- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Benim oğlumda da oldu önce sertlik kuruluk vardı sonra kabuklaştı konakmış doktor bebek yagı sür krem sür falan demişti de ben zeytinyağı sürdüm iyi geldi dökülüyor sonra kendiliğinden şimdi de kulak arkasında bide bıngıldagın orda var onlarada zeytinyağı sürüyorumKızlar benim oğlumun kaşlarının arası ve sağ kaşının üstü sertleşmiş kurumuş, böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bnde 1 gün biliyordum sanki Ecz öyle dediBizim her sabah tıkalı oluyor. Her gün yapıyorum. Hepsini sikmana da gerek yok. 1 damla bile yetiyor. Ama tup açıldıktan sonra en fazla 3 gün kullanilmaliymis bakteri uretiyomus.
48 saatle 72 saat diyor doktor da. Ben bitene kadar kullaniyodumBnde 1 gün biliyordum sanki Ecz öyle dedi
Ya videodaki gibi yapmak zararli degil mi?Ben de yaptım çıktı bi şeyler bi dahakine bi serumun yarısını bi tarafa öbür yarısını diğer tarafa yapacam. Sen ne sıklıkla yapıyosun?
Biz her seferde 5ml sıkıyoruz 2,5 2,5 şeklinde burun deliklerine. 5ml lik tüp şekilde kutuda var.48 saatle 72 saat diyor doktor da. Ben bitene kadar kullaniyodum
Olur bende onlardan var 2-3 kere sıkıp hemen ters cevirip sırtına vuruyorum şırınga kadar olmasada zaten minicik burunları fıskırarak gidiyor bebekte o sıra agladıgı için ters cevirince cıkıyor sümükler. Sonra o sıra nefes alıp verirken burnundan sümük sesi geliyosa aspiratörle cekiyorum hemen@Matmazelkedi ya bi şey sorcam. Simdi bu serum fizyolojikler küçük tüplerde ya o zaten şırıngasız da sıkınca fışkırtılmış oluyo denedim boşluktaondan sıksam direkt olmaz mı?
Ben kaç kilo oldugumu bilmiyorum doğumdan sonra hiç tartılmadım evdeki bozukKilolarini vermeyen var mi arkadslar bir benimkini duruyor merak ettm
Aynen bazı hareketlerine çok gülüyorumSizin bebeniz de emerken doyduğunda kafasını geriye atıp memeyi sündürerek çekip şaak diye bırakıyor mu? Umarım anlatabilmişimdir
Ben tekli serumu sıktım ya bi şey olmadı. Ama ben ceyrek çeyrek sıktım. Bi dahakine yarım yarım sıkcam. Bi sıktım çevirdim hemen vurdum sırtına sonra diger deliğe sıktım ondan sonra tekrar çevirip vurdum. Gerçekten sümüktü yani ama şeffaf yani su geri akmadı sadece. Bencd bu işlemde bi şey yok ama otrinin aspiratorler zararlı.Ya videodaki gibi yapmak zararli degil mi?
Biz de yapmak istiyoruz ama bi cesaret edemedik aglicak cani acicak die
Tam olarak nasi yaptin
Benim de yaaAynen bazı hareketlerine çok gülüyorumbazende canımı acıtıyor dişi varmış gibi sıkıyor
Doysa da bırakmıyo zalımın kızı. Dediğin gibi yapıyo devam ediyo sonra.Sizin bebeniz de emerken doyduğunda kafasını geriye atıp memeyi sündürerek çekip şaak diye bırakıyor mu? Umarım anlatabilmişimdir
Bi daha Ecz gittiğimde sorayım48 saatle 72 saat diyor doktor da. Ben bitene kadar kullaniyodum
Yapıyor yapıyorSizin bebeniz de emerken doyduğunda kafasını geriye atıp memeyi sündürerek çekip şaak diye bırakıyor mu? Umarım anlatabilmişimdir
Ekliyorum gelNe grubu ay
Benide yaz mevsim bahar kafam acaip dumanlı:)Kimler gruba gelmek istiyo bana yazsın ben ekliyim
Bırakıyor benimkide birakincada benm memislerden süt uzun menzil fiskiriyo komik oluyo baya:)Sizin bebeniz de emerken doyduğunda kafasını geriye atıp memeyi sündürerek çekip şaak diye bırakıyor mu? Umarım anlatabilmişimdir
Tesekkur ederim CanisiBaby turco geldieymentaa denemedim tabi daha. Sleepy bio naturel den daha yumuşak. Sanki çişi çekecek pamuğu mu az dış yüzey mi daha yumuşak dokunmuş bilemedim. Ama bana kalıp bi tık sleepyden küçük gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?