- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Topiğin kadersizi biz miyiz nedir bacımMerak etmeyin bnde vermedim kiloları bi de tekim koşuşturan da bnm
Haha aynen ablasi da susturmaya calisiyor ama malesef kucak istyr o an:)Bn giderken dua ediyorum 2 dk ağlamasın diye
Hahah oh yarasin bebise nutellalarAa ne güzel benim bütün rezervlerim tükeniyor sanki dün de kekin üstüne Nutella sürüp yemiştim
Evet bu kadar olacağını bilsem almazdım, dedim önce popoyu ucuza alıştırayım da bordo bereli olsun her şarta alışsın yeri gelir Bakkaldan bez alırız pişmesin dedim olmadıBizde aynıydık sleepy 1 3-4 gün kullandım sızdırmaya başladı 2 aldım o da aynı sızdırdı sonra prima aktife geçtim çok rahat ettim valla hiç çıkmıyor Kiii artık geceleri altını almıyorum ilk kez bugün sızmıştı onda da gece aceleyle tam kapatamamışım boşluk kalmış ordan çıkmış o da 2 damla zaten sleepyde kıyafetin yarısı ıslak uyanıyordu çocuğum biraz pahalı ama napalım sürekli üstünü değiştirmekle uğraşmaktansa
Direk tenine mi takiyorsun atletin ustune miBence de kesinlikle sut uretimi sebebiyle almiyoruz, ateistler bunu da aciklasin
Owlinin cirtli korsesini takiyorum. Taytlardan daha siki baglayabiliyorum bence onu yadikis bolgemi de korsenin icinde kalacak sekilde asagidan takiyorum cunku hastanede hemsireler oyle gostermisti. Dikis bolgem de dumduz kaynadi galiba o sebeple
Popis baya kiymetli cikti deseneEvet bu kadar olacağını bilsem almazdım, dedim önce popoyu ucuza alıştırayım da bordo bereli olsun her şarta alışsın yeri gelir Bakkaldan bez alırız pişmesin dedim olmadı
Ay ne bileyim bu öyle yazıyorO neymiş öyle süt damlatmalı damla kızateşli meyve tabağı gibi
Anası gibi kalite düşkünü…………..Popis baya kiymetli cikti desene
Ben önce damlayı verip sonra ağzına meme basıyorum midede karışıyor sütle, dışarda karıştırmaya gerek var mıAy ne bileyim bu öyle yazıyor
Süte karıştırıp ver diye
Yanlış mı yapıyorum acaba
Aynn ya yemeğe gerek yok
Ben de kasikta karistiriyorum cok yogun kivami hen tadini begenmiyrAy ne bileyim bu öyle yazıyor
Süte karıştırıp ver diye
Yanlış mı yapıyorum acaba
Abimiz hadi kızım sus bakim diyor sürekliHaha aynen ablasi da susturmaya calisiyor ama malesef kucak istyr o an:)
Kız bnm kıza kimyon çayı veriyom şapur şupur bi gör nasıl yalıyor kaşığıBen de kasikta karistiriyorum cok yogun kivami hen tadini begenmiyr
Senin oğlan sosyete çıktı bordo bereli yerineEvet bu kadar olacağını bilsem almazdım, dedim önce popoyu ucuza alıştırayım da bordo bereli olsun her şarta alışsın yeri gelir Bakkaldan bez alırız pişmesin dedim olmadı
Yarasın süt olsun Paşa’yaAa ne güzel benim bütün rezervlerim tükeniyor sanki dün de kekin üstüne Nutella sürüp yemiştim
Benimki de ilk yanaklarında vardı ben öpülmekten diye düşündüm( ayrı bi mevzu ne kadar söylersen söyle öpüyolar ) o sıra doktorada gitmiştik poposundaki mantarı göstermek için doktora söyledim hatta boynunda da vardı bişey yok krem sür cok sarma bebegi dedi sen fazla panik yapıyosun dedi evdekilerde öyle söylüyor onlara göre hiç bişey yok her sey normalCanım testi bir arkadaşım dedi gece hemen yakındaki hastaneye götürdük ilk olunca telaş yaptık. Kan var mı kakada diye enfeksiyon filan bakıldı. Biz alerji doktoruna gittik. Mukuslu kaka yeşil kaka olabilir sorun değil kan görmedikçe dedi. Ama yüzünde ve gerdanda isilik vardı bu benim için önemli dedi. Süt diyeti yapalım 1 ay artarsa bekleme gel yoksa 1 ay sonra diyeti açarız dedi. Bugün baktım gerganı artmış gibiözel mama da verdi ama kokusu çok kötü içmedi onu, emzirmeye çalışıyorum diyet yaparak. İnş çıkmaz sizde de. Çıksa da hemen geçer umarım
Haha cok komikAbimiz hadi kızım sus bakim diyor sürekli
Cay kahve ne alirdiniz premses caykolik ciktiKız bnm kıza kimyon çayı veriyom şapur şupur bi gör nasıl yalıyor kaşığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?