2021 Aralık Anneleri

Bence de kesinlikle sut uretimi sebebiyle almiyoruz, ateistler bunu da aciklasin
Nasıl korse taktın canım bende 1 haftadır takıyorum ama şu taytlardan alayım diyorum
Owlinin cirtli korsesini takiyorum. Taytlardan daha siki baglayabiliyorum bence onu ya dikis bolgemi de korsenin icinde kalacak sekilde asagidan takiyorum cunku hastanede hemsireler oyle gostermisti. Dikis bolgem de dumduz kaynadi galiba o sebeple

Benim erkek kardesimin 3 4 ay olana kadar annem hic cevirmemis sonra kireclemis oyle diyor annem kucucuk bebegin nasil kirecler diye sorgulamayin lutfen anneme gore her sey olur ama doktora hangimiz giderse soralim bi bu konuyu
Cevirme nasıl oluyor ya ben anlamadım

Bizimkide internette cok arstirmis galiba...
Kahverengi kısmın tamamini agzina aliyor mu diyor
benim mememin kahverengi kısmın tamamini agzina alabilecek bebek dogmadı

Bizimkide internette cok arstirmis galiba...
Kahverengi kısmın tamamini agzina aliyor mu diyor
benim mememin kahverengi kısmın tamamini agzina alabilecek bebek dogmadı
Aman her şeyi bilmelerine hastayım
Gaz damlası için 2 damla süt damlatmam gerekiyor ama her zaman kolay yapamıyorum
Eşim tarif ediyor şurdan bastır bilmem ne diye
Dedim sanırsın 3 çocuk emzirdin şimdiye kadar bi konuda da fikrin olmasın

Bizimki oğlan diye mi bilmiyorum sidik hep belinde Merve
Bizde aynıydık sleepy 1 3-4 gün kullandım sızdırmaya başladı 2 aldım o da aynı sızdırdı sonra prima aktife geçtim çok rahat ettim valla hiç çıkmıyor Kiii artık geceleri altını almıyorum ilk kez bugün sızmıştı onda da gece aceleyle tam kapatamamışım boşluk kalmış ordan çıkmış o da 2 damla zaten sleepyde kıyafetin yarısı ıslak uyanıyordu çocuğum biraz pahalı ama napalım sürekli üstünü değiştirmekle uğraşmaktansa

Canım şekerli sudan bu kadar korkma bana hastanedeki ebe çıkınca şekerli su verin demişti verdim çok şükür sarılık olmadı hafif oluyordu sağlık ocağında söylediler sonra şekerli suyu arttırdık 2 gün sonra ölçüldü temiz çıktı ben hala ılık şekerli su veriyorum gazı olunca ılık bişey içmiş oluyor karnı rahatlıyor birde gazlı olunca sürekli emmek istiyor emip emip kusuyor şekerli su verince kusma felanda olmuyor hemde kendisi tatmin olup uyuyor benim çok büyük yardımcım diyebilirim

Kizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Ben reflü yatağı kullanıyorum canım doktorum emzirdikten sonra 5 dk dik tut ve başı yukarda olacak şekilde yatır demişti reflü yatağı kullanıyorum zaten dedim iyi yapıyorsun dedi mesela gece emzirip reflü yatağına yatırınca çok nadir 1-2 damla kusuyor ama gün içinde emzirip ana kucağı veya koltuğa yanıma yatırınca foşurdatarak bile kusabiliyor

O neymiş öyle süt damlatmalı damla kız ateşli meyve tabağı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…