- 21 Eylül 2021
- 84
- 38
- 3
Deepend alim ben o zamanVeriyorlar onlar degistiriyorda.. istersen hasta bezide veriyor..hasta bezi alma o yuzden depend migrosta indirimde almistim ben ama normal fiyati 10lu 40 lira falandi
Anlatsana gobek şovda yaaSalamam
evli kalmaya devam etmek istiyorum
Nereye etiketleyeyim ya
Ya mesajlara beni de ekle diyom zaten yazdım.Salamam
evli kalmaya devam etmek istiyorum
Nereye etiketleyeyim ya
Evet. Yalnız ben espiriyi kaldırıyorum ama ters birine denk gelsen, *moruk* tan sorun çıkardı. Arkadaşın son mesajini merak ettim. Tıklayınca denk geldim.Topiğe ilk yazışın di mi?
Benimde canım azdır anestezisiz takıldı hiç acımadı saniyelik bişey zaten hiç kafa yormalık kısım değil emin olOhaaaayaaa of çok acır canım birde çok tatlıdır canım benim üstelik ilk doğumum normal oldu ve rahim sarkması da var ölürüm ben
Ters birine denk gelsin isterdim. Bana da eğlence çıkardı.Evet. Yalnız ben espiriyi kaldırıyorum ama ters birine denk gelsen, *moruk* tan sorun çıkardı. Arkadaşın son mesajini merak ettim. Tıklayınca denk geldim.
Depend kullandırmadılar bana terleme yapar diyeAyyy çok utanırım benKilot bezmi alıyım sence yoksa cırtcırtlımı marketlerde satılıyormu deepend fiyatı ne kadar ayın 19 unda sabah 7 de hastaneye gjdicez bir gece kalıcakmışım kaç bez alıyım yanıma özel hastnede olucak veriyorlarmı ki acaba bez
Genç ve cahilmişimBi zamanlar sensorular sorardın hatırladın mı
Yazamam işteAnlamistir ya bolgeyi
Vallahi benim eltimde 2 ay once dogum yapti ekim grubunda onu cok aramisligim varsenin eltide bulabilir tehlikeli seylerse yazma
Dur herkes orda varsa orda yazayımAnlatsana gobek şovda yaa
Göbek şobda var mısın oraya yazacağımYa mesajlara beni de ekle diyom zaten yazdım.Dedikodu seviyorum diye ,ya da siz bana yazın ben ekliyim dedikodu etmek isteyenleri M morruj1 B BitterCikilata merve başka var mı ?
Evet. Yalnız ben espiriyi kaldırıyorum ama ters birine denk gelsen, *moruk* tan sorun çıkardı. Arkadaşın son mesajini merak ettim. Tıklayınca denk geldim.
Göbek show da yokum,beni de ekleyin daaDepend kullandırmadılar bana terleme yapar diye
Başta onlar hasta bezi verdi somra ben normal ped kullandım
Ayrıca utanacaknhalin olmuuor merak etme
Genç ve cahilmişim
Artık ar damarım çatladı
Yazamam işte
Dur herkes orda varsa orda yazayım
Göbek şobda var mısın oraya yazacağım
Hiç acımıyo bana anestezisiz taktılar korkma
Ya mesajlara beni de ekle diyom zaten yazdım.Dedikodu seviyorum diye ,ya da siz bana yazın ben ekliyim dedikodu etmek isteyenleri M morruj1 B BitterCikilata merve başka var mı ?
Göbek show da yokum,beni de ekleyin daayalvariyim mi
Kendimi eklettiriyim
Bende yokum orda benide alınDepend kullandırmadılar bana terleme yapar diye
Başta onlar hasta bezi verdi somra ben normal ped kullandım
Ayrıca utanacaknhalin olmuuor merak etme
Genç ve cahilmişim
Artık ar damarım çatladı
Yazamam işte
Dur herkes orda varsa orda yazayım
Göbek şobda var mısın oraya yazacağım
Kız foto sonradan hiç atmadım ya milletinkine kendiminkini atmadigim için kendim çıktım sizlere ayıp olmasın diye ,ekle anam bacımniye yoksun dur ekliyom
Bulamadim tabikiiiiiİki elti hebulamadın mı ki
Tamamen tesadüf, açıklayabilirim
Ekledim bak biKız foto sonradan hiç atmadım ya milletinkine kendiminkini atmadigim için kendim çıktım sizlere ayıp olmasın diye ,ekle anam bacım
Hiç korkma narkoz sonrası takılıyor
Şuan korkuyorsun ama doğum sonrası o kadar olmadığını anlarsın
Hiç korkma narkoz sonrası takılıyor
Şuan korkuyorsun ama doğum sonrası o kadar olmadığını anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?