2021 Aralık Anneleri

zuzucuum
eymentaa

Ben yüzüstü yatırıp sırtına vuruyorum direk

Ben hicbirsey kullanmıyorum ama 4-5 günde bir mastit oluyorum. Mahvoldum dün akşam kan ter içinde kaldım. Titreme, üşüme, ateş, sonrasında ter, vücut ağrısı Doğumdan beri 3 defa oldu. Hamileyken de olmuştu birkac kez. Nasıl önünü alacağım bilmiyorum. Sık emiyor aslında ama çok uzun süre emmiyor. Tıkanana kadar anlamıyorum da bi anda sertlesiyor

Şimdi okurken aynısını düşündüm, kaybanam haklı galiba benim
Sütüm yetmicek çocuğa

Bende de hiç olmuyor bence benimde sütum az ancak doyuruyor sanırım bide yumuşak yumuşak göğüsler

Hiç dokunmadan da mı fışkırıyor maşallah diyelim nazar değmesin
Benimde cok yumusak ya bugun 1de emzirdim bebegimi sonra 2 gibi goguslerimi sagdim manuel pompayla toplam 90cc geldi iki gogusten..burayada yazdim hatta cevap veren olmadi acaba kac cc ile doyuyor bu bebeler diye...stres icindeyim zaten acaba benim sutum yetmiyor mu dusuncesi basti yine beni goguslerim asiri yumusak oyle bebek agzindan cekincede asla fiskirmiyor

Cok gecmis olsun, cok sık yada hırıltılı bi oksurukmuydu bizde takip edelim basimiza gelirse

Çok geçmiş olsun canım . İnşallah biran önce geçer annesi Öksürüğü günde kaç kere oluyordu benim kızın da günde bir iki kere oluyor

Birde üflemede yararlı hafif üfleyin yüzüne bebeğin kızlar zuzucuum eymentaa kaslarının ortasını çekin yetmiyorsa üfleyin o da olmuyosa son çare hafifçe sırta vurma
Onu da çok ağlayınca yapıyorum kesin. Benimki altını alırken katılıyo ya. Bak özelden foto atcam gözyaşına bak.

Cok gecmis olsun, cok sık yada hırıltılı bi oksurukmuydu bizde takip edelim basimiza gelirse
Sağol canım. Aşırı değildi öksürük ama hırslı burnundan mi geliyor, göğsünden mi emin olamadım. Çok küçük diye gecikmekten endişe ettim. Alternatif bir yöntem de kullanamayınca insan çaresiz kalıyor Röntgen çekildi bugün orda görünce teşhis etti dr.
İnşallah kimsenin başına gelmez

Normalde 90 cc. Ama bizimki uzun zamandir 120 cc iciyor sütleri

Ben hiç sağmaya cesaret edemedim zaten oğlana yetişmiyor bir de sağarsam içmezse onu hepten ortada kalırım

Manuelle 90 sagmissin bence gayet iyi canim Bebeğin huzurluysa doyuyordur mama verip denedin mi Kilo alımı nasıl
Ben denedim içmiyor mama genel durumu da rahat bizimkinin kilo alimi da var ama ne kadar yeterli onu bilemiyorum gel gor ki goguslerimi görsen sifir süt sanırsın o derece yumuşak
Bence süt yok diye evrene olumsuz mesaj vermeyelim hormonlar etkilenmesin :)
Yaa geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar yavrum benim

Çok geçmiş olsun canım . İnşallah biran önce geçer annesi Öksürüğü günde kaç kere oluyordu benim kızın da günde bir iki kere oluyor
Çok sağol canim. Uyurken pek olmuyordu. Gün içinde de sürekli bir öksürük yoktu aslında ama birkaç kez arka arkaya oluyordu olunca. Günde 20 defa falan belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…