- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Yess biz de direkt tüple sıkıyoruz onu şırıngaya boşaltmaya gerek yok zaten bi daha. Bazen onu sıkmak da yeterli oluyor bazen de babası aspiratörle çekiyor benim saçlarım beyazlıyor o sırada@Matmazelkedi ya bi şey sorcam. Simdi bu serum fizyolojikler küçük tüplerde ya o zaten şırıngasız da sıkınca fışkırtılmış oluyo denedim boşluktaondan sıksam direkt olmaz mı?
Yaptım yaptım hadi bakalım.Yess biz de direkt tüple sıkıyoruz onu şırıngaya boşaltmaya gerek yok zaten bi daha. Bazen onu sıkmak da yeterli oluyor bazen de babası aspiratörle çekiyor benim saçlarım beyazlıyor o sırada
Çok olursa bnde aspiratörle çekiyorumYess biz de direkt tüple sıkıyoruz onu şırıngaya boşaltmaya gerek yok zaten bi daha. Bazen onu sıkmak da yeterli oluyor bazen de babası aspiratörle çekiyor benim saçlarım beyazlıyor o sırada
Emzik ver ya. Ben de tam tersi memeyle sakinlestirebiliyorum. Toksa da emiyo uyanıksa boş geçmiyoKızlar yaa akşam olunca bizim minişde bi kavga çıkıyor memeyle emziriyorum 2 emiyor bırakıyor karnı tok sürekli emmek istiyor ama tutmuyor memeyi kafayı yicem bende emzikle sakinleştiriyorum güya emzik vermeyecektim ama susmuyor yaa neden olurki
Nedir bu bebelerin çektiği ya hiç memnun değilim yaşananlardanÇok olursa bnde aspiratörle çekiyorum
Tüple sıkınca yumuşuyır bazen kendi iniyor bazen hüp diye çekmek gerekiyor
Göğsünde kalmak istiyordur annesi biraz orada uyut bakalım sakinleştirir belkiKızlar yaa akşam olunca bizim minişde bi kavga çıkıyor memeyle emziriyorum 2 emiyor bırakıyor karnı tok sürekli emmek istiyor ama tutmuyor memeyi kafayı yicem bende emzikle sakinleştiriyorum güya emzik vermeyecektim ama susmuyor yaa neden olurki
Dalar gibi oluyor 2 dakka sonra ağaç kakan gibi meme arayıp kafa sallıyor emzirme hemşiresi de burnu tıkalı ondan olabilir diyor açıyorum yine yapıyor yaGöğsünde kalmak istiyordur annesi biraz orada uyut bakalım sakinleştirir belki
Verdim mecburen emzirme hemşiresi verme emzik dedi ama veriyorum mecburEmzik ver ya. Ben de tam tersi memeyle sakinlestirebiliyorum. Toksa da emiyo uyanıksa boş geçmiyo
Benim hâlâ öyle canımSezaryen olan arkadaslar gobek deligimin altindan dikise kadar olan kisim benim hala yari uyuşuk gibi dokununca hissetmiyorum gibi degisik bise sizde de var mi
YesssSezaryen olan arkadaslar gobek deligimin altindan dikise kadar olan kisim benim hala yari uyuşuk gibi dokununca hissetmiyorum gibi degisik bise sizde de var mi
Deliricem artık merve dayanamıyorum allah affetsinDoysa da bırakmıyo zalımın kızı. Dediğin gibi yapıyo devam ediyo sonra.
Benim de aynı canımdan bezdimKızlar yaa akşam olunca bizim minişde bi kavga çıkıyor memeyle emziriyorum 2 emiyor bırakıyor karnı tok sürekli emmek istiyor ama tutmuyor memeyi kafayı yicem bende emzikle sakinleştiriyorum güya emzik vermeyecektim ama susmuyor yaa neden olurki
Keşke uyuşuk olsa şiş ve acıyor halaSezaryen olan arkadaslar gobek deligimin altindan dikise kadar olan kisim benim hala yari uyuşuk gibi dokununca hissetmiyorum gibi degisik bise sizde de var mi
Öyle bi acıtıyo ki kopartacak sankiYapıyor yapıyor
Benim memeyi zorla sıkmazsam süt akmıyo hiç ama bebe çekerken geliyor sesiBırakıyor benimkide birakincada benm memislerden süt uzun menzil fiskiriyo komik oluyo baya:)
O hali çok tatlı olmuyo mu ama yaDalar gibi oluyor 2 dakka sonra ağaç kakan gibi meme arayıp kafa sallıyor emzirme hemşiresi de burnu tıkalı ondan olabilir diyor açıyorum yine yapıyor ya
Benim de öyle. Bazen boşa mı emiyo diyorum ama lik lik yutkunma sesi geliyoBenim memeyi zorla sıkmazsam süt akmıyo hiç ama bebe çekerken geliyor sesi
Aynı canım çekince ağzının kenarından taşıyor görüyorum, çekmezse gelmiyor hiç akma yokBenim de öyle. Bazen boşa mı emiyo diyorum ama lik lik yutkunma sesi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?