- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
He yaa sorma ek gıda da böyle performans bekliyorum beklenti yüksek bndeCay kahve ne alirdiniz premses caykolik cikti
Hadi insallah istahli olsunlr ilkinden hala cekiomHe yaa sorma ek gıda da böyle performans bekliyorum beklenti yüksek bnde
Uyku yemek herşeyiyle abiye çeksin bnmkiHadi insallah istahli olsunlr ilkinden hala cekiom
Sorma o bizde de varBIzimkinin popoda sensor var kucagmda uyuo yatakta hemen uyniyo ben nasil uyucmm
Ben molfix kullanıyordum 2 numara bacaklarına iz yapmaya başlayınca 3 numaraya gecmiştim birazcık büyük oluyo ama memnunum. Denemek için sleepy aldım gece molfix gündüz sleepy takıyodum şuan sadece sleepy var elimde. Sleepy 3numara molfix 3e göre daha dar. Sleepy arada sızıyor evet bende cok begenmedim ama elimdeki paketi bitirene kadar kullancam. Acil olurda tekrar sleepy alırsamda molfix bedeninden 1 numara büyük almak daha iyi olur sanırımBu sleepy bez ne illetmiş ya, 1 numara 3,5 kiloda bacaklarda iz yaptı 2 ye geçtim geceden beri 2. Üst değişimi bele kadar sırılsıklam. Hoş 1de yine taşıyordu. Nerden stok yaptımkeşke deneme alsam şimdi başka beze geçerdim günlük 3 kez kıyafet değişiyorum doğdu doğalı, oğlan da kendini yırtıyor hiç sevmiyor değişmeyi. Gece komşu polisi arayacak diye korktum çocuğa bişey yapıyoz sanacaklar
Ben molfix kullanıyordum 2 numara bacaklarına iz yapmaya başlayınca 3 numaraya gecmiştim birazcık büyük oluyo ama memnunum. Denemek için sleepy aldım gece molfix gündüz sleepy takıyodum şuan sadece sleepy var elimde. Sleepy 3numara molfix 3e göre daha dar. Sleepy arada sızıyor evet bende cok begenmedim ama elimdeki paketi bitirene kadar kullancam. Acil olurda tekrar sleepy alırsamda molfix bedeninden 1 numara büyük almak daha iyi olur sanırım
(Bu arada bebegimin kilosu 12 gün önce 4.075 di)
Sorma ya pediküre de gider buSenin oğlan sosyete çıktı bordo bereli yerine
Canım ben 1 ve 2 aldım 200lü bebek 3,5 olunca bir no bacaklara iz yapıyor baktım 2 ye geçtim, o da hem taşırdı hem iz yapmış yine ben napıcam anlamazım henüz anca 4 olmuşuzdur kilosuBen molfix kullanıyordum 2 numara bacaklarına iz yapmaya başlayınca 3 numaraya gecmiştim birazcık büyük oluyo ama memnunum. Denemek için sleepy aldım gece molfix gündüz sleepy takıyodum şuan sadece sleepy var elimde. Sleepy 3numara molfix 3e göre daha dar. Sleepy arada sızıyor evet bende cok begenmedim ama elimdeki paketi bitirene kadar kullancam. Acil olurda tekrar sleepy alırsamda molfix bedeninden 1 numara büyük almak daha iyi olur sanırım
(Bu arada bebegimin kilosu 12 gün önce 4.075 di)
Evet molfix daha geniş kalıbı
Canım hemen bi çocuk alerji doktorundan randevu al götür, inş yoktur ama en azından için rahat eder. Varsa da diyetini yap ki bebek rahat etsin kuzum. Poposundaki mantar nasıl geçti? Bizim de oldu galiba mustela sürdüm, kantaron sürdüm geçmedi hiçBenimki de ilk yanaklarında vardı ben öpülmekten diye düşündüm( ayrı bi mevzu ne kadar söylersen söyle öpüyolar ) o sıra doktorada gitmiştik poposundaki mantarı göstermek için doktora söyledim hatta boynunda da vardı bişey yok krem sür cok sarma bebegi dedi sen fazla panik yapıyosun dedi evdekilerde öyle söylüyor onlara göre hiç bişey yok her sey normalşuan tüm vücudunda var kırmızı döküntü isilik gibi diğer belirtilerde uyuyor kan hariç. Bilmiyorum gercekten ben mi cok takıyorum irdeliyorum farklı doktora gidecem o ne diyecek bakalım
