2021 Aralık Anneleri

Ya dün başladı bakalım bugün de takip edeyim. Iki değil ya çok benimki.

Veriyorlar onlar degistiriyorda.. istersen hasta bezide veriyor..hasta bezi alma o yuzden depend migrosta indirimde almistim ben ama normal fiyati 10lu 40 lira falandi

Dedikodu seven birileri bana özelden yazsın ya
Çok fena eş ailesi dedikodusu yapasım var ama böyle sıcağı sıcağına aleni yapamam
Mecbur özelden içimi dökmem lazım
Ahh yavrum yaz için açılsın

Kizlar bebisim reflu olabilir mi her yataga yatirdigimda oksuruyor gazi geliyir agzina cogunlukla yan yatiriyorum . Bu yatagi kullanan varmi almayi dusunuyorum.nasil? baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı
Sevibebe kullanıyorum ebebekten almıştım memnunum.
Emzirdikten sonra yarım saate yakın dik tutuyorum kucagımda o sıra sırtına vurup ovuyorum gazını cıkarıyor bikere cıkarınca bitti sanıyodum bırakıyodum tam bitmiyomuş megerse.Seninkide gazını tam cıkaramıyodur. Yada süt fazla gelmiştir.
Yan yatırırken önce sağ tarafına yatırıyorum.
Düzgün yutkunamadıkları için öksürüyolar ıkınırken yada aglarken

Ohaaaa yaaa of çok acır canım birde çok tatlıdır canım benim üstelik ilk doğumum normal oldu ve rahim sarkması da var ölürüm ben
Hiç korkma narkoz sonrası takılıyor
Şuan korkuyorsun ama doğum sonrası o kadar olmadığını anlarsın

Sen takip et hele götür kuzum . Burnu mu tikali acaba ? Burnunu nasıl temizliyosun birde kaç gün ,ben halen temizleyemedim serum fizyolojik aldığım halde
Minik pompayla cekiyom artık ne gelirse. Serum fizyolojik hep damlatmıyom. Az önce damlattım ama indi mideye bi ise yaramadı bence. O şırıngalı fışkırtmalı şeyi de yapamam henüz hem o kadar da sümük yok.

merve bak altta yazmış arkadaş belki bizimkilerde bundan ötürüdür

Yaaaa merve enjektrle bizim binadan bi hemsire abla yapti o kadar kolay ki ve oyle guzel temizlendi ki sana videosunu bulup atayim cocugumun agzindan burnundan akti resmen pislik

Bende onu yapamam çok korkuyorum o siringali şeyden ,burnuna hep bakıyorum zaten sürekli hapsiriyo diyorum atiyodurda herhalde çünkü her dra gittiğimde burnunu kontrol ettiriyom bişey sokuyo burnuna böyle kablo gibi plastik onla bakiyo diyo burnu kapalı değil açık yani tikanmamis

Yaaaa merve enjektrle bizim binadan bi hemsire abla yapti o kadar kolay ki ve oyle guzel temizlendi ki sana videosunu bulup atayim cocugumun agzindan burnundan akti resmen pislik
Aa aenjnkine mı yaptı? Videoları biliyorum da küçük ya ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…