2021 Aralık Anneleri

Ben molfix kullanıyordum 2 numara bacaklarına iz yapmaya başlayınca 3 numaraya gecmiştim birazcık büyük oluyo ama memnunum. Denemek için sleepy aldım gece molfix gündüz sleepy takıyodum şuan sadece sleepy var elimde. Sleepy 3numara molfix 3e göre daha dar. Sleepy arada sızıyor evet bende cok begenmedim ama elimdeki paketi bitirene kadar kullancam. Acil olurda tekrar sleepy alırsamda molfix bedeninden 1 numara büyük almak daha iyi olur sanırım
(Bu arada bebegimin kilosu 12 gün önce 4.075 di)

Canım ben 1 ve 2 aldım 200lü bebek 3,5 olunca bir no bacaklara iz yapıyor baktım 2 ye geçtim, o da hem taşırdı hem iz yapmış yine ben napıcam anlamazım henüz anca 4 olmuşuzdur kilosu

Canım hemen bi çocuk alerji doktorundan randevu al götür, inş yoktur ama en azından için rahat eder. Varsa da diyetini yap ki bebek rahat etsin kuzum. Poposundaki mantar nasıl geçti? Bizim de oldu galiba mustela sürdüm, kantaron sürdüm geçmedi hiç

Geçmedi canım mantarı yayılmıştı bez değen yerlere oralar gecti sadece. Tam deliğin kenarlarında asıl orası biraz zor gececek sanırım o bölge sürekli nemli oldugu için. Her şeyi deniyorum ilk pişik sanıp sarı kantaron sürüyodum o baya yayılan yerleri gecirmişti.
Sağlık ocagındaki hemşire Travazol sür dedi sonra Aile hekimi Hamazinc verdi her bez değişiminde yıka kurula havalandır sür dedi.
İçeriği temiz olsada ıslak mendil sakın kullaanma Travazol sürme yakar dedi. İlk basta iyi geliyor gibi oldu sonra çoğalttı.
Hastaneye götürdüm ordaki doktor günde 1 kere Travazol sür Hamazinc tedavi edici krem değil dedi tekrar öyle yaptım yine olmadı geçiyor gibi olup tekrar çoğaldı.
Aile hekimine söyledim gittiğimde oda travazol agır gelir derisi incelir hamazinc deri yenileyici ona devam et dedi
Sonucta suan dönüşümlü olarak sürdüğüm şeyler
-çoğunlukla zeytinyağı
-minoris pişik kremi
-çok nadir 1 kere travazol çünkü bebegim daha çok bagırıyor sürdüğümde
-arada 1 kere hamazinc ama travazol sürdüysem ogün bidaha hamazinc sürmüyorum yada tam tersi
-sudocrem yeni aldım oda iyi geliyor gibi
Bide aynı seyi sürekli kullanıncada etkisini yitiriyor onu anladım
Çok uzun yazdım ama bi yerde okudum banyo suyuna papatya koymakta iyi geliyormuş onu deniyecegim suyu sevdiği için küvetinde biraz bekletirim diye düşünüyorum

İnşallah canım herkes korkma diyor ama iğneden bile aşırı korkan ben sondasıymış karnımı kesicekler düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan elimde değil ayyy 9 gün kaldıııııııııbir yandan heyecan bir yandan korku çok karışığım ameliyatta çırılçıplakmı olunuyor ameliyattan sonra kendi bezimizi kendimiz değiştirebiliyormuz

İnşallah canım herkes korkma diyor ama iğneden bile aşırı korkan ben sondasıymış karnımı kesicekler düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan elimde değil ayyy 9 gün kaldıııııııııbir yandan heyecan bir yandan korku çok karışığım ameliyatta çırılçıplakmı olunuyor ameliyattan sonra kendi bezimizi kendimiz değiştirebiliyormuz

BIzimkinin popoda sensor var kucagmda uyuo yatakta hemen uyniyo ben nasil uyucmm
Benimki de öyle gündüz neyse de gece bende uyup kalıyorum tedirgin oluyorum bu seferde kucagımdan düşecek diye 1-2 kere yanıma doğru kafası düşmüştü.
Karnına hiç dokundurmuyor yagla masaj falanda yaptırmıyor ama 2gündür sıcak su torbasında havlu ısıtıp karnına koyuyorum öyle sesini cıkarmadı biraz ovalayıp gazları cıkarınca kendi kendine uyudu yatagında agzında emzikle tabi
O uyuyana kadar diğer emzirme saati geliyor

Korse taktım canım annem almış sağolsun çok sert bir korse hem gobegimin toparlanması hem de belim için ben özellikle belimin derdindeyim ,belim iyi olsun herşey hallolur inşallah.
Bekarlıği hiç deme bende beklarligimi özledim, şuan paspal haldeyim ,aşırı bakımlı idim vs şimdi alakam yok . Evliyken çocuk yokken ise hergun isimden hariç dışarı çıkar geçerdim daha doğrusu hamileyken de günde 2 saat bunu yapardim şimdi 38 gündür evdeyim ve depresyondayim. Geçen arkadaşlarım başka arkadasimizin doğum günü için haber vermişler haberin olsun gidip kutlayacagiz diye ,başka arkadaşlarım ise yalvardı toplanıyoruz sende gel diye .beni eski tek olduğum zamanlarda sanıyorlar benden selam olsun dedim . Hani bebem azıcık sakın olsa valla çıkar gezer,arkadaşlarımla da olurum ama benim bebede tık yok . En çok yalan olmasın özgür halde dışarı çıkıp gezmeyi özledim , dün anneme diyorum ki kızım yürümeye başlasa da 3muz gidip gezsek annem diyo ohoo daha çok var o dediğine , aşırı sinirim bozuldu.

Philips Avent ultra air emzik kullanan var mı kızlar? Benimkilerde yıkadıgımda içinde su kalıyor hatalı mı sizinkilerde öyle mi anlamadım suyu çıkarcam diye ugrasıyorum bide yahu

Benim çocuum öksürüyo ya. Reflü mü yapıyo hasta mı oluyo anlayamıyorum henüz. Ağlarken öksürüyo mesela sıkarken kendini.

Ben önce damlayı verip sonra ağzına meme basıyorum midede karışıyor sütle, dışarda karıştırmaya gerek var mı belki tadı kötüdür bilemedim
Onu başta üşenip yaptım da işe yaramadı süte karıştırdığım kadar
Tekrar süte karıştırıyorum o yüzden
Ben de kasikta karistiriyorum cok yogun kivami hen tadini begenmiyr
E kaşığa sütü nasıl koyuyorsun işte
Sonda için umutlu konuşamayacağım ama ameliyat gerçekten hiç korktuğun gibi değil
Ben de kendi doğumumdan kaçabilecek kadar korkuyordum ameliyattan
Hele ki spinalse hiç zor değil
Ameliyatta göğsünden aşağısı açık oluyor işlemi oraya yaptıkları için
Bez konusunda da bezini kendim alıp takmakta ben zorlamıştım
Zaten başta tuvalete otururken veya eğilirken de zorlanıyorsun
Sonra geçiyor 1 2 güne

Cevirme nasıl oluyor ya ben anlamadım
Pipinin en uc kismindaki deriyi alta dogru siyirma anlatamadim ama bilmiyorsaniz hic yapmayin bi bilene yaptirin derim
Seker ama ya ben kesinlikle iyi oldugunu dusunmuyorum
Ben zannediyordum ki ameliyat elbisesi uzerimizde sadece bebegin cikacagi yeri kesecekler ama o mesele oyle degilmis gayet her yerin acik olacak hazirla kendini ameliyattan sonra hasta bakicilar degistiriyor odayi bosaltiyorlar onlar hallediyor ayaga kalktiktan sonra ben kendim degistirdim depend kullandim zaten onu bulandan ALLAH razi olsun almadiysan kesin al rahatlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…