- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Resmen icim acıdı okudukça. Ne bencil insanlar var. Hadi eşini geçtim, kv nasıl empati kuramıyor. O da bu yollardan geçmiş. En çok kadınlara kızıyorum. Eşin de kusura bakma ama işin kolayina kaçmış. Umarım seni anlar. Başbaşa 1saatligind de olsa kacsaniz dışarı başbaşa konussaniz. Kv de ağlarsa mama versin yada sagdigin sutunuMemelerimin acısından ölüyorum dikenler batıyor sanki, çocuk da çok sert çekiyor onun acısı ayrı. Dikiş yerim ödemli hala acıyor. Alerji derdi çıktı o yasak bu gaz yapar derken aç yaşıyorum. Kv gitmek bilmiyor ve beni sinir ediyor. Eşim desen 5 dk çay alıp odadan çıksam ağlıyor gel, sen annesin tabi ki sende susacak diyor. Ben sallarken duran çocuk, eşim sallamaya aldığında 5 dkya kendini yırtıp ağlıyor. Dün 4 günün üstüne duşa girebildim, 10 dk yıkandım çıkınca havluyla memeye verdiler bağırıyor çocuk diye. Durmayınca binde bir 1 ölçek mama yapıyorum, Kv diyor neymiş şimdiden sütüm yetmiyormuş, belli büyürse hiç yetmicekmiş. Gurbetteyim annem 1 hafta durdu gitti, insan görmüyorum ayladır ne gelen var ne ben çıktım. Bir arkadaş uğrasa kahve içsek açılıcam belki ama yok. El eline düştüm burda resmen pişmanım evlendiğime. Evde 2 kişi var güya bana bakan, evi bok götürüyor çocuk uyursa ben iş yapıyorum. Ne çocuğa yardım eden var ne evi toplayan. Özür dilerim çok doldum yazdım buraya.
Cok daha fazlasini kendi annemle yasiyorum biz uzuldukce anladim ki...eden kendine eder...sozu dogruymus birakalim bundan sonra ya bebislerimizin mutlulugunu yasayalim vallahi degmiyor cocugumu yesil sabunla yikadi yetmedi bugun agliyor diye ates dusurucu surup icirmis...eminim bir cok kisi olsa yollardi hadi derdi gule gule...bunuda yapamiyoruz madem en iyisi gormezden gelme cunki biz bunlari bastiramicazMemelerimin acısından ölüyorum dikenler batıyor sanki, çocuk da çok sert çekiyor onun acısı ayrı. Dikiş yerim ödemli hala acıyor. Alerji derdi çıktı o yasak bu gaz yapar derken aç yaşıyorum. Kv gitmek bilmiyor ve beni sinir ediyor. Eşim desen 5 dk çay alıp odadan çıksam ağlıyor gel, sen annesin tabi ki sende susacak diyor. Ben sallarken duran çocuk, eşim sallamaya aldığında 5 dkya kendini yırtıp ağlıyor. Dün 4 günün üstüne duşa girebildim, 10 dk yıkandım çıkınca havluyla memeye verdiler bağırıyor çocuk diye. Durmayınca binde bir 1 ölçek mama yapıyorum, Kv diyor neymiş şimdiden sütüm yetmiyormuş, belli büyürse hiç yetmicekmiş. Gurbetteyim annem 1 hafta durdu gitti, insan görmüyorum ayladır ne gelen var ne ben çıktım. Bir arkadaş uğrasa kahve içsek açılıcam belki ama yok. El eline düştüm burda resmen pişmanım evlendiğime. Evde 2 kişi var güya bana bakan, evi bok götürüyor çocuk uyursa ben iş yapıyorum. Ne çocuğa yardım eden var ne evi toplayan. Özür dilerim çok doldum yazdım buraya.
Kv benim gibiyken sütleri foşur foşur akarmış, görümcemin de. Ben evdeyken tutamıyorlar 5 dk canım dışarı nasıl çıkayım…Resmen icim acıdı okudukça. Ne bencil insanlar var. Hadi eşini geçtim, kv nasıl empati kuramıyor. O da bu yollardan geçmiş. En çok kadınlara kızıyorum. Eşin de kusura bakma ama işin kolayina kaçmış. Umarım seni anlar. Başbaşa 1saatligind de olsa kacsaniz dışarı başbaşa konussaniz. Kv de ağlarsa mama versin yada sagdigin sutunu
Merhabalar ben de ayın 19unda sezeryan olacağım doktoruma genel anestezi istediğimi söyledim. Çok panik biri olduğumu söyledim. Çok yanlış düşünüyorsun genel anestezi daha kötü asıl ona panik olman lazım dedi. Kafamı karıştırdı. Sizin doktorunuz ne söyledi?Bende 19 Ocak 2022 de sezeryan olacağım çok korkuyorum genel anestezi istedim
Sirtina gaz cikarir gibi mi pit pitliyoruz yoksa daha sert mi?Ben tekli serumu sıktım ya bi şey olmadı. Ama ben ceyrek çeyrek sıktım. Bi dahakine yarım yarım sıkcam. Bi sıktım çevirdim hemen vurdum sırtına sonra diger deliğe sıktım ondan sonra tekrar çevirip vurdum. Gerçekten sümüktü yani ama şeffaf yani su geri akmadı sadece. Bencd bu işlemde bi şey yok ama otrinin aspiratorler zararlı.
