2021 Aralık Anneleri

Merhabalar, ben sütyen takınca mastit oluyorum ama göğüsler ne kadar serbest kalırsa o kadar rahat oluyor. Bende artık emziremicek noktaya gelmiştim delikleri kontrol ettim iki üç delikten iltihap gibi katılaşmış süt kalıntısı cıktı iki sefer denedim rahat ettikten sonra tekrar sütyen taktım ve tekrar etti belki sizinde işinize yarar

Aynen bende de ikisini veriyorum Chicco müthiş akıtıyor , Lansinoh ise çekmeden asla akmıyor sıcaklığı ölçmek için ucunu elledigom halde lonely bird

Dışarı çıkarken emzirir vaziyette diğer göğsüme mochi koyuyorum sağımı öyle yapıyorum onun haricinde alet kullanmıyorum çok fazla genzine kaçmıyor 3 emzirmede bir kaçıyor onda da kendisi hemen bırakıp öksürüyor bende direk sırtını pış pışlıyorum hemen geçiyor ama bazen emerken öyle bi anda ağzını çekiyor o an fıskiyeye dönünce ne yapacağımı şaşırıyorum

Bu fıskıye gibi durum nasil oluyor ya bende hic olmuyor benim sutum az mi acaba

Bilmiyorum ki ilk kontrolde doktorumuza danışacağım sebebi ne acaba azlık çoklukla ilgili değildir çünkü göğsüm dolmadık halde de fıskiye gibi geldiği oluyor kendim elimle sağarken de bazen damlayarak bazen inek memesi sağar gibi geliyor çok garip bi kere eşim denk geldi adam şok geçirdi musluğu açık Çeşme gibi görünce

Bende de hiç olmuyor bence benimde sütum az ancak doyuruyor sanırım bide yumuşak yumuşak göğüsler
Hiç dokunmadan da mı fışkırıyor maşallah diyelim nazar değmesin

Bende de hiç olmuyor bence benimde sütum az ancak doyuruyor sanırım bide yumuşak yumuşak göğüsler

Hiç dokunmadan da mı fışkırıyor maşallah diyelim nazar değmesin
Şöyle oluyor bebek emerken aniden kafasını çekiyor ama süt kesilmiyor tazyikle gelmeye devam ediyor

Tam boşaltamadan elle sağım yap sadece rahatlatmak adına yoksa ne kadar sağarsan o kadar çoğalıyor kısır bi döngü gibi
Aslinda bayadir az sagiyordum, ne kadar sagarsam o kadar artacagini bildigim icin ama bu farkli bi durum bence yine gogus uclarim tikaniyor olabilir
Aslinda bunu dusunmustum. Sporcu sutyeni taktigimda goguslerim daha rahat oluyor bide ucunu da bastirmadigi icin sanirim sutler yapisip tikamiyor ucunu. Ama sutyen taktigimda hep boyle oluyor bi sure sutyensiz takilayim bakayim nolacak. Tesekkurler bilgi icin

Sırtına vurmayın diyolar canım. Bak videolara.

Umarım faydası olur denemenin göğüslerim yumuşadı bu şekilde diğer türlü bayağı büyük,gergin,yanan ve kaşınan bi haldeydi her vakumda canım yanıyordu kurtuldum darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…