- 21 Eylül 2021
- 84
- 38
- 3
Pipinin en uc kismindaki deriyi alta dogru siyirmaanlatamadim ama bilmiyorsaniz hic yapmayin bi bilene yaptirin derim
Seker ama ya ben kesinlikle iyi oldugunu dusunmuyorum
Ben zannediyordum ki ameliyat elbisesi uzerimizde sadece bebegin cikacagi yeri keseceklerama o mesele oyle degilmis gayet her yerin acik olacak hazirla kendini ameliyattan sonra hasta bakicilar degistiriyor odayi bosaltiyorlar onlar hallediyor ayaga kalktiktan sonra ben kendim degistirdim depend kullandim zaten onu bulandan ALLAH razi olsun almadiysan kesin al rahatlik
Sondayı nereden yakıyorlar peki ameliyat boyunca takılımı duruyorOnu başta üşenip yaptım da işe yaramadı süte karıştırdığım kadar
Tekrar süte karıştırıyorum o yüzden
E kaşığa sütü nasıl koyuyorsun işte
Sonda için umutlu konuşamayacağım ama ameliyat gerçekten hiç korktuğun gibi değil
Ben de kendi doğumumdan kaçabilecek kadar korkuyordum ameliyattan
Hele ki spinalse hiç zor değil
Ameliyatta göğsünden aşağısı açık oluyor işlemi oraya yaptıkları için
Bez konusunda da bezini kendim alıp takmakta ben zorlamıştım
Zaten başta tuvalete otururken veya eğilirken de zorlanıyorsun
Sonra geçiyor 1 2 güne
Nereden mi takıyorlarSondayı nereden yakıyorlar peki ameliyat boyunca takılımı duruyor
Canım seni ğzmek istemem ama geçmeyen pişik en büyük alerji belirtisi. Bence bir an önce doktora git diyet yapınca geçebilir. Ben süt ürünleri kestim ama popo aynı makat senin gibi oldu, demek ki başka bir şeyleri daha kesmem gerek, yumurtadan şüpheleniyorum. Vakit geçirmeden uzman doktora gidinGeçmedi canım mantarı yayılmıştı bez değen yerlere oralar gecti sadece. Tam deliğin kenarlarında asıl orası biraz zor gececek sanırım o bölge sürekli nemli oldugu için. Her şeyi deniyorum ilk pişik sanıp sarı kantaron sürüyodum o baya yayılan yerleri gecirmişti.
Sağlık ocagındaki hemşire Travazol sür dedi sonra Aile hekimi Hamazinc verdi her bez değişiminde yıka kurula havalandır sür dedi.
İçeriği temiz olsada ıslak mendil sakın kullaanma Travazol sürme yakar dedi. İlk basta iyi geliyor gibi oldu sonra çoğalttı.
Hastaneye götürdüm ordaki doktor günde 1 kere Travazol sür Hamazinc tedavi edici krem değil dedi tekrar öyle yaptım yine olmadı geçiyor gibi olup tekrar çoğaldı.
Aile hekimine söyledim gittiğimde oda travazol agır gelir derisi incelir hamazinc deri yenileyici ona devam et dedi
Sonucta suan dönüşümlü olarak sürdüğüm şeyler
-çoğunlukla zeytinyağı
-minoris pişik kremi
-çok nadir 1 kere travazol çünkü bebegim daha çok bagırıyor sürdüğümde
-arada 1 kere hamazinc ama travazol sürdüysem ogün bidaha hamazinc sürmüyorum yada tam tersi
-sudocrem yeni aldım oda iyi geliyor gibi
Bide aynı seyi sürekli kullanıncada etkisini yitiriyor onu anladım
Çok uzun yazdım ama bi yerde okudum banyo suyuna papatya koymakta iyi geliyormuş onu deniyecegim suyu sevdiği için küvetinde biraz bekletirim diye düşünüyorum
Gerçekten bi fikrin yoksa bırak dağınık kalsın benceSondayı nereden yakıyorlar peki ameliyat boyunca takılımı duruyor
Ben sondada hic sorun yasamadim valla takan cok iyi taktiSondayı nereden yakıyorlar peki ameliyat boyunca takılımı duruyor
Nereden takiyolardi yaaaa hic hatirlamiyorumNereden mi takıyorlar
Ben söylemek istemiyorumNereden takiyolardi yaaaa hic hatirlamiyorum
K Kelebek 20 evet acikliyorum hazirmisinBen söylemek istemiyorum
YazıyorumDedikodu seven birileri bana özelden yazsın ya
Çok fena eş ailesi dedikodusu yapasım var ama böyle sıcağı sıcağına aleni yapamam
Mecbur özelden içimi dökmem lazım
Ayyy çok utanırım benPipinin en uc kismindaki deriyi alta dogru siyirmaanlatamadim ama bilmiyorsaniz hic yapmayin bi bilene yaptirin derim
Seker ama ya ben kesinlikle iyi oldugunu dusunmuyorum
Ben zannediyordum ki ameliyat elbisesi uzerimizde sadece bebegin cikacagi yeri keseceklerama o mesele oyle degilmis gayet her yerin acik olacak hazirla kendini ameliyattan sonra hasta bakicilar degistiriyor odayi bosaltiyorlar onlar hallediyor ayaga kalktiktan sonra ben kendim degistirdim depend kullandim zaten onu bulandan ALLAH razi olsun almadiysan kesin al rahatlik
Olmaz oyle burdan yaz yaaa biz kendi annemizi yaziyoruz kaynanayimi yazmicaz hıhhhhhDedikodu seven birileri bana özelden yazsın ya
Çok fena eş ailesi dedikodusu yapasım var ama böyle sıcağı sıcağına aleni yapamam
Hayır lan çişini yaptığın yere giriyoK Kelebek 20 evet acikliyorum hazirmisinnormal dogum olan yerden takiliyor bence cok guzel acikladim
Sen kimsin moruk?Yazıyorum
NöOlmaz oyle burdan yaz yaaa biz kendi annemizi yaziyoruz kaynanayimi yazmicaz hıhhhhh
Sal şu ortalığa hepimiz merak ederiz.Dedikodu seven birileri bana özelden yazsın ya
Benimki ilk haftadan beri günde bir iki kere öksürüyo ehe diye ama üst işte değil . Bende korktum annem ve kvalide olur süt tıkandığı için veya ağzı kurudugu için dediler , doktora da 3 kere gittik sancısı nedeniyle her yerine baktı kêza ciğerlerini dinledi iyi dedi .Benim çocuum öksürüyo ya. Reflü mü yapıyo hasta mı oluyo anlayamıyorum henüz. Ağlarken öksürüyo mesela sıkarken kendini.
Ben hukukçu PervinSen kimsin moruk?
Benide etiketle mesajlarda bende varımDedikodu seven birileri bana özelden yazsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?