- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Aventin ucu sertmiş sanırım lansinoh almaya karar verdim ama sağolsun eşim tek yapacağı bir şey vardı onu da almadan geldi. Memelerim öyle acıyor ki hayattan soğudum artık.Awent kullandık biz meme reddi olmadi
Merhabalar, ben sütyen takınca mastit oluyorum ama göğüsler ne kadar serbest kalırsa o kadar rahat oluyor. Bende artık emziremicek noktaya gelmiştim delikleri kontrol ettim iki üç delikten iltihap gibi katılaşmış süt kalıntısı cıktıDamlayi biraktim, vitaminleri biraktim sirf tekrar mastit olmayim diye yine goguslerim saatte bir tas gibi oluyor ve sagmam gerekiyornapicam ben boyle ya sut yapan bisey de yememeye calisiyorum ama cok zor surekli doluyor goguslerim fenalik geldi artik
Dün nöbetçi eczaneden sorduk eve yakın olanlara yoktu, bugün gündüz alıp gelecekti almamış sağolsun.Trendyolda hızlı teslimat yapan satıcı var. Eczanede var mıdır ki
Aynen bende de ikisini veriyorum Chicco müthiş akıtıyor , Lansinoh ise çekmeden asla akmıyor sıcaklığı ölçmek için ucunu elledigom haldeBende chicco ve lansinoh var, chiccoda sütün sıcaklığına bakmak için eğdiğimde bile deli gibi akıyor, bebeğimi beslerken de ağzının kenarından hep süt akıyor, lansinohtan çok memnunum hem ağzının kenarından süt akıtmıyor hem de çekmeden gelmiyor, meme reddi de yapmadı
Dışarı çıkarken emzirir vaziyette diğer göğsüme mochi koyuyorum sağımı öyle yapıyorum onun haricinde alet kullanmıyorum çok fazla genzine kaçmıyor 3 emzirmede bir kaçıyor onda da kendisi hemen bırakıp öksürüyor bende direk sırtını pış pışlıyorum hemen geçiyor ama bazen emerken öyle bi anda ağzını çekiyor o an fıskiyeye dönünce ne yapacağımı şaşırıyorumBen tazyikli sütle savaşıyorum. Maalesef tazyikli olması sütünün çok olduğu anlamına gelmiyor @Yuvammaksine sütüm gerçekten çok az olanı da böyle ziyan oluyor.
Emzirme danışmanı ile halletmeye çalıştık, sağma makinası kesinlikle kullanmamalısın tazyik artıyor. Emzirmeden hemen önce 10cc kadar el ile sağım yapmak yavaşlatıyor. Emzirirken göğüsü makas şeklinde tutman lazım, ben yatarak emziriyorum ve makas şeklinde tutuyorum hala çok ağlıyor çok genzine kaçıyorsa 10-15cc sağım yapıyorum
Bu fıskıye gibi durum nasil oluyor ya bende hic olmuyor benim sutum az mi acabaDışarı çıkarken emzirir vaziyette diğer göğsüme mochi koyuyorum sağımı öyle yapıyorum onun haricinde alet kullanmıyorum çok fazla genzine kaçmıyor 3 emzirmede bir kaçıyor onda da kendisi hemen bırakıp öksürüyor bende direk sırtını pış pışlıyorum hemen geçiyor ama bazen emerken öyle bi anda ağzını çekiyor o an fıskiyeye dönünce ne yapacağımı şaşırıyorum
Yarın alırız inşallah her işim gibi yılan hikayesine döndü canımAynen bende de ikisini veriyorum Chicco müthiş akıtıyor , Lansinoh ise çekmeden asla akmıyor sıcaklığı ölçmek için ucunu elledigom haldelonely bird
Şimdi okurken aynısını düşündüm, kaybanam haklı galiba benimBu fıskıye gibi durum nasil oluyor ya bende hic olmuyor benim sutum az mi acaba
Bilmiyorum ki ilk kontrolde doktorumuza danışacağım sebebi ne acaba azlık çoklukla ilgili değildir çünkü göğsüm dolmadık halde de fıskiye gibi geldiği oluyor kendim elimle sağarken de bazen damlayarak bazen inek memesi sağar gibi geliyor çok garip bi kere eşim denk geldi adam şok geçirdi musluğu açık Çeşme gibi görünceBu fıskıye gibi durum nasil oluyor ya bende hic olmuyor benim sutum az mi acaba
