- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
1 ögün anca besleniyordum oda yarim yamalakBaya baya ac kalmissin herhaldeben de tek olsam ac kalirdim da annem hep yanimdaydi sagolsun
Bende ilk kendim basladim doktoraa solemedim tabi ..kullandigim damlanin aynisi da doktor yazdi zatenBen gaz damlasını kendi kendime başladım
İnşallah çocuğu bozmamışımdır
O yüzden doktor ne diyecek çok merak ediyorm
4 ay epey varmış ya
Kaldı 3 ay
2. aya düzelir miymiş ya ☹ benimki oğürüyo bile bi kaç gündür ☹ ama yapacak bi sey yok yüksek yatıriyom diye de alıp doktora götürmedim.Şimdi dr dan geldik
Dr yanında kustu kızım reflü dedi onun için ilaç verdi yüksekte olsun kafası reflü yatağında yatırın dedi zaten öyle yapıyorum
3 güne kadar kaka yapmaması normalmiş
Hergün güneşe çıkar dedi soğuk bile olsa sar sarmala çıkar dedi
Dr gözüne baktı iyi dedi 6. Ay göz muayenesi
2. Ay gidicez kontrole reflü düzelme olmuş mu diye
Burun tıkanıklığı da reflüdenmiş
Sabah kalktığımızda tıkalı oluyordu
Hic kimseye bu annende olsa bisey ispatlamak zorunda degilsin.. ben cok cektim bu emzirme süt olayindan kayinvalidemin baskısı yuzunden 1 hafta emziremedim hatta hastanelik oldum mastitten agliyordum surekli..Bencede iyi doktorda iyi dedi ama anneme gore her sey sorun cocuk kilo almiyor hatta benim sutum yok kaynana gibi bana gelip senin sutun yok bu cocuk doymuyor diyorhirsimdan sutu sagip biberonla icirdim 2 3 kere benim sutum var diye ispatliyorum anneme
Ala ala çok olduğundan diye biliyordum. Benimde bazen tazyikli geliyo. Tıkanıyor ama ikinmaktan kaynaklı oluyo. Zor günler yüreğimiz ağzımızda hep.Ben tazyikli sütle savaşıyorum. Maalesef tazyikli olması sütünün çok olduğu anlamına gelmiyor Y Yuvammaksine sütüm gerçekten çok az olanı da böyle ziyan oluyor.
Emzirme danışmanı ile halletmeye çalıştık, sağma makinası kesinlikle kullanmamalısın tazyik artıyor. Emzirmeden hemen önce 10cc kadar el ile sağım yapmak yavaşlatıyor. Emzirirken göğüsü makas şeklinde tutman lazım, ben yatarak emziriyorum ve makas şeklinde tutuyorum hala çok ağlıyor çok genzine kaçıyorsa 10-15cc sağım yapıyorum
Bakacak duruma2. aya düzelir miymiş ya ☹ benimki oğürüyo bile bi kaç gündür ☹ ama yapacak bi sey yok yüksek yatıriyom diye de alıp doktora götürmedim.
Bende öyle biliyordum emzirme danışmanı öyle olmadığını söylediAla ala çok olduğundan diye biliyordum. Benimde bazen tazyikli geliyo. Tıkanıyor ama ikinmaktan kaynaklı oluyo. Zor günler yüreğimiz ağzımızda hep.
Kesin bizde de reflu var. Sürekli kusuyor. Üstü, yatağı hep kusmuk. Sabahları burnu da tıkalı. Bizim doktor önemsemiyor sağolsun.Şimdi dr dan geldik
Dr yanında kustu kızım reflü dedi onun için ilaç verdi yüksekte olsun kafası reflü yatağında yatırın dedi zaten öyle yapıyorum
Geçen hafta kendi dr yoktu başka dr görğndük yerinden zor bela kaldırdık be desem olur dediKesin bizde de reflu var. Sürekli kusuyor. Üstü, yatağı hep kusmuk. Sabahları burnu da tıkalı. Bizim doktor önemsemiyor sağolsun.
Geçmiş olsun kuzuya,bizimde burnu hep tıkalı gibi genizinden ses geliyor ama öyle sürekli kusmasi yok arada gaz çıkarırken kusuyor ben onu fazlasini çıkarıyor diye düşünüyordum acaba reflü mikiŞimdi dr dan geldik
Bebe yağı kullanıyorum ama benimki hiç masaj sevmiyor zar zor yapıyorum aradaKızlar masaj yaparken hangi yağları ya da ürünleri kullanıyorsunuz?
