Benimki aştı kendini ya akşam 10 da bi uyandı sabah 11 e çeyrek varken anca uyudu. Beynim uyuşuk şu an hiçbir şey algılayamıyorumSaat 4.45ten beri görevimizin başındayız
Yaa ne ilacı verdi? ☹Bakacak duruma
Bizim kontrol vardı o sebeb gittik artarsa götürürsün ilaç verdi bize reflü için
Motilium diye bi ilaç verdi Kusmasın diye 2. Ay kontrolünde fayda etmiş mi diye bakacak bakalım.Yaa ne ilacı verdi? ☹
Gece 9 da bi başlıyor 12 ye kadar ağlıyor reflüden sebeb dediAynen ilaclar sıkıntı bulunmuyor,bende pazartesi goturcem 2 ay kontrole o zaman sorayım bari benimkisi de kesik kesik kosuyor ilacı nasıl verecekmissin mamaya mi katIP birde canım huzursuzluk yapıyor muydu benimki genelde sakin öyle ağlama huyu yok
Hemen fayda etsin insallah.Motilium diye bi ilaç verdi Kusmasın diye 2. Ay kontrolünde fayda etmiş mi diye bakacak bakalım.
İnşallah işin kötü yanı beslenmeden 15 dk önce vereceksin dedi nasıl oyalıcam emme öncesi onu Kara kara düşünüyorumHemen fayda etsin insallah.
Kızlar oğlum ishal olmuşdr biogaia ve relactaz verdi. Relactaz kullanan var mı? Direkt mi veriyorsunuz yoksa sütünüzle karıştırarak mi?
Bizim reflü varBebeği reflü olan anneler belirtileriniz nelerdi ? Bizimki de kusuyor bu ara sıklaştı daha önce dr sorunca fazlasını çıkarıyordur dedi ama bence öyle değil. Burun tıkanıklığı ve ses kısıklığı da var bu aralar.
İki gündür başladı farkındaydım ama çok emdiği için çok yapmaya başladı herhalde dedim üstünde çok durmadım. Dün gece çok ağladı memede bile huzursuzdu. Dr her şeyine baktı sıkıntı görünmüyor dedi. Böyle böyle bir durum var dedim bağırsak hareketliliğine bakınca doğruladı
Allahtan uzamadan fark etmiştin inşallah çabucak iyi olurİki gündür başladı farkındaydım ama çok emdiği için çok yapmaya başladı herhalde dedim üstünde çok durmadım. Dün gece çok ağladı memede bile huzursuzdu. Dr her şeyine baktı sıkıntı görünmüyor dedi. Böyle böyle bir durum var dedim bağırsak hareketliliğine bakınca doğruladı
Geçmiş olsun canım reflü kusması nasıl oluyor ki? Bende yarın muayeneye götürcem hem kalça us cekilecek benimki arada bi kusuyor peynir kesiği gibii ben fazlasını cıkarıyor diye düşündüm. Ama dün farklıydı cok fenaydı her memeden çekişte kustu direk emdiği sütün hepsini ilk defa öyle olduŞimdi dr dan geldik
Dr yanında kustu kızım reflü dedi onun için ilaç verdi yüksekte olsun kafası reflü yatağında yatırın dedi zaten öyle yapıyorum
3 güne kadar kaka yapmaması normalmiş
Hergün güneşe çıkar dedi soğuk bile olsa sar sarmala çıkar dedi
Dr gözüne baktı iyi dedi 6. Ay göz muayenesi
2. Ay gidicez kontrole reflü düzelme olmuş mu diye
Burun tıkanıklığı da reflüdenmiş
Sabah kalktığımızda tıkalı oluyordu
Banyodan once hakiki zeytinyagi, banyodan sonra mustela kullaniyorum benKızlar masaj yaparken hangi yağları ya da ürünleri kullanıyorsunuz?
Amin canım inşallahAllahtan uzamadan fark etmiştin inşallah çabucak iyi olur
İshal çok kötü ya çabucak toparlasın bebiş
Aynen inş sağlıklı olalım da bir ayaklanırsak kimseye muhtaç olmayız canımAynen canm
Bende biraz toparlanmayi bekliyorum kv yanindada fazla tepki gösteremiyorum bir yaza çıksak hayırlısıyla bende Alicam çocukları çarşı pazar gezcem ne hali varsa gorsun
Konak icin zeytinyagini bi arastirin derimEveet gaz, isilik, kusma derken şimdide konak oldu kafamiz. Okadar da sık yıkadık amakulaklarda bile var. Ben kustuda kalıntı kurudu sandım zeytin yağıyla sildim biraz fazlaca. Tahriş ettim şimdide. Allahim yardimm
Saol cnmGeçmiş olsun canım reflü kusması nasıl oluyor ki? Bende yarın muayeneye götürcem hem kalça us cekilecek benimki arada bi kusuyor peynir kesiği gibii ben fazlasını cıkarıyor diye düşündüm. Ama dün farklıydı cok fenaydı her memeden çekişte kustu direk emdiği sütün hepsini ilk defa öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?