2021 Aralık Anneleri

Kızlar oğlum ishal olmuş dr biogaia ve relactaz verdi. Relactaz kullanan var mı? Direkt mi veriyorsunuz yoksa sütünüzle karıştırarak mi?

İnşallah işin kötü yanı beslenmeden 15 dk önce vereceksin dedi nasıl oyalıcam emme öncesi onu Kara kara düşünüyorum
Kızlar benimki hep çok yapıyor, her beslenme sonrası kaka var, sesli yapıyor bir de fışkırtmalı. Alerji doktoru bağırsakları çok hareketli dedi bio gaia sap sipmlex kullanmaya devam dedi ama sap siplex verince kaka yapıyor zaten çalıştırıyor. İshal demedi kimse

Ne güzel yapması
bnmki ishal değil zar zor yapıyor olsaydı derdi

Hep çoksa çok çalışıyordur belki canım. Bizim her zamanki gibi değildi, hem çok hem fazla sayıda yapmaya başladı. Mesela normalde günde iki kere iki parmak kadar yapıyordu. Dün üç kere ve dolu dolu yaptı, nerdeyse bezden taşacak kadar. Ayrıca çok daha sıvıydı ve karnından sürekli ama sürekli ses geliyordu. Normalde gaz çıkarmadan önce gelirdi

Bende ilk kendim basladim doktoraa solemedim tabi ..kullandigim damlanin aynisi da doktor yazdi zaten
Ben söyleyeceğim ya
Bemce yanlışlıjla doğru şeyi yaptım
Kızlar oğlum ishal olmuş dr biogaia ve relactaz verdi. Relactaz kullanan var mı? Direkt mi veriyorsunuz yoksa sütünüzle karıştırarak mi?
Ben kullanıyorum
Süt damlatıyorum bi kaşığa ona damla damlatıp veriyorum
Üşenip direkt ağzına verince öule işe yaramadı bence

Kaç damla kaç kere kullan dedi sana?
Ben kafama gmre kullanuyoru çünkü

Günde 8 kere 4 damla dedi canım

Sizin bebeler gülüyor mu
Ya bnm kız hiç gülmüyor

Sizin bebeler gülüyor mu
Ya bnm kız hiç gülmüyor

Benimki gülmeye başladı ama beyfendi resmen canı isteyince gülüyor bi sefer yakalayınca sürekli şaklabanlıklar yaptık ettik gülmüyor canı istediğinde gülüyor

İlk bi kayınvalideme güldü, sonra çıngırak oynatmamıza güldü. Altını temizledikten sonra bazen gülüyor. Bazen de bin kere konuşuyorsam birine gülüyor dün çıngırağında üfleme yeri varmış üfleyince ses çıkıyormuş onu fark ettik. O sesi ilk duyduğunda baya güldü. Sonra alıştı gülmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…