2021 Aralık Anneleri

2. aya düzelir miymiş ya ☹ benimki oğürüyo bile bi kaç gündür ☹ ama yapacak bi sey yok yüksek yatıriyom diye de alıp doktora götürmedim.

Hic kimseye bu annende olsa bisey ispatlamak zorunda degilsin.. ben cok cektim bu emzirme süt olayindan kayinvalidemin baskısı yuzunden 1 hafta emziremedim hatta hastanelik oldum mastitten agliyordum surekli..
Sukur suan kimse yok ve emziriyorum sutumde var mama da veriyorum..

Ala ala çok olduğundan diye biliyordum. Benimde bazen tazyikli geliyo. Tıkanıyor ama ikinmaktan kaynaklı oluyo. Zor günler yüreğimiz ağzımızda hep.

2. aya düzelir miymiş ya ☹ benimki oğürüyo bile bi kaç gündür ☹ ama yapacak bi sey yok yüksek yatıriyom diye de alıp doktora götürmedim.
Bakacak duruma
Bizim kontrol vardı o sebeb gittik artarsa götürürsün ilaç verdi bize reflü için

Ala ala çok olduğundan diye biliyordum. Benimde bazen tazyikli geliyo. Tıkanıyor ama ikinmaktan kaynaklı oluyo. Zor günler yüreğimiz ağzımızda hep.
Bende öyle biliyordum emzirme danışmanı öyle olmadığını söyledi
Nefessiz kaldıklarında insanın eli ayağına dolanıyor gerçekten zor

Kızlar masaj yaparken hangi yağları ya da ürünleri kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bebeğim kac gündür kakasini yapamıyordu. Gece zeytinyağı kattım mamaya. Sabaha kadar ıkındı şimdi iki kere kaka yaptı şükür.

Kesin bizde de reflu var. Sürekli kusuyor. Üstü, yatağı hep kusmuk. Sabahları burnu da tıkalı. Bizim doktor önemsemiyor sağolsun.

Kesin bizde de reflu var. Sürekli kusuyor. Üstü, yatağı hep kusmuk. Sabahları burnu da tıkalı. Bizim doktor önemsemiyor sağolsun.
Geçen hafta kendi dr yoktu başka dr görğndük yerinden zor bela kaldırdık be desem olur dedi
Kendi dr o kadar güzel muayene ediyor ki ve herşeyi sorup güzel cevap alabiliyorsun

Geçmiş olsun kuzuya,bizimde burnu hep tıkalı gibi genizinden ses geliyor ama öyle sürekli kusmasi yok arada gaz çıkarırken kusuyor ben onu fazlasini çıkarıyor diye düşünüyordum acaba reflü miki

Canm bende aynı durumdayım ve bütün bunlara rağmen dün büyük oğlumun ayakkabisini giydirirken eşim olacak öküz ev soguyo kapıyı niye aciyon anneliğini başka yerde yap sevimlilik yapma dedi bana kan beynine sıçradı bir halt yaptiklari yok ama dilleri uzun birde ama geçecek bunlarda sabır diliyorum bu durumda olanlara ve kendime

Bu adamlara iyi bir ders lazım da ben şimdi yarımım, çarem yok. Az kendime geleyim burnundan getiricem. Çok kafam atarsa alır bebeği memlekete giderim biraz da annem bakar bize.

Geçmiş olsun kuzuya,bizimde burnu hep tıkalı gibi genizinden ses geliyor ama öyle sürekli kusmasi yok arada gaz çıkarırken kusuyor ben onu fazlasini çıkarıyor diye düşünüyordum acaba reflü miki
Saol cnm bana göre de fazlasını çıkarıyordu ama dr oynattı kusunca reflü dedi kesik kesik di kustuğu onu görünce
İlaç verdi ilaç da ne eczanelerde ne depolarda var bakalım ne zmn buluruz İlaç kıtlığına düştük

Cok üzülüyorum gerçekten aynı ben

Aynen canm
Bu adamlara iyi bir ders lazım da ben şimdi yarımım, çarem yok. Az kendime geleyim burnundan getiricem. Çok kafam atarsa alır bebeği memlekete giderim biraz da annem bakar bize.
Bende biraz toparlanmayi bekliyorum kv yanindada fazla tepki gösteremiyorum bir yaza çıksak hayırlısıyla bende Alicam çocukları çarşı pazar gezcem ne hali varsa gorsun

Aynen ilaclar sıkıntı bulunmuyor,bende pazartesi goturcem 2 ay kontrole o zaman sorayım bari benimkisi de kesik kesik kosuyor ilacı nasıl verecekmissin mamaya mi katIP birde canım huzursuzluk yapıyor muydu benimki genelde sakin öyle ağlama huyu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…