri de annem . Bu ikisini de bugün aldık düşün yoksa tamamen felç olacam zaten siskoyumda üstelik. He aynen valla artı aşırı bugün duygusalim dokunsalar aglayacam o derece yani ,evimi özledim, doğumdan önceki hallerimizi özledim,eşimi özledim manen . Eşimi bile göremiyorum amaç çocuğum iyi olsun gerisi mühim değil ama çok yıpratıcı örnek bugünkü duygusallıgim eşime olan ozlemimden

Sling alsan.

Bana doktor 40 in cikinca kontrole gel dedi kanamayla ilgili bisi demedi. Dikis kontrolu icin kanamaya gerek var mi ki
Smear de alırız dedi benimki. Vajinal muayene de edebilir. O yüzden kanamaya takılıyorum. Olamzsa mesaj atacam ya.

Aman sağlık olsun be. Valla iyileşince korseyi de takamıyom on gündür. Hareketlerimi kısıtlıyo ☹ kalcak göbek de ☹
Senin kilon yok cnm gobis toparlar daha cok yeni. Benim hem gobek hem bacaklaarim cok kilo almis

Ben hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim suan, mutfağa gidebildiğim her an ağzıma bisiler tikistirmama ragmen emzirmek aciktiriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…