2021 Aralık Anneleri

Kızlar benim oğlumun kaşlarının arası ve sağ kaşının üstü sertleşmiş kurumuş, böyle bir şey yaşayan var mı ?
Benim oğlumda da oldu önce sertlik kuruluk vardı sonra kabuklaştı konakmış doktor bebek yagı sür krem sür falan demişti de ben zeytinyağı sürdüm iyi geldi dökülüyor sonra kendiliğinden şimdi de kulak arkasında bide bıngıldagın orda var onlarada zeytinyağı sürüyorum

Bizim her sabah tıkalı oluyor. Her gün yapıyorum. Hepsini sikmana da gerek yok. 1 damla bile yetiyor. Ama tup açıldıktan sonra en fazla 3 gün kullanilmaliymis bakteri uretiyomus.
Bnde 1 gün biliyordum sanki Ecz öyle dedi

Ben de yaptım çıktı bi şeyler bi dahakine bi serumun yarısını bi tarafa öbür yarısını diğer tarafa yapacam. Sen ne sıklıkla yapıyosun?
Ya videodaki gibi yapmak zararli degil mi?
Biz de yapmak istiyoruz ama bi cesaret edemedik aglicak cani acicak die
Tam olarak nasi yaptin

@Matmazelkedi ya bi şey sorcam. Simdi bu serum fizyolojikler küçük tüplerde ya o zaten şırıngasız da sıkınca fışkırtılmış oluyo denedim boşlukta ondan sıksam direkt olmaz mı?
Olur bende onlardan var 2-3 kere sıkıp hemen ters cevirip sırtına vuruyorum şırınga kadar olmasada zaten minicik burunları fıskırarak gidiyor bebekte o sıra agladıgı için ters cevirince cıkıyor sümükler. Sonra o sıra nefes alıp verirken burnundan sümük sesi geliyosa aspiratörle cekiyorum hemen

Ya videodaki gibi yapmak zararli degil mi?
Biz de yapmak istiyoruz ama bi cesaret edemedik aglicak cani acicak die
Tam olarak nasi yaptin
Ben tekli serumu sıktım ya bi şey olmadı. Ama ben ceyrek çeyrek sıktım. Bi dahakine yarım yarım sıkcam. Bi sıktım çevirdim hemen vurdum sırtına sonra diger deliğe sıktım ondan sonra tekrar çevirip vurdum. Gerçekten sümüktü yani ama şeffaf yani su geri akmadı sadece. Bencd bu işlemde bi şey yok ama otrinin aspiratorler zararlı.
Günde bir yaparım. Görünen olursa da minik pompayla alır geçerim. Daha sık yapamam ya.

3 gündür günde 1 kere aksam 9 da kaka yapiyor bu normal mi
Bugunkü kafasina çıktı resmen doldurmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…