2021 Aralık Anneleri

Evet bu kadar olacağını bilsem almazdım, dedim önce popoyu ucuza alıştırayım da bordo bereli olsun her şarta alışsın yeri gelir Bakkaldan bez alırız pişmesin dedim olmadı

Direk tenine mi takiyorsun atletin ustune mi

Evet bu kadar olacağını bilsem almazdım, dedim önce popoyu ucuza alıştırayım da bordo bereli olsun her şarta alışsın yeri gelir Bakkaldan bez alırız pişmesin dedim olmadı
Senin oğlan sosyete çıktı bordo bereli yerine

Benimki de ilk yanaklarında vardı ben öpülmekten diye düşündüm( ayrı bi mevzu ne kadar söylersen söyle öpüyolar ) o sıra doktorada gitmiştik poposundaki mantarı göstermek için doktora söyledim hatta boynunda da vardı bişey yok krem sür cok sarma bebegi dedi sen fazla panik yapıyosun dedi evdekilerde öyle söylüyor onlara göre hiç bişey yok her sey normal şuan tüm vücudunda var kırmızı döküntü isilik gibi diğer belirtilerde uyuyor kan hariç. Bilmiyorum gercekten ben mi cok takıyorum irdeliyorum farklı doktora gidecem o ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…