Ya dün başladı bakalım bugün de takip edeyim. Iki değil ya çok benimki.Benimki ilk haftadan beri günde bir iki kere öksürüyo ehe diye ama üst işte değil . Bende korktum annem ve kvalide olur süt tıkandığı için veya ağzı kurudugu için dediler , doktora da 3 kere gittik sancısı nedeniyle her yerine baktı kêza ciğerlerini dinledi iyi dedi .
Veriyorlar onlar degistiriyorda.. istersen hasta bezide veriyor..hasta bezi alma o yuzden depend migrosta indirimde almistim ben ama normal fiyati 10lu 40 lira falandiAyyy çok utanırım benKilot bezmi alıyım sence yoksa cırtcırtlımı marketlerde satılıyormu deepend fiyatı ne kadar ayın 19 unda sabah 7 de hastaneye gjdicez bir gece kalıcakmışım kaç bez alıyım yanıma özel hastnede olucak veriyorlarmı ki acaba bez
Topiğe ilk yazışın di mi?Ben hukukçu Pervin
Bi zamanlar senGerçekten bi fikrin yoksa bırak dağınık kalsın bence
OhaaaaK Kelebek 20 evet acikliyorum hazirmisinnormal dogum olan yerden takiliyor bence cok guzel acikladim
Ahh yavrum yaz için açılsınÇok fena eş ailesi dedikodusu yapasım var ama böyle sıcağı sıcağına aleni yapamam
Mecbur özelden içimi dökmem lazım
Hiç acımıyo bana anestezisiz taktılar korkma.Ohaaaayaaa of çok acır canım birde çok tatlıdır canım benim üstelik ilk doğumum normal oldu ve rahim sarkması da var ölürüm ben
Sen takip et hele götür kuzum . Burnu mu tikali acaba ? Burnunu nasıl temizliyosun birde kaç gün ,ben halen temizleyemedim serum fizyolojik aldığım haldeYa dün başladı bakalım bugün de takip edeyim. Iki değil ya çok benimki.
Sevibebe kullanıyorum ebebekten almıştım memnunum.Kizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Hiç korkma narkoz sonrası takılıyorOhaaaayaaa of çok acır canım birde çok tatlıdır canım benim üstelik ilk doğumum normal oldu ve rahim sarkması da var ölürüm ben
Minik pompayla cekiyom artık ne gelirse. Serum fizyolojik hep damlatmıyom. Az önce damlattım ama indi mideye bi ise yaramadı bence. O şırıngalı fışkırtmalı şeyi de yapamam henüz hem o kadar da sümük yok.Sen takip et hele götür kuzum . Burnu mu tikali acaba ? Burnunu nasıl temizliyosun birde kaç gün ,ben halen temizleyemedim serum fizyolojik aldığım halde
Sevibebe kullanıyorum ebebekten almıştım memnunum.
Emzirdikten sonra yarım saate yakın dik tutuyorum kucagımda o sıra sırtına vurup ovuyorum gazını cıkarıyor bikere cıkarınca bitti sanıyodum bırakıyodum tam bitmiyomuş megerse.Seninkide gazını tam cıkaramıyodur. Yada süt fazla gelmiştir.
Yan yatırırken önce sağ tarafına yatırıyorum.
Düzgün yutkunamadıkları için öksürüyolar ıkınırken yada aglarken
Anlamistir ya bolgeyiHayır lan çişini yaptığın yere giriyo
Vallahi benim eltimde 2 ay once dogum yapti ekim grubunda onu cok aramisligim varNö
Konu kaynana değil
Kaynanam burayı bulamaz zaten
Ama eltime söz veremiyorum
Yaaaa merve enjektrle bizim binadan bi hemsire abla yapti o kadar kolay ki ve oyle guzel temizlendi ki sana videosunu bulup atayim cocugumun agzindan burnundan akti resmen pislikMinik pompayla cekiyom artık ne gelirse. Serum fizyolojik hep damlatmıyom. Az önce damlattım ama indi mideye bi ise yaramadı bence. O şırıngalı fışkırtmalı şeyi de yapamam henüz hem o kadar da sümük yok.
Bende onu yapamam çok korkuyorum o siringali şeyden ,burnuna hep bakıyorum zaten sürekli hapsiriyo diyorum atiyodurda herhalde çünkü her dra gittiğimde burnunu kontrol ettiriyom bişey sokuyo burnuna böyle kablo gibi plastik onla bakiyo diyo burnu kapalı değil açık yani tikanmamisMinik pompayla cekiyom artık ne gelirse. Serum fizyolojik hep damlatmıyom. Az önce damlattım ama indi mideye bi ise yaramadı bence. O şırıngalı fışkırtmalı şeyi de yapamam henüz hem o kadar da sümük yok.
İki elti heAnlamistir ya bolgeyi
Vallahi benim eltimde 2 ay once dogum yapti ekim grubunda onu cok aramisligim varsenin eltide bulabilir tehlikeli seylerse yazma
3-5 kişilik özel mesaj grubu açıp beni de al lütfenDedikodu seven birileri bana özelden yazsın ya
Çok fena eş ailesi dedikodusu yapasım var ama böyle sıcağı sıcağına aleni yapamam
Mecbur özelden içimi dökmem lazım
Bana da atabilir misin videoyu canım ,bende çok korkuyorum yapmaktanYaaaa merve enjektrle bizim binadan bi hemsire abla yapti o kadar kolay ki ve oyle guzel temizlendi ki sana videosunu bulup atayim cocugumun agzindan burnundan akti resmen pislik
Aa aenjnkine mı yaptı? Videoları biliyorum da küçük ya ne bileyimYaaaa merve enjektrle bizim binadan bi hemsire abla yapti o kadar kolay ki ve oyle guzel temizlendi ki sana videosunu bulup atayim cocugumun agzindan burnundan akti resmen pislik
SalamamSal şu ortalığa hepimiz merak ederiz.
Nereye etiketleyeyim yaBenide etiketle mesajlarda bende varımbaşı cekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?