2021 Aralık Anneleri

@Matmazelkedi ya bi şey sorcam. Simdi bu serum fizyolojikler küçük tüplerde ya o zaten şırıngasız da sıkınca fışkırtılmış oluyo denedim boşlukta ondan sıksam direkt olmaz mı?
Yess biz de direkt tüple sıkıyoruz onu şırıngaya boşaltmaya gerek yok zaten bi daha. Bazen onu sıkmak da yeterli oluyor bazen de babası aspiratörle çekiyor benim saçlarım beyazlıyor o sırada

Yess biz de direkt tüple sıkıyoruz onu şırıngaya boşaltmaya gerek yok zaten bi daha. Bazen onu sıkmak da yeterli oluyor bazen de babası aspiratörle çekiyor benim saçlarım beyazlıyor o sırada
Çok olursa bnde aspiratörle çekiyorum
Tüple sıkınca yumuşuyır bazen kendi iniyor bazen hüp diye çekmek gerekiyor

Kızlar yaa akşam olunca bizim minişde bi kavga çıkıyor memeyle emziriyorum 2 emiyor bırakıyor karnı tok sürekli emmek istiyor ama tutmuyor memeyi kafayı yicem bende emzikle sakinleştiriyorum güya emzik vermeyecektim ama susmuyor yaa neden olurki

Emzik ver ya. Ben de tam tersi memeyle sakinlestirebiliyorum. Toksa da emiyo uyanıksa boş geçmiyo

Göğsünde kalmak istiyordur annesi biraz orada uyut bakalım sakinleştirir belki

Sezaryen olan arkadaslar gobek deligimin altindan dikise kadar olan kisim benim hala yari uyuşuk gibi dokununca hissetmiyorum gibi degisik bise sizde de var mi

Benim de aynı canımdan bezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…