Tam 1 hafta tek kaldıkYok bi kac kez daha kaldım daha önce.
Bence de kesinlikle sut uretimi sebebiyle almiyoruz, ateistler bunu da aciklasinBiz senle hamilelikte de aynıydık sonrasında da aynıyız
Ben de döndüm eski kiloma valla ne biçim de yiyorum emzirirken iştah çok fena açılıyormuş hamilelikte hiç de bu kadar değildi
Ama emzirmek baya kalori yaktırıyormuş yoksa almamak mümkün değil kesin almışımdır diye tartılıyorum ama yerimde sayıyorum
Owlinin cirtli korsesini takiyorum. Taytlardan daha siki baglayabiliyorum bence onu yaNasıl korse taktın canım bende 1 haftadır takıyorum ama şu taytlardan alayım diyorum
Aynen bizimde 5-8 arasıGeceleri emzirme sürem 5 dakika o da ite kaka. Tam memeyi de boşaltmiyor. Uyku agir basiyor.
Cevirme nasıl oluyor ya ben anlamadımBenim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemisoyle diyor annem kucucuk bebegin nasil kirecler diye sorgulamayin lutfen anneme gore her sey olur ama doktora hangimiz giderse soralim bi bu konuyu
Merak etmeyin bnde vermedim kiloları bi de tekim koşuşturan da bnmAy bi de en çileli olanlardan 1. Sen 2. Ben biz niye kurumadık anlamadım
Bn giderken dua ediyorum 2 dk ağlamasın diyeBen de bugun tektim:) wc bile zor gidiliyor
heyy maşallahEmzirmek gerçekten insanın vücudunda farklı bir yoksunluğa yol açıyor
Emzirdikten sonra sabahın 4.30unda bana pekmez kaşıklatan hayat..
Bizimkide internette cok arstirmis galiba...Benimkiler henüz direkt mama ver diyemediler
ama sütün yetmiyor demek mama ver demek bence
Ben bilerek diyorum ay o zaman mama verelim diye
O zaman bilemedim ki neyse ni doktora gidin de filan diye konu değişiyor
Mama verilsin ama verdiren onlar olmasın istiyorlar
Bi de bi kere kocam gazı çok oluyor diye emen çocuğa memeyi bıraktırıp biberonla verelim gini harika bi fikir verdi
Sonra allahtan kenfi kendine saçma geldi
Çok da aklı başlarında değiller bence bizimkiler de
Ha 1 gun once ha 1 gun sonra nasilsa bisey degismeyecekAma dogdugunu gunu sayinca yarin oluyor bizim ben mi yanlis hesapliyorum ya
Aman her şeyi bilmelerine hastayımBizimkide internette cok arstirmis galiba...
Kahverengi kısmın tamamini agzina aliyor mu diyor
benim mememin kahverengi kısmın tamamini agzina alabilecek bebek dogmadı
Bizimki gece gündüz faltaşı mübarek.Geceleri emzirme sürem 5 dakika o da ite kaka. Tam memeyi de boşaltmiyor. Uyku agir basiyor.
Metsılde alkolde varmış ddedı bugun bırısi doğrumukiBen de kendim baslamstm nurse harvey aile hekimi de metsil verdi ikisine de devam et dedi
Aa ne güzel benim bütün rezervlerim tükeniyor sanki dün de kekin üstüne Nutella sürüp yemiştimheyy maşallahbn su içip geri yatıyorum
Bizde aynıydık sleepy 1 3-4 gün kullandım sızdırmaya başladı 2 aldım o da aynı sızdırdı sonra prima aktife geçtim çok rahat ettim valla hiç çıkmıyor Kiii artık geceleri altını almıyorum ilk kez bugün sızmıştı onda da gece aceleyle tam kapatamamışım boşluk kalmış ordan çıkmış o da 2 damla zaten sleepyde kıyafetin yarısı ıslak uyanıyordu çocuğum biraz pahalı ama napalım sürekli üstünü değiştirmekle uğraşmaktansaBizimki oğlan diye mi bilmiyorum sidik hep belinde Merve
Canım şekerli sudan bu kadar korkma bana hastanedeki ebe çıkınca şekerli su verin demişti verdim çok şükür sarılık olmadı hafif oluyordu sağlık ocağında söylediler sonra şekerli suyu arttırdık 2 gün sonra ölçüldü temiz çıktı ben hala ılık şekerli su veriyorum gazı olunca ılık bişey içmiş oluyor karnı rahatlıyor birde gazlı olunca sürekli emmek istiyor emip emip kusuyor şekerli su verince kusma felanda olmuyor hemde kendisi tatmin olup uyuyor benim çok büyük yardımcım diyebilirimBen mustela almisim...annem cocugu bildiginiz yeşil sabunla yikadi bugun valla ben ruhumu teslim etcem...anne benim annem ama asla dinletemiyorum ya ne desem bos kafasindaki neyse sadece onu yapiyor...bide anne yesil sabunla yikama istiyorsan dalinin sabunu var dedim hayir bunla yikanacak diye bi tavri var gercekten ben cildircam artik ya hayatimda beni en cok annem yipratti onu canimdan cok seviyorum ama ben artik aşamıyorum doktor sekerli su vermeyeceksin diyor kadin veriyor kimyon gunde şu kadar diyor biz fincanla iciriyoruz resmen...gaz cikarma seanslarimiz zaten kiyamet kopacak evde...cocuk 7 saat uyudu sarilik basladiginda uyandiriyorum diye hayir uyuyan cocuk buyur uyandirmayacaksin...simdi uyanikken yarim saat olmadan doymadi bu ac bu sutun yetmiyor sut ver...7 saatte acikmiyor yarim saatte doymuyor valla gucum kalmadi artik anneme yaa..........
Ben reflü yatağı kullanıyorum canım doktorum emzirdikten sonra 5 dk dik tut ve başı yukarda olacak şekilde yatır demişti reflü yatağı kullanıyorum zaten dedim iyi yapıyorsun dedi mesela gece emzirip reflü yatağına yatırınca çok nadir 1-2 damla kusuyor ama gün içinde emzirip ana kucağı veya koltuğa yanıma yatırınca foşurdatarak bile kusabiliyorKizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
O neymiş öyle süt damlatmalı damla kızAman her şeyi bilmelerine hastayım
Gaz damlası için 2 damla süt damlatmam gerekiyor ama her zaman kolay yapamıyorum
Eşim tarif ediyor şurdan bastır bilmem ne diye
Dedim sanırsın 3 çocuk emzirdin şimdiye kadar bi konuda da fikrin olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?