Kaşların ortasından doğru alnını yukarı cektiriryosun bastırarak alıyo nefes.Ne yapacagiz
Ben yüzüstü yatırıp sırtına vuruyorum direkDoğum Koçu -Gözde Acar on Instagram: "Bebeğiniz emerken ağzından burnundan süt geliyor mu? Bu birçok annemiz için çok endişeli bir konu, öncelikle sakin kalalım👍 ❓Sütünüzün tazyikli olması ve bebeğinizin ağız içine birden fazla süt gelmesi bu d
1,742 likes, 18 comments - doulagozde on December 19, 2021: "Bebeğiniz emerken ağzından burnundan süt geliyor mu? Bu birçok annemiz için çok endişeli bir konu, öncelikle sakin kalalım👍 ❓Sütünüzün tazyikli olması ve bebeğinizin ağız içine birden fazla süt gelmesi bu durumu oluşturabilir...www.instagram.com
zuzucuum
eymentaa
Ben alnını da cektiriyorum bak yüzüstü tutarken dene.Ben yüzüstü yatırıp sırtına vuruyorum direk
Ben hicbirsey kullanmıyorum ama 4-5 günde bir mastit oluyorum. Mahvoldum dün akşam kan ter içinde kaldım. Titreme, üşüme, ateş, sonrasında ter, vücut ağrısıDamlayi biraktim, vitaminleri biraktim sirf tekrar mastit olmayim diye yine goguslerim saatte bir tas gibi oluyor ve sagmam gerekiyornapicam ben boyle ya sut yapan bisey de yememeye calisiyorum ama cok zor surekli doluyor goguslerim fenalik geldi artik
Şimdi okurken aynısını düşündüm, kaybanam haklı galiba benim
Sütüm yetmicek çocuğa
Benimde cok yumusak ya bugun 1de emzirdim bebegimi sonra 2 gibi goguslerimi sagdim manuel pompayla toplam 90cc geldi iki gogusten..burayada yazdim hatta cevap veren olmadi acaba kac cc ile doyuyor bu bebeler diye...stres icindeyim zaten acaba benim sutum yetmiyor mu dusuncesi basti yine beni goguslerim asiri yumusak oyle bebek agzindan cekincede asla fiskirmiyorBende de hiç olmuyor bence benimde sütum az ancak doyuruyor sanırım bide yumuşak yumuşak göğüsler
Hiç dokunmadan da mı fışkırıyor maşallah diyelim nazar değmesin
Cok gecmis olsun, cok sık yada hırıltılı bi oksurukmuydu bizde takip edelim basimiza gelirseKızlar miniğim birkac gündür öksürüyordu, solunum sıkıntısı geçmişi var diye endişe edip bugün doktora götürdük bronşit dedi dr. Bir sürü ilaç verdi2 gün sonra tekrar bakacak durumuna.
Çok geçmiş olsun canım . İnşallah biran önce geçer annesiKızlar miniğim birkac gündür öksürüyordu, solunum sıkıntısı geçmişi var diye endişe edip bugün doktora götürdük bronşit dedi dr. Bir sürü ilaç verdi2 gün sonra tekrar bakacak durumuna.
Valla ben o anki panikle 3ü 1 arada yapıyorum çünkü panik atak hastasi olacam bu durumdan ötürüO anın paniğiyle pıt pıt pıt vuruyorumama bunları da deneyeceğim
Sağol canım. Aşırı değildi öksürük ama hırslı burnundan mi geliyor, göğsünden mi emin olamadım. Çok küçük diye gecikmekten endişe ettim. Alternatif bir yöntem de kullanamayınca insan çaresiz kalıyorCok gecmis olsun, cok sık yada hırıltılı bi oksurukmuydu bizde takip edelim basimiza gelirse
Normalde 90 cc. Ama bizimki uzun zamandir 120 cc iciyor sütleriBenimde cok yumusak ya bugun 1de emzirdim bebegimi sonra 2 gibi goguslerimi sagdim manuel pompayla toplam 90cc geldi iki gogusten..burayada yazdim hatta cevap veren olmadi acaba kac cc ile doyuyor bu bebeler diye...stres icindeyim zaten acaba benim sutum yetmiyor mu dusuncesi basti yine beni goguslerim asiri yumusak oyle bebek agzindan cekincede asla fiskirmiyor
Onu da yapiyorum ani refleks olarak bazen sırtına da vuruyirdumKaşların ortasından doğru alnını yukarı cektiriryosun bastırarak alıyo nefes.
Ben hiç sağmaya cesaret edemedim zaten oğlana yetişmiyor bir de sağarsam içmezse onu hepten ortada kalırımBenimde cok yumusak ya bugun 1de emzirdim bebegimi sonra 2 gibi goguslerimi sagdim manuel pompayla toplam 90cc geldi iki gogusten..burayada yazdim hatta cevap veren olmadi acaba kac cc ile doyuyor bu bebeler diye...stres icindeyim zaten acaba benim sutum yetmiyor mu dusuncesi basti yine beni goguslerim asiri yumusak oyle bebek agzindan cekincede asla fiskirmiyor
Manuelle 90 sagmissin bence gayet iyi canim Bebeğin huzurluysa doyuyordur mama verip denedin mi Kilo alımı nasılBenimde cok yumusak ya bugun 1de emzirdim bebegimi sonra 2 gibi goguslerimi sagdim manuel pompayla toplam 90cc geldi iki gogusten..burayada yazdim hatta cevap veren olmadi acaba kac cc ile doyuyor bu bebeler diye...stres icindeyim zaten acaba benim sutum yetmiyor mu dusuncesi basti yine beni goguslerim asiri yumusak oyle bebek agzindan cekincede asla fiskirmiyor
Yaa geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar yavrum benimKızlar miniğim birkac gündür öksürüyordu, solunum sıkıntısı geçmişi var diye endişe edip bugün doktora götürdük bronşit dedi dr. Bir sürü ilaç verdi2 gün sonra tekrar bakacak durumuna.
Çok sağol canim. Uyurken pek olmuyordu. Gün içinde de sürekli bir öksürük yoktu aslında ama birkaç kez arka arkaya oluyordu olunca. Günde 20 defa falan belki.Çok geçmiş olsun canım . İnşallah biran önce geçer annesiÖksürüğü günde kaç kere oluyordu benim kızın da günde bir iki kere oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?