Günde bir yaparım. Görünen olursa da minik pompayla alır geçerim. Daha sık yapamam ya.
Cidden sana da Allah yardım etsin, benim annem de bıraktı gitti erkenden ordan akıl veriyor şunu ye bunu yap diye,Cok daha fazlasini kendi annemle yasiyorum biz uzuldukce anladim ki...eden kendine eder...sozu dogruymus birakalim bundan sonra ya bebislerimizin mutlulugunu yasayalim vallahi degmiyor cocugumu yesil sabunla yikadi yetmedi bugun agliyor diye ates dusurucu surup icirmis...eminim bir cok kisi olsa yollardi hadi derdi gule gule...bunuda yapamiyoruz madem en iyisi gormezden gelme cunki biz bunlari bastiramicaz
Benim bebe tek meme emiyor 10 dk felan. Doyup kendi bırakıyor. Sagdigimda ise 10 dk.da maksimum 150 CC çıkıyor tek meme. Bende merak ediyorum nekadar emdi diye ama doyuyor sonuçta. Seninki de doyup birakiyorsa sorun yok bence. Hepsinin iştahı farklı. Bide bu aylarda bence 170 fazla geldi bana içemez gibime geliyor.Simdi kizlar yine bi soruyla geldim.
Ben bebitomu emzirmiyorum, sagip biberonla veriyorum biliyosunuz.
Bi sagimda 170-180 cc falan cikiyor sutum. Benim bebe max 130 iciyor bi ogunde.
Aklima takilan su, siz bi ogunde iki memeyi de verdiginizde bebitolar memeyi bosaltiyorsa benimkinin de sagdigim sutun tamamini icmesi gerekmiyor mu
Bu durumda sizinkiler memeyi bosalttigina gore baya icmis oluyor cunku
Ben emzirmeden direkt hiç sağmadım emzirdikten sonra kalanı sağıyorum boşaltamazsaSimdi kizlar yine bi soruyla geldim.
Aklima takilan su, siz bi ogunde iki memeyi de verdiginizde bebitolar memeyi bosaltiyorsa benimkinin de sagdigim sutun tamamini icmesi gerekmiyor mu
Allah yardımcın olsun.Memelerimin acısından ölüyorum dikenler batıyor sanki, çocuk da çok sert çekiyor onun acısı ayrı. Dikiş yerim ödemli hala acıyor. Alerji derdi çıktı o yasak bu gaz yapar derken aç yaşıyorum. Kv gitmek bilmiyor ve beni sinir ediyor. Eşim desen 5 dk çay alıp odadan çıksam ağlıyor gel, sen annesin tabi ki sende susacak diyor. Ben sallarken duran çocuk, eşim sallamaya aldığında 5 dkya kendini yırtıp ağlıyor. Dün 4 günün üstüne duşa girebildim, 10 dk yıkandım çıkınca havluyla memeye verdiler bağırıyor çocuk diye. Durmayınca binde bir 1 ölçek mama yapıyorum, Kv diyor neymiş şimdiden sütüm yetmiyormuş, belli büyürse hiç yetmicekmiş. Gurbetteyim annem 1 hafta durdu gitti, insan görmüyorum ayladır ne gelen var ne ben çıktım. Bir arkadaş uğrasa kahve içsek açılıcam belki ama yok. El eline düştüm burda resmen pişmanım evlendiğime. Evde 2 kişi var güya bana bakan, evi bok götürüyor çocuk uyursa ben iş yapıyorum. Ne çocuğa yardım eden var ne evi toplayan. Özür dilerim çok doldum yazdım buraya.
Ben ikisini de sert vuruyorum bence.Sirtina gaz cikarir gibi mi pit pitliyoruz yoksa daha sert mi?
Bunu kıyaslayamayız ya belki benim iki memeden senin tekinden çıkan çıkıyodur.Simdi kizlar yine bi soruyla geldim.
