- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Doğdu doğalı bu öyle yapıyor benimkiBizimki ishal su gibi gidiyor cok afedersinaltini aciyoruz temizlemek icin biraz bacaklarini kaldirip gazi ciksin diye hareket ettiriyoruz su gibi akiyor zaten...yani normal kaka sanki püturlu ishal daha sivi gibi diyebiliriz galiba
Gülüyo. Sesimizi inceltip konuşuyoz ya gülüyo.Sizin bebeler gülüyor mu
Ya bnm kız hiç gülmüyor
Sağmak da uyarırmış onu da saatte bir yapıyosan 5er 10ar dakika arasını açarak azaltmaya çalış.Damlayi biraktim, vitaminleri biraktim sirf tekrar mastit olmayim diye yine goguslerim saatte bir tas gibi oluyor ve sagmam gerekiyornapicam ben boyle ya sut yapan bisey de yememeye calisiyorum ama cok zor surekli doluyor goguslerim fenalik geldi artik
Videolara bak canım inceleme videolarında lansinoh cekmeden gelmiyodu sanki.Hem meme hem mama verenler bana acil biberon tavsiyesi, ucu yumuşak çekmeden gelmeyen, avent mi alayım lansinoh mu?
Bugune kadar 3 saatte bir hatta neredeyse 4 saatte bir sagiyordum. Bugun cok fazla doldugu icin saat basi bosaltmak zorunda kaldim iste.Sağmak da uyarırmış onu da saatte bir yapıyosan 5er 10ar dakika arasını açarak azaltmaya çalış.
Benimki sert üç tutmuyor, emzik aldım yumuşak diye tuttu biraz büyük geldi bu sefer de. Evde dandik bi biberon var asla almıyor sert diye ağzınaVideolara bak canım inceleme videolarında lansinoh cekmeden gelmiyodu sanki.
Bende chicco ve lansinoh var, chiccoda sütün sıcaklığına bakmak için eğdiğimde bile deli gibi akıyor, bebeğimi beslerken de ağzının kenarından hep süt akıyor, lansinohtan çok memnunum hem ağzının kenarından süt akıtmıyor hem de çekmeden gelmiyor, meme reddi de yapmadıHem meme hem mama verenler bana acil biberon tavsiyesi, ucu yumuşak çekmeden gelmeyen, avent mi alayım lansinoh mu?
Tam boşaltamadan elle sağım yap sadece rahatlatmak adına yoksa ne kadar sağarsan o kadar çoğalıyor kısır bi döngü gibiBugune kadar 3 saatte bir hatta neredeyse 4 saatte bir sagiyordum. Bugun cok fazla doldugu icin saat basi bosaltmak zorunda kaldim iste.
Sabah tahin pekmez yedim o mu costurdu acaba ya
Suavinex çok yumusak uçlu. Damaklı gibi ucu hem ucuz ve güzel. Dene istersen. Akışı nasıl bilmiyorum bi bakmam lazım.Benimki sert üç tutmuyor, emzik aldım yumuşak diye tuttu biraz büyük geldi bu sefer de. Evde dandik bi biberon var asla almıyor sert diye ağzına
Emziği yumuşak mı canım? Bir de avent kullandın mı lansinoh mu avent mi sence?Bende chicco ve lansinoh var, chiccoda sütün sıcaklığına bakmak için eğdiğimde bile deli gibi akıyor, bebeğimi beslerken de ağzının kenarından hep süt akıyor, lansinohtan çok memnunum hem ağzının kenarından süt akıtmıyor hem de çekmeden gelmiyor, meme reddi de yapmadı
Eşim işten çıktı e bebekten al gel dedim çok fena bugün yine hiç susmadı süt de bitti artık, acilinden bişey alıcazSuavinex çok yumusak uçlu. Damaklı gibi ucu hem ucuz ve güzel. Dene istersen. Akışı nasıl bilmiyorum bi bakmam lazım.
Evet yumuşak meme gibi çok güzel, anne memesine yakın diyorlar hep tavsiye ediyorlar ben de memnunum valla hatta 2 tane chicco almıştım şimdi 2.lansinohu aldım chiccoları kaldıracağım sanırım. Avent kullanmadım o yüzden onu bilmiyorumEmziği yumuşak mı canım? Bir de avent kullandın mı lansinoh mu avent mi sence?
Lansinoh kullanıyorum ben. Emiyor bebek biberonu. Tavsiye ederim.Hem meme hem mama verenler bana acil biberon tavsiyesi, ucu yumuşak çekmeden gelmeyen, avent mi alayım lansinoh mu?
Çok sağol canım teşekkürlerEvet yumuşak meme gibi çok güzel, anne memesine yakın diyorlar hep tavsiye ediyorlar ben de memnunum valla hatta 2 tane chicco almıştım şimdi 2.lansinohu aldım chiccoları kaldıracağım sanırım. Avent kullanmadım o yüzden onu bilmiyorum
Şansıma e bebekte yokmuş eve yakın, bugün de ağlayarak emzirmece…..Lansinoh kullanıyorum ben. Emiyor bebek biberonu. Tavsiye ederim.
Trendyolda hızlı teslimat yapan satıcı var. Eczanede var mıdır kiŞansıma e bebekte yokmuş eve yakın, bugün de ağlayarak emzirmece…..
Awent kullandık biz meme reddi olmadiŞansıma e bebekte yokmuş eve yakın, bugün de ağlayarak emzirmece…..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?