2021 Aralık Anneleri

Bizde öyleyiz gaz sıııltırıyor bnmkini çıkartırsa rahat sende çıkarttırmaya çalış

Ahahahh kıyamam ya, çok tatlı bir oğlun var valla anlattıklarını okurken tebessümle okuyorum maşallah ona, bir ömür iletişiminiz hep böyle güzel olsun inşallah
Allah razı olsun senin bebiş de kardeşi olduğunda öyle olsun inşallah

Memeleri boşaltman lazım canım mastite doğru gidiyor memeler çok acıyor bebek emdikten sonra sağ sıcak uygulama yap elinle baktığında bilye gibi topcuklar varsa süt birikmesi oluyor onları masajla dağıtmaya çalış geçer inşallah İstanbul’da mısın hangi semttesin bilmiyorum ama kahveye bana gelebilirsin ben de yalnızım burada şuan annem var ama gidecek

İki gündür gaz sancısından mahvoldu bebeğim. Daha öncekiler gaz ise bu iki gündür çok daha fazlasıydi. Sanırım biz yeni girdik o evreye. Hani zamanla azalarak biticekti

Kızlar sütü tazyikli gelen var mı? Mesela bebito emerken bi an kendini çekince göğsüm fıskiye gibi akıyor çocuğun yüzü gözü süt oluyordu şuan biraz öğrendim yanımda bez tutuyorum hemen göğsüme bastırıp durduruyorum sütü ama boğazına kaçıp öksürmeye başlayınca göğsümü mü tutayım çocuğu mu çevirip vurayım elim ayağıma dolaşıyor heryer süt oluyor çok zorlanıyorum birde internette baktığımda böyle süt çok gaz yaparmış yazıyor acaba geçirmek için bi çözüm yöntem var mı?

5. Ve 6. Haftasinda pik yapiyor.
Şu an biz o dönemdeyiz
Ya bitsin artık içim gidiyor inlemelerine. Herşeyi deniyorum ama çare değil hiçbiri.
Kaynana ve görümce kişisi yoldaymiş. Güya 40 uçacak.
Gelip kahvalti yapip aksam yemeğini de burada yiyip geceye doğru gideceklermiş
İyi de benim bildiğim bebek ve annesi gider biryerlere rolleri karistirmislar
Öyle durumda hemen memenin ucunu sık duruyor. Ayrıca gecirmeye çalışma ne güzel bol sütün var dediğim yöntemi dene.

Ben tazyikli sütle savaşıyorum. Maalesef tazyikli olması sütünün çok olduğu anlamına gelmiyor Y Yuvamm aksine sütüm gerçekten çok az olanı da böyle ziyan oluyor.
Emzirme danışmanı ile halletmeye çalıştık, sağma makinası kesinlikle kullanmamalısın tazyik artıyor. Emzirmeden hemen önce 10cc kadar el ile sağım yapmak yavaşlatıyor. Emzirirken göğüsü makas şeklinde tutman lazım, ben yatarak emziriyorum ve makas şeklinde tutuyorum hala çok ağlıyor çok genzine kaçıyorsa 10-15cc sağım yapıyorum

Kizlar ben cok giremiyorum bebis baya dayak yemis gibiyapiyor benibir ara konusuluyordu ama bulamadim ozel saglik sigortasi veya tamamlayici sigorta ultrason tahlil vs. Karsiliyor mu acaba ve yaptiranlar ne kadara yaptirdiniz sadece bebis icin mi yaptirmak mantikli ve hangi sigorta iyi sizce

Şimdi dr dan geldik
Dr yanında kustu kızım reflü dedi onun için ilaç verdi yüksekte olsun kafası reflü yatağında yatırın dedi zaten öyle yapıyorum
3 güne kadar kaka yapmaması normalmiş
Hergün güneşe çıkar dedi soğuk bile olsa sar sarmala çıkar dedi
Dr gözüne baktı iyi dedi 6. Ay göz muayenesi
2. Ay gidicez kontrole reflü düzelme olmuş mu diye
Burun tıkanıklığı da reflüdenmiş
Sabah kalktığımızda tıkalı oluyordu

Ben hala yaptiramadim. Tahlilleri karşılıyor ultrasondan emin değilim. Bebeğe tek yapmıyorlar ıkimize 3800 fiyat çıktı Allianz Sigorta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…