Allah yardım etsinCok daha fazlasini kendi annemle yasiyorum biz uzuldukce anladim ki...eden kendine eder...sozu dogruymus birakalim bundan sonra ya bebislerimizin mutlulugunu yasayalim vallahi degmiyor cocugumu yesil sabunla yikadi yetmedi bugun agliyor diye ates dusurucu surup icirmis...eminim bir cok kisi olsa yollardi hadi derdi gule gule...bunuda yapamiyoruz madem en iyisi gormezden gelme cunki biz bunlari bastiramicaz
170 bence de fazla ama memeden icenler memeyi bosaltiyorsa hemen hemen ayni geliyordur sut miktarlarimiz diye dusundum o yuzden aklim karistiBenim bebe tek meme emiyor 10 dk felan. Doyup kendi bırakıyor. Sagdigimda ise 10 dk.da maksimum 150 CC çıkıyor tek meme. Bende merak ediyorum nekadar emdi diye ama doyuyor sonuçta. Seninki de doyup birakiyorsa sorun yok bence. Hepsinin iştahı farklı. Bide bu aylarda bence 170 fazla geldi bana içemez gibime geliyor.
Kilo alimi iyiydi son kontrolde, gunune gore internette yazana baktgmda da fazlasini bile iciyor. Ama yine de sizinkiler memeleri bosaltiyorsa benimki niye cikan tum sutu icmiyor diye dertlendimBen emzirmeden direkt hiç sağmadım emzirdikten sonra kalanı sağıyorum boşaltamazsa
O yüzden totalde ne kadar çıkıyor bilmiyorum
Gününe göre alması gereken süt miktarını hesapla tutuyorsa, kilo alımı da iyi demiştin kafana takma
Bence hemen hemen aynidir cikan sut miktarlarimiz yaAllah yardımcın olsun.
Ben ikisini de sert vuruyorum bence.
Bunu kıyaslayamayız ya belki benim iki memeden senin tekinden çıkan çıkıyodur.emme sıklıklarımız ona göre değişiyodur.
Gerći bu ara ben de iddialıyım. Iyi geldi damla valla. Daha dolu170 bence de fazla ama memeden icenler memeyi bosaltiyorsa hemen hemen ayni geliyordur sut miktarlarimiz diye dusundum o yuzden aklim karisti
Kilo alimi iyiydi son kontrolde, gunune gore internette yazana baktgmda da fazlasini bile iciyor. Ama yine de sizinkiler memeleri bosaltiyorsa benimki niye cikan tum sutu icmiyor diye dertlendim
Bence hemen hemen aynidir cikan sut miktarlarimiz ya
Bak ben o damla yuzunden mastit oldum idareli kullan costurmasinGerći bu ara ben de iddialıyım. Iyi geldi damla valla. Daha dolu
Boş diye sussun diye verdiğim memeden çocuk boğuluyoBak ben o damla yuzunden mastit oldum idareli kullan costurmasin
Oyy kuzum yaa Allah yardımcın olsun inşallah bu zor günler tez zamanda geçsin inş Allah'ım kimseye muhtaç etmesinMemelerimin acısından ölüyorum dikenler batıyor sanki, çocuk da çok sert çekiyor onun acısı ayrı. Dikiş yerim ödemli hala acıyor. Alerji derdi çıktı o yasak bu gaz yapar derken aç yaşıyorum. Kv gitmek bilmiyor ve beni sinir ediyor. Eşim desen 5 dk çay alıp odadan çıksam ağlıyor gel, sen annesin tabi ki sende susacak diyor. Ben sallarken duran çocuk, eşim sallamaya aldığında 5 dkya kendini yırtıp ağlıyor. Dün 4 günün üstüne duşa girebildim, 10 dk yıkandım çıkınca havluyla memeye verdiler bağırıyor çocuk diye. Durmayınca binde bir 1 ölçek mama yapıyorum, Kv diyor neymiş şimdiden sütüm yetmiyormuş, belli büyürse hiç yetmicekmiş. Gurbetteyim annem 1 hafta durdu gitti, insan görmüyorum ayladır ne gelen var ne ben çıktım. Bir arkadaş uğrasa kahve içsek açılıcam belki ama yok. El eline düştüm burda resmen pişmanım evlendiğime. Evde 2 kişi var güya bana bakan, evi bok götürüyor çocuk uyursa ben iş yapıyorum. Ne çocuğa yardım eden var ne evi toplayan. Özür dilerim çok doldum yazdım buraya.
Valla onu hiç kullanmadım o yüzden bir fikrim yok. Ama sonuç olarak tayzikli bir şekilde gidip bebeğin burnundaki pislikleri çıkarması gerek. Diğer burun deliğinden akması lazım. Eğer akarsa tabiki olur bana kalırsaM Matmazelkedi ya bi şey sorcam. Simdi bu serum fizyolojikler küçük tüplerde ya o zaten şırıngasız da sıkınca fışkırtılmış oluyo denedim boşluktaondan sıksam direkt olmaz mı?
Ahahahh kıyamam ya, çok tatlı bir oğlun var valla anlattıklarını okurken tebessümle okuyorum maşallah ona, bir ömür iletişiminiz hep böyle güzel olsun inşallahAynn bizim evde de abimiz bile gaz mı çıkardı evet diyince derin bi ohhh çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?