- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bizde öyleyiz gaz sıııltırıyor bnmkini çıkartırsa rahat sende çıkarttırmaya çalışKızlar yaa akşam olunca bizim minişde bi kavga çıkıyor memeyle emziriyorum 2 emiyor bırakıyor karnı tok sürekli emmek istiyor ama tutmuyor memeyi kafayı yicem bende emzikle sakinleştiriyorum güya emzik vermeyecektim ama susmuyor yaa neden olurki
Amin canım en zoru o zaten çaresiz kalmakOyy kuzum yaa Allah yardımcın olsun inşallah bu zor günler tez zamanda geçsin inş Allah'ım kimseye muhtaç etmesin
Allah razı olsun senin bebiş de kardeşi olduğunda öyle olsun inşallahAhahahh kıyamam ya, çok tatlı bir oğlun var valla anlattıklarını okurken tebessümle okuyorum maşallah ona, bir ömür iletişiminiz hep böyle güzel olsun inşallah
Ama bunlar olmak zorunda daha dur yolun başı bu dişi var ek gıdası var uyku eğitimi tuvalet eğitimi yaş sendromlarıNedir bu bebelerin çektiği ya hiç memnun değilim yaşananlardan
Memeleri boşaltman lazım canım mastite doğru gidiyor memeler çok acıyor bebek emdikten sonra sağ sıcak uygulama yap elinle baktığında bilye gibi topcuklar varsa süt birikmesi oluyor onları masajla dağıtmaya çalış geçer inşallah İstanbul’da mısın hangi semttesin bilmiyorum ama kahveye bana gelebilirsin ben de yalnızım burada şuan annem var ama gidecekMemelerimin acısından ölüyorum dikenler batıyor sanki, çocuk da çok sert çekiyor onun acısı ayrı. Dikiş yerim ödemli hala acıyor. Alerji derdi çıktı o yasak bu gaz yapar derken aç yaşıyorum. Kv gitmek bilmiyor ve beni sinir ediyor. Eşim desen 5 dk çay alıp odadan çıksam ağlıyor gel, sen annesin tabi ki sende susacak diyor. Ben sallarken duran çocuk, eşim sallamaya aldığında 5 dkya kendini yırtıp ağlıyor. Dün 4 günün üstüne duşa girebildim, 10 dk yıkandım çıkınca havluyla memeye verdiler bağırıyor çocuk diye. Durmayınca binde bir 1 ölçek mama yapıyorum, Kv diyor neymiş şimdiden sütüm yetmiyormuş, belli büyürse hiç yetmicekmiş. Gurbetteyim annem 1 hafta durdu gitti, insan görmüyorum ayladır ne gelen var ne ben çıktım. Bir arkadaş uğrasa kahve içsek açılıcam belki ama yok. El eline düştüm burda resmen pişmanım evlendiğime. Evde 2 kişi var güya bana bakan, evi bok götürüyor çocuk uyursa ben iş yapıyorum. Ne çocuğa yardım eden var ne evi toplayan. Özür dilerim çok doldum yazdım buraya.
Hangi damla kızlarBak ben o damla yuzunden mastit oldum idareli kullan costurmasin
GalagtacoHangi damla kızlar
Saat 4.45ten beri görevimizin başındayızBezdum
5. Ve 6. Haftasinda pik yapiyor.İki gündür gaz sancısından mahvoldu bebeğim. Daha öncekiler gaz ise bu iki gündür çok daha fazlasıydi. Sanırım biz yeni girdik o evreye. Hani zamanla azalarak biticekti
Ya bitsin artık içim gidiyor inlemelerine. Herşeyi deniyorum ama çare değil hiçbiri.5. Ve 6. Haftasinda pik yapiyor.
Şu an biz o dönemdeyiz
İyi de benim bildiğim bebek ve annesi gider biryerlereKaynana ve görümce kişisi yoldaymiş. Güya 40 uçacak.
Gelip kahvalti yapip aksam yemeğini de burada yiyip geceye doğru gideceklermiş
Öyle durumda hemen memenin ucunu sık duruyor. Ayrıca gecirmeye çalışma ne güzel bol sütün varKızlar sütü tazyikli gelen var mı? Mesela bebito emerken bi an kendini çekince göğsüm fıskiye gibi akıyor çocuğun yüzü gözü süt oluyordu şuan biraz öğrendim yanımda bez tutuyorum hemen göğsüme bastırıp durduruyorum sütü ama boğazına kaçıp öksürmeye başlayınca göğsümü mü tutayım çocuğu mu çevirip vurayım elim ayağıma dolaşıyor heryer süt oluyor çok zorlanıyorum birde internette baktığımda böyle süt çok gaz yaparmış yazıyor acaba geçirmek için bi çözüm yöntem var mı?
Anca bogaz yesinler başka bişey değilKaynana ve görümce kişisi yoldaymiş. Güya 40 uçacak.
Gelip kahvalti yapip aksam yemeğini de burada yiyip geceye doğru gideceklermiş
Ben tazyikli sütle savaşıyorum. Maalesef tazyikli olması sütünün çok olduğu anlamına gelmiyor Y YuvammKızlar sütü tazyikli gelen var mı? Mesela bebito emerken bi an kendini çekince göğsüm fıskiye gibi akıyor çocuğun yüzü gözü süt oluyordu şuan biraz öğrendim yanımda bez tutuyorum hemen göğsüme bastırıp durduruyorum sütü ama boğazına kaçıp öksürmeye başlayınca göğsümü mü tutayım çocuğu mu çevirip vurayım elim ayağıma dolaşıyor heryer süt oluyor çok zorlanıyorum birde internette baktığımda böyle süt çok gaz yaparmış yazıyor acaba geçirmek için bi çözüm yöntem var mı?
Gerçekten bunları soruyor musun? Kızlar soruyora yazan hikayen dinleme fantazisi olan Erkekler gibi geldin banaKendi doktorumuz mı takıyor hemşireler mi hemşire takarsa doktor görüyormu takarken
Ben hala yaptiramadim. Tahlilleri karşılıyor ultrasondan emin değilim. Bebeğe tek yapmıyorlar ıkimize 3800 fiyat çıktı Allianz Sigorta.Kizlar ben cok giremiyorum bebis baya dayak yemis gibiyapiyor benibir ara konusuluyordu ama bulamadim ozel saglik sigortasi veya tamamlayici sigorta ultrason tahlil vs. Karsiliyor mu acaba ve yaptiranlar ne kadara yaptirdiniz sadece bebis icin mi yaptirmak mantikli ve hangi sigorta iyi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?