Bende de hiç olmuyor bence benimde sütum az ancak doyuruyor sanırım bide yumuşak yumuşak göğüslerBu fıskıye gibi durum nasil oluyor ya bende hic olmuyor benim sutum az mi acaba
Hiç dokunmadan da mı fışkırıyor maşallah diyelim nazar değmesinBilmiyorum ki ilk kontrolde doktorumuza danışacağım sebebi ne acaba azlık çoklukla ilgili değildir çünkü göğsüm dolmadık halde de fıskiye gibi geldiği oluyor kendim elimle sağarken de bazen damlayarak bazen inek memesi sağar gibi geliyor çok garip bi kere eşim denk geldi adam şok geçirdi musluğu açık Çeşme gibi görünce
Böyle dersen olurŞimdi okurken aynısını düşündüm, kaybanam haklı galiba benim
Sütüm yetmicek çocuğa
Amazon dan sipariş ver çok hızlı geliyorYarın alırız inşallah her işim gibi yılan hikayesine döndü canım
Şöyle oluyor bebek emerken aniden kafasını çekiyor ama süt kesilmiyor tazyikle gelmeye devam ediyorBende de hiç olmuyor bence benimde sütum az ancak doyuruyor sanırım bide yumuşak yumuşak göğüsler
Hiç dokunmadan da mı fışkırıyor maşallah diyelim nazar değmesin
Aslinda bayadir az sagiyordum, ne kadar sagarsam o kadar artacagini bildigim icin ama bu farkli bi durum bence yine gogus uclarim tikaniyor olabilirTam boşaltamadan elle sağım yap sadece rahatlatmak adına yoksa ne kadar sağarsan o kadar çoğalıyor kısır bi döngü gibi
Aslinda bunu dusunmustum. Sporcu sutyeni taktigimda goguslerim daha rahat oluyor bide ucunu da bastirmadigi icin sanirim sutler yapisip tikamiyor ucunu. Ama sutyen taktigimda hep boyle oluyorMerhabalar, ben sütyen takınca mastit oluyorum ama göğüsler ne kadar serbest kalırsa o kadar rahat oluyor. Bende artık emziremicek noktaya gelmiştim delikleri kontrol ettim iki üç delikten iltihap gibi katılaşmış süt kalıntısı cıktıiki sefer denedim rahat ettikten sonra tekrar sütyen taktım ve tekrar etti belki sizinde işinize yarar
Yara değil de iğneler batıyor sanki içten çok canım acıyorBöyle dersen olur
Kremleri sür emzir yara bi kaç güne iyileşir bak gör bnm öyle oldu
Sırtına vurmayın diyolar canım. Bak videolara.Dışarı çıkarken emzirir vaziyette diğer göğsüme mochi koyuyorum sağımı öyle yapıyorum onun haricinde alet kullanmıyorum çok fazla genzine kaçmıyor 3 emzirmede bir kaçıyor onda da kendisi hemen bırakıp öksürüyor bende direk sırtını pış pışlıyorum hemen geçiyor ama bazen emerken öyle bi anda ağzını çekiyor o an fıskiyeye dönünce ne yapacağımı şaşırıyorum
Ne yapacagizSırtına vurmayın diyolar canım. Bak videolara.
Umarım faydası olur denemenin göğüslerim yumuşadı bu şekilde diğer türlü bayağı büyük,gergin,yanan ve kaşınan bi haldeydi her vakumda canım yanıyordu kurtuldum darısı başınaAslinda bayadir az sagiyordum, ne kadar sagarsam o kadar artacagini bildigim icin ama bu farkli bi durum bence yine gogus uclarim tikaniyor olabilir
Aslinda bunu dusunmustum. Sporcu sutyeni taktigimda goguslerim daha rahat oluyor bide ucunu da bastirmadigi icin sanirim sutler yapisip tikamiyor ucunu. Ama sutyen taktigimda hep boyle oluyorbi sure sutyensiz takilayim bakayim nolacak. Tesekkurler bilgi icin
İş yerinin dibindeki e bebekte varmış canım, aradım sordum. Yarın öğlene getirir. İnş yaniAmazon dan sipariş ver çok hızlı geliyor
Ne yapmak gerek kiSırtına vurmayın diyolar canım. Bak videolara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?