Geçmedi canım mantarı yayılmıştı bez değen yerlere oralar gecti sadece. Tam deliğin kenarlarında asıl orası biraz zor gececek sanırım o bölge sürekli nemli oldugu için. Her şeyi deniyorum ilk pişik sanıp sarı kantaron sürüyodum o baya yayılan yerleri gecirmişti.Canım hemen bi çocuk alerji doktorundan randevu al götür, inş yoktur ama en azından için rahat eder. Varsa da diyetini yap ki bebek rahat etsin kuzum. Poposundaki mantar nasıl geçti? Bizim de oldu galiba mustela sürdüm, kantaron sürdüm geçmedi hiç
İnşallah canımSedyedeyken bile icimden bi ses bagriyordu beni tam uyutun deeee yarim olmasin bayilacaksin simdi diyeanestezi doktoru geldi hala icimden diyorum ki yok yok yarim olmasin o kadar korkuyordum...o igneyi yapti uyusma basladi yaaa ohhh dedim iyi ki yarim oldu ne bi his ne bi acı bebegimide gordum misler gibiii hic korkma sonu cok guzel insallah hayirla saglicakla al kucagina
İnşallah canımSedyedeyken bile icimden bi ses bagriyordu beni tam uyutun deeee yarim olmasin bayilacaksin simdi diyeanestezi doktoru geldi hala icimden diyorum ki yok yok yarim olmasin o kadar korkuyordum...o igneyi yapti uyusma basladi yaaa ohhh dedim iyi ki yarim oldu ne bi his ne bi acı bebegimide gordum misler gibiii hic korkma sonu cok guzel insallah hayirla saglicakla al kucagina
Benimki de öyle gündüz neyse de gece bende uyup kalıyorum tedirgin oluyorum bu seferde kucagımdan düşecek diye 1-2 kere yanıma doğru kafası düşmüştü.BIzimkinin popoda sensor var kucagmda uyuo yatakta hemen uyniyo ben nasil uyucmm
Korse taktım canım annem almış sağolsun çok sert bir korse hem gobegimin toparlanması hem de belim için ben özellikle belimin derdindeyim ,belim iyi olsun herşey hallolur inşallah.Uykusuzluk kilo yapar diye de duymuştum, muhtemelen metabolizmamız yavaşladı, bugünler geçecek peşinden koştururken veririz inş. Bu arada sen belin için korse mi taksan iyi gelir belki. Ben eşimi özledim diyemem ama bekarlığımı özledimher gün gezerdim, çok bakımlıydım, dizi izlerdim her akşam onu özledim mesela. Ama bebeğimizin kokusu her şeye bedel
Onu başta üşenip yaptım da işe yaramadı süte karıştırdığım kadarBen önce damlayı verip sonra ağzına meme basıyorum midede karışıyor sütle, dışarda karıştırmaya gerek var mıbelki tadı kötüdür bilemedim
E kaşığa sütü nasıl koyuyorsun işteBen de kasikta karistiriyorum cok yogun kivami hen tadini begenmiyr
Sonda için umutlu konuşamayacağım ama ameliyat gerçekten hiç korktuğun gibi değilİnşallah canımherkes korkma diyor ama iğneden bile aşırı korkan ben sondasıymış karnımı kesicekler düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan elimde değil ayyy 9 gün kaldııııııııı bir yandan heyecan bir yandan korku çok karışığım ameliyatta çırılçıplakmı olunuyor ameliyattan sonra kendi bezimizi kendimiz değiştirebiliyormuz
Pipinin en uc kismindaki deriyi alta dogru siyirmaCevirme nasıl oluyor ya ben anlamadım
Seker ama ya ben kesinlikle iyi oldugunu dusunmuyorumCanım şekerli sudan bu kadar korkma bana hastanedeki ebe çıkınca şekerli su verin demişti verdim çok şükür sarılık olmadı hafif oluyordu sağlık ocağında söylediler sonra şekerli suyu arttırdık 2 gün sonra ölçüldü temiz çıktı ben hala ılık şekerli su veriyorum gazı olunca ılık bişey içmiş oluyor karnı rahatlıyor birde gazlı olunca sürekli emmek istiyor emip emip kusuyor şekerli su verince kusma felanda olmuyor hemde kendisi tatmin olup uyuyor benim çok büyük yardımcım diyebilirim
Ben zannediyordum ki ameliyat elbisesi uzerimizde sadece bebegin cikacagi yeri keseceklerİnşallah canımherkes korkma diyor ama iğneden bile aşırı korkan ben sondasıymış karnımı kesicekler düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan elimde değil ayyy 9 gün kaldııııııııı bir yandan heyecan bir yandan korku çok karışığım ameliyatta çırılçıplakmı olunuyor ameliyattan sonra kendi bezimizi kendimiz değiştirebiliyormuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?