Canm bende aynı durumdayım ve bütün bunlara rağmen dün büyük oğlumun ayakkabisini giydirirken eşim olacak öküz ev soguyo kapıyı niye aciyon anneliğini başka yerde yap sevimlilik yapma dedi bana kan beynine sıçradı bir halt yaptiklari yok ama dilleri uzun birde ama geçecek bunlarda sabır diliyorum bu durumda olanlara ve kendimeMemelerimin acısından ölüyorum dikenler batıyor sanki, çocuk da çok sert çekiyor onun acısı ayrı. Dikiş yerim ödemli hala acıyor. Alerji derdi çıktı o yasak bu gaz yapar derken aç yaşıyorum. Kv gitmek bilmiyor ve beni sinir ediyor. Eşim desen 5 dk çay alıp odadan çıksam ağlıyor gel, sen annesin tabi ki sende susacak diyor. Ben sallarken duran çocuk, eşim sallamaya aldığında 5 dkya kendini yırtıp ağlıyor. Dün 4 günün üstüne duşa girebildim, 10 dk yıkandım çıkınca havluyla memeye verdiler bağırıyor çocuk diye. Durmayınca binde bir 1 ölçek mama yapıyorum, Kv diyor neymiş şimdiden sütüm yetmiyormuş, belli büyürse hiç yetmicekmiş. Gurbetteyim annem 1 hafta durdu gitti, insan görmüyorum ayladır ne gelen var ne ben çıktım. Bir arkadaş uğrasa kahve içsek açılıcam belki ama yok. El eline düştüm burda resmen pişmanım evlendiğime. Evde 2 kişi var güya bana bakan, evi bok götürüyor çocuk uyursa ben iş yapıyorum. Ne çocuğa yardım eden var ne evi toplayan. Özür dilerim çok doldum yazdım buraya.
Bu adamlara iyi bir ders lazım da ben şimdi yarımım, çarem yok. Az kendime geleyim burnundan getiricem. Çok kafam atarsa alır bebeği memlekete giderim biraz da annem bakar bize.Canm bende aynı durumdayım ve bütün bunlara rağmen dün büyük oğlumun ayakkabisini giydirirken eşim olacak öküz ev soguyo kapıyı niye aciyon anneliğini başka yerde yap sevimlilik yapma dedi bana kan beynine sıçradı bir halt yaptiklari yok ama dilleri uzun birde ama geçecek bunlarda sabır diliyorum bu durumda olanlara ve kendime
Saol cnm bana göre de fazlasını çıkarıyorduGeçmiş olsun kuzuya,bizimde burnu hep tıkalı gibi genizinden ses geliyor ama öyle sürekli kusmasi yok arada gaz çıkarırken kusuyor ben onu fazlasini çıkarıyor diye düşünüyordum acaba reflü miki
Weleda losyon kullanıyorum minnoşumun çok hoşuna gidiyor masajKızlar masaj yaparken hangi yağları ya da ürünleri kullanıyorsunuz?
Cok üzülüyorum gerçektenMemelerimin acısından ölüyorum dikenler batıyor sanki, çocuk da çok sert çekiyor onun acısı ayrı. Dikiş yerim ödemli hala acıyor. Alerji derdi çıktı o yasak bu gaz yapar derken aç yaşıyorum. Kv gitmek bilmiyor ve beni sinir ediyor. Eşim desen 5 dk çay alıp odadan çıksam ağlıyor gel, sen annesin tabi ki sende susacak diyor. Ben sallarken duran çocuk, eşim sallamaya aldığında 5 dkya kendini yırtıp ağlıyor. Dün 4 günün üstüne duşa girebildim, 10 dk yıkandım çıkınca havluyla memeye verdiler bağırıyor çocuk diye. Durmayınca binde bir 1 ölçek mama yapıyorum, Kv diyor neymiş şimdiden sütüm yetmiyormuş, belli büyürse hiç yetmicekmiş. Gurbetteyim annem 1 hafta durdu gitti, insan görmüyorum ayladır ne gelen var ne ben çıktım. Bir arkadaş uğrasa kahve içsek açılıcam belki ama yok. El eline düştüm burda resmen pişmanım evlendiğime. Evde 2 kişi var güya bana bakan, evi bok götürüyor çocuk uyursa ben iş yapıyorum. Ne çocuğa yardım eden var ne evi toplayan. Özür dilerim çok doldum yazdım buraya.
Bende biraz toparlanmayi bekliyorum kv yanindada fazla tepki gösteremiyorum bir yaza çıksak hayırlısıyla bende Alicam çocukları çarşı pazar gezcem ne hali varsa gorsunBu adamlara iyi bir ders lazım da ben şimdi yarımım, çarem yok. Az kendime geleyim burnundan getiricem. Çok kafam atarsa alır bebeği memlekete giderim biraz da annem bakar bize.
Aynen ilaclar sıkıntı bulunmuyor,bende pazartesi goturcem 2 ay kontrole o zaman sorayım bari benimkisi de kesik kesik kosuyor ilacı nasıl verecekmissin mamaya mi katIP birde canım huzursuzluk yapıyor muydu benimki genelde sakin öyle ağlama huyu yokSaol cnm bana göre de fazlasını çıkarıyorduama dr oynattı kusunca reflü dedi kesik kesik di kustuğu onu görünce
İlaç verdi ilaç da ne eczanelerde ne depolarda var bakalım ne zmn buluruz İlaç kıtlığına düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?