2021 Aralık Anneleri

Sondayı nereden yakıyorlar peki ameliyat boyunca takılımı duruyor

Canım seni ğzmek istemem ama geçmeyen pişik en büyük alerji belirtisi. Bence bir an önce doktora git diyet yapınca geçebilir. Ben süt ürünleri kestim ama popo aynı makat senin gibi oldu, demek ki başka bir şeyleri daha kesmem gerek, yumurtadan şüpheleniyorum. Vakit geçirmeden uzman doktora gidin

Ayyy çok utanırım ben Kilot bezmi alıyım sence yoksa cırtcırtlımı marketlerde satılıyormu deepend fiyatı ne kadar ayın 19 unda sabah 7 de hastaneye gjdicez bir gece kalıcakmışım kaç bez alıyım yanıma özel hastnede olucak veriyorlarmı ki acaba bez

Benim çocuum öksürüyo ya. Reflü mü yapıyo hasta mı oluyo anlayamıyorum henüz. Ağlarken öksürüyo mesela sıkarken kendini.
Benimki ilk haftadan beri günde bir iki kere öksürüyo ehe diye ama üst işte değil . Bende korktum annem ve kvalide olur süt tıkandığı için veya ağzı kurudugu için dediler , doktora da 3 kere gittik sancısı nedeniyle her yerine baktı kêza ciğerlerini dinledi iyi dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…