- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Kızlar oğlum ishal olmuşdr biogaia ve relactaz verdi. Relactaz kullanan var mı? Direkt mi veriyorsunuz yoksa sütünüzle karıştırarak mi?
Kızlar benimki hep çok yapıyor, her beslenme sonrası kaka var, sesli yapıyor bir de fışkırtmalı. Alerji doktoru bağırsakları çok hareketli dedi bio gaia sap sipmlex kullanmaya devam dedi ama sap siplex verince kaka yapıyor zaten çalıştırıyor. İshal demedi kimseİnşallah işin kötü yanı beslenmeden 15 dk önce vereceksin dedi nasıl oyalıcam emme öncesi onu Kara kara düşünüyorum
Ne güzel yapmasıKızlar benimki hep çok yapıyor, her beslenme sonrası kaka var, sesli yapıyor bir de fışkırtmalı. Alerji doktoru bağırsakları çok hareketli dedi bio gaia sap sipmlex kullanmaya devam dedi ama sap siplex verince kaka yapıyor zaten çalıştırıyor. İshal demedi kimse
İshalse nasıl anlicam?Ne güzel yapması
bnmki ishal değil zar zor yapıyor olsaydı derdi
Hep çoksa çok çalışıyordur belki canım. Bizim her zamanki gibi değildi, hem çok hem fazla sayıda yapmaya başladı. Mesela normalde günde iki kere iki parmak kadar yapıyordu. Dün üç kere ve dolu dolu yaptı, nerdeyse bezden taşacak kadar. Ayrıca çok daha sıvıydı ve karnından sürekli ama sürekli ses geliyordu. Normalde gaz çıkarmadan önce gelirdiKızlar benimki hep çok yapıyor, her beslenme sonrası kaka var, sesli yapıyor bir de fışkırtmalı. Alerji doktoru bağırsakları çok hareketli dedi bio gaia sap sipmlex kullanmaya devam dedi ama sap siplex verince kaka yapıyor zaten çalıştırıyor. İshal demedi kimse
Ben söyleyeceğim yaBende ilk kendim basladim doktoraa solemedim tabi ..kullandigim damlanin aynisi da doktor yazdi zaten
Ben kullanıyorumKızlar oğlum ishal olmuşdr biogaia ve relactaz verdi. Relactaz kullanan var mı? Direkt mi veriyorsunuz yoksa sütünüzle karıştırarak mi?
Bizimki ishal su gibi gidiyor cok afedersinİshalse nasıl anlicam?
Günde 8 kere 4 damla dedi canımBen söyleyeceğim ya
Bemce yanlışlıjla doğru şeyi yaptım
Ben kullanıyorum
Süt damlatıyorum bi kaşığa ona damla damlatıp veriyorum
Üşenip direkt ağzına verince öule işe yaramadı bence
Kaç damla kaç kere kullan dedi sana?
Ben kafama gmre kullanuyoru çünkü
Ay iyi bari o hesaba göre yanlış bi şey yapmamışımGünde 8 kere 4 damla dedi canım
Hu aradabem o damlanın bizde çok işe yaradığını düşünüyorumGünde 8 kere 4 damla dedi canım
Yedikten yarım saat sonra ver ya zaten sürekli meme istiyolar.İnşallah işin kötü yanı beslenmeden 15 dk önce vereceksin dedi nasıl oyalıcam emme öncesi onu Kara kara düşünüyorum
Aç karnına vermek lazımmış sordumYedikten yarım saat sonra ver ya zaten sürekli meme istiyolar.
Öf acıkmıyolar ki ya zaten eme eme ☹Aç karnına vermek lazımmış sordum
Çok nadir.Sizin bebeler gülüyor mu
Ya bnm kız hiç gülmüyor
Gülmeye ne zmn başlıcaklar bakalımÇok nadir
Ben de merakla bekliyorum ❤Gülmeye ne zmn başlıcaklar bakalım
Teşekkür ederim cevabın icin. Evet dr.osman gonulal dinledim bugün. O da zeytinyağı diyor. Akşama eşim gelince yapacagiz ins. Sonrasında yıkamak gerekecek.Konak icin zeytinyagini bi arastirin derim
Sizin bebeler gülüyor mu
Ya bnm kız hiç gülmüyor
Benimkide gülmüyor. Çoğunlukla üzgün ve mutsuzSizin bebeler gülüyor mu
Ya bnm kız hiç gülmüyor
Aynı bnmki hatta çok mutlu diye oğlum dalga geçiyorBenimkide gülmüyor. Çoğunlukla üzgün ve